çok yanlış girmişsin konuya ben burada demiröreni savunmuyorum ki onun yaptıklarıyla fikret ormanı temize çıkarmaya çalışıyorsun.
Stad yapıyor Allah razı olsun ama o kadar. Böyle tek taraflı bakmayı bir kenara bıraksan 12 de 0 çektiğini de yazabilirdin. Futbol kulübüysek daha doğrusu spor kulübüysek başaracağız. Sadece futbolda sıfır değilşz diğer branşlarda dökülüyor yönetiminde. Bu senede şampiyon olamıyorsa bu kulüp bir şeyleri başaramıyorsa kan değişikliği ihtiyacını kendisi de kabullenip stad yaptımın arkasına sığınmamalı.
Son olarak SEBA'nın yolunda gitmesi kısmını bir tarafa bıraktım ne fikret orman ne ondan sonra gelecekler O'nun tırnağı olamaz. 
bu mu senin çok yönlü bakışın buram buram art niyet var
bu gün lider olan takımı kuranda bu yönetim değilmi kalkmışsın hala 3 sene önceki transferden bel altı vuruyorsun
eneramo sezermiş neden olcay oğuzhan dembaba gomez Töre atiba beck kerim cenk demiyorsun yüzde yüz hatasızlık diye
birşey varmı elektronik destekli cnc makinelerin bile sıfır hatayla iş yapamadığını biliyormusun bir tek stad yapmışmış
bunu bile hafife alıyorsunuz ya dön bak bakalım kendi stadını yapabilen kaç takım var dünyada bu arada icralık dosyaların
kapatılması yüzlerce milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları tesislerin geri kazandırılma hamleleri ne oluyor sahada futbolcunun maç kazanması
yönetim başarısı değildir yönetim başarısı bu saydıklarımdır. Sahada takımın performansına göre yönetim iyi yada kötü olmaz
sadece stad yapmıyor Beşiktaşın on yıldır kötü olan imajını tekrar geri kazandırıyor. Sen üç yıldır alacağını alamadığı için sorun çıkartan bir oyuncu gördünmü
yada köşedeki marketin bizi icraya verdiğini gördünmü yada duydunmu işte yönetim başarısı tanımı budur. Ne yani Barcelona
bu sene şampiyon olamazsa yönetimleri başarısızmı oluyor. sizinki boş boş konuşma işin bütününü görmeden değerlendirmeden
sallama yapılan laflara sadece kötü niyet denir. Bu eleştiri olarak tanımlanmaz siz istiyorsunuzki biri gelsin elindeki sihirli değneği vursun
ortaya barcelona çıksın yok öyle bir dünya şampiyonluk istiyorsun ama bunun olabilmesi için önce enkazın onarılması gerekiyor
bu şartlar altında bu ekonomik yapıyla yarışmacı takım yaratmak bile yönetim açısından büyük başarıdır.
@Kadir Güney