Uzun zamandır transferle ilgili yazmamıstım. Baktim transfer haberleri cikmaya basladi dedim biraz karalayayim.
Acikcasi takimda beklendigi gibi Oguzhan, Cenk ve Gokhan da patlama meydana geldi ki bu hepimizin beklediği biseydi cok iyi oldu cok da guzel oldu taam mi

Atiba her zamanki gibi bence takimda olmazsa olmazlardan Allah sakatlik vermesin.
Kalede Tolga iyi basladi fakat haaala bana guven vermiyor. Bir el bombasi Tolga iki Ersan. Kale icin transfer kesinlikle şart.
Benim hayal kirikliklarim Beck ve Tosic oldu. Beck hala alisamadi mi yoksa baska bisey mi var bilmiyorum ama ne defansta guven veriyor ne de hucuma katki yapiyor. Belki karsi cikanlar olacaktir ama su gectigimiz haftalarda cidden vasatin uzerine cikamadi benim gözümde.
Tosic zaten Allaha emanet. Vasat ötesi. Bir adam hic mi orta acamaz. Hic mi adam tutamaz? Bu adam bu kadar vasat değildi noldu anlamadım.
Defansta Rhodolfo gayet iyi fakat yanindaki Ersan cok savruk. Fakat iyi is cikardi ikiside simdiye kadar. Ben memnunum sahsen.
Forvette ise bir sikintimiz yok.
Quaresmaya ise yorum yapmiyorum.
Oncelikli olarak bir sol bek bir kaleci transferine ihtiyacimiz var. Elimizde 3 sol bek var hala sol bek arıyoruz saka gibi. Bu iki transfer Veli'nin de döneceğini düşünürsek yeterli olacaktir.
Lakin takimin durumundan ve oynanan futboldan dolayi mutluyum. Golü atip uzerine yatmaya calisan Beşiktaş yerine daha fazla atmaya çalışan bir Beşiktaş var sahada. Bu şahane birşey.
Uzun bi yazi oldu ama neyse eyyorlamam bu kadar. Son olarak 'Vurur yüze ifadesi Gomez koyar bitanesi'

)
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi