Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7254829 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Gözden kaçmaması gereken şöyle bir nokta da var; Gomezin bu kadar silik kalmasının ve dahi penaltı noktası üzerine hiç top getirememizin en büyük sebebi beklerin ofansif yetersizliği. Beck ve Tosic birlikte kanatlardan hücuma geçseler Gomezin üstündeki baskı hafifleyecek o topaklaşan Gençlerbirliği savunması açılacak araya koşacak alanlar bulucaz, pas atacak alanlar bulucaz. Bugün Beck ve Tosic bunu yapsa %100 bu maçı kazanırdık.

Ben burda 1-2 hafta önce İsmaili biraz gömmüştüm ama Bence defansif zaaflarına rağmen madem hücum oynuyoruz İsmail denenmeli. İskenderbey maçında da zaman zaman gördük. İsmail çok iyi koşular yapıyor, kaçıyor ofansif olarak hareket katıyor. Ofans oyuncularının da yükünü azaltıyor. Tosic zaten bu maçta artık "zaman tanıyalım" olayını tamamen bitirdi. İsmail bu takıma özellikle kapanan takımlara karşı mutlaka denenmeli.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forvet konusunda Kafam karisik , Alves ve Kajer Cenki dondurmez nefes bile aldirmaz cig cig yerler gibime geliyor , Gomoz boy ve fizik olarak daha bi basa cikabilir gibi...
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2015, 23:48:05 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:39:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamı şu maçta gerideyken bile devrede oyundan alıyorsa haftaya oynatmasını filan beklemeyin.

Ki isabetli de olur oynamaması. 65-70 gibi duruma göre girer, kaldı ki arkadan Lizbon maçı var o maçta Olcay yok o oynayacak o yüzden kesin Olcay oynar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben bu puan kaybına üzüldüm tabi ki ama çok da üzülmedim. Sadece beklemediğim için şaşırdım. Pazar Fener'i yenersek lideriz ki bizim için çok önemli bir maç. Derbi olmasının dışında başka nedenleri de var. Şenol Hoca'nın takımları geç açılıyor Fener'i yendiğimiz takdir de açılmaya başlayabiliriz.

Bu maç içinse artık çoğu kişi görmüştür Quaresma 11 olamaz Tosic zaten beter. Ki iki yetersiz oyuncu çıktığında oynadığımız oyun çok daha iyi. Geçen sene olsa Bilic yine aynı hataları yapmaya devam eder diye endişelenirdim ama şimdi Şenol Güneş takıma gerekli müdaheleleri yapar.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Bertug

Beşiktaş'ın kaptanına bak be  :claps: :claps:

Çevrimdışı atalay

Sezon sonu Töre ile ilgili uzun detaylı bir yazı yazmıştım. Oradaki bir çok eksikliğini gidermiş en azından dener durumda.

Sol ön oyuncusu içinde temel bir kaç şey karalamıştım. Vaziyette ortada.

Futbol ezber oyunu. Bir kanat oyuncusunun değerlendirilebilmesi için 20 tane parametre var.

Karar verme mekanizmanız, oyun tercihleriniz ve daha bilumum "basit ezber oyunlarınız" kısıtlı ise yetenekleriniz fark yaratmıyor.

Töre doğru yolda... 1 gol; 5 asist, 12 kilit pas.

Çevrimdışı 38life

Bizim sezon başında konuştuklarımızı şimdi konuşuyorlar 90+'da.

Quaresma'dan 11 olmaz süper bir hamle oyuncusu olur ama kabul eder mi?

Kabul eder. Denemeden kabul etmez demek yanlış olur. Fenerin oyuncularına bak bi de Quaresma'nın bugün çıktıktan sonraki tavırlarına bak.

Ben Quaresma'nın şuan kapris yapacak bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Quaresma ve Olcay dönüşümlü oy-na-ya-cak! Bunun başka yolu yok. Quaresma başka mevkilerde de oynamamalı! Quaresma genellikle sonradan girecek. Bazı takımlara karşı gereken oyunlarda ilk 11'de başlayacak. Bazen hiç girmeyecek.

Quaresma şuan yeterli bir performans gösteremediğinin kendi de farkında zaten. Yedek kalınca kapris yapacağını hiç sanmıyorum.

Forvet konusunda Kafam karisik , Alves ve Kajer Cenki dondurmez nefes bile aldirmaz cig cig yerler gibime geliyor , Gomoz boy ve fizik olarak daha bi basa cikabilir gibi...
@Çağrı @atalay siz ne diyorsunuz yada ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Kabul eder. Denemeden kabul etmez demek yanlış olur. Fenerin oyuncularına bak bi de Quaresma'nın bugün çıktıktan sonraki tavırlarına bak.

Ben Quaresma'nın şuan kapris yapacak bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Quaresma ve Olcay dönüşümlü oy-na-ya-cak! Bunun başka yolu yok. Quaresma başka mevkilerde de oynamamalı! Quaresma genellikle sonradan girecek. Bazı takımlara karşı gereken oyunlarda ilk 11'de başlayacak. Bazen hiç girmeyecek.

Quaresma şuan yeterli bir performans gösteremediğinin kendi de farkında zaten. Yedek kalınca kapris yapacağını hiç sanmıyorum.

Umarım dediğin gibi olur çünkü o zaman gerçekten faydalı olur.

Zamanında Ahmed Hassan  kabul edemedi etse çok başka oyuncu olacaktı bizim için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Fener maci Q7 lik mac zaten keske bu mac oynamayip haftaya fener macina 11 de ciksaydi..
Cunku Q7 nin oynadigi kanattaki bekin Ondeki oyuncuya destek vermesi cok zor..

Aynı şeyi sabah yazdım. Gençler maçında Quaresma oynamamalı demiştim...

Çevrimdışı negres1903

Günümüz futbolunda kendini düşünen futbolculara yer yok. Beşiktaş başka takımlarda yapamadıklarını yapma yeri veya ego tatmin etme yeri değildir. Olcay takımda belki de Necip ile birlikte en yeteneksiz oyuncudur kabul ediyorum. Ama Olcay ne yapıyor ? Koşuyor, mücadele ediyor, tek pas oynuyor, topu ayağında tutmuyor. Bugün 2 defa top ezdi ayağına dolandığı için. Bakın beceremediği olmuyor mu oluyor. Ama niyeti belli, yapmak istedikleri belli. Takım rakip sahaya yerleştiği an çalım atma hevesine girmez, 30 metreden kafasına göre şut çekmez. Hemen yanındakine veya başka bir arkadaşına pas atmaya çalışır. Kısacası hızlı oynamaya çalışır. Becerir beceremez. Top kaptırır kaptırmaz. Ama takım oyununa ihanet etmeden oynamaya çalışır. Önemli olan da budur. Onun dışında Atiba'nın tek yardımcısı takım defansı konusunda. Bugün Quaresma ilk yarıda belki de en tehlikeli atağımızı yapma şansımız varken sağındaki Sosa yerine bir çalım üstüne trivela şovuna girdi. Sen Sosa'ya ver Sosa içerisi kessin Gomez atarsa atar. Görevini yap fazlasını değil. Bu sebeplerden dolayı da Quaresma mı Olcay mı demek bile Olcay'a hakarettir.
Burda bir kısmımız stada gidebilen şanslı insanlarız. Topsuz alanda bazı futbolcuların yaptıkları o kadar değerli işler var ki ve stattayken bunları daha rahat gözlemleyebiliyoruz. Olcay işte bunları yaptığı için 11 de başlıyor ve başlamaya devam edecek. Yeteneğine bakarak 11'e giremeyeceği zaten görülen bir gerçek. Quaresma adam olur Olcay gibi basit oynar, takım defansına katkıda bulunur, top ezmeden hızlı oynarsa zaten kimse formayı ondan alamaz. Tekrar söylüyorum yetenekli asla demiyorum. Sahada yapmaya çalıştıklarına vurgu yapmaya çalışıyorum Olcay'ın.
Sen gidersin adam akıllı bir açık alırsın o zaman Olcay'ı kesersin. Ama bu Quaresma ile Olcay'ın ancak saçlarını kesersin.Gün gelir de yazarım diye üye oldum bir süredir takip ediyorum ama bu ilk mesajım. İyi forumlar..

Çevrimdışı atalay

@Çağrı @atalay siz ne diyorsunuz yada ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

Cenk oyuna girdikten sonra 6 tane gol girişiminde bulunmuş. FB maçı başka bir planının maçı fakat sorun Gomez'in fizik durumu.

Bugün %68 isabetli pas ve sayısız top kaybı yaptı. Bu arada kırmızıdan da ucuz yırttı.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Atiba neden şu dikine çıkışlar sık sık yapmaz?
Oyun sıkışıkken özellikle gerideyken delip geçmesi lazım orta alanı.Kaleye gitmekten çok korkuyor ama deneyince çoğunlukla başarıyor.Şut denemiyor mesela hiç güvenmiyor ayağına.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:56:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Günümüz futbolunda kendini düşünen futbolculara yer yok. Beşiktaş başka takımlarda yapamadıklarını yapma yeri veya ego tatmin etme yeri değildir. Olcay takımda belki de Necip ile birlikte en yeteneksiz oyuncudur kabul ediyorum. Ama Olcay ne yapıyor ? Koşuyor, mücadele ediyor, tek pas oynuyor, topu ayağında tutmuyor. Bugün 2 defa top ezdi ayağına dolandığı için. Bakın beceremediği olmuyor mu oluyor. Ama niyeti belli, yapmak istedikleri belli. Takım rakip sahaya yerleştiği an çalım atma hevesine girmez, 30 metreden kafasına göre şut çekmez. Hemen yanındakine veya başka bir arkadaşına pas atmaya çalışır. Kısacası hızlı oynamaya çalışır. Becerir beceremez. Top kaptırır kaptırmaz. Ama takım oyununa ihanet etmeden oynamaya çalışır. Önemli olan da budur. Onun dışında Atiba'nın tek yardımcısı takım defansı konusunda. Bugün Quaresma ilk yarıda belki de en tehlikeli atağımızı yapma şansımız varken sağındaki Sosa yerine bir çalım üstüne trivela şovuna girdi. Sen Sosa'ya ver Sosa içerisi kessin Gomez atarsa atar. Görevini yap fazlasını değil. Bu sebeplerden dolayı da Quaresma mı Olcay mı demek bile Olcay'a hakarettir.
Burda bir kısmımız stada gidebilen şanslı insanlarız. Topsuz alanda bazı futbolcuların yaptıkları o kadar değerli işler var ki ve stattayken bunları daha rahat gözlemleyebiliyoruz. Olcay işte bunları yaptığı için 11 de başlıyor ve başlamaya devam edecek. Yeteneğine bakarak 11'e giremeyeceği zaten görülen bir gerçek. Quaresma adam olur Olcay gibi basit oynar, takım defansına katkıda bulunur, top ezmeden hızlı oynarsa zaten kimse formayı ondan alamaz. Tekrar söylüyorum yetenekli asla demiyorum. Sahada yapmaya çalıştıklarına vurgu yapmaya çalışıyorum Olcay'ın.
Sen gidersin adam akıllı bir açık alırsın o zaman Olcay'ı kesersin. Ama bu Quaresma ile Olcay'ın ancak saçlarını kesersin.Gün gelir de yazarım diye üye oldum bir süredir takip ediyorum ama bu ilk mesajım. İyi forumlar..

Hoşgeldiniz. Güzel yazmışsınız devamını bekleriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Umarım dediğin gibi olur çünkü o zaman gerçekten faydalı olur.

Zamanında Ahmed Hassan  kabul edemedi etse çok başka oyuncu olacaktı bizim için.

Ben Ahmed Hassanı da çok severdim gerçi çocuktum ozamanlar :D
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 00:01:24 38life ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 23:59:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Ahmed Hassanı da çok severdim gerçi çok küçüktüm ozamanlar :D

Çok küçüktüm dediğin benden bir yaş küçüksün :D

Kulübeden gelir takardı her maç sonra beni neden 11 oynatmıyorsun bakışı atar Luce'ye ne zaman oynatsa da hiçbir şey beceremezdi  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

tolga her tartışmada neden gözlerini fal taşı gibi açıyor yahu acayip komik

Cenk oyuna girdikten sonra 6 tane gol girişiminde bulunmuş. FB maçı başka bir planının maçı fakat sorun Gomez'in fizik durumu.

Bugün %68 isabetli pas ve sayısız top kaybı yaptı. Bu arada kırmızıdan da ucuz yırttı.
Pozisyon hiçbir acidan Kirmizi degildi , Cunku arakasindako rakibi gormedi niyeti engellemek yada bilincli dirsek atmak degildi Firat da bunu gordugu icin sari verdi zaten aksi olsa direk kirmizi itaraz bile edilmez..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 00:03:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum bu arada bakıyorum sosyal medyaya,

Quaresma gelsin diyen topluluk bizim bildiğimiz adam değil bu bitmiş yedek beklesin yazıyor şimdi. Evet şaka gibi ama toplu halde buna dönmüş yorumlar.

Ne yazık ki görmeden anlamıyoruz. Bu yüzden hep hatalar yapacağız, hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çok küçüktüm dediğin benden bir yaş küçüksün :D

Kulübeden gelir takardı her maç sonra beni neden 11 oynatmıyorsun bakışı atar Luce'ye ne zaman oynatsa da hiçbir şey beceremezdi  :kop:

Evet çok küçüktüm derken abartmışım biraz. Çocuktum diyelim :) 2 sezonda 79 maçta 30 gol atmış. Ki o dönem iyi ofans oyuncularımız vardı.

Çevrimdışı 38life

Burda bir tahminde bulunmak istiyorum; Bence Quaresmayı seven taraftarların ekseriyetinin en çok sevdiği dünya çapındaki oyuncu ne Ronaldodur, ne messidir, ne maradonadır. Ronaldinho'dur.

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum bu arada bakıyorum sosyal medyaya,

Quaresma gelsin diyen topluluk bizim bildiğimiz adam değil bu bitmiş yedek beklesin yazıyor şimdi. Evet şaka gibi ama toplu halde buna dönmüş yorumlar.

Ne yazık ki görmeden anlamıyoruz. Bu yüzden hep hatalar yapacağız, hep.
Evet bende oyle dusunuyorum ama ilk Geldigi Quaresma ile simdiki Quaresma arasinda Daglar kadar fark var , Ozamanki Q7 olsa su takimda suan ligin tozunu atmıştı
Ben Quaresmayi hic bu kadar bitik bu kadar gucsuz gormemistim :by2: :by2:
Ama hala sunda israrliyim Fener maci tam onluk mac ilk11 cikmali , Su mactan sonra Ilk 11 cikmasi imkansiz gerci..
Keske bu mac oynamayip haftaya 11 de baslasaydi :bandit:

Uzatma dakikalrinda ben ( Temsili degildir ) :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 00:14:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Burda bir tahminde bulunmak istiyorum; Bence Quaresmayı seven taraftarların ekseriyetinin en çok sevdiği dünya çapındaki oyuncu ne Ronaldodur, ne messidir, ne maradonadır. Ronaldinho'dur.

Muhtemelen. Ama biraz da jenerasyon meselesi bence.

Ben hep Nedved Zidane tipi adamları sevdim çünkü ben şov değil çata çat oyun sevdim hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli