Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

motta'nın kaderi bugün kü maçta belli olur abi.
Bugünkü maç iptal oldu(Shaktar).Bu arada Eskişehirin TD i İsmail Kartal olmuş acınız acımızdır Eskişehir  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugünkü maç iptal oldu(Shaktar).Bu arada Eskişehirin TD i İsmail Kartal olmuş acınız acımızdır Eskişehir  :icool:
ligde kalmaları zor görünüyo

Çevrimiçi COB

Demin aklima geldi. Sene sonu Töre'yi 20+ a satarsak Adnan Januzaj'i bize yedirirmiler?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı f_madida

Demin aklima geldi. Sene sonu Töre'yi 20+ a satarsak Adnan Januzaj'i bize yedirirmiler?

Adnan Januzaj icin Tore'yi satmak isteyenler Besiktas'i degil baska seyleri dusunuyordur cok net.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o işimizi görmez ahmed musa ya da dusan tadic 2'lisinden biri çok iyi olur

Çevrimiçi COB

Adnan Januzaj icin Tore'yi satmak isteyenler Besiktas'i degil baska seyleri dusunuyordur cok net.

Neyi mesela?

Çevrimdışı Kadir G.

O paraya satmamızın bir anlamı olmaz. O miktar teklif edlse dahi satılacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 19:33:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

iyi de Januzaj için satalım dememiş ki satarsak Januzaj'ı alırız demiş

He şu var Januzaj'dan daha iyileri mevcut. Böyle bir durumda direk  Cska'dan Ahmed Musa'ya gitmek gerek bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Yok hani Beşiktaşi değil de başka şeyleri düşunüyormuşum "çok net",  bu söze takildim,  Beşiktaş dişinda ne düşünüyor olabilirim arkadaş bi açiklasa...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi de Januzaj için satalım dememiş ki satarsak Januzaj'ı alırız demiş

He şu var Januzaj'dan daha iyileri mevcut. Böyle bir durumda direk  Cska'dan Ahmed Musa'ya gitmek gerek bence.
dusan tadici alma şansımız olur mu ben çok beğeniyorum o adamı ?

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/653266132862943232

Türkiye'nin en değerli oyuncusu şuan Arda Turan'dır..

1 seneyi almaz bu oyuncu Gökhan Töre olucak..

Ve bu Gökhan Töre dün milli takımda oynamadı..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/SporGundemi35/status/653266132862943232

Türkiye'nin en değerli oyuncusu şuan Arda Turan'dır..

1 seneyi almaz bu oyuncu Gökhan Töre olucak..

Ve bu Gökhan Töre dün milli takımda oynamadı..
Faik in 10 dakika oynamasi bile yetiyor
Etrafındakiler biraz akilli olsaydi Tore dun 10 dakikada 1 Gol 1 Asit yapacakti..
Ama Torenin 11 e alinmamasi bir teknik direktor FACIAsidir cok NET !!
Ee imPARAtor bu illa Gs li prenslerini oynatacak onun icin iyi oynayan hak eden onemli degil Gsli olsun yeterli... :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Faik in 10 dakika oynamasi bile yetiyor
Etrafındakiler biraz akilli olsaydi Tore dun 10 dakikada 1 Gol 1 Asit yapacakti..
Ama Torenin 11 e alinmamasi bir teknik direktor FACIAsidir cok NET !!
Ee imPARAtor bu illa Gs li prenslerini oynatacak onun icin iyi oynayan hak eden onemli degil Gsli olsun yeterli... :ranting2: :ranting2:
  belli olmaz salı gene çek maçındaki kadroyu çıkartabilir önder özenin dediği 3 tane gökhan töre olsa 3 ünüde oynatırdım ben de oynatmadı hadi tamam volkan şenin arkasında bırakması asıl garip olan hollanda maçındada volkanı aldı oyuna bu maçtada

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

belli olmaz salı gene çek maçındaki kadroyu çıkartabilir önder özenin dediği 3 tane gökhan töre olsa 3 ünüde oynatırdım ben de oynatmadı hadi tamam volkan şenin arkasında bırakması asıl garip olan hollanda maçındada volkanı aldı oyuna bu maçtada

Sadece bu dönem icin bahsetmiyorum
Ne kadar kotu olurlarsa olsunlar farketmiyor FATIH TERIM MILLI TAKIMLARINDA her zaman en fazla Gs li futbilcu oluyor tek tek arastirabilirsiniz gs den sonra fb geliyor onlarlada bir sikintisi yok onun sikintisi BEŞİKTAŞ !! Bugune kadar 3 Besiktasliyi ayni anda sahaya surmuslugu yoktur birak 3 futbolcuyu ayni anda sahaya surmeyi onceki yillarda 3 tane futbolcumuzu bile almiyordu milli takima fakat bizim yerlilerimiz okadar formda ve iyiki Mecburen istemeye istemeye cagiriyor ama bir cogunu oynatmiyor habi demesinler su oyuncu formda ama Terim cagirmiyir demesinler diye cagiriyor....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 22:49:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@ilhan mansız öncelikle cımbızlama kavramına takılmışsın sanırım onu senin için yazmadım ben. Yani senin yaptığını da ima etmedim genelde bu eleştiri böyle yapıldığı için yazdım :)

Devamında; bahsettiğin konu üzerinden gideceğim. Demba ve Atınç'tan gelen miktar 18 milyon euro. Bunun 7 milyon eurosu Ba'ya gitti yani 11 milyon euro gibi bir kar söz konusu.

Eğer bahsettiğin şekilde kıyas yapacaksak - ki ben sığ eleştiri olacağını düşünüyorum yine de -

Hatalı olduğunu düşündüğüm transferlerin maliyetleri;

Batuhan Karadeniz 250.000 euro bonservis - 300.000 euro yıllık ücret : 550,000 euro

Gökhan Süzen 1,100,000 euro bonservis - Toplam 1,650,000 euro maaş : 2,750,000 euro

Berat Çetinkaya 200,000 euro bonservis - Toplam 900,000 euro maaş : 1,100,000 euro

Sinan Kurumuş 150,000 euro bonservis - Toplam 450,000 euro maaş : 600,000 euro

Julien Escude 2,200,000 euro toplam maaş

Uğur Boral 2,700,000 euro toplam maaş

Mehmet Akgün 800,000 euro toplam maaş

Sezer Öztürk 1,500,000 euro bonservis 3,000,000 euro maaş toplam 4,500,000 euro

Eneramo toplam 2,200,000 euro maaş

Dany 750,000 euro maaş

Dentinho 1,000,000 bonservis 1,000,000 maaş toplam 2,000,000 euro

Bu sene Tosic ve Quaresma'yı şuan eklemiyorum.

Yönetimin 3 yılda yaptığı hatalı transfer sayısı benim gözümde : 11

Yönetimin 3 yılda transferde çöpe attığı para : 20,250,000 euro

Senin değerlendirdiğin kriterden bakarsak yaklaşık 10 milyon euro zarardayız.

Toplam yaptığımız transfer sayısı : 29

Başarı oranı 18/29 Yani %60

Benim gözümde vasat ama bu plansızlıkta başarıdır.

Bu çok iyimser bir yüzde bu arada. Motta, Kurtuluş, Mc Gregor gibi oyuncuları başarılı saydım bu oranı hesaplarken.
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 22:51:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız öncelikle cımbızlama kavramına takılmışsın sanırım onu senin için yazmadım ben. Yani senin yaptığını da ima etmedim genelde bu eleştiri böyle yapıldığı için yazdım :)

Devamında; bahsettiğin konu üzerinden gideceğim. Demba ve Atınç'tan gelen miktar 18 milyon euro. Bunun 7 milyon eurosu Ba'ya gitti yani 11 milyon euro gibi bir kar söz konusu.

Eğer bahsettiğin şekilde kıyas yapacaksak - ki ben sığ eleştiri olacağını düşünüyorum yine de -

Batuhan Karadeniz 250.000 euro bonservis - 300.000 euro yıllık ücret : 550,000 euro

Gökhan Süzen 1,100,000 euro bonservis - Toplam 1,650,000 euro maaş : 2,750,000 euro

Berat Çetinkaya 200,000 euro bonservis - Toplam 900,000 euro maaş : 1,100,000 euro

Dany 750,000 euro maaş

dikkat edersen ben bonservis bedelleri üzerinden kıyasladım. Yazıma bir daha bak.Ücret üzerinden buraya rakamları dahil edersen hata yapmış olursun. Çünkü buradaki ücretleri tam olarak ödemedik bu oyuncular kiralanırken ücretlerinin bir bölümünden kurtulduk. Velev ki öyle olsun sadece tabatadan ettiğimiz zararı aynı mantıkla yazabilir misin? Bonservisine hiç para verilmeyen uğur boral ve takımda iki yıl oynayan ve bonservisine para verilmeyen escudeyi bile yazmışsın  :D :D . bu arada tekrar örnek klüp istiyorum senden, yoksa iki büyük rakibimizi alalım kıyaslamaya. ne dersin? bir de son olarak yazıyorum yönetimin göreve geldği dönem ki borç? usd kuru? ve bugünkü borçtan stada ayrılan para düşüldükten sonra kalan borç/usd kuru. Bazı gelirlerin kırılmasını ve hisse satışını yazmışsın. beşiktaş yılda ortalama 80 milyon zarar ediyor? nasıl olacaktı? başka bir yolu var mı?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 23:06:51
  • Beşiktaş / Bodrum
dikkat edersen ben bonservis bedelleri üzerinden kıyasladım. Yazıma bir daha bak.Ücret üzerinden buraya rakamları dahil edersen hata yapmış olursun. Çünkü buradaki ücretleri tam olarak ödemedik bu oyuncular kiralanırken ücretlerinin bir bölümünden kurtulduk. Velev ki öyle olsun sadece tabatadan ettiğimiz zararı aynı mantıkla yazabilir misin? Bonservisine hiç para verilmeyen uğur boral ve takımda iki yıl oynayan ve bonservisine para verilmeyen escudeyi bile yazmışsın  :D :D . bu arada tekrar örnek klüp istiyorum senden, yoksa iki büyük rakibimizi alalım kıyaslamaya. ne dersin? bir de son olarak yazıyorum yönetimin göreve geldği dönem ki borç? usd kuru? ve bugünkü borçtan stada ayrılan para düşüldükten sonra kalan borç/usd kuru. Bazı gelirlerin kırılmasını ve hisse satışını yazmışsın. beşiktaş yılda ortalama 80 milyon zarar ediyor? nasıl olacaktı? başka bir yolu var mı?

Sıra sıra gideyim :)

Yıllıklarını tabi ki yazacağım çünkü bu paralar olduğu gibi çöpe gitti ve bizim kasamızdan çıktı. Bu oyuncuların çoğunu oynatmadığımız için tamamen çöpe gitti diyebiliriz.

Mesela Sezer'den zararımız sadece 1.5 milyon euro bonservis mi oldu? Adamın bize zararı 4.5 milyon euro. Böyle bakarsak Demirören de çok rahat yırtar biliyotsun değil mi?

Adam Quaresma - Simao - Guti - Fernandes 4'lüsünü 10 milyon euroya getirdim sadece der. Ama ödenen yıllık 10 milyon euro ödenen menajerlik ücreti tam 20 milyon euro bu oyunculara. Bakacaksak zarara tabi ki her yönünden bakacağız.

Demirören dönemini şöyle böyle diye ayırıyor muyuz? Direk diyoruz ki bize maddi olarak 550 milyon borç yaptın. Manevi kısmına girmiyorum bile.

Burada eleştiri yapılırken hep aynı şeyi söylüyorum. Kötüyü örnek alarak eleştiri yapılamaz. Ama senin amacın sadece kötüden daha iyi olmak olur bu seni iyi yapacak mı?

Beşiktaş illa örnek alacaksa bir kulübü örnek alacağı kulüpler Benfica veya Olimpiakos'tur. Bu örnekler üzerinden tartışabiliriz istediğin gibi. Yoksa Fener ve Gs zaten rezalet yönetiliyorlar onları nasıl örnek alayım ben karşıma?

Yukarıda yazdığın gibi borç konusunda ayrım yaparsak hiç doğru olmaz. Bir kere en başta o dönemki borcun ne kadarı dolar dı ne kadar tl önce ona bakmamız gerekir. Sonra da bu döneme aynı şekilde. Tamamını kurdan çevirirsen çok çok yanlış çıkar sonuç hepsi dolarmış ve hepsi kur farkı yemiş gibi.

Yazımı yazarken ne dedim? Ben harcanmasına kızamam başka yol yoktu dedim. İlla ki kırdırılacaktı. Zaten bu eleştiriyi neden yaptım? Maddi olarak über süper işler yapıldı deniyor hayır öyle bir şey yapılmadı geleceğin gelirlerini kırdırmak über bir zeka istemez.

Sıkışan herkesin gireceği yoldur. Onlar da doğru olanı yaptılar hepsi bu. Ortada süper iş de mucize de yok yani.

Ve yine ekliyorum gelirin 110 milyonken 200 harcarsan her sene sana eksi 90 yazar o da en az.

Şuanki gibi gelirin 230 ken de 330 harcarsan bu seni başarılı yapmaz. Bu sadece gelirleri arttırdım ama borçlanmayı da durduramadım demek olur.

Şöyle düşünelim;

futbola 200 harcadın bütçen 110 ken ama şampiyon olamadın.

sonra futbola yine 200 harcadın bütçen 200 iken ve yine şampiyon olamadın. Ekstra harcamalarında devamlı borç yazdı üstüne.

Başarılı görür müsün?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yıllıklarını tabi ki yazacağım çünkü bu paralar olduğu gibi çöpe gitti ve bizim kasamızdan çıktı. Bu oyuncuların çoğunu oynatmadığımız için tamamen çöpe gitti diyebiliriz.

Mesela Sezer'den zararımız sadece 1.5 milyon euro bonservis mi oldu? Adamın bize zararı 4.5 milyon euro. Böyle bakarsak Demirören de çok rahat yırtar biliyotsun değil mi?

Adam Quaresma - Simao - Guti - Fernandes 4'lüsünü 10 milyon euroya getirdim sadece der. Ama ödenen yıllık 10 milyon euro ödenen menajerlik ücreti tam 20 milyon euro bu oyunculara. Bakacaksak zarara tabi ki her yönünden bakacağız.

Demirören dönemini şöyle böyle diye ayırıyor muyuz? Direk diyoruz ki bize maddi olarak 550 milyon borç yaptın. Manevi kısmına girmiyorum bile.

Burada eleştiri yapılırken hep aynı şeyi söylüyorum. Kötüyü örnek alarak eleştiri yapılamaz. Ama senin amacın sadece kötüden daha iyi olmak olur bu seni iyi yapacak mı?

Beşiktaş illa örnek alacaksa bir kulübü örnek alacağı kulüpler Benfica veya Olimpiakos'tur. Bu örnekler üzerinden tartışabiliriz istediğin gibi. Yoksa Fener ve Gs zaten rezalet yönetiliyorlar onları nasıl örnek alayım ben karşıma?

Yukarıda yazdığın gibi borç konusunda ayrım yaparsak hiç doğru olmaz. Bir kere en başta o dönemki borcun ne kadarı dolar dı ne kadar tl önce ona bakmamız gerekir. Sonra da bu döneme aynı şekilde. Tamamını kurdan çevirirsen çok çok yanlış çıkar sonuç hepsi dolarmış ve hepsi kur farkı yemiş gibi.

Yazımı yazarken ne dedim? Ben harcanmasına kızamam başka yol yoktu dedim. İlla ki kırdırılacaktı. Zaten bu eleştiriyi neden yaptım? Maddi olarak über süper işler yapıldı deniyor hayır öyle bir şey yapılmadı geleceğin gelirlerini kırdırmak über bir zeka istemez.

Sıkışan herkesin gireceği yoldur. Onlar da doğru olanı yaptılar hepsi bu. Ortada süper iş de mucize de yok yani.

Ve yine ekliyorum gelirin 110 milyonken 200 harcarsan her sene sana eksi 90 yazar o da en az.

Şuanki gibi gelirin 230 ken de 330 harcarsan bu seni başarılı yapmaz. Bu sadece gelirleri arttırdım ama borçlanmayı da durduramadım demek olur.

Şöyle düşünelim;

sonra futbola yine 200 harcadın bütçen 200 iken ve yine şampiyon olamadın. Ekstra harcamalarında devamlı borç yazdı üstüne.

Başarılı görür müsün?

Çok güzel yazı olmuş.

Daha sığ şekilde de olsa bunları yazınca fikret orman ve yönetim düşmanı oluyorum. Zarar ettiğimiz sadece sezer ile eneramo varmış gibi çarpıtılıyor. Aksini söyleyince bel altı vurmuş oluyoruz.

Söyleyenin de aklına gelmiyor biz kişileri sevip sevmediğimizden başarılı olsun veya olmasın istemiyoruz sadece Beşiktaş kazansın.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şöyle düşünelim;

Başarılı görür müsün?
Çağrı,

1- hepsini toplasan bir tabata etmiyor bu kadar net.

2- zararı azaltmak için oyuncu ücretlerini düşürdüler ancak sen de gayet iyi biliyorsun ki baskı olduğu için bunu bir yere kadar yapabilirler.

3- ben ortada bir mucize kesinlikle görmüyorum ama gayet başarılılar,

4- benfica ve olimpiakos tabi ki güzel örnekler ve tabi ki sui misal -fb ve gs- misal değildir ancak burası Türkiye. burada bazı şeyleri klavyeden yazdığın gibi düzeltemezsin, bu sistem içerisinde çok zordur. neden bu gerçeği görmüyorsun? Düşünsene 15 milyonluk şehirde bize maç oynayabileceğimiz doğru düzgün bir stad bile verilmiyor.

5- Bu şartlar altında şu stadı bu klübün kendi kaynaklarıyla yapması ve hem geçen sezon hem de bu sezon sportif manada gayet iyi mücadele etmesi bence takdir edilmeli. Bundan daha fazlası zaten mevcut kaynaklarla çok zor.

6- borç konusunda hala iddialıyım. bu arada güncel bir milyara yakın borçtan alacakları da düşmelisin  :) tabi ki yıllık zarar kadar borcun artması da normaldir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 23:31:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı,

1- hepsini toplasan bir tabata etmiyor bu kadar net.

2- zararı azaltmak için oyuncu ücretlerini düşürdüler ancak sen de gayet iyi biliyorsun ki baskı olduğu için bunu bir yere kadar yapabilirler.

3- ben ortada bir mucize kesinlikle görmüyorum ama gayet başarılılar,

4- benfica ve olimpiakos tabi ki güzel örnekler ve tabi ki sui misal -fb ve gs- misal değildir ancak burası Türkiye. burada bazı şeyleri klavyeden yazdığın gibi düzeltemezsin, bu sistem içerisinde çok zordur. neden bu gerçeği görmüyorsun? Düşünsene 15 milyonluk şehirde bize maç oynayabileceğimiz doğru düzgün bir stad bile verilmiyor.

5- Bu şartlar altında şu stadı bu klübün kendi kaynaklarıyla yapması ve hem geçen sezon hem de bu sezon sportif manada gayet iyi mücadele etmesi bence takdir edilmeli. Bundan daha fazlası zaten mevcut kaynaklarla çok zor.

6- borç konusunda hala iddialıyım. bu arada güncel bir milyara yakın borçtan alacakları da düşmelisin  :) tabi ki yıllık zarar kadar borcun artması da normaldir.

@ilhan mansız ben zaten yönetimi başarılı bulanlardanım. Ama yönetimi fazla destekleyenlerin bulduğu kadar değil bunu net bir şekilde belirteyim :)

Senin başlıklarından gideyim;

1- Tabata ile niye kıyaslıyoruz? o Demirören dönemi transferi konuyla ilgisi ne? O transfer zaten para aklama için kullanıldı %90 Ayrıca Demirören ile kıyaslanabilecek bir dönemimiz olmamalı o başkanlık yapmadı ihanet etti çünkü.

2- Aynen öyle düşürdüler. Baskı da var onda da haklısın. Ama eğer baskıya dayanamayıp o ücretleri yükselteceksen hatta hatta Demirören dönemi ile eşitleyeceksen o zaman bunun dönüşü olacak. Dönüşü 3. lük olmayacak. 3. lük oluyorsa sen o konuda başarısızsın demektir.

3- Ben de başarı görüyorum. Ama yapılanlar açısından değil. Yapılacak tek şey vardı onu ellerinden geldiğince yapabildikleri için. Davaların kapanması icraların durması gibi konular da artı faktör tabi ki imaj için. Sponsorlukları bunlar getirdi.

4- İşte mesele de bu. Kimse sana paranı nasıl harcayağını şart koşmuyor istediğin oyuncuları alabilirsin diyor. Bu noktada senin Fener ve Gs'nin önüne geçmek için yapman gereken Avrupai şekilde yönetmek. Zaten bunu yaparsan bu takımları geçersin.

Yoksa zaten bu takımlar bu ülke düzenini senden iyi götürür her türlü ezer seni. Benim çok iyi değil ama orta dediğim yer burası. Bu orta bir yönetim. Fark yaratmadılar, yapabileceklerini yaptılar.

5- Kesinlikle takdir edilmeli benim buna hiçbir itirazım yok. Burada gerçek anlamda bir başarı var. Hele ki o borcun içinde buna kalkışmak çok büyük başarı.

6- Borçtan alacakları düşmek Fener'in ve Gs'ni yaptığı en güzel dalaveredir az göstermek için. Borçtan alacağı düşersen ortada borç kalmaz. Tüm sponsorlulklar filan dahil olur içine çünkü.

Ama sonra 4-5 yıl boyunca harcayacakların nereden karşılanacak? yılda minimum 300 den 4 sene borç yazar oldu sana yine en az  1,2 milyar borç. Yani düşme olayı mantıksız olur her türlü harcanacak o alacaklar :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Dany 750,000 euro maaş

Bu çok iyimser bir yüzde bu arada. Motta, Kurtuluş, Mc Gregor gibi oyuncuları başarılı saydım bu oranı hesaplarken.
Güzelce anlatmışsın çağrı ama %100 ü yakalamak yada %80 leri yakalayan bir kulup söylermisin bunu yanlıs anlama gercekten bilmediğim için soruyorum.ben Türkiyedeki başkanlara baktığımda ben gercekten iyi bir başkana sahip olduğumuzu düşünüyorum hatalar olacaktır yani bir istatistik verirkende ülke durumunuda düşünmek lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Transferde %80 %90 başrı yakalayan kulüplere bakın..

Ülke vs vs her konuda karşılaştırın ne olacak bakalım.. :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 23:59:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Güzelce anlatmışsın çağrı ama %100 ü yakalamak yada %80 leri yakalayan bir kulup söylermisin bunu yanlıs anlama gercekten bilmediğim için soruyorum.ben Türkiyedeki başkanlara baktığımda ben gercekten iyi bir başkana sahip olduğumuzu düşünüyorum hatalar olacaktır yani bir istatistik verirkende ülke durumunuda düşünmek lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoktur kesinlikle. Zaten amaç da bu olursa gerekli riskler alınamaz. Ancak bizim durumumuz hassas ve kulüpler böyle sıkışık mali durumlarda çok iyi atışlar yapmak durumundalar.

Dortmund gibi bunu başaran takımlar sıçrar. Parma gibi başaramayanlar batar.

Türkiye şartlarında kesinlikle en iyi başkana sahibiz. Seba'dan sonra Özhan Canaydın bu karakterde bir adamdı ama yetersizdi. Fikret Orman da bu karakterde ve yeterli olduğu çok konu var artı olarak.

Ancak eleştirdiğimiz konuları da dikkate alıp daha güçlü bir yönetimle bu konuları mutlaka çözmeli.

Yoksa başkan Demirören değilse, koltuktaki iyi niyetliyse insanların değişmesi pek bir şeyi çözmez. Yönetimler ve anlayışlar bu işi taşıyor.

Çözsün ki; stadı yapan, tesisleşen, borcu döndüren ve azaltan bu süreçte 6 yılda bize 2-3 şampiyonluk kazandıran Seba ile birlikte efsane başkanlar arasına adını yazdırsın.
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 00:00:37 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Gökhan Töreyi 25'e satıp 15'e yerini dolduracaksak satmanın bir mantığı yok.Töreyi 25'e satıp Yarmelankoyu 3-4 imza parasına getirmek başarıdır işte haneye 20m kar yazar.Yarmelanko en kötü Töre ayarı istatislik olarak fazlasını verir.Veya en fazla 6-7M'a Törenin geçen seneki hali gibi biraz olmuşunu alıcaksın ki riske girmeyeceksin.