Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269021 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

Tabii ki öyle , amacım yönlendirmek değil ama cidden benim yaşadığım çok kötüydü bi de o ürünü geri gönderip doğrusunun gelmesini bekledim :D
O kadar şeyi yanlış gönderirler ise o da sıkıntı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Eylül 2015, 13:29:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Valla bugün vermezlerse o negatiflerden biri ben olacağım :)  9 unda siparişi verdik 11 i oldu

P. Tesi ne kadar bekleyeceğim bakalım neler olacak

İyi de 2 günde gelecek demiyor ki adamlar :)

Ben genelde 4-5 günde almışımdır alacaklarımı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

İyi de 2 günde gelecek demiyor ki adamlar :)

Ben genelde 4-5 günde almışımdır alacaklarımı.
Abi iki günde gelsin demiyorum ama üç iş günü oldu daha kargoya verilmedi bunun hafta sonu falan derken baya uzayacak gibi böyle şeyler önemli

Bir de kargo nun gelmesi var o da nerden baksan 2-3 gün

Neyse sıkıntı yok ama biraz daha derli toplu olmaları lazım sonuçta kurumsal

Çevrimdışı Tolga

"Son günlerde yazılı basında kulübümüz ile ilgili çeşitli iddiaların yer aldığı asılsız haberler yapılmaktadır.

Kaleci Victor Valdes'in transferinin Kaleci Antrenörümüz Jose Sambade Carreira'nın olumsuz raporu nedeniyle bozulduğu iddiası, gerçeklerden uzak masa başında üretilen bir senaryodur.

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'nın ismi kullanılarak yapılan röportaj haberleri de gerçekleri yansıtmamaktadır. Torunoğulları'nın, medya organlarına demeç vermemesine karşın gazetelerde ismi kullanılarak farklı farklı haberler yayınlanması bizleri şaşırtmaktadır. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile Yönetim Kurulumuz arasında transferler nedeniyle sorun olduğu imasının yapıldığı bu haberleri etik bulmadığımızı belirtiriz. Yönetim Kurulumuz ile Şenol Güneş arasında transfer çalışmalarıyla ilgili fikir ayrılığı yoktur, uyumlu bir çalışma yürütülmektedir.

Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferinde red yanıtı aldığımız ve devre arasında kiralık olarak transfer girişiminde bulunacağımız iddiası da gerçekleri yansıtmamaktadır.

3 hafta sonunda Süper Lig'in en golcü takımı olan, her hafta üzerine ekleyerek sahada daha da iyi bir performans sergileyen Futbol Takımımız ile ilgili, bu asılsız haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Haber Kaynağı: bjk.com.tr
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Yuh

Bilseydim siparişi vermezdim böyle böyle kaybediyorlar müşteriyi

Benim de 3 günde geliyordu aldıklarım ben de sorun yaşamadım şimdiye kadar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Son günlerde yazılı basında kulübümüz ile ilgili çeşitli iddiaların yer aldığı asılsız haberler yapılmaktadır.

Kaleci Victor Valdes'in transferinin Kaleci Antrenörümüz Jose Sambade Carreira'nın olumsuz raporu nedeniyle bozulduğu iddiası, gerçeklerden uzak masa başında üretilen bir senaryodur.

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'nın ismi kullanılarak yapılan röportaj haberleri de gerçekleri yansıtmamaktadır. Torunoğulları'nın, medya organlarına demeç vermemesine karşın gazetelerde ismi kullanılarak farklı farklı haberler yayınlanması bizleri şaşırtmaktadır. Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile Yönetim Kurulumuz arasında transferler nedeniyle sorun olduğu imasının yapıldığı bu haberleri etik bulmadığımızı belirtiriz. Yönetim Kurulumuz ile Şenol Güneş arasında transfer çalışmalarıyla ilgili fikir ayrılığı yoktur, uyumlu bir çalışma yürütülmektedir.

Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferinde red yanıtı aldığımız ve devre arasında kiralık olarak transfer girişiminde bulunacağımız iddiası da gerçekleri yansıtmamaktadır.

3 hafta sonunda Süper Lig'in en golcü takımı olan, her hafta üzerine ekleyerek sahada daha da iyi bir performans sergileyen Futbol Takımımız ile ilgili, bu asılsız haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Ne kadar hızlı yalanladılar ya hiç şüphelenmeye zamanımız bile olmadı  :icool:

Çevrimdışı Tolga

:D

Çevrimdışı LuceGel

Ne kadar kıskanılası bir yönetim  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Bravo, net doğru kararlar. Peki, bu bir derbi olsa?

Çevrimdışı talha

Şimdi bir sarı arkadan daldı diye bir sarı da üç kere uyardım diye mi verdi

Çevrimdışı atalay

44.saniyede ki hareketi birinci; ardından ikinci pozisyon. Hatta direkt kırmızı da çıkartabilirmiş. 
[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2015, 14:27:15 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Abi iki günde gelsin demiyorum ama üç iş günü oldu daha kargoya verilmedi bunun hafta sonu falan derken baya uzayacak gibi böyle şeyler önemli

Bir de kargo nun gelmesi var o da nerden baksan 2-3 gün

Neyse sıkıntı yok ama biraz daha derli toplu olmaları lazım sonuçta kurumsal

ne olmuş kurumsalsa e ticarette sözleşme denen bir şey var sana kartal yuvası aynı günde kargo garantisi verdimi
bak gir siteye 5 iş günü içersinde kargoya verilir diyor.
birde tek tabancalar rakipleri yokki isterse 15 günde teslim yazar siteye ne yapacaksın bu firmadan almayayım başka
firmadanmı alayım diyeceksin hızlı kargo demek maliyet artımı demek ona göre daha fazla adam tutacaksın ona göre malzeme stok edeceksin
bunların hepsi maliyet ve buda Beşiktaşın cebinden karşılıksız çıkacak bir şey rekabet kaygısı olmadıktan sonra o giden
para neden gitsin sonuçta Beşiktaşın kasasından gidiyor. @talha Nasıl bir Beşiktaşlılık anlayışınız var anlamıyorumki.
siz gerçekten bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. Kartal yuvasından bir şey almak taraftar için ticaret değil destek amacıyla yapılıyor.
herhangi bir eticaret sitesinden mal alıyormuş muamelesi yapmayın. He yapabilirsiniz buna hakkınız var ama o zamanda müşteri oluyorsunuz
biz taraftarız diye ortaya çıkıp tepinmeyeceksiniz. hem müşteri gibi her sıkıntıda bıdı bıdı yapıp hemde sonra bu kulübün sahibi
taraftardır demek olmaz. insan sahibi olduğu bir şeyi internet ortamında kötülemez marka değerini düşürmez.
ha görmezdenmi gelir hayır çıkan aksaklıkları kulübe şikayet eder. kol kırılır yen içinde kalır. en azından kartal yuvaları kötüdür
imajıda yaratarak zarar vermemiş olursun.

Çevrimiçi Necmi

ikisinide veremezdi tabi takım önemli ama bir tane gösterirdi büyük ihtimal Beşiktaşa bile :D

Çevrimdışı talha

ne olmuş kurumsalsa e ticarette sözleşme denen bir şey var sana kartal yuvası aynı günde kargo garantisi verdimi
bak gir siteye 5 iş günü içersinde kargoya verilir diyor.
birde tek tabancalar rakipleri yokki isterse 15 günde teslim yazar siteye ne yapacaksın bu firmadan almayayım başka
firmadanmı alayım diyeceksin hızlı kargo demek maliyet artımı demek ona göre daha fazla adam tutacaksın ona göre malzeme stok edeceksin
bunların hepsi maliyet ve buda Beşiktaşın cebinden karşılıksız çıkacak bir şey rekabet kaygısı olmadıktan sonra o giden
para neden gitsin sonuçta Beşiktaşın kasasından gidiyor. @talha Nasıl bir Beşiktaşlılık anlayışınız var anlamıyorumki.
siz gerçekten bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. Kartal yuvasından bir şey almak taraftar için ticaret değil destek amacıyla yapılıyor.
herhangi bir eticaret sitesinden mal alıyormuş muamelesi yapmayın. He yapabilirsiniz buna hakkınız var ama o zamanda müşteri oluyorsunuz
biz taraftarız diye ortaya çıkıp tepinmeyeceksiniz. hem müşteri gibi her sıkıntıda bıdı bıdı yapıp hemde sonra bu kulübün sahibi
taraftardır demek olmaz. insan sahibi olduğu bir şeyi internet ortamında kötülemez marka değerini düşürmez.
ha görmezdenmi gelir hayır çıkan aksaklıkları kulübe şikayet eder. kol kırılır yen içinde kalır. en azından kartal yuvaları kötüdür
imajıda yaratarak zarar vermemiş olursun.
Tamam abi ben beşiktaşlı falan değilim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tamam abi ben beşiktaşlı falan değilim

Bak @talha  Na'baaaakkk   :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bak @talha  Na'baaaakkk   
Daha birşey yazmam buralara dünyanın parasını veriyoruz tamam müşteri değiliz ama verdiğimiz de para öyle kolay kazanmıyorum

Herşeyi geçtim bunu bunu sırf buraya yazdım dikkat çekmesin diye yoksa onlarca topluluk var için de bulunduğum

Böyle laflar duymak hoş değil

Çevrimdışı LuceGel

Cüneyt Çakır bizim maçlarda son 3-4 maçtır iyi gidiyor bu sene 9-10 maçımızı yönetse keşke   :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Daha birşey yazmam buralara dünyanın parasını veriyoruz tamam müşteri değiliz ama verdiğimiz de para öyle kolay kazanmıyorum

Herşeyi geçtim bunu bunu sırf buraya yazdım dikkat çekmesin diye yoksa onlarca topluluk var için de bulunduğum

Kimse kolay kazanmıyor Harcanan parada zorunlu değil Beşiktaşa yardım için yapılan gönül işi
almaya mecbur değilsin geldiğinde geri iade edersin veya girip iptal edersin. ama burda saçma sapan bir şikayet yapamazsın
adamlar resmi siteye yazmış 5 iş günü içersinde kargoya teslim edilir diye alırken zaten bunu kabul etmişsin firmanın sistemi bu
işine gelmiyorsa almazsın ama iki gün oldu kargoya vermemişler daha deme hakkın varmı böyle bir şikayetmi olur.
burda haksız yere kötüleme yapıyorsun birde onlarca topluluk var ben buraya yaptım diyorsun kardeşim burası dediğin yer
kartal yuvasının potansiyel müşterilerinin olduğu bir yer zaten bir şikayetin varsa buraya yaparsan etkisi olur buraları bütün
Beşiktaşlılar okuyor yoksa onlarca yeri kaç Beşiktaşlı okuyor. bak sağ altta oku ne yazıyor ondan sonra şikayete hakkın varmı
para kolay kazanılmıyor doğruda bu lafınla bile sanki kartal yuvası paranı gaspetmiş iması yaratıyorsun altın mı alıyorsun iki gün geç gelince değermi kaybediyor yada mal bayatlayıp kokuyormu @talha

Çevrimdışı 38life

Valla ben Vodafone tarife değişikliğine forma kampanyası ile aldım formamı. Bi 15 gün falan bekledim formanın gelmesini ama sıkıntı yok Trabzon maçına geçen sezonun formasıyla gittim. Tek zararım bu :D Ne olabilir ki başka.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sitenin söz verdiği 5 iş gününde teslim olayını eleştirsen bir nebze anlarım ama 5 iş günü maddesine rağmen 3.günde neden elimde değil diye sitem ediyorsan bunu anlamam. Ortada bir söz var ve bu aşılmış değil :)
Yani yine de benim düşüncem 1-2 günde teslimat seçeneği de koysunlar, aciliyet içinde olanlar kargo parası neyse öder kulübe Necmi abinin dediği gibi ekstra maliyet de olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Sitenin söz verdiği 5 iş gününde teslim olayını eleştirsen bir nebze anlarım ama 5 iş günü maddesine rağmen 3.günde neden elimde değil diye sitem ediyorsan bunu anlamam. Ortada bir söz var ve bu aşılmış değil :)
Yani yine de benim düşüncem 1-2 günde teslimat seçeneği de koysunlar, aciliyet içinde olanlar kargo parası neyse öder kulübe Necmi abinin dediği gibi ekstra maliyet de olmaz.
hızlı kargo her yere olmuyor kardeşim 5 iş günü kargoya teslim doğu illerinin alması 8-9 günü bulur.
hatta bazı yerlere günlük kargo seferi olmuyor haftada bir oluyor. Hızlı kargo demek uçak demektir bunun da
kargo ücretleri oldukça pahalıya mâl oluyor. zaten bu kartal yuvasına özgü değilki hepsi burdadanda alsan bazen bir ayı buluyor gelmesi
diğerleri bizi ilgilendirmiyor tabiki ama bir fincan alsan bunun kargosu malın değerinden fazladır. birde bunu uçaklamı
göndereceksin bu e ticaret işinde gerçekten büyük külfet var kartal yuvası gibi ciro yüksek olunca en azından zararı bir ölçüde
telafi edebiliyorsun ama daha hızlı demek daha fazla maliyet demek şimdi neden yapasın bunu rekabet ettiğin başka firmalar yokki
kaldıki on kişi yirmi kişi şikayet eder gecikmeden dolayı bu sattığın ürünün binde biri değildir ama teşekkürler yazılmadığı
için bu şikayetler ortada kalır biraz hoşgörü gerekiyor tüm dünyaya satış yapan tek bir firma her gün binlerce malın çıkışı oluyordur
on tane yirmi tane gecikse ne olur istatistik olarak bir şey değildir. ürünlerde karışabilir sonuçta barkotlamayı insanlar yapıyor illaki
sorunlar çıkar.

Çevrimdışı Ensar

2700 bilet satılmış , diyecek birşey yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

"Eski kaptanımız ve teknik direktörlerimizden Samet Aybaba'nın bir televizyon kanalındaki röportajında, eski futbolcumuz Manuel Fernandes ile ilgili yaptığı açıklamalarda kamuoyunu yanıltabilecek ifadeler bulunmaktadır.

Aybaba'nın görevde olduğu dönemde Manuel Fernandes'e resmi olarak ciddiye alınabilecek, kurumsal bir teklif gelmemiştir.

Ancak, Slaven Bilic'in teknik direktör olduğu dönemde Manuel Fernandes için yapılan resmi transfer teklifi ise, hem Beşiktaş'ın çıkarları düşünülerek hem de oyuncunun takımda kalmak istemesi sebebiyle gerçekleşmemiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Çevrimdışı mellfred

Kartal yuvasından aldığım alışverişin 15 günden geç geldiğini bilirim. Kışın Urfa'da görevliyim. siparişimi samsun yuvadan göndermişler. Anladığım kadarıyla stokları taramışlar oradan temin etmişler. O yüzden gecikmişti.
Bazı alış verişler bu yüzden aksayabilir. Nihayet biz bir spor kulübüyüz, öncelikli işimiz bu değil. Bu mağazaların maksadı moda yaratmak da değil. Bu tür mağazalardan alış verişimizin sebebi ihtiyaçta değil. Buraları kermes gibi düşünmek gerek. Geç geliyor bahanesi, stada necipi veliyi izlemeye mi gidelim bahanesinden farksız

Çevrimdışı cursedofdragon

Beck Türkçe öğreniyor helal olsun vallahi :) Hilbert gibi Beck'te hafızalarımıza kazıncak :)