Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257515 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gebze'de otobüsümüz zar zor stada gelebilmiş :) Sanki hazırlık maçı değil bir lig maçı oynarcasına bir taraftar var ve biz bu maçı izleyemiyoruz.

Çevrimdışı Ensar

helal olsun giden arkadaslara , aramizdan giden varsa mac içinde olanlari az buçuk bize yazarsa çok iyi olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

1000 tiklama bizde 1 dolar, fenerde 2.8 dolar, o kadar da fark yok anlasmalarda.

12775 milyon kez kullanilirsa fenere 36 milyon dolar gelecekmis. 1 kullanimin degeri 0.28 cent.

Yukarida yazan arkadasa katiliyorum, Vodafone Karakartal bizim klup ve taraftar olarak desteklememiz ve one cikarmamiz gereken sponsorluk. Bir kere hat degistir, her sene 15-20 dolar katkin olsun, 20 dolar katki icin her gun yandex'e girip senede 200bin defa arama yapmaktan iyidir, tabi isi gucu olmayan adamlar icin yandex daha ucuza gelebilir.
Bence Vodafone Karakartal tarifeye 1-3-5 in yanına yüksek bir rakam daha koysun 20-30 olabilir maddi durumu iyi olanlar yardım amacıyla tercih edecektir. Bu kampanyayı oturtabilirsek klube yıllık 5 M USD civarı giriş yaptırabiliriz.Bu konuda organize olup çalışmamız gerekiyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

şenol hoca serdar'ı ön liberoda deniyor bu maçta.
Sol kanat pektemek.Aslında maçı izleyebilsek daha iyi fikir sahibi olurduk bizde neyse izleyen arkadaşlar bizi bilgilendirirlerse bizde öğrenmiş oluruz :)

Çevrimdışı fatihsahin

Günay
Beck
Rhodolfo
Franco
İsmail
Serdar
Necip
Kerim
Sosa
Mustafa
Gomez
 lig maçı gibi olacak ama izleyemeyeceğiz kötü oldu

siyah beyaz

Çevrimdışı Savaş

Bjk tv ne işe yarar allah aşkına? Video yayınlamaktan başka hiçbir işe yaramayan bi kanal. Kapatsinlar boşuna para vermeyelim bari.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Günay
Beck
Rhodolfo
Franco
İsmail
Serdar
Necip
Kerim
Sosa

Mustafa
Gomez
 lig maçı gibi olacak ama izleyemeyeceğiz kötü oldu
İlginç bir maç 4-4-2 Günay Pedro Serdar performansları çok iyi olur umarım (İsmailden umudu kestim) :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 16:56:17 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı aa1903

Yandex kullanmamanızı öneriyorum. Bize verdikleri çerez parası. Firmaların fb ve gsye sponsor olmama sebepleri diğer taraftarların bunlardan nefret ediyor olması ve bu sebeple sponsor olanların bundan karlı çıkmaması. Mesela beşiktaş diğer taraftarlar arasında o kadar nefret toplamadığı için daha kolay sponsor buluyor. Neyse işte fener ve gsye sponsor olan firmaların ürünlerini kullanmayın ki yüksek paralara sponsor bulamasınlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş valla yazıklar olsun şu maçı bile veremiyoruz kanalımızda be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

bilgi kırıntısı yok mu maçla ilgili , kırıntı ya

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

1000 tiklama bizde 1 dolar, fenerde 2.8 dolar, o kadar da fark yok anlasmalarda.

12775 milyon kez kullanilirsa fenere 36 milyon dolar gelecekmis. 1 kullanimin degeri 0.28 cent.

Yukarida yazan arkadasa katiliyorum, Vodafone Karakartal bizim klup ve taraftar olarak desteklememiz ve one cikarmamiz gereken sponsorluk. Bir kere hat degistir, her sene 15-20 dolar katkin olsun, 20 dolar katki icin her gun yandex'e girip senede 200bin defa arama yapmaktan iyidir, tabi isi gucu olmayan adamlar icin yandex daha ucuza gelebilir.

%280 fark var nerdeyse 3 katı nasıl o kadar fark yok birde onların üst limiti yokken senin sayaç bellimi bir rakamı doldurunca duruyor
yani istediğin kadar ara yazmıyor. yani 12775 milyon kez dediğin fener 36 M $ kazanıyor aynı oranda tıklama yaptığında sen 200000 $ kazanıyorsun
işte arada böyle bir fark var. @f_madida

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/UCeval/status/640169276524130304

çok sevdiğimiz yönetimimiz bizim
Yazıklar olsun ya , kartal yuvasindan da ürün almayacak konuma gelicez , bu kaçıncı vurgun

Çevrimdışı Easthanbool

Hani Fikret başkan bitiriyordu bu işleri kimse çalıp çırpamayacaktı? Yazıklar olsun tek kelimeyle.

Beşiktaştan menfaat bekleyen....................... :ranting2: :ranting2:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mehmetthedum

Tl cinsinden yazmış uyanıklar.

Döviz olarak yaklaşık 700 bin avro yapıyor. Yıllık ciro 35 milyon avro kabul edersek  % 2 fire var.  Kapatılabilir bir oran.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 18:43:19 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

Döviz olarak yaklaşık 600K avro yapıyor. Yıllık ciro 30milyon avro kabul edersek  % 2 fire var.  Kapatılabilir bir oran.
abi ciddi misin sen? kapatılabilr bir oran olması göz yummamız gerektiğini mi gösteriyor?

ayrıca uyanıklık ile falan alakası yok o yazı direk klübün kapa yaptığı bildirilerden alıntı şaşırmayın bence
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mehmetthedum

Ciddiye almayalım demedim.. abartıldığı kadar büyük bir durum yok diyorum. Sayım hatası bile olabilir. Veya işlenmemiş satış olabilir. Vs vs..

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

2 milyon ciro kaybı baya kardan kyıpa neden olur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Abdullah

Öyle denildi başta 1yıl dediler. ondan sonra uzatıldıysa bilemem
Hiç bir zaman 1 yıl olarak duyurulmadı süre. Zaten sonradan düzenleme yapılmış olsa bunun kapa bildirilmesi gerekir. 1 yıllık olduğuna dair somut bir belge sunamayacaksan insanlara burada kimseyi yanlış bilgilendirme. Sen bi de anlaşma 1 yıllıktı bitti diyorsun insanları tamamen yanlış bilgilendiriyorsun YAPMA  :ok: @can1903

Çevrimdışı TØLGA

Ciddiye almayalım demedim.. abartıldığı kadar büyük bir durum yok diyorum. Sayım hatası bile olabilir. Veya işlenmemiş satış olabilir. Vs vs..

neden iyi yönünden bakıyorsunuz olaya bundan 1 sene öncede kartal yuvasında indiragandi olmadı mı?
dava açılacak falan dendi yöneticisi değişti şimdi de bu , daha öbür tutar bulunamamışken kim hatalı burda?
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 18:54:40 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bakın çoğu Beşiktaşlının görevidir forma almak maddi durumuna göre kartal yuvasından alışveriş yapmak

En azından şu konuda yönetimi savunmak için şekilden şekile girmeyin aslolan Beşiktaş

ortada bir para kaybı var Beşiktaşın parası bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Döviz olarak yaklaşık 700 bin avro yapıyor. Yıllık ciro 35 milyon avro kabul edersek  % 2 fire var.  Kapatılabilir bir oran.
% 2 işletmelerde aslında olağan firedir. Tabiki olmaması daha makbul ama
bir şekilde oluyor. tamam gene olsun ama en azından bunları Çocuk esirgeme kurumuna
çeşitli hayır kurumlarına vs bağış yoluyla yapmalı illaki bir kaçak olur ne kadar kesmeye çalışırsan çalış
ama bunu direk hırsızlık olarak damgalamayın kayda girmiyen bağış olur hediye verilen ürünler olur
Beşiktaş büyük bir kulüptür böyle dağıtımları olacaktır. Bunu her seferinde yöneticiler ceplerinden karşılayamaz.
yeterki hırsızlık olmasın.

Çevrimdışı TØLGA

yönetim bu olayın arkasında dursun sorgulasın tek istediğimiz bu  , yönetimin görevide bu zaten Beşiktaşın malına sahip çıkmak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Bakın çoğu Beşiktaşlının görevidir forma almak maddi durumuna göre kartal yuvasından alışveriş yapmak

En azından şu konuda yönetimi savunmak için şekilden şekile girmeyin aslolan Beşiktaş

ortada bir para kaybı var Beşiktaşın parası bu

arkadas sekilden sekole girrmek nedir. sen nasil elestiryorsan isteyen de istedigi gibi savunur.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles