Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Sporting Başkan'ı q17'yi istemiş 4 oyuncu içinden 2 tanesini seçin takasla demiş ya da bir miktar bonservise anlaşalım demiş Milliyet'in haberi umarım gerçeklik payı vardır ve göndeririz

Neymiş Sporting başkanı Q7 ye hayranmış potansiyelli 2 genç verecekmiş.Sporting başkanı paradan başka bir şeye hayran olmaz  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnsan umutlanıyor arkadaşlar olmasını istediği bir haberi görünce ama aklı selim düşününce milliyetin ne Zaman doğru haber yaptığını yalan olduğunu anlıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 12:33:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
törenin kutuya girmesi ve savunma arkası koşuları ciddi bir gelişme değil mi, onun Dışında 2 gol 5 asist şimdiden bu sezon 10 gol 15 20 asist gibi bi rakam yaparsa muhteşem olur ayrıca büyük maçlarada ağırlığını koymaya başladı

Totalde dediğin rakama ulaşabilir.

Ligde 15 asisti geçecek belli oldu ama bekliyorduk zaten bunu.

Her şeye rağmen 1 sene daha tutmamız lazım Vodafone Arena'da. O statta iyice coşacaktır Gomez ile.

Bizim patlama yılımız 2016 olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Galatasarayı 4-5 sene unutabilirsiniz. :)

Galatasarayın, 206 milyon dolar konsolide kredi aldığı görülüyor. Bu kredi alınırken pek alışık olunmadığı tarzda çifte teminat verilmiştir. İlerideki alacaklarımız temlik edilmiş, bu temliğin yanında da gayrimenkul ipoteği verilmiştir. Bankacılara nasıl böyle yaparsınız diye sorduğumuz zaman, spor kulüplerine böyle yaparız diye bir cevap vermişlerdir. Bu temliklere baktığımızda, bunların kısa ve uzun vadeli olduğunu görüyoruz. Şöyle bir örnek vereyim; Nike ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin gelirleri 2021-2022 sezonuna kadar, Federasyondan gelecek gelirler 2017-2018 sezonuna kadar, Türk Telekom Arenanın gelirleri 2019-2020 sezonuna kadar temlik edilmiştir. 30 Eylül 2014 tarihi itibariyle vermiş olduğumuz teminat ve temliklerin toplamı yaklaşık 1.25 milyar Türk Lirasıdır. Yani yaklaşık olarak 600 milyon dolar teminat ve temlik vermiş durumdayız. Bunun teminat / kredi oranı ise 2.52dir. Bütün bu sayıları size kulübün mali durumunun resmini rahat görüp anlayabilmeniz ve bunun üzerinde fikir yürütebilmeniz için verdim. Bu söylediklerim zaten bağımsız denetçi raporlarında da mevcut.

Aralık 2014 Genel kurul..isteyen tamamını okuyabilir.
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Beter Olsunlar :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Maçta 2 meşale yakılmış ceza aldık mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Totalde dediğin rakama ulaşabilir.

Ligde 15 asisti geçecek belli oldu ama bekliyorduk zaten bunu.

Her şeye rağmen 1 sene daha tutmamız lazım Vodafone Arena'da. O statta iyice coşacaktır Gomez ile.

Bizim patlama yılımız 2016 olacak.

Kesinlikle katılıyorum.şampiyonlar ligi görmeden satmak yok  :D

Çevrimdışı atalay

Haber yalanmış. Umutlandırıp utandırdılar.  :D
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 12:56:13 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Geçen sezondan beri Avrupa dönüşlerinde oynadığımız maçlarda ;

7 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet almışız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Haber yalanmış. Umutlandırıp utandırdılar.  :D
Yine de teşekkür etmek lazım abi bi an gerçekten mutlu olduğumu hissettim şahsen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yine de teşekkür etmek lazım abi bi an gerçekten mutlu olduğumu hissettim şahsen :D
Yalnız 2 oyuncuya karşılık 1 oyuncu vermek bize yakışmaz. Q17 nin yanında sezer verelim en kaslısından  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Geçen sezondan beri Avrupa dönüşlerinde oynadığımız maçlarda ;

7 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet almışız.
Aslında iyi bir istatistik , yenildiğimiz maclara bakacak olursak , liverpoola deplasmanda 1-0 kaybetmemizin ardından eskisehir deplasmanı , ıngiltere de çok efor sarfetmiştik , diğeri meşhur su kerimin girip çevirdiği sonra necipin verdiği 3-2 kayseri erciyes maçı , şansız bir maçtı , diğer yenilgimiz ise 1-3 brugge yenilgisi sonrası 1-0 fener mağlubiyeti , hepsine bi bahane buldum ya la :D

Çevrimdışı Ensar

Yalnız 2 oyuncuya karşılık 1 oyuncu vermek bize yakışmaz. Q17 nin yanında sezer verelim en kaslısından  :kop:
Hatta üstüne bi kuruyemiş paketi yaptırıp öyle göndermek lazım abi el adama güler valla :kop:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı safa burak

Tam konuyla alakasi yok ama bir sorum var. Adidas veya boyner magazasindan aldigimiz forma yine kulube kaliyor mu. Yoksa illa kartal yuvasından mi almamiz gerekiyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

3 - 1 yenildikleri osmanlıspor maçı sonrası erkan zengin mehmet ekici yi yumruklamış ve ekici antrenmanlara dahi çıkmıyormuş. Forumdan hala " çök çök " sesleri duyamadım  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sağduyu

Takım Eskişehirde hangi otelde kalacak? Öğrenebilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

3 - 1 yenildikleri osmanlıspor maçı sonrası erkan zengin mehmet ekici yi yumruklamış ve ekici antrenmanlara dahi çıkmıyormuş. Forumdan hala " çök çök " sesleri duyamadım  :D
Ekici maçta sakatlandı 4 hafta oynayamayacak zaten antrenmana ondan çıkmıyordur ama erkanla kavga ettilerse bilmiyorum :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ekici maçta sakatlandı 4 hafta oynayamayacak zaten antrenmana ondan çıkmıyordur ama erkanla kavga ettilerse bilmiyorum :)
Ben muhteşem basının ( ! ) yalancısıyım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı GD8

Takım Eskişehirde hangi otelde kalacak? Öğrenebilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..
Twitter da unibjk den bir arkadaş Turunç otelde kalacağını yazmıştı...

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Fener Tff ye savaş açtı sahada şampiyon olamayacaklarını anladılar.Tff yi zayıflatmak için milli maçlarda futbolcu başı 200 bin € primi veriliyor yalanını ortaya attılar,oysa gerçek maç başı 100 bin dolar galibiyet primi bunun sadece % 30 u futbolcuya ödeniyor.% 70 havuza aktarılarak şampiyonaya gidilmesi halinde maçlarda görev almış tüm futbolculara pay edilmesi,200 bin € sadece Hollanda maçında geçerli yine galibiyet primlerinin %70 i havuza aktarılmış.Tffyi başkanını Fatih Terimi ne kadar sevmesekde doğru bir uygulama sayılabilir futbolcuları teşvik için.Fener ve medyası Tff ve Mhk yı baskı altına almak için herşeyi yapacak bu yıl.70 M harcadık kupayı verin diyorlar kısaca  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı GÖRKEM

Galatasaray 4 senede 3 kez şampiyon oldu. Ve mali olarak çöktü. Ne kadar sürecek belirsiz ama en az 3 yıl sürecek gibi duruyor daha Uefa'dan kısıtlama da gelecek.

O yüzden 3 sene kadar ortada gözükmezler. Zaten Özbek'i ondan getirdiler. Durumları bizim 2012'deki durumumuzdan çok daha ağır.

Fener bunu fırsat bilip risk aldı. Bir seri de o yapmak istiyor şimdi Galatasaray toparlanana kadar 3 kez üst üste gibi. Çünkü Gs de Fener krizdeyken yaptı bunu.

Şimdi burada hesapta olmayan biziz. Durum öyle kritik ki biz 2 kez şampiyon olalım 2016 ve 17'de ikisi de çok ciddi krize girecek çünkü kadroyu yenileyebilecek kaynak kalmadı.

Biz ise genç, potansiyelli ve oturmuş kadroya 5 sene transfer yapmasak her sene şampiyonluğa oynayacak kadro var elimizde.

Eğer tüm bu bileşenler altında biz yine şu işi beceremezsek biz zaten artık hep 5-6 yılda 1 oluruz.

Şu 5 yılda şu şartlarda 3 tane koyamazsak bize yazıklar olsun zaten.

Iyi düsünmemiz gereken bir kac sey var. Dogru kararlari verirsek bunlari yapariz ancak.

Töre ve Oguzhan gibi genc Oyuncularin hedefi Avrupa'nin büyük Kulüplerinde oynamak olacaktir, öyle de olmali zaten.

Bunlari serbest birakmazsan basina dert olacak tipte Oyuncular. Lider Karakterinde zaten degiller. Motivasyonlari cabuk düser.

Bizim hedefimiz Alt Yapidan ama özellikle de Avrupadan böyle genc ve yetenekli gurbetcileri bulup ucuza getirmek olmali. Hatta yeni kural ile birlikte Yabanci gencleri getirsek de olur.

Töre ve Ozi yi 20ser Milyona satsak sadece ilk 11 i degil Kulübeyi bile güclendirebiliriz. Tek sorun Takimin Iskeletinin bozulmasi olur ki taktiksel egitimi yüksek ve lider karakterinde Oyuncular bulursak sorun yasamayiz pek.

Alinan gencleri Rotasyonda kullanip gittikce daha fazla oynatarak daha olgun hale getirip ilk 11 e kadar yükseltip 1-2 sezon daha verim alip iyi Para'ya satarsak yine ayni yoldan devam ederiz @Çağrı.

Yalniz bu Planlamayi cok iyi yapmalilar. Burada da Sorunlarimiz ortaya cikiyor maalesef. Yani kaderimizi asil belirleyecek olan Kongre sonucunda belirlenecek Baskan ve Yönetimi olacak. Bu isin bu Yönetim ile olacagina inanan yok gördügüm kadariyla.

[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 15:25:30 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Ensar

Iyi düsünmemiz gereken bir kac sey var. Dogru kararlari verirsek bunlari yapariz ancak.

Töre ve Oguzhan gibi genc Oyuncularin hedefi Avrupa'nin büyük Kulüplerinde oynamak olacaktir, öyle de olmali zaten.

Bunlari serbest birakmazsan basina dert olacak tipte Oyuncular. Lider Karakterinde zaten degiller. Motivasyonlari cabuk düser.

Bizim hedefimiz Alt Yapidan ama özellikle de Avrupadan böyle genc ve yetenekli gurbetcileri bulup ucuza getirmek olmali. Hatta yeni kural ile birlikte Yabanci gencleri getirsek de olur.

Töre ve Ozi yi 20ser Milyona satsak sadece ilk 11 i degil Kulübeyi bile güclendirebiliriz. Tek sorun Takimin Iskeletinin bozulmasi olur ki taktiksel egitimi yüksek ve lider karakterinde Oyuncular bulursak sorun yasamayiz pek.

Alinan gencleri Rotasyonda kullanip gittikce daha fazla oynatarak daha olgun hale getirip ilk 11 e kadar yükseltip 1-2 sezon daha verim alip iyi Para'ya satarsak yine ayni yoldan devam ederiz @Çağrı.

Yalniz bu Planlamayi cok iyi yapmalilar. Burada da Sorunlarimiz ortaya cikiyor maalesef. Yani kaderimizi asil belirleyecek olan Kongre sonucunda belirlenecek Baskan ve Yönetimi olacak. Bu isin bu Yönetim ile olacagina inanan yok gördügüm kadariyla.
Su an ki takımı kim kurdu bu yönetim değil mi ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Su an ki takımı kim kurdu bu yönetim değil mi ?

Göz göre göre yaptiklari yanlislari saydirma bana simdi.  :D

Kadro Planlamasi konusunda Güven birakmadilar kimsede.