Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269213 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fikret Demirer gayet yeterlidir. Geçen yıl Verratti'yi izliyordu.  :D
Ne zaman aklıma gelse istemsizce gülüyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:19:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kulübün içini daha iyi bildiğiniz için sordum @atalay da gönüllü scoutu tanıyormuş benim hiçbir bilgim yok bu konularda

Eski futbolcumuz. Hepsi bu. Gökhan Keskin geldiği anca taca çıkarılan bir baç gözlemci. Artık nasıl bir sistem varsa.

Ortada birim diye bir şey yok. Profesyonellik zaten yok. Ama kötü de maaş almıyor Fikret Demirer edindiğim bilgi doğru ise.

Adına scout ekibi diyebilmeniz için o grupta minimum 1 tane baş gözlemci - 3 tane gözlemci olması gerekir. Minimum diyorum üstelik.

Normalde 1-4 hatta ideali 2 baş gözlemci 6 gözlemcidir. Denetim denetim üstüne olmalıdır. Üstün olabileceğin bölgeler seçilmelidir.

Gidip Japonya'dan oyuncu bul demiyor kimse. Ama hiç olmazsa Balkanlardakileri kaçırma el insaf oraları izleyen bile yok.

Yılda 1 milyon euro gibi bir bütçe gerekli işin profesyonelce yapılabilmesi için. Ne zaman ayırırlar o zaman gerçekten olur bir ekip.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gordukki takimi ileri tasiyacak, ortasahayi derleyip toplayacak bir tane yedegimiz yok. Eslemin ozguveni yok geri ve yan paslarla gecistirdi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:20:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret Demirer gayet yeterlidir. Geçen yıl Verratti'yi izliyordu.  :D

Forvet diye Wifried Bony önerildi değeri 20 milyonu vurunca  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

kulübün içini daha iyi bildiğiniz için sordum @atalay da gönüllü scoutu tanıyormuş benim hiçbir bilgim yok bu konularda

Artık gönüllü scoutları kimse umursamıyor. Menajerler ve Ali Naibi gibi birkaç isim var.

Diğerleri ne izliyor bilmiyorum.

Çevrimdışı Deniz

Benim 3 sol bekle ilgili görüşüm;

Motta dengesiz,İsmail yeteneksiz,Tosic hem yeteneksiz hem dengesiz.

Bu sezonu bu 3 ü ile geçireceksek %50 mottayı %30 ismaili %20 tosici kullanmalıyız.Sezon sonu 3 oyuncu ile de yollar ayrılıp ,biri iyi biri de yeterli 2 adet sol bek almalıyız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:22:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim 3 sol bekle ilgili görüşüm;

Motta dengesiz,İsmail yeteneksiz,Tosic hem yeteneksiz hem dengesiz.

Bu sezonu bu 3 ü ile geçireceksek %50 mottayı %30 ismaili %20 tosici kullanmalıyız.Sezon sonu 3 oyuncu ile de yollar ayrılıp ,biri iyi biri de yeterli 2 adet sol bek almalıyız.

Alacaklarmış sol bek devre arası. Merakla bekliyoruz kim olacak.

Sözleşmesi bittiği için Nagatomo'ya yönelmeleri muhtemel.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sözleşmesi bittiği için Nagamoto'ya yönelmeleri muhtemel.
Kim diyor onu :D

Çevrimdışı Kadir G.

milo yaşı genç ve biz bir rhodolfo veya ersan katkısı bekliyoruz, olmayacağını bile bile. soğukkanlı olması topu iyi kullanması gelecekte iyi bir oyuncu olacağının göstergesi. yerini terk etmesi ve çabuk geçilebilmesi ise büyük sıkıntı. zamanla geliştirecektir kendini ama bizim zamanımız yok. franco ise beklentimizin fazlasıyla altında kaldı. muhtemelen ilk önce franco sonrasında milo gidecektir.

ersan ın değeri bu maçta anlaşıldı açık, net.

Rhodolfoyu geçtim Ersan bile olmaz da işte yedekte duracak kadar olabilse keşke. Birebirde çok kolay geçiliyor pozisyonunu kaybediyor.

İleri çıkmayı düşünsede düşünceyle kalıyor önüne gelen ilk rakipte diğer stopere yuvarlıyor topu. Rhodolfo gibi defanstan oyun kurma becerisi de yok ya da 50 metrelik pas atayım derdi de yok. Garantici yana pas yapıyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Forvet diye Wifried Bony önerildi değeri 20 milyonu vurunca  :D

Şaka maka alabilecekken elimizden kaçanları sıralasak acıklı yeşilçam filmi çıkar. Kimler kaçmadı ki?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:26:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Kim diyor onu :D

Var bir diyen :D

Oyuncu yeterli değil bu arada o ayrı konu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Eski futbolcumuz. Hepsi bu. Gökhan Keskin geldiği anca taca çıkarılan bir baç gözlemci. Artık nasıl bir sistem varsa.

Ortada birim diye bir şey yok. Profesyonellik zaten yok. Ama kötü de maaş almıyor Fikret Demirer edindiğim bilgi doğru ise.

Adına scout ekibi diyebilmeniz için o grupta minimum 1 tane baş gözlemci - 3 tane gözlemci olması gerekir. Minimum diyorum üstelik.

Normalde 1-4 hatta ideali 2 baş gözlemci 6 gözlemcidir. Denetim denetim üstüne olmalıdır. Üstün olabileceğin bölgeler seçilmelidir.

Gidip Japonya'dan oyuncu bul demiyor kimse. Ama hiç olmazsa Balkanlardakileri kaçırma el insaf oraları izleyen bile yok.

Yılda 1 milyon euro gibi bir bütçe gerekli işin profesyonelce yapılabilmesi için. Ne zaman ayırırlar o zaman gerçekten olur bir ekip.
bu gönüllü scout işi nasıl yürüyor kulüpte

Çevrimdışı Tolga

Var bir diyen :D

Oyuncu yeterli değil bu arada o ayrı konu :D
Nagatomo'yu alacaklarını düşünmüyorum da devre arası bir sol bek alınsın gerçekten çok şaşırırım :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

inter bu adamdan memnun değil mi ?

http://www.transfermarkt.com.tr/yuto-nagatomo/profil/spieler/79522

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:36:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok vermeden alınabilecek bir Alman daha önereyim ben sol bek için.

İşimizi de büyük ölçüde görür. Çok daha potansiyelliydi ama eşiği atlayamadı Bundesliga için.

Hoş Schalke satar mı bilmiyorum.

Dennis Aogo

http://www.transfermarkt.com.tr/dennis-aogo/profil/spieler/19354

Ortaları bir kanat oyuncusu kadar yüzdelidir. Dayanaklılığı çok yüksektir zira ortasaha orjinli.

Savunması Beck'e göre zayıftır ancak devamlı bindirir. Dengelidir. Schalke geçen sene 2 milyon euroya aldı. Bu seviyelere alabiliriz oyuncuyu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:36:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:39:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çok vermeden alınabilecek bir Alman daha önereyim ben sol bek için.

İşimizi de büyük ölçüde görür. Çok daha potansiyelliydi ama eşiği atlayamadı Bundesliga için.

Hoş Schalke satar mı bilmiyorum.

Dennis Aogo

http://www.transfermarkt.com.tr/dennis-aogo/profil/spieler/19354

Ortaları bir kanat oyuncusu kadar yüzdelidir. Dayanaklılığı çok yüksektir zira ortasaha orjinli.

Savunması Beck'e göre zayıftır ancak devamlı bindirir. Dengelidir. Schalke geçen sene 2 milyon euroya aldı. Bu seviyelere alabiliriz oyuncuyu.
Hamburg'tayken almak lazımdı.

Gayet iyi bir sol bektir.

Çevrimdışı Deniz

Çekik çekik diyorsun yani  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Kaleci pozisyonu için daha öncede yazdığım isim.

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-guruceaga/profil/spieler/266070

Bu çocuğu kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

3 tane varken hoca bir tane daha .... aldırmaz sanmıyorum: