Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255762 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar yandex'i bırakın herkesi vodafone karakartala geçirsek zaten rakiplere dünyanın farkını atıyoruz ama bunu bir türlü taraftarımız anlayamadı, hemen fener bir sponsor bulduya kıskançlık başlıyor sen önce elindeki değeri bil.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Böyle olur Beşiktaş'ın Oyuncusu ;

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma, Suriyeli mülteciler için bir maç organize ederek, gelirini ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Önceki gün yazdığı duygusal mektup ile herkesi duygulandıran Quaresma, Suriyeli mültecilerin Avrupa ülkelerine kabul edilmesi için bir hamle daha yaptı. Milli maç arasından sonra dünya çapında yaptığı yardımlarla tanınan Cristiano Ronaldo ile birlikte bir organizasyon gerçekleştirme kararı alan Quaresma, İstanbul, Milano veya Lizbon’da özel bir maç düzenleyecek. Tüm gelirinin mültecilere verileceği karşılaşmaya dünya çapında yıldızlar davet edilecek.

Bu arada Quaresma’nın Portekiz’de boş duran evlerinden birisini Suriyeli mülteciler için açtığı ve hali hazırda 4 ailenin aynı anda bu evlerde yaşadığı, Q7’nin bu ailelerin tüm masraflarını da karşıladığı öğrenildi.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Ya arkadaşlar yandex'i bırakın herkesi vodafone karakartala geçirsek zaten rakiplere dünyanın farkını atıyoruz ama bunu bir türlü taraftarımız anlayamadı, hemen fener bir sponsor bulduya kıskançlık başlıyor sen önce elindeki değeri bil.
Yandex potansiyeli daha fazla kıskançlık neden olsun ikisini de kullanalım

Ki vodafone da herkes alamayabilir hattını değiştirmek istemeyen olabilir öyle ha denilince olmuyor maalesef

Yandex ile revizyona gidilsin çünkü herkes kullanabilir potansiyeli daha fazla

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Yandex potansiyeli daha fazla kıskançlık neden olsun ikisini de kullanalım

Ki vodafone da herkes alamayabilir hattını değiştirmek istemeyen olabilir öyle ha denilince olmuyor maalesef

Yandex ile revizyona gidilsin çünkü herkes kullanabilir potansiyeli daha fazla

Ya senelik 300-500 bin dolar verecekler diye kullanmam ben yandex felan , fenere 30 40 m eurolardan bahsediyorlar biz 300 500 bin euro , geçiniz

Gerçi onlara ana sponsor oldular ama yine de bize verilen ücret para değil yani futbol dünyasında
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı talha

Ya senelik 300-500 bin dolar verecekler diye kullanmam ben yandex felan , fenere 30 40 m eurolardan bahsediyorlar biz 300 500 bin euro , geçiniz
Fener öyle 30 40 falan kazanamaz en fazla 2_3 fener olayında olay o değil

Adamlar potansiyel pazarı millete sunacaklar

Yandex işini yek yönlü düşünülemez bizimkiler otursun revizyona gidilsin

Olay sadece para değil arada 3m de biz götürelim

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ensar

Fener ordan iyi bir para kazanacak 30 40 olmasa bile , onu öyle söyledikleri için dedim , sonuçta ana sponsor , neyse fener beni ilgilendirmez , değiştirilsin anlaşma şartları okey ama su an ki şartlarda kullanmaya değmez

Çevrimdışı Abdullah

BJK Yandex anlaşması 1 yıldı bitti.

can bu bilgiyi nereden aldın merak ettim ben anlaşma 10 yıllık diye biliyorum @can1903

Çevrimdışı can1903

can bu bilgiyi nereden aldın merak ettim ben anlaşma 10 yıllık diye biliyorum @can1903
Öyle denildi başta 1yıl dediler. ondan sonra uzatıldıysa bilemem
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

1000 tıklama 1 dolar ise ben vericem Yandexe ya :) Bu nası bi anlaşmadır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Simdi yandexi indirsem mı indirmesem mı bilemedim. Neyse Vodafone Karakartal'a abanalım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Savaş

Bugünkü maç için yayın var mı gençler? Gidemiyoruz izleyelim bari.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

aslında anlaşma adil olmadığı için bence tam tersi pc lerden silmek lazım
bu ana sponsorları denecek bir şey değil herkesle bir anlaşma yapmışsın sonra birine
ayrıcalık tanıyorsun sen global düşünen bir firmaysan ve bunun için herkese eşit
yaklaşım sunman gerekiyorsa kalkıpta birine ayrıcalık yapamazsın onların tek
ayrıcalığı ana sponsorluktan dolayı forma parası olmalıydı ama iş arama motoruna gelince
sana şu kadar sana tıkladığın kadar mantığı olmaz ortak kullanılmasını istediğin şeylerde
ortak sözleşme yaparsın sonra sen ana sponsorluğunu yaptığın takıma farklı proje sunarsan
senin bileceğin iş sana aramalarda sınır koyup diğerine sınırları kaldırırsan bende pc den yandexi
kaldırırım.

Çevrimdışı LuceGel

BJK Yandex anlaşması 1 yıldı bitti.
Peki bu Aziz Y. gelip semtimizde esnafa yandex indirtmiş ne yapmaya çalışıyorki bu adam.Bide bu yandex durumu yazılıp çiziliyor yönetim durumla ilgili bilgi versede anlasak net olarak. :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Necmi

burdaki durum bilinçli tüketici olma durumu yoksa kimsenin fenerin kazandığında
gözü yok ama kulübe bir gelir getirecekse bunu sağlamak için protestoyu dibine
kadar uygulamak lazım ya bizim kullanmamıza olmasada olur diyecek yada
kullanılmasını istiyorsa önümüze bizi tatmin edecek bir anlaşmayla gelecek
bu kulübüde değil taraftarı tatmin etmeli en nihayetinde kullanıcı taraftar. :)

Çevrimdışı Caner Çamalan

Yandex zaten kullanmıyordum daha da kullanmam, geçen hafta vodafone'a geçtim bugünde karakartal kampanyasının 5tl lik olanına üye oldum, kafam rahat.

Çevrimdışı Necmi

Peki bu Aziz Y. gelip semtimizde esnafa yandex indirtmiş ne yapmaya çalışıyorki bu adam.Bide bu yandex durumu yazılıp çiziliyor yönetim durumla ilgili bilgi versede anlasak net olarak. :steamed:
Beşiktaşta gövde gösterisi yapıyor o kadar basit çünkü bu haber niteliği taşır.
Madem öyle bizde ters gövde gösterisi yapalım. Beşiktaşta bunu yaptığına pişman edelim
twiteerda yandex e hoşçakal  hashtag ı başlatmak lazım bu ancak kitleye ulaştığında
sonucundan bizde birşeyler alırız. bunu büyük hesapları olanlar başlatır büyük ihtimal diğer takım taraftarıda
katılır. art niyet yok amaç Beşiktaşada kazandırmak :)

Çevrimdışı LuceGel

Benim bildiğim bize çok cüzi para kazandıracak bir anlaşma yaptık Fenerinki bizden kapsamlı tıklama başına para filanda alacakları yılda 3-4 M oda çok aşırı potansiyellerde. İki takımın anlaşmaları aynı değil bize yandexin faydası yok Vodafone Karakartala yüklensek iyi paralar kazanırız kesinlikle bu konuda organize olmamız gerek.Yönetimden yandexle ilgili taraftarı aydınlatıcı açıklama gerekiyor.Bizim üzerimizden yandex rakamları yükselmesin.Aslında Aziz şov yapıyor benim hesabım alacakları para çok cüzi,derler ya attığın taş ürküttüğün kurbağaya deymez diye :D. Ama bizde Türkiye rakamlarını niye yükseltelimki.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 16:19:59 LuceGel ]

Çevrimdışı Necmi

Benim bildiğim bize çok cüzi para kazandıracak bir anlaşma yaptık Fenerinki bizden kapsamlı tıklama başına para filanda alacakları yılda 3-4 M oda çok aşırı potansiyellerde. İki takımın anlaşmaları aynı değil bize yandexin faydası yok Vodafone Karakartala yüklensek iyi paralar kazanırız kesinlikle bu konuda organize olmamız gerek.Yönetimden yandexle ilgili taraftarı aydınlatıcı açıklama gerekiyor.
yönetim böyle bir açıklama yapamaz bu şık olmaz ne diyecek fenerin anlaşması dahamı iyi diyecek
bir lirada olsa sponsor sponsordur aleyhine konuşamazsın o nedenle yapılacak bir açıklama beni tatmin etmez.

Çevrimdışı LuceGel

yönetim böyle bir açıklama yapamaz bu şık olmaz ne diyecek fenerin anlaşması dahamı iyi diyecek
bir lirada olsa sponsor sponsordur aleyhine konuşamazsın o nedenle yapılacak bir açıklama beni tatmin etmez.
Ama Serdar Sarıdağ gibi adamlarda çıkıp rakamlarla taraftarı yanıltıp bir yandanda algı çalışması yapıyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

beşiktaş-konya hazırlık maçını kanal vericek mi ?

Çevrimdışı Ensar

beşiktaş-konya hazırlık maçını kanal vericek mi ?
vermeyecek , şeytan diyor al eline fotoğraf makineni bagla internete canlı yayın yap cek maçı , yazık valla

vermeyecek , şeytan diyor al eline fotoğraf makineni bagla internete canlı yayın yap cek maçı , yazık valla

iyi fikir  :evillol:

Çevrimdışı LuceGel

Gebze stadı çok kalabalıkmış şu maçı seyredemiyoruz arkadaş  :s20:

Çevrimdışı f_madida

1000 tıklama 1 dolar ise ben vericem Yandexe ya :) Bu nası bi anlaşmadır

1000 tiklama bizde 1 dolar, fenerde 2.8 dolar, o kadar da fark yok anlasmalarda.

12775 milyon kez kullanilirsa fenere 36 milyon dolar gelecekmis. 1 kullanimin degeri 0.28 cent.

Yukarida yazan arkadasa katiliyorum, Vodafone Karakartal bizim klup ve taraftar olarak desteklememiz ve one cikarmamiz gereken sponsorluk. Bir kere hat degistir, her sene 15-20 dolar katkin olsun, 20 dolar katki icin her gun yandex'e girip senede 200bin defa arama yapmaktan iyidir, tabi isi gucu olmayan adamlar icin yandex daha ucuza gelebilir.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2015, 16:37:46 f_madida ]
The world is better in black and white, and red.

OYUNCULARIMIZIN YILLIK ÜCRETLERİ

1- Mario Gomez 3.5 milyon Euro
2- Ricardo Quaresma 1.768 milyon Euro
3- Jose Sosa 1.550 milyon Euro
4- Gökhan Töre 1.500 milyon Euro
5- Cenk Tosun 1.450 milyon Euro
6- Veli Kavlak 1.400 milyon Euro
7- Mustafa Pektemek 1.400 milyon Euro
8- Rhodolfo 1.400 milyon Euro artı
9- Tolga Zengin 1.300 milyon Euro
10- Andreas Beck 1.300 milyon Euro