Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Motta gidecek gibi. O zaman İsmail Köybaşı ile sözleşme yakın meşaleleri yakın  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de şöyle söyleyeyim İsmail değil bu kulüpte Türkiye Ligi'nde herhangi bir takımda oynayabilecek durumda değil artık.

Hazırlık maçlarında gördüğüm İsmail futbol oynamayı unutmuş.

Ne topa koşabiliyor ne yanındakine pas atabiliyordu.

Yıllardır İsmail'den birşeyler yapması bekleniliyor ama tıpkı Pektemek gibi çoktan yolların ayrılması gereken bir oyuncu konumunda şuan.

ismail sakatlıktan çıktı bir anda süper oynamasını bekliyemeyiz zaten :) Ancak ben ismail'in oynayarak o parladığı dönemlere dönelebileceğini düşünüyorum :)

Çevrimdışı brkntcnr

ilginç ben maçı izlediğimde aynı şeyleri düşünmüyorum motta olsa mesala her topu bam güm ileri vurmaz daha kontrollü paslar atar.Tosic halen anadolu takımında oynadığını sanıyor dün dikkat ettim özellikle hemen hemen bütün topları ileri vuruyor rastgele.Dün kale önünde topu taç'a atışını söylemiyorum bile  :D Dediğim gibi motta o agresifliğini kontrol edebilse daha iyi bence.Ben ismail'inde tosicten iyi olduğunu düşünüyorum halen fikrimin arkasındayım.
Tabikide sizin fikriniz ama ben bek oyuncusunun risksiz oynamasının ileri vurup uzaklaştırmasının zararlı olduğunu düşünmüyorum şayet bi gs maçında serdar topu taca atmadı üstüne döndü gol oldu tepki üstüne tepki yağdı. Yani risksiz oynaması pek zarar değil motta daha teknik daha ofansif bi bek ayakları daha iyi ama mottanın müdahaleleri yanlış yaptırdığı penaltılar bariz belli. Ancak tosic in en büyük artısı belkide tecrübesinden dolayı tek hamlelerinde başarılı. Mottanında agresifliği dışında defansta zaafları var.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Motta gidecek gibi. O zaman İsmail Köybaşı ile sözleşme yakın meşaleleri yakın  :biggrinking:
Bence ikisi de yollanır bize de transfer başlığında zor günler yakın çünkü sol bek bulmak zor iş :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail Köybaşı ile sözleşme yenileyen adamı Beşiktaş meydanında sallandırırlar  :money: :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

ilginç ben maçı izlediğimde aynı şeyleri düşünmüyorum motta olsa mesala her topu bam güm ileri vurmaz daha kontrollü paslar atar.Tosic halen anadolu takımında oynadığını sanıyor dün dikkat ettim özellikle hemen hemen bütün topları ileri vuruyor rastgele.Dün kale önünde topu taç'a atışını söylemiyorum bile  :D Dediğim gibi motta o agresifliğini kontrol edebilse daha iyi bence.Ben ismail'inde tosicten iyi olduğunu düşünüyorum halen fikrimin arkasındayım.
bence çıplak gözle izlemen lazım tv den hep hatalı sonuç elde ediliyor sürekli top izlendiği için
ama sahada duruşu bazı atakları başlamadan kesmesi stoperlere yardımı diğer oyunculara verdiği güven
çok farklı motto oynadığında beck kaç defa sol beke geliyor top kesmek için ama tosiç oynayınca alanını
boşaltmıyor ve diğer oyuncular birde orayı korumak zorunda kalmıyor kaç defa orda alan bulamadıkları için atak yönünü
içeri doğru çevirdiler tamam hücumda vasat ama asli görevini gayet iyi yapıyor bizim zaten hücumda bek oyuncularımıza fazla
ihtiyaç yokki topa yapışan iki tane açık oyuncumuz var

Arkadaşlar ismail köybaşı için bende süper sol bek demiyorum ancak oynayan bir ismail köybaşı bana göre tosic ve motta'dan daha iyi.Tosic fiziği iyi olduğu için iyi gözüküyor.Motta sağı solu belli olmayan bir oyuncu.Daha öncede yazmıştım ismail caner gibi orta açar takımı hücuma kaldırır bek dediğin sadece defansı yapmıcak yapmamalı her topu bam güm ileri vurmamalı yere gelicek orta açıcak assist yapıcak yeri gelicek gol atıcak.Bence şenol hoca ismail'e şans vermeli.

Not : Bu video tabiki bir ölçü değiltir sonuçta hazırlık maçı ancak videoda sadece ismail'in top'u bam güm vurmadığını ve ne kadar hücumcu bir bek olduğunu göstermek istedim.Şuanda ki takımımızla 3-4 maça çıksın ismail takıma adepte olucaktır :)
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 17:18:29 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Tolga

ismail sakatlıktan çıktı bir anda süper oynamasını bekliyemeyiz zaten :) Ancak ben ismail'in oynayarak o parladığı dönemlere dönelebileceğini düşünüyorum :)
İsmail'in 2012 yazında milli takım kampındayken geçirdiği sakatlığın onu geriye götürdüğü doğrudur ama döndükten sonra da kendisine iyi bakamadı ve arka arkaya sakatlıklar yaşadı ve toparlayamadı.

Yani demek istediğim olmuyorsa da zorlamanın ve vakit kaybetmenin gereği yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar ismail köybaşı için bende süper sol bek demiyorum ancak oynayan bir ismail köybaşı bana göre tosic ve motta'dan daha iyi.Tosic fiziği iyi olduğu için iyi gözüküyor.Motta sağı solu belli olmayan bir oyuncu.Daha öncede yazmıştım ismail caner gibi orta açar takımı hücuma kaldırır bek dediğin sadece defansı yapmıcak yapmamalı her topu bam güm ileri vurmamalı yere gelicek orta açıcak assist yapıcak yeri gelicek gol atıcak.Bence şenol hoca ismail'e şans vermeli.

Valla bana ismailin tek artı yönü güzel frikik atıyor allah vergisi sol ayağının bi lütfu :)

İsmail'in 2012 yazında milli takım kampındayken geçirdiği sakatlığın onu geriye götürdüğü doğrudur ama döndükten sonra da kendisine iyi bakamadı ve arka arkaya sakatlıklar yaşadı ve toparlayamadı.

Yani demek istediğim olmuyorsa da zorlamanın ve vakit kaybetmenin gereği yok.

son durumunu bilmiyoruz ki hocam :)1 tane hazırlık maçı oynamış hemen bitmiş diyoruz :) Tosic gibi şuandaki kadromuzda şans verelim aynı kadro ile oynasın 3-4 maç ismail olmuyorsa ona göre biletini keselim.İsmail son bir şansı hakediyor diyorum bence :)
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 17:28:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 17:32:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Aslında içlerinde en iyisi Motta ama onun da dengesizlikleri var :D

Çevrimdışı Easthanbool

Kendimi yakarım yine de meşale yakmam köybaşı için  :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 17:36:58
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman sol bek BECK sağ bek serdar :)

Töre atar kendini camdan tam kurtuldum derken  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 17:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Türkay

Buda ibrahim üzülmez fanlarına gelsin o zaman :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Eylül 2015, 17:41:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen sene ilk 4 maçımız;

1-0 1-1 1-0 1-1

Bu sene ilk 4 maçımız;

5-2 1-2 4-0 2-0

Antep maçı büyük kırılma anıydı bence özgüven açısından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli