Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7270159 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi COB

Duşko Tosiç in yazdığı mesaj komedi.  Sen Arnavutlugun ortasinda "çetnik“ hareketi yapiyorsan bu sevinç gösterisi değil faşist gösterisi olur. Tabi adam yaş tahtaya basti nasil döndüreceğini bilmiyor.  Novak Djokoviç te aşiri milliyetçi sirptir.

Işin entetesan tarafi Sirp Ortodoks Kilisesi katliam yapan askerlerini kutsuyordu savaş döneminde.  Bu hareketi dini sebeplerinden dolayi yapsan gene irkçi oluyorsun.

Birde halen bu harekete bizim sorunumuz değil diyen arkadaşlar var, unutmasinlar bu pislik sirplar o katliamlari Osmanli ve Islamdan intikam için yaptilar.Bu hareketin asil muhattabi Türkler. Böyle düşünün biraz.

Bizim takimda arnavut göçmeni olan Serdar Kurtuluş var. Bakalim tepki gösterecek mi?

Çevrimdışı Savaş

Uzun zamandır transferle ilgili yazmamıstım. Baktim transfer haberleri cikmaya basladi dedim biraz karalayayim.

Acikcasi takimda beklendigi gibi Oguzhan, Cenk ve Gokhan da patlama meydana geldi ki bu hepimizin beklediği biseydi cok iyi oldu cok da guzel oldu taam mi :)

Atiba her zamanki gibi bence takimda olmazsa olmazlardan Allah sakatlik vermesin.

Kalede Tolga iyi basladi fakat haaala bana guven vermiyor. Bir el bombasi Tolga iki Ersan. Kale icin transfer kesinlikle şart.

Benim hayal kirikliklarim Beck ve Tosic oldu. Beck hala alisamadi mi yoksa baska bisey mi var bilmiyorum ama ne defansta guven veriyor ne de hucuma katki yapiyor. Belki karsi cikanlar olacaktir ama su gectigimiz haftalarda cidden vasatin uzerine cikamadi benim gözümde.

Tosic zaten Allaha emanet. Vasat ötesi. Bir adam hic mi orta acamaz. Hic mi adam tutamaz? Bu adam bu kadar vasat değildi noldu anlamadım.

Defansta Rhodolfo gayet iyi fakat yanindaki Ersan cok savruk. Fakat iyi is cikardi ikiside simdiye kadar. Ben memnunum sahsen.

Forvette ise bir sikintimiz yok.

Quaresmaya ise yorum yapmiyorum.

Oncelikli olarak bir sol bek bir kaleci transferine ihtiyacimiz var. Elimizde 3 sol bek var hala sol bek arıyoruz saka gibi. Bu iki transfer Veli'nin de döneceğini düşünürsek yeterli olacaktir.

Lakin takimin durumundan ve oynanan futboldan dolayi mutluyum. Golü atip uzerine yatmaya calisan Beşiktaş yerine daha fazla atmaya çalışan bir Beşiktaş var sahada. Bu şahane birşey.

Uzun bi yazi oldu ama neyse eyyorlamam bu kadar. Son olarak 'Vurur yüze ifadesi Gomez koyar bitanesi' :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Eder Balanta diyorlar...
Rhodolfa-Balanta çok iyi ikili olur gibi duruyor...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Atkar

Transfer konusu konuşuluyor bende birşeyler yazayım devre arası ve sezon sonu için..
Devre arası 1 stoper ve 1 sol bek almalıyız.Ama ikisi de A class olmalı.Oyuncu satmadan oyuncu alabiliyor muyuz bilmiyorum fakat geçen seneden 10-11M avro harcayabiliriz gibi bir tablo ortaya çıkıyor.Beck dengeli bir oyuncu hücumda da defansta da yeterli seviyede bence.Sol bekte tam tersi kanat gibi içeri orta yağdıran,orta sahanın pas organizasyonuna katılan bir oyuncu olmalıdır.5 milyon avro gözden çıkartılmalı yani.veyada sezon sonu Caner boşa çıkıyor.Tabi ikna edilebilirse.Stopere ise 25 yaş altı,hızlı sol ayaklı bir stoper lazım.Buda maliyetli olacaktır en az 5m gibi.Fakat 2 tane A class stoper bizi şampiyon yapar.

Sezon sonu içinse her halükerda Gomez takımda tutulmalı.Pektemekle yollar ayrılıp genç potansiyelli bir oyuncu alınmalı.Cenk artık kesinlikle 2.forvetimiz oldu.Geçen sene 3.forvet olduğundan öyle dedim.Kaleci transferinde ise Handanoviç iyi olur gibi.Veya yine iyi bir 28 yaş civarı kaleci.Maliyetli olacaktır sıkıntı burda.Orta saha konusu en zoru bana göre.Ön libero olarak bakarsak sırasıyla Atiba,Veli,Necip var.1 tane çok sağlam bir ön libero alınırsa Xxx,Atiba,Veli olur Neciple yollar ayrılır.Fakat Velide 3.ön libero olarak lüks kaçıyor.Oraya genç bir yetenekte alınabilir.Tolgay ve Oğuzhan'a zaten yorum yok.Hangisi oynamasa diğerine yazık.10 Numara mevkisine bakar isek Sosaya iyi teklif varsa satılıp skorer biri alınmalı.Ama bunları yapabilecek bütçe şampiyon olmaktan,CLden geçiyor.
Gelelim kanata.Q7 ile yollar ayrılıp,Olcayın iyi versiyonunu almalıyız.Nokta

Çevrimdışı mellfred

Rhodolfa-Balanta çok iyi ikili olur gibi duruyor...
stoperlerin aynı dili kullanmaları katkı sağlar. balanta kısa boylu bir stoper yalnız, bilgisi olan var mı tarzı hakkında ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Mari gomez'in fenerbahçe'ye attığı gol tribün çekimi kaliteli çekim :)

http://www.youtube.com/watch?t=4&v=gBoa1MVpcqA

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Mari gomez'in fenerbahçe'ye attığı gol tribün çekimi kaliteli çekim :)

http://www.youtube.com/watch?t=4&v=gBoa1MVpcqA
Bir an Vodafone Arena'da hayal ettim böyle birşeyi de muhteşem be :)

Çevrimdışı Anıl

Bu da Gökhan Töre'nin golü :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 13:23:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Eder Balanta diyorlar...

Nokta atışı olur 4 milyon civarına..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Aman ağızları açmayalım lütfen :evillol:

Çevrimdışı 38life

Baskı yapalım sosyal medyadan hem yönetime hem oyuncuya :D

Çevrimdışı Tolga

Balanta gayet iyi bir transfer olur.

Açıkçası stoper alacaksak da bu kalitede birini almak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 13:42:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Balanta'nın da sözleşmesi bitiyormuş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 13:48:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol ayaklı, müthiş hızlı, güçlü, top tekniği çok yüksek, 22 yaşında potansiyelli inanılmaz bir stoper olacak 2 yıl içinde.

Sözleşme bittiği için arada aldık aldık yoksa yedirmezler bize.

Yazın 6 milyon istemişlerdi 3.5-4'e kadar inecektir. Aynı zamanda sol bek de oynayabiliyor sıkıştığımızda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 13:50:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada sakatlık yaşamıyoruz artık.

Bunun Sarper Çetinkaya ile ilgisi sadece tedavi aşamasında var.

Asıl mesele kondisyonerin değişmesi. Geçen sene yazmıştık hep sorun zemin değil Bilic'in fitness antrenörü diye.

Değişti ve zorlanmaya bağlı sakatlık hiç yok artık. Bir kez Oğuzhan yaşadı sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Aslina bakarsan belki karsidan oyle gozukmuyor ama toplumun en sabirli insanlari biziz @Necmi abi. Her egitimde her seminerde ana basliklar ofke kontrolu, iletisim ve empati. Egitim seviyesiyle dogru orantili olarak orantili guc kullanilmasi sorununu ve toplumdaki bize karsi olan onyargiyi da yikarsak inaniyorum ki toplumun en guvenilir kurumu oluruz. Birgun... :d
:D
olması gereken şekil bu zaten gerçi artık eğitim seviyesi yükseldi
ama işiniz zor ön yargılar çabuk oluşmaz kolay kolayda gitmez. @Sedat_BJK
yolda yaralı görsek polisle başımız derde girer diye yardım etmekten kaçınan
bir toplumuz korkunun insanlığı unutturduğu bir yerde bunu yıkabilmek hiçde
kolay bir şey değil

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 13:58:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol ayaklı, müthiş hızlı, güçlü, top tekniği çok yüksek, 22 yaşında potansiyelli inanılmaz bir stoper olacak 2 yıl içinde.

Sözleşme bittiği için arada aldık aldık yoksa yedirmezler bize.

Yazın 6 milyon istemişlerdi 3.5-4'e kadar inecektir. Aynı zamanda sol bek de oynayabiliyor sıkıştığımızda.

Ve Beşiktaş taraftarı yine kendini gösterdi. Bir siteden  :evillol:

Alıntı
1.81 boyunda stoper mi olur?yav gidin allah askina.

Alıntı
Pedro Francodan bir farki yok bu arkadasin

Alıntı
balanta 1.81 boyunda. bu boyda stoper olmaz.

Sen 1.78 boyunda Toraman'ı yıllarca Beşiktaş'ın çocuğu diye bağrına bas sonra :D
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2015, 14:02:03 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Bu hareketi yapmanın yeri vardır.Arnavut karşısında onu yapıyorsan bu pekte masum bir hareket olmaz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Asıl mesele kondisyonerin değişmesi. Geçen sene yazmıştık hep sorun zemin değil Bilic'in fitness antrenörü diye.

Değişti ve zorlanmaya bağlı sakatlık hiç yok artık. Bir kez Oğuzhan yaşadı sanırım.
Şenol hocanın kondisyonerinin çok iyi olduğu yazılmıştı geçen yıl sadece sakatlık problemi değil sezonu erken açan takımın kondisyon sorunuda oluşmuştu son 5-6 haftada.Yönetimin devre arasında transfer yapacağı söyleniyor  doğru oyunculara yönelirler umarım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Necmi

aslında iş o kadar basit değil bence direk ilgisi var @Çağrı
tıp sadece tedavi etmek değildir. Koruyucu tıpta var. Burda yanlış uygulama yaparsın
korumak yerine ters etki oluşur. Aslında bizim başımıza gelen bu Sarper biliçten önce
geldi diye hatırlıyorum ve biliçden öncede sakatlık derdimiz vardı. Onun işine boşuna son
vermediler.

Çevrimdışı atalay

Balanta; teknik kapasitesi yüksek, geriden topla mesafe katedebilecek bir stoper. Sol ayaklı lakin sağ ayağını da iyi kullanır. Hamle zamanlaması iyidir. Çabuk, hızlı ve manevralı stoper. Sol bekte oynar fakat ideal pozisyonu sol stoper.

Kısa bir oyuncu ama sıçrama becerisi yüksek. Agresyon derecesi ve reaksiyon becerisi gayet iyi. Pas becerisi yada pas metrajı yeterli düzeyde. Zaman zaman hücumlarda ileri çıkışlar yapar. River'da genç yaşına rağmen önemli başarılar kazandı.

Stoperde aranılan temel özellikler; pozisyon bilgisi, agresyon/reaksiyon ve sezgilerdir. Tüm bunlar için ve Avrupa Futbolu için tecrübesiz. Mesela Rhodolfo'nun böyle bir oyuncu olmadığını söylemiştim ve Avrupai stoper tanımını yapmıştım. Nitekim uyum sorunu yaşamadı.

Balanta/Rhodolfo'yu tamamlar fakat haberin kaynağı...  :D 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ekim 2015, 14:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum
aslında iş o kadar basit değil bence direk ilgisi var @Çağrı
tıp sadece tedavi etmek değildir. Koruyucu tıpta var. Burda yanlış uygulama yaparsın
korumak yerine ters etki oluşur. Aslında bizim başımıza gelen bu Sarper biliçten önce
geldi diye hatırlıyorum ve biliçden öncede sakatlık derdimiz vardı. Onun işine boşuna son
vermediler.

Sarper hoca yeni geldi @Necmi abi sen Ertuğrul'u diyorsun sanırım o da Bilic'le beraber geldi.

Tabi ki etkisi vardır ancak hep yırtılma kanama ve zorlanmadan dolayı yaşıyorduk sakatlıklıkları bunlar doğrudan antrenmanla ilgili aslında ama Bilic'in lanet inadından bunu da kabul ettiremedik ona.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Ve Beşiktaş taraftarı yine kendini gösterdi. Bir siteden  :evillol:

Sen 1.78 boyunda Toraman'ı yıllarca Beşiktaş'ın çocuğu diye bağrına bas sonra :D

aslında futboldan çok anlamam ben @Çağrı
ama iki uzun boylu hava hakimiyeti olan stoperin iyi sonuç vereceğini düşünmüyorum
bir hava hakimiyeti olan stoperin varsa ikincisi pır pır olmalı iki aynı özellikte oyuncu birbirini tamamlamaz
eşleme yapıyorsun birbirini tamamlayan insanlarla yapmalısın biri diğerinin eksiğini kapatmalı