Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

şenol güneş duran toplarda tosice de markaj vermeli onu da biri tutmalı yoksa her maç sorun olacak

Çevrimdışı atalay

Linnes'i defalarca izledim. Hücumu çok iyi bilen bir bek. Fakat kademe bilgisi ve savunmada pozisyon alışlarda sıkıntı var.

Sonra 1 tane daha bek ararsınız. Daha iyileri var; yama kültüründen uzaklaşalım artık.

Çevrimdışı atalay

Başta Gökhan Töre olmak üzere maç sonunda Quaresma'ya yaptıkları jest çok güzel.

Uzun maraton var. Herkese ihtiyacımız olacak.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence savunma olarak ilk kez bizi tam anlamıyla zorlayan bi takımla oynadık. Ersan ve Tosic saatli bomba. Onun dışında şu leivayı alsak bu maçı rahatlıkla bitirir savunmada güvenle izlerdik. Sene sonu bi stoper bi sol bek ve bi orta saha banko alınmalı, Tolganın performansına göre bi kaleci de alınabilir. Onun dışında kadro gayet sağlam. Bu maçtanda 3 puanla ayrılmayı bildik önemli olan da buydu gerisi pek önemli değil.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Yurtta Fener'e cihanda Lizbon'a "
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ozan E.

Gs macina kadar ic saha maclarimiz basaksehirde mi olacak?

Çevrimdışı Tolga

Gs macina kadar ic saha maclarimiz basaksehirde mi olacak?
Kasımpaşa, Sivas, Akhisar, Konya maçları Başakşehir de oynanacak galiba.

Bundan sonraki ilk iç saha maçımız olan Ç.Rize maçı ve Gs maçı Olimpiyat'ta oynanacak diye biliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Adamlar küçümsediği ,yerden yere vurduğu moldeye madara olmuş ,fener medyası çıkmış hakem vs diye ağlıyor.

Ne oynadı bu adamlar haftalardır?Algı yaratarak şampiyon yapsan ne olur ,biraz değişin de algıyla değil hakkıyla şampiyon yapın.

Fener top falan oynamıyor.Sevdikleri fenerbahçelerine faydaları olmasını istiyorlarsa çıkıp yalan dolanı değil bu gerçekleri söylesinler.

Bugün tosic o efsane kafasını vurmasa fener bize gol dahi atamadan bu maçı tamamlardı.

Ayrıca derbi kazanmayı özlemişiz inşallah bu sezon 4 te 4 yaparız :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

hakem makem vız gelir ben 3 puana bakarım maçtan önce de söyledim yıllarca doğrana doğrana doğranacak yerimiz kalmadı yıllarca hakemle derbi kazanıyordu fb. tabi kazanınca sesleri çıkmaz şimdi kendi leyhlerine eyyam olmayınca ağlıyorlar hafta içi celtic de feneri yenecek gibi duruyor öyle olursa iyice karışabilirler

Çevrimdışı Kadir G.

Tosic olmasa bunlar bize gol dahi atamazdı.

Maçın iyileri tosic, sosa birazda ersan hariç herkesti.

Özellikle Olcay, Töre, Beck, Rhodolfo, Atiba muazzam oynadı.

Gomez kalitesini ortaya koydu gollerini attı.

Doğu tribün başta olmak üzere stad gayet iyiydi sesim kısıldı :)

Çevrimdışı 38life

Arkadaş kafayı yicem Neden bütün televizyon kanallarında sadece ve sadece tartışmalı pozisyonlar konuşuluyor? 1 damla oynanan futboldan, taktikten, performanstan bahsedilen kanal yok ya. Hepsi organize bir şekilde pozisyonları tartışıyor.

Fenerbahçenin lehine bir kararın olduğu maçta fener kazandığı zaman o maçın sonunda televizyonlarda hep 4-4-2 konuşulur. Neden bu kadar kahpeler?..

Ki şöyle bir durum var. Evet tv'den baktım Ersanın pozisyonu ofsayt.Fakat bunun dışında Gomez'in penaltı pozisyonu neden maç özetlerinde yok?

Bir de hep gol öncesi vs. pozisyonlar konuşuluyor. Ama hakem 60 dakika boyunca çok fazla göze batmayan ama ufak ufak ve sık sık Beşiktaş aleyhine düdük çaldı.Gökhanı ve Olcayı resmen dövdüler. Beşiktaş atağa çıkarken Olcaya çelme takıldı hakem elini cebine götürdü ama avantaja bıraktı avantaj bitince sarı kart göstermedi oysa pozisyon anında elini cebine götürmüştü. Gökhanı 2 kere çeke çeke çekiştirdiler düşürdüler ve hakem hiçbirşey çalmadı... böyle neler var ilk 60 dakika. Ve genelde hakemler zaten son 2 sezondur Beşiktaşı bu şekilde doğruyor. Çünkü artık Beşiktaşı golünü vermeme vs. gibi çok göze batan şekilde doğrayamıyorlar tepki çoğalıyor. Yeni taktik bu. Ufak ufak kararlarla takımın direncini düşürmek... Allah belasını versin türk sporunun...

Gerçekten iğreniyorum...

Çevrimiçi Kartal Ç

Kasımpaşa, Sivas, Akhisar, Konya maçları Başakşehir de oynanacak galiba.

Bundan sonraki ilk iç saha maçımız olan Ç.Rize maçı ve Gs maçı Olimpiyat'ta oynanacak diye biliyorum.

anlaşma 5 maçlık değil miydi yaa? rizenin de başakşehirde olması lazım  :alala:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Başta Gökhan Töre olmak üzere maç sonunda Quaresma'ya yaptıkları jest çok güzel.

Uzun maraton var. Herkese ihtiyacımız olacak.

Takımın yaptığı jest çok güzel ama Quaresma'nın tepkisi de bir o kadar kötü. Kendi kendine söyleniyor, surat beş karış, ifadesinde en ufak bir tebessüm veya galibiyet sevinci yok, kendisiyle şakalaşan, takımın içine almaya çalışan arkadaşlarına hiçbir şekilde karşılık vermiyor. Kendisini böyle takımdan soyutlarsa devre arası kadro dışı bırakılır, sezon sonunda da gönderilir. Toparlanmalı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı legendmaster

quaresma hiçbir zaman düzelmez onun problemi psikojik ve buna bağlı kişilik sorunları

Çevrimdışı atalay

Takımın yaptığı jest çok güzel ama Quaresma'nın tepkisi de bir o kadar kötü. Kendi kendine söyleniyor, surat beş karış, ifadesinde en ufak bir tebessüm veya galibiyet sevinci yok, kendisiyle şakalaşan, takımın içine almaya çalışan arkadaşlarına hiçbir şekilde karşılık vermiyor. Kendisini böyle takımdan soyutlarsa devre arası kadro dışı bırakılır, sezon sonunda da gönderilir. Toparlanmalı.

Quaresma konusunda en başından beri fikrim net, beni hiçte yanıltmıyor.

Fakat yapacak bir şey yok. Bugün maç 2-2 takım oyundan düşmüş; taraftar lehine tezahürat yapıyor.

Durum bu iken idare edeceksin. Gelmeden önce söyledik; bile bile lades.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 00:51:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Çünkü takım için yok kendi şovu için var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Tosic ve Ersan'da felaketti bugün. Sosa'da kötüydü.

2.golde 3 kez hata yaptılar. Ersan'a 3 tane sarı kart çıkmalıydı. Olağan şüpheliler hiç yanıltmıyor kısaca.

Çevrimdışı Tolga

anlaşma 5 maçlık değil miydi yaa? rizenin de başakşehirde olması lazım  :alala:
Ben de 4 maç diye biliyorum.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Çünkü takım için yok kendi şovu için var.

Lizbon maçında da kendisini Portekiz'e ispatlamak için kendi şovunu yapmasından çekiniyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosic ve Ersan'da felaketti bugün. Sosa'da kötüydü.

2.golde 3 kez hata yaptılar. Ersan'a 3 tane sarı kart çıkmalıydı. Olağan şüpheliler hiç yanıltmıyor kısaca.
gayet belli bu adamların böyle oynayacağı tosic özellikle çok çok kötü hiçbir iyi özelliği yok Beck standartında bi Adam olsa gayet işimize yarardı

Çevrimdışı TALAT

Lizbon maçında da kendisini Portekiz'e ispatlamak için kendi şovunu yapmasından çekiniyorum.

oynayabilirse  :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Oynaması lazım Lizbon maçında falan.Form tutması havaya girmesi lazım.Adamı oynamadığı halde yerden yere vurup siliyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Eylül 2015, 01:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oynaması lazım Lizbon maçında falan.Form tutması havaya girmesi lazım.Adamı oynamadığı halde yerden yere vurup siliyorsunuz.

Sıkıntı şu ki o maçlar da önemli.

Normalde iyi oynasa rotasyon için lazım zaten. Ama adam oynamıyor. Bildiğin katkısız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Quaresma şu haliyle en kolay gözüken maçta dahil etkili olamaz.

Bundan sonra fazla birşey beklemeyin ondan.

Rotasyon yapılması gerekiyorsa da S.Lizbon maçında oynatılabilir ama öyle aman aman oynamasını beklemeyin.