Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı talha

yazıklar olsun bu sene açık yayın beklemeyelim yani boşuna onu anlamış oluyoruz.

lizbon ve moskova maçları açık olur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihsahin

Beşiktaşımızı içten içe istenmeyen kulüp olarak ilan ettiler. Hakkımız da hayırlısı olsun
siyah beyaz

Çevrimdışı Tolga

Diğer takımlarla ilgili haberler bu başlıkta konuşuluyor.

http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-201516-sezonu/
Diğer takımlarla ilgili konu dışı yapan olursa moderasyona alacağım artık bilginize.

Spor Toto Süper Lig başlığında konuşun diğer takımları.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Şimdi de maç trt1'de diye haberler var. Bi öğrenelim şu işin aslını.

Çevrimdışı talha

yahu çoşmayın. bu adamlar dünyanın parasını verdi aldılar. tabi ki hepsini trt'de yayınlamayacaklar.  :evillol:

bir kaç maç bizim bir kaç onların yayınların rotasyona uğrayacak. kim erken koparsa diğerlerin maçları yayınlanır.

bazen aşırı fazla romantikleişiyoruz. :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı adil arif

Hatayı eleştirmek herkesin hakkı ama niyet okumak ve bilmeden itham etmek ayıptır iftiradır yapmayın.
Bu benim senin eleştirilerini beğenmediğim için, seni Serdal Adalının her sitede beslediği paralı askerlerden biri olmakla suçlamam kadar ayıptır. Her suçlama insanlarda bir şüphe bırakır.
Sezer'in kendi hatası oldugunu başkan zaten kabul etti.
1. O dönemde Sezer oynadığı dakika başına en iyi gol asist istatistigine sahip fb oyuncusuydu.
2. Acil orta saha ihtiyacımız ve yabancı kısıtlaması vardı.
3. Bir hata yapıldı.

Art niyet ise şudur :
1. Portekiz çetesi için menejere 28 milyon euro ödersin ve kırışırsın
2. Menejeri olmayan Ferrari ye bir günde menejer ayarlar ve kırışırsın
3. Futbolcularla hak ettiğinden yüksek kontrat yapar kırışırsın
4. Uçuk bonservis öder kırışırsın
5. Stadyumu Bursa ve gs nin stadında daha ucuza değil pahalıya mal edersin kırışırsın
6. Stada alt yapı tesislerine para harcamazsın, o parayı gösterişli transfere harcar, kırışmak için daha çok kaynak yaratırsın
7. Fulya daki son araziye gökdeleni sen yapmaya çalışmazsın. Verirsin %60 payı müteahhite, kulübü her yıl 30 milyon euro zarara sokarsın, kırışırsın, sonra da müteahhidi TFF yönetimine alırsın
8. Bedava bilet dağıtırsın, bazı gazetecileri beslersin, rahat kırışmak için rahat ortam hazırlarsın, kırışırsın
...

Başkan belki beceriksiz (!) olabilir. Ama kapıda vampirler bekliyor. Bunlar öyle vampirler ki başkan olabilmek için kendi internet sitelerinden Beşiktaş a zarar verecek iftiralar atmaktan hiç çekinmiyorlar.

Bir başkanın her yaptığı icraat eleştiriliyorsa ben orada kasıt ararım, biraz saygı

Çevrimdışı adil arif

Sezer Öztürk bizim Başkan'ın oğlu filan mı? İdmanlara çıkmadan hiç bir şey yapmadan oturduğu yerden 1.1 milyon euro alıyor? Anlarım takımın sistemine uymaz formsuzdur istenmiyordur vs vs getir o zaman A2 takımıyla idmanlara çıksın. Ben bunun altında art niyet ararım kimse kusura bakmasın..
Yukarıdaki mesajım senin bu mesajına cevaptı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hatayı eleştirmek herkesin hakkı ama niyet okumak ve bilmeden itham etmek ayıptır iftiradır yapmayın.
Bu benim senin eleştirilerini beğenmediğim için, seni Serdal Adalının her sitede beslediği paralı askerlerden biri olmakla suçlamam kadar ayıptır. Her suçlama insanlarda bir şüphe bırakır.
1. O dönemde Sezer oynadığı dakika başına en iyi gol asist istatistigine sahip fb oyuncusuydu.
3. Bir hata yapıldı.

Art niyet ise şudur :
5. Stadyumu Bursa ve gs nin stadında daha ucuza değil pahalıya mal edersin kırışırsın
6. Stada alt yapı tesislerine para harcamazsın, o parayı gösterişli transfere harcar, kırışmak için daha çok kaynak yaratırsın
7. Fulya daki son araziye gökdeleni sen yapmaya çalışmazsın. Verirsin %60 payı müteahhite, kulübü her yıl 30 milyon euro zarara sokarsın, kırışırsın, sonra da müteahhidi TFF yönetimine alırsın
8. Bedava bilet dağıtırsın, bazı gazetecileri beslersin, rahat kırışmak için rahat ortam hazırlarsın, kırışırsın
...

Başkan belki beceriksiz (!) olabilir. Ama kapıda vampirler bekliyor. Bunlar öyle vampirler ki başkan olabilmek için kendi internet sitelerinden Beşiktaş a zarar verecek iftiralar atmaktan hiç çekinmiyorlar.

Bir başkanın her yaptığı icraat eleştiriliyorsa ben orada kasıt ararım, biraz saygı

Burasını anlamadım  :alala: Hem de hiç anlamadım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ben de buna benzer seyler yazdim daha once, fakat illa kasit aramiyorum. Daha ziyade egri ile dogruyu ayirt edememek, dusunup de mantikli hareket edememekten kaynaklaniyor gibi sanki.

Yalniz sporda degil her alanda siyasetten, ticarete, futbol yonetiminden, egitime her seyde yetersizlik₁ soz konusuysa problemi cok daha derinlerde aramak lazim.

Çevrimdışı adil arif

Stat çatısız TT arenadan ve Bursa stadından dolar bazında daha ucuza mal oluyor, bizimki KDV dahil 118 milyon dolar, onların daha pahallı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Burasını anlamadım  :alala: Hem de hiç anlamadım
Sanırım Y.D.'nin projesinde stadın maliyetinin daha pahalıya geldiğini ima ediyor .
Artık şu Y.D. vs. Serdar Adalı vs. Fikret Orman tartışmaları bıktırdı . Bu tartışmaların çıkarılmasının sebebi sanırım sportif başarısızlıkların unutturulup dikkati başka yönlere çekmek.

Çevrimdışı adil arif

Ben de buna benzer seyler yazdim daha once, fakat illa kasit aramiyorum. Daha ziyade egri ile dogruyu ayirt edememek, dusunup de mantikli hareket edememekten kaynaklaniyor gibi sanki.

Yalniz sporda degil her alanda siyasetten, ticarete, futbol yonetiminden, egitime her seyde yetersizlik₁ soz konusuysa problemi cok daha derinlerde aramak lazim.
Haklısın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Stat çatısız TT arenadan ve Bursa stadından dolar bazında daha ucuza mal oluyor, bizimki KDV dahil 118 milyon dolar, onların daha pahallı
Diğer maddelerin hepsi fiilen gerçekleşen şeyler ( Doğruluğunu bilemem ) Sadece stat konusu gerçekleşmeyip farklı başkan tarafından yürütüldüğü için yazdım  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı adil arif

Sanırım Y.D.'nin projesinde stadın maliyetinin daha pahalıya geldiğini ima ediyor .
Artık şu Y.D. vs. Serdar Adalı vs. Fikret Orman tartışmaları bıktırdı . Bu tartışmaların çıkarılmasının sebebi sanırım sportif başarısızlıkların unutturulup dikkati başka yönlere çekmek.
Fikret Orman ı tanımam, toplum mühendisliğinden de anlamam. Sadece fikrimi yazdım. Yine niyet okuyorsunuz. Lütfen biraz da bu kadar ağır bombardıman yapanların niyetini okuyun.

Çevrimdışı talha

Yahu bu bizim ülkemize göre has sanırım.

Eleştirilerin hep kötü niyetli olduğunu düşünmek. Çok saygısızca bu. Hep aynı şey deniyor. Trasnfer konusunda da dendi. Sizzin başka niyetiniz var diye. Çok kırıcı bu laflar.

Çevrimdışı adil arif

Niyetimi de söyleyeyim, Efes in stratejilerini çok beğeniyorum, Tuncay Özilhan başkan olsun isterim. Ama alternatif olarak S.A. konuşuluyorsa Forza Fikret Orman

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanırım sen bu yazılanların özünü  yanlış anlamışsın . Bu kardeşimin niyetinin bu olmadığı çok açık
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanırım sen bu yazılanların özünü  yanlış anlamışsın . Bu kardeşimin niyetinin bu olmadığı çok açık

Niyetimi de söyleyeyim, Efes in stratejilerini çok beğeniyorum, Tuncay Özilhan başkan olsun isterim. Ama alternatif olarak S.A. konuşuluyorsa Forza Fikret Orman

Bak doğru anlamışım  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Abi niye niyet olsun kimse de ben bunu anlamıyorum. Siyasetin paranoyası içimize işlemiş. Fikret Orman isterse 100 yıl başkan kalsın önemli değil. Ama eleştirilere açık olsun herkes olsun sağlıklı yapı bunu gerektrir. Geçen burada yazmıştı biri çatlasanızda patlasınızda o başkan kalacak diye. Bu nasıl bir tutumdur yahu. İyisine kötüsüne niye sahip çıkalım.

Güçlü muhalefet sağlıklı ortam getirir. İnsanlar hareketlerinin ağırlığını bilince öyle hareket eder. O yüzden sadece muhalefet değil yandaş ta sorgulamalı cevap istemeli açık cevaplar verin demeli.

Bazı sorulara bırakın o cevap versin. Onlar versin. Ertan Göksü kim? Niye oyuncu getiriyor?

Sezer transferi neden yapıldı? Bir türlü yapılanmaya neden gidilemedi? Takımın başına profosyoneller gelecek mi?

Mesela bunları cevaplasınlar. Ama bunlar sorulduğunda bakıyorum yönetim kurulundan savunma gelene kadar 100 adam kurulun adına savunuyor. Senin işin savunma değil bu eleştri ortamını sağlıklı hale getirmen.

Tutumlarımız çok yanlış. Bir insan kendini rahat hissetmeye başladığı an ipleri elinden gevşetmeye başlar. Biraz sarsmalı camia Fikret Orman'ı.

Bu arada Tuncay beyin de Beşiktaşlı olarak duruşunu beğenmiyorum. Şimdi isim yazınca bana kızıyorlar gönlümde ki adam mali müşavir olan befendidir. :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 00:49:24 talha ]

Çevrimdışı 38life

3. Bir hata yapıldı.

Art niyet ise şudur :
...

Bu nokta çok önemli...

Çevrimdışı TALAT

sportif ve idari olarak efesi diorsan allah korusn. yillar yili takimi oxerhuna birakti o da ciftligi gibi yonetti. yillarca takim butcesi olarak avrupanin en ustlerinde oldugu halde hicbir basari getiremedi. ne zaman karsisina biraz guclu rakip ciksa hep geride kaldi (tofas,ulker,smdi de fener). turkiye dr en kotu yonetilen kulubun efes oldugu garanti olmakla birlikte avrupada da basa oynuyor

ayrica ozilhanin bugune kadar besiktasa bir yarar sagladigini hatrlamkyorum ayrica bizimle oynadigi final serilrinde salonu besiktasli taraftara acmadigi gibi tam tersini fenere yapti ve butun salonu ev sahibi oldugu halde fener taraftarina serbest birakti.

[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 00:45:32 TALAT ]
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fikret Orman dönemi ile önceki dönemler arasında karşılaştırma yapılmış. Diğerlerinin yanında Fikret Orman melaike kalır , o nedenle Fikret Orman'ı desteklemeliyiz denmiş özet olarak .
Olması gereken ise şudur: Üç buçuk yılda yapılabileceklere bakarız. Bu yapılabileceklerden hangileri yapılmış, hangileri yapılmamış bunlara bakarız ve yorumumuzu ona göre yaparız. Yapılanları alkışlar, yapılmayanları eleştiririz.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fikret Orman dönemi ile önceki dönemler arasında karşılaştırma yapılmış. Diğerlerinin yanında Fikret Orman melaike kalır , o nedenle Fikret Orman'ı desteklemeliyiz denmiş özet olarak .
Olması gereken ise şudur: Üç buçuk yılda yapılabileceklere bakarız. Bu yapılabileceklerden hangileri yapılmış, hangileri yapılmamış bunlara bakarız ve yorumumuzu ona göre yaparız. Yapılanları alkışlar, yapılmayanları eleştiririz.

Tamam da orada Başkan için beceriksiz ( ! ) lafını yazan birine Başkanı savunduğu anlamına gelen  " sportif başarısızlıklar unutturulmak için bu tartışmalar yapılıyor " dersen yanılırsın ki zaten bir sonraki mesajında niyetim budur diye niyetini ortaya koymuş.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

- Kişiyi eleştirmek
- Eylemi eleştirmek

Bütün mesele bu.

- Kişiyi eleştiren art niyetlidir.
- Eylemi eleştiren samimidir.

Ben önlibero transfer edilmeyince belki burdaki herkesten daha çok öfke doldu içime. Ama hala Fikret Orman yönetimini şuan için destekliyorum. Objektif olmak gerek. Kişi odaklı eleştiri iyi-kötü bütün eylemleri bir bütün içine alıp eleştirmektir. Bu yanlış bir metod. Eylemleri ayrı ayrı eleştirmek gerekir. Bu eleştirilerden kişiye varmak gerek.

Yani kişiyi eleştirenler tümdengelim metodunu kullanıyorlar bu sağlıklı bir eleştiri metodu değildir. Tümevarım metoduyla eleştiriyi yapmak gerek.

Tabi lafta "Ben zaten herşeyi ayrı ayrı eleştirip bu sonuca varıyorum." demek ile olmuyor. Bazen kalbiniz ve bilinçaltınız sizi yönlendirir. Sevmediğiniz bir insan hakkında objektif olamazsınız.