Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267753 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Öncelikle selamlar ben Ankara'da olduğum ve hafta sonları çocuğa baktığım için maçlara pek gelemiyorum. İstek halinde isteyen herhangi bir arkadaşımıza istediği tribünden bilet alıp hediye edebilirim maksat takıma destek olsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2015, 15:20:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bilet fiyatı 1 lira olsa yine o stadyum dolmaz.karşıdan geliyorum,ts maçında gece 2'de anca eve varabildim.

Stat dolmasın hınca hınç sorun değil. Biletler satılsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2015, 16:32:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

bilet fiyatı 1 lira olsa yine o stadyum dolmaz.karşıdan geliyorum,ts maçında gece 2'de anca eve varabildim.
Çok bayatladı bu muhabbet , bende pendikten gidiyorum olimpiyata , tamam  zor ama bu maç saat 17 de kimse uzak felan demesin allah aşkına , ya ben çok romantik bakıyorum olaya ya da bazıları beşiktaşı o kadar sevmiyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Surda taş çatlasın 6 7 maç daha oynanacak olimpiyatta hala yol uzunmus felan filan deniyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

bende karşıdan gidiyorum bazen gecenin 3 ündede döndüğüm oldu ama daha maç kaçırmadım
15 günde bir iç saha maçında bu kadar fedakarlık yapamıyorsak başkada bir şey konuşmaya gerek yok
kaldıki geçen maç hava şartları nedeniyle maç onda başladı şimdi saat 5 de başlayacak

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

bende karşıdan gidiyorum bazen gecenin 3 ündede döndüğüm oldu ama daha maç kaçırmadım
15 günde bir iç saha maçında bu kadar fedakarlık yapamıyorsak başkada bir şey konuşmaya gerek yok
kaldıki geçen maç hava şartları nedeniyle maç onda başladı şimdi saat 5 de başlayacak

Uzak diyen arkadaşlarımızın çeyreği 2 ayda 1 tane maça gitse stat ful çekecek ama uzak deyip hiçkimse arada bir bile maça gelmeyince boş kalır tabi.

Çevrimdışı LuceGel

Şartlar zor Olimpiyatta havalar iyi olduğunda 25 binin altına düşmedik hiçbir maçta,diğer takımlar olsa yerimize bunun ancak yarını görürlerdi.Geçmiş maçlarıda gördük passoligte yoktu o zamanlar.Ancak bu rakamlar bizim için elbette yetersiz aslında yapmamız gereken organize olup passolig kartlarına bilet yükleterek 50 bin rakamlarında bilet sayısı ve maç haslatını almak olmalı.Geçen Trabzon maçında dikkatimi çekti 4 bin civarında taraftarımız bağış tazında bilet yükletmiş bu rakamı maç başı 20 bine çıkarabilirsek güzel rakam.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 18:29:07 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şartlar zor Olimpiyatta havalar iyi olduğunda 25 binin altına düşmedik hiçbir maçta,diğer takımlar olsa yerimize bunun ancak yarını görürlerdi.Geçmiş maçlarıda gördük passoligte yoktu o zamanlar.Ancak bu rakamlar bizim için elbette yetersiz aslında yapmamız gereken organize olup passolig kartlarına bilet yükleterek 50 bin rakamlarında bilet sayısı ve maç haslatını almak olmalı.Geçen Trabzon maçında dikkatimi çekti 4 bin civarında taraftarımız bağış tazında bilet yükletmiş bu rakamı maç başı 20 bine çıkarabilirsek güzel rakam.

Misafir takım seyircisinin kabul edilmediğini bilmeyen ts lilerdir onlar  :lol:
Valla forumda bir kardeşimiz bilet alırken yanında bilet alan 2 ts lide varmış .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

"Oğuzhan Özyakup’un Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbol Takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği idmanda tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bırak futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’un Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR’ı çekildi.

Çekilen MR sonucu Özyakup’un sol baldır Soleus kasında darbeye bağlı mikro kanama ve ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’a iki gün tedavi uygulanacak."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Oğuzhan Özyakup’un Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme
Futbol Takımımızın dün akşam gerçekleştirdiği idmanda tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bırak futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’un Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR’ı çekildi.

Çekilen MR sonucu Özyakup’un sol baldır Soleus kasında darbeye bağlı mikro kanama ve ödem tespit edildi.

Futbolcumuz Oğuzhan Özyakup’a iki gün tedavi uygulanacak."

@Çağrı @atalay  bize şunu anlayabileceğimiz şekilde bir tercüme etseniz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

@Çağrı @atalay  bize şunu anlayabileceğimiz şekilde bir tercüme etseniz  :alala:

Ödem işte abi inmesini bekleyecekler. :evillol:

Çevrimdışı atalay

Soleus kasında ödem varsa 2 gün dinlendirilir; hafta sonu oynar. Mikro kanama diyor zaten.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ödem işte abi inmesini bekleyecekler. :evillol:

Soleus kasına ne gibi bir işlem uygulayacaklar  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bu arada bizim tesislerin dibine kurban pazarı mı açmışlar. kurban kesim yeri mi açmışlar anlamadım. Ya arkadaş valla billa gına geldi ya iyice komik olmaya başladılar.  :lol:

Bir de Fener maçı zamanına geliyor bu kurban olayı. Kurban pazarı görmüş ki tahmin ediyorum her müslüman evladı görmüştür o kokuyu ve sesi bilir. Bir insan nefretini bu kadar belli etmezz ki arkadaş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Eylül 2015, 22:07:39
  • Beşiktaş / Bodrum

Abi sol at bacağında aşil tendonun üstündeki kasta kanama varmış. Soğuk oda negatif basınç filan derken oynatmak isterlerse oynar sıkıntı olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Soleus kasına ne gibi bir işlem uygulayacaklar  :evillol:

Abi bizde ödem çıktığından annem buz lahana soğan falan basardı. Aynı şeyi yaparlar heralde. :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi sol at bacağında aşil tendonun üstündeki kasta kanama varmış. Soğuk oda negatif basınç filan derken oynatmak isterlerse oynar sıkıntı olmaz.
Beklediğim cevap buydu . Yani iki gün dinlenmesinin ki cuma günü dahil dinleniyor bitmesinden iki gün sonra maç var . Sorun yoksa süper.
Sağolun @Çağrı ve @atalay kardeşlerim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan oynar Pazar günü ben rahatım :nargile:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi bizde ödem çıktığından annem buz lahana soğan falan basardı. Aynı şeyi yaparlar heralde. :kop:
Bizim zamanımızda bizde ödem çıktığında babamız bir güzel haşlıyordu. Çivi çiviyi söker, hiç bir şey kalmıyordu  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Açıkcası ben oynamamasını isterim. Biliyorum sıkıntı olacak bizim için ama bu çocuk cidden bu kadar  tempoyu kaldıramıyor. Başakşehir'in defansının kasaplığını da biliyoruz
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 22:18:11 talha ]