Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı nusretaslanturk

Besiktas üst düzey gomez gibi baskıyı kaldirabilecek winner dediğimiz stoper alsın ama kendini kanıtlamış biri olacak , aynı şekilde sol bek alacak , Boyko gidecek ve Boyko yerine Adler ayarında kaleci alacak ve diger kadrosunu muhafaza edecek  2.takım haric istediği takımlar gelsin buna Leicester juve dahil içerde bize yenilirler ve Beşiktaş CL grubundan çıkar .

Bizim oyun yapımızı real ve Bayern bozar .

Bizim sorunumuz arka tarafta zaten gomez de bunu bugün açıkça söyledi ;  ligde yedigimizden fazlasını attık ama avrupada iyi oynadığımız maçta arka taraf yüzünden elendi şimdi cl de bizi bu arka hatla Madara ederler öylesine katılmış oluruz dedi kısaca , haklıda .

3 dokunuşla şu takım dünyada cl de adından söz ettirir inşallah ucuz etin yahnisine kacmazlar .
o iki takımı zorlamak istiyorsak, özellikle real'i biraz 3-5-2 çalışması lazım takımın..onun içinde iki tane sağlam bek 1 tane caceras, iki tane insan azmanı stoper lazım :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yalnız 7 puan değil 6 puan toplamıştık yanlışlık olmasın :D
deplasman'da marsilya dövmüştü resmen bizi..bildiğin dövdüler futbolcuları ama oyun içinde.. acayip gıcık olmuştum

Çevrimdışı Çağatay

adamları yormayalım buraya kadar kulübü alamanyaya taşıyalım oldu olacak :D

zaten almanca bilen de çok takımın ana dili almanca sanırım :)
sıkıntı olmaz pasaport filan
sadece eşyaları taşırken çizdirmesinler yeter :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl1903

TV2'de Metin Albayrak Bumerang adlı programda tekrar yayınımı bilmiyorum ama haber veriyim dedim.

Çevrimdışı Koa_lAA

zaten almanca bilen de çok takımın ana dili almanca sanırım :)
sıkıntı olmaz pasaport filan
sadece eşyaları taşırken çizdirmesinler yeter :D

burası münihdir diyerek istanbulda kalalım biz en güzeli ;)

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez gider başkanın açıklamalarından gayet iyi anlaşılıyor bu durum.adam borcu ödeyecem unutun vasat üstü transferler yaparım defansa zaten getiriside yok yıldız alıp napcan Marcelo tosic rhodolfo zapata solda eren ismail sağda gökhan Beck ve en fecisi kalede tolga sonra gomeze kal dicen size soruyorum kalırmısınız? Başkan çok severim ama bu ölücülük işi olmaktan çıktı bir üst kulvardayız artık farkına varsın Lizbon lokomotiv iskenderbey olan grupta üçüncü olduk club brugge gibi bir takıma elendik rüyadan uyanın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

burası münihdir diyerek istanbulda kalalım biz en güzeli ;)

başkan da zaten aynı bu şekilde bizimkileri kamyonun kasasından indirirken o lafı söyler  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Koa_lAA

başkan da zaten aynı bu şekilde bizimkileri kamyonun kasasından indirirken o lafı söyler  :kop:

ellerine bide allianz arenanın adresi diye vodafone arena adresini verdimi oldu bizim lehmacun işi :D

gomezz gör, oku.. bu şaşırmalar hep senden ötürü... :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez gider başkanın açıklamalarından gayet iyi anlaşılıyor bu durum.adam borcu ödeyecem unutun vasat üstü transferler yaparım defansa zaten getiriside yok yıldız alıp napcan Marcelo tosic rhodolfo zapata solda eren ismail sağda gökhan Beck ve en fecisi kalede tolga sonra gomeze kal dicen size soruyorum kalırmısınız? Başkan çok severim ama bu ölücülük işi olmaktan çıktı bir üst kulvardayız artık farkına varsın Lizbon lokomotiv iskenderbey olan grupta üçüncü olduk club brugge gibi bir takıma elendik rüyadan uyanın

Gomez fiorentinadan ŞL  de iddiası olan bir takıma değil Uefa da oynayacak bize geldi. Tamam diyeceklerini kibarca sundu . O ne kadar istiyorsa biz daha fazlasını istiyoruz. En iyi takım kurulsun isteriz.. Temennim bu işi fazla uzatmaması. Olumlu ya da olumsuz hemen karar versin ki biz de yolumuza bakalım. Dediğim gibi illa iyi kadrolu takım istiyorsa geçen sene neden gitmemiş böyle bir takıma.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih_

Cok sey yazilmis ama en onemli sey atlanmis. Adam bence kadronun korunmasini ima ediyor.

Çevrimdışı izmirkartali

çok iyimsersin :D

1.Torba Barcelona
2.Torba Dortmund
3.Torba Psv
4.Torba Beşiktaş

Hadi iyi geceler :D
PSV, %90 4. torbada olur. Ondan yırtarız. Barcelona ve Dortmund olsun. Ama 3. torbadan bize denk bir takım gelsin. Hepsinin kolay gelmesi iyi değil. Geçen yılki Avrupa Ligi grubunda 3 takım birbirine denktik. Herkes herkesi yendi. Bir biz Lokomotiv'i yenemedik elendik.

Bu yıl İlk iki torbadan güçlü takım gelsin Veya ilk torbadan en güçlüsü. Şeref Bey'de en az birini yeneriz onların. 3. torbadakini zaten yenemezsek Avrupa mesaisi biter.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Kalyoncu

Gomez fiorentinadan ŞL  de iddiası olan bir takıma değil Uefa da oynayacak bize geldi. Tamam diyeceklerini kibarca sundu . O ne kadar istiyorsa biz daha fazlasını istiyoruz. En iyi takım kurulsun isteriz.. Temennim bu işi fazla uzatmaması. Olumlu ya da olumsuz hemen karar versin ki biz de yolumuza bakalım. Dediğim gibi illa iyi kadrolu takım istiyorsa geçen sene neden gitmemiş böyle bir takıma.
Sorun gomezin kalması gitmesi değil anlatmak istediğim bizim bakış açımızı değiştirmemiz artık defansa sağlam takviyeler yapmak lazım dört senedir deniyoruz halamı anlayamadık. Gomez giderse gitsin o kafada değilim biz ne kadar kaybedersek oda o kadar kaybedecek bunu kendiside biliyor temkinli olmasıda ondan yoksa başkanın bu aralar günde dört kanala çıkıp gidebilir farketmez naralarını kimse dinlemezdi boş yere :)sorun bizim artık şu defansa takviye sorununu çözmeliyiz iyi futbolcular gelmeli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkan geçen gün yanılmıyorsam 2000 yılından sonra bu ülkenin 4-5 kez daha Uefa kupası alması gerekirdi. Bizim Sevilla'dan eksiğimiz yok aksine fazlamız bile var. Bakın Sevilla'nın antrenman tesislerine bir de bizimkilere , adamlar konteynerde soyunuyor. Bizim bütçemiz Dnipro'nun 2 katı. Önümüzdeki 5 yılda hedefimiz Uefa veya Şampiyonlar Ligi kupasından bir tanesini getirmek gibi söylemlerde bulunuyordu.
NTV Spor röportajında Mario Gomez'in isteklerinden sonra ise 'Hayaller var . Bir de gerçekler var. Şampiyonlar Ligi'nde kafaya oynayan 10-15 takım var. Gerçekçi olmak lazım' şekline evrildi birden söylemleri. 2 günde 2 zıt Fikret Orman profili var.
Bizim üçüncü forvetimiz Mustafa Pektemek.Ömer Şişmanoğlu bile kadroya giremiyor söylemi ise 'Bizim çocuklar' zihniyetini çok net ortaya koyuyor.

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 01:26:16 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkan geçen gün yanılmıyorsam 2000 yılından sonra bu ülkenin 4-5 kez daha Uefa kupası alması gerekirdi. Bizim Sevilla'dan eksiğimiz yok aksine fazlamız bile var. Bakın Sevilla'nın antrenman tesislerine bir de bizimkilere , adamlar konteynerde soyunuyor. Bizim bütçemiz Dnipro'nun 2 katı. Önümüzdeki 5 yılda hedefimiz Uefa veya Şampiyonlar Ligi kupasından bir tanesini getirmek gibi söylemlerde bulunuyordu.
NTV Spor röportajında Mario Gomez'in isteklerinden sonra ise 'Hayaller var . Bir de gerçekler var. Şampiyonlar Ligi'nde kafaya oynayan 10-15 takım var. Gerçekçi olmak lazım' şekline evrildi birden söylemleri. 2 günde 2 zıt Fikret Orman profili var.
Bizim üçüncü forvetimiz Mustafa Pektemek.Ömer Şişmanoğlu bile kadroya giremiyor söylemi ise 'Bizim çocuklar' zihniyetini çok net ortaya koyuyor.
Kendinizde söylemişsiniz şampiyonlar ligi ve uefa çok farklı kupalar bir evrilme yok :) bizim çocuklar meselesinde katılıyorum ismail ve tolgaya yapılan sözleşmelerden sonra açık ve net madem bizim cocuklar oynayacak serdar kurtuluştan daha iyi Beşiktaşlımı var onada yapsın bir sözleşme.şampiyonluğu elde edesiye kadar ismail konuşulmasın dedim hep ama artık vaktiyken perşembeden sonra eleştirilmeli tabi o zamana kadar yenilenmezse sözleşmesi :)

Çevrimdışı ozgursum

Baskan sampiyonlar ligini getiricez demedi hep uefa sampiyonlugunu soyledi verdigi ornekleri de sen belirtmissin. Dnipro , SEVILLA gibi uefa ya giden takimlar. Bunlar dogru zaten biz de oralarda olabiliriz. Bugun soyledikleri de dogru. Sampiyonlar ligini alicaz derseniz hayal satmaya calismis olursunuz. O seviyelerde degiliz. Basarili ol;ursak gruptan cikariz o kadar. cOK COK sansliysak bir tur daha geceriz. Turk takimlari icin su an durum bu.  Omer sismanoglu olayinda ise baskan altyapidan oyuncu cikarmanin zor oldugunu soylerken `` gomez ,cenk ve pektemek var dusunun trabzona 3 gol 2 asist yapan omer sismanoglunu bile kadroya alamiyoruz`` diyor. Yani bizim cocuklar zihniyetiyle alakasi yok , soylenen soz tamamen altyapidan oyuncu cikarmak icin ara bir takima ihtiyac duyuldugunu anlatirken soyleniyor.Nedense baskani Elestirmek icin baya ugrasiliyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

O gitmediğinden değilde, kimse almadığından olabilir mi ? Lakin Fiorentina giderlerinden kurtulabilmek için deyim yerindeyse atacak yer arıyordu kendisi bize gelerek tekrar parladı ve bunda bizim oyun yapımız ve oyuncu grubumuzun büyük payı var. Gittiği taktirde kaybedenin biz değilde daha çok kendisi olucağından da hiç şüphem yok açıkçası.Umarım bu konuşma bir oyalama politikası değildir Örnk: Şampiyonaya gideyim elimden geleni yapayım daha iyi bir takımdan teklif alırsam giderim alamazsam kalırım. Tek isteğim bizi zor durumda bırakacak bir zamanda karar vermesin bunuda biraz hakediyoruzdur heralde Gomez'in gözünde çünkü diğer türlü yaparsa benim gözümde gr. değeri kalmaz. Gerçi onunda pek umrunda değildir benim gözümdeki değeri ama neyse. :)

Kalmasını tabiki isterim ancak gidersede buna birşeyin sonuymuş gibi veya Fikret ORMAN'ın başarısızlığıymış gibide bakılması yanlış olduğunuda belirtmek isterim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Baskan sampiyonlar ligini getiricez demedi hep uefa sampiyonlugunu soyledi verdigi ornekleri de sen belirtmissin. Dnipro , SEVILLA gibi uefa ya giden takimlar. Bunlar dogru zaten biz de oralarda olabiliriz. Bugun soyledikleri de dogru. Sampiyonlar ligini alicaz derseniz hayal satmaya calismis olursunuz. O seviyelerde degiliz. Basarili ol;ursak gruptan cikariz o kadar. cOK COK sansliysak bir tur daha geceriz. Turk takimlari icin su an durum bu.  Omer sismanoglu olayinda ise baskan altyapidan oyuncu cikarmanin zor oldugunu soylerken `` gomez ,cenk ve pektemek var dusunun trabzona 3 gol 2 asist yapan omer sismanoglunu bile kadroya alamiyoruz`` diyor. Yani bizim cocuklar zihniyetiyle alakasi yok , soylenen soz tamamen altyapidan oyuncu cikarmak icin ara bir takima ihtiyac duyuldugunu anlatirken soyleniyor.Nedense baskani Elestirmek icin baya ugrasiliyor
2 kupadan birini getireceğiz şeklinde aklımda kalmış . Şaşırdım hatta duyduğumda çünkü şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak ile uefa kupası kazanmak arasında zorluk derecesi arasında çok büyük fark var. Emin olmak için tekrar izleyeceğim.
Bizim çocuklar ile uefa kupasını nasıl alacağız peki? Pektemek ve şişmanoğlu'ndan beklentimiz nedir? İlk 11'de değil kadroda bile bulunmayacak kadar yetersiz oyunculara yapılan pozitif ayrımcılığı nasıl açıklayacağız ? Başkanın alakası yokmuş gibi mi?

Çevrimiçi Necmi

Röportajı iki defa izledim burdaki arkadaşlara tekrar izlemelerini tavsiye ederim.
çünkü çoğunlukla söyleneni değil anlamak istediklerini konuşuyorlar.
A kalite bir lider oyuncuyla tanışıyorsunuz bu güne kadar Beşiktaşta yaşamadık bilmiyoruz
tabiki bir tane gs ye geldi uefa kupasını aldırdı. Fener dangozluk yapmasaydı süreci iyi
yönetseydi bu senede bir lider oyuncu onlara uefa kupasını kazandırırdı. Ama orda başka liderler olduğu
için egolar çarpıştı.
Lider oyuncuların her zaman talepleri olur zaten bu oyuncular bu seviyelere bu talepleri sayesinde geliyor.
röportajda gomez şl de gruptan çıkalım finallere kalalım falan demiyor. Açık açığa hepimizin sürekli konuştuğu şeyleri söyledi
ve ben hedefleri olan bir takımda oynarım dedi. Bu en doğal hakkı gidin şunu alın bunu alın demedi
gruptan çıkalımda demedi sadece şl olmuş olmak içinmi olacağız yoksa mücadele etmek içinmi olacağız dedi
en azından sahamızda bir kaç maçı kazanmalıyız dedi. özellikle yanlış anlaşılmasın ben şl de kupayı almaya oynayalım demiyorum bu çok zor
ama bir hedefte koymalıyız dedi. Biz bunlara alışık değiliz tabi biz Türküz kervan yolda dürülür mantığı güdüyoruz.
Şenol hocanın Başkanın ve gomezin röportajlarını dinledim aslında hepsi aynı şeyleri söylüyorlar Başkan temkinli
konuşuyor olması gerekende bu Hoca net konuştu gomez beklentiyi hocamıza göre daha düşük tuttu.
Aslında bu sözlerden mutlu olmanız lazım artık takım hedef koyuyor. Ne hayal satıyorlar nede kandırma yoluna gidiyorlar
Başkan 4 oyuncu alacağız artık bizden kimse 7-8 oyuncu beklemesin takım iskeletini bozmayız ve her sene üstüne koyarak gideriz dedi
zaten olması gerekende bu. Şenol hoca daha netti Defansı toparlamamız gerekir elzem değil ama ileriyede bir oyuncu gerekir dedi mevki
söylemedi. Benim iki gündür konuşulanlardan anladığım  çıtayı sürekli yükseltmek her sene üstüne koyarak gitmek
Hedef büyüdü diyorlar.
geçen sene fenerin açık ara şampiyon olacağını söyledikleri gibi arkadaşlar bu senede şl den averaj takımı olarak çıkacağımızı söylüyorlar :)
arkadaşlar ingiltere ligi ikincisini biz geçen sene şu anki kadromuzdan daha düşük bir kadroyla altımıza aldık hemde olimpiyatta oynadığımız maçlarda
arsene wenger değilmiydi şampiyonlar ligi kalitesinde bir takımı geçtik diyen tüm avrupa basını bizim aslında şl kalitesinde olduğumuzu söylemedimi
ne bu karamsarlık geçen sene şampiyon olamayacağız diyenlere az bu takıma güvenin dedim.
Bu senede diyorumki muhteşem bir sezon yaşayacağız. Şampiyonlar ligindede ne bekliyorsunuz bilemiyorum ama
bu takım sonuna kadar savaşacaktır. kimin çıktığı umrumda bile değil kim gelirse gelsin mabette bizim kazanma ihtimalimiz en
düşük %51 olacak gerisi o anki performansa bağlı uefadan bile daha rahat olacağız çünkü takımın üzerinde bir beklenti oluşmayacak
bizim kaderimizi deplasman maçları belirler. Yeterki inanalım biz inanırsak takımda inanır. Bu takım inandığında yenemeyeceği takım yok
Gomez kalır gider buda önemli değil bu takım artık kişilere bakmıyor. Kalırsa böyle bir lider oyuncu bize çok katkı verir
oyun olarak değil takımın uzun vadede gelişmesi açısından.
gomez hücum gücünden çok memnun bozulmasınıda istemediğini anladım konuşmasından ama defansa takviyenin şart olduğunu
düşünüyor haklı eminim bu söylediklerini kesinlikle takım sevgisinden söylüyor takımı kendince itmeye çalışıyor.
burda lider özellik koyuyor ortaya ama kararı verecek olan hoca ve yönetimdir. Kimsde gomezin taleplerine bakmaz
birde emin olun şampiyona sonunu beklemezler. Gomezin kararını vermesi en fazla 15 gün sürer zaten torunoğulları söylemişti mayıs sonuna kadar süre istediğini siz hep tek tek konuşmalar üzerinden fikir yürütüp yanlış düşünceler içinde oluyorsunuz aslında böyle durumda
bütüne bakmak gerekir her kes bir kelime söyler birleştiğinde harita çıkar ortaya ama tek tek değerlendirdiğinde saçma sapan
fikirler yürütülür.
Mesela sosanın konuşmasından kalacağını düşünüyorum. Törenin satılmasının düşünülmediğini yorumladım
Tolga ve ismaille sözleşme yenilenecek serdara teşekkür edilecek Tosiç konusunu çözemedim gidecekmi kalacakmı ama
kalması taraftarıyım Marcelloyla sözleşme yapılacak durum dan çıkarttığım şu anda bir sağ bir sol bek alınacak bir stoper alınacak
göbeğe bir takviye söz konusu aras gelecek belki ikinci bir stoperde alınabilinir. Delgado ne olur bilemem ama büyük ihtimal onada teşekkür edilir.
bir şeyi unutmamak gerekiyor kadromuz 24 kişi olacak hala sınırımız var Boyko giderse bir kaleci alınır ama başkan satmayı düşünmüyoruz dedi.
iki bek bir stoperle bu takım oldukça tatmin edici bir takım olur. Kalecide gelirse zaten şlde bile iş görecek iyi bir kadro oluşur.
Türkiye ligini söylemiyorum bile açık ara favoriyiz. Takıma güvenin
şl şansımıza gelince gruptan çıkmaktansa uefaya kalmayı tercih ederim gruptan çıksakta ilerleme şansımız yok ama uefaya kaldığımızda bu takım çok işler yapar. İşte gomezin söylediği hedef belirleme işi burda önem kazanıyor. şl gruptan çıkalım dersen farzetki çıktık sonrası olurmu zayıf ihtimal ve kura şansına bağlı oda bir tur ama uefada finale kadar yolunun açık olması mümkün.

Çevrimiçi Necmi

2 kupadan birini getireceğiz şeklinde aklımda kalmış . Şaşırdım hatta duyduğumda çünkü şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak ile uefa kupası kazanmak arasında zorluk derecesi arasında çok büyük fark var. Emin olmak için tekrar izleyeceğim.
Bizim çocuklar ile uefa kupasını nasıl alacağız peki? Pektemek ve şişmanoğlu'ndan beklentimiz nedir? İlk 11'de değil kadroda bile bulunmayacak kadar yetersiz oyunculara yapılan pozitif ayrımcılığı nasıl açıklayacağız ? Başkanın alakası yokmuş gibi mi?
şampiyonlar liginin şimdilik hayal olduğunu söyledi Başkanın hedefi uefa ligi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şampiyonlar liginin şimdilik hayal olduğunu söyledi Başkanın hedefi uefa ligi
@Necmi abi şimdi internetten tekrar göz attım TRT Spor'da söylediklerine .Başkan şöyle konuşmuş :
Hedeflerinin Avrupa kupası olduğunu aktaran Başkan Orman, "2000'de Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı almasından sonra Türkiye'ye o kupanın 5-6 kez daha gelmiş olması gerekiyordu. Bizim kulüplerimiz, tesislerimiz çok iyi. Coşkulu bir taraftar grubumuz var. Neden biz de bunu başaramayalım. Futbolculara baktığımızda, Sevilla'dan daha büyük bütçeli takımız. Dnipro'nun iki katıyız. Bizim Avrupa kupalarını buraya getirmemiz lazım. Brugge'e karşı turu atlamamız lazımdı" şeklinde konuştu

Bizim Avrupa kupalarını buraya getirmemiz lazım söylemi benim aklımda Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupaları olarak yer edinmiş. Her neyse Şampiyonlar Ligi şimdilik hayal ama  Uefa kupasını almak için de yapılması gereken çok şey var.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi şimdi internetten tekrar göz attım TRT Spor'da söylediklerine .Başkan şöyle konuşmuş :
Hedeflerinin Avrupa kupası olduğunu aktaran Başkan Orman, "2000'de Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı almasından sonra Türkiye'ye o kupanın 5-6 kez daha gelmiş olması gerekiyordu. Bizim kulüplerimiz, tesislerimiz çok iyi. Coşkulu bir taraftar grubumuz var. Neden biz de bunu başaramayalım. Futbolculara baktığımızda, Sevilla'dan daha büyük bütçeli takımız. Dnipro'nun iki katıyız. Bizim Avrupa kupalarını buraya getirmemiz lazım. Brugge'e karşı turu atlamamız lazımdı" şeklinde konuştu

Bizim Avrupa kupalarını buraya getirmemiz lazım söylemi benim aklımda Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupaları olarak yer edinmiş. Her neyse Şampiyonlar Ligi şimdilik hayal ama  Uefa kupasını almak için de yapılması gereken çok şey var.

@Onur Küçük  bu günkü konuşmasındada şl takımlarının değerinin 200 M€ ve üzeri bütçeler olduğunu
bizim henüz onları yakalamamızın zor olduğunu söyledi ama sevilla gibi takımlardan daha değerliyiz onların yaptığını neden yapamıyoruz
dedi tam olarak böyle olmasada söylediği bu manadaydı.  o nedenle hedefin uefa ligi olduğunu söyledim
sevilla kaçıncıya uefa ligini alıyor ama şl de bir varlık gösteremiyor o nedenle hayalleri ölçülü tutmak gerekiyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

@Necmi Uefa kupasını almak için de yapılması gereken çok şey var.

Çeyrek finale Sparta Prag, Braga, At.Bilbao, Villareal çıkıyorsa bizim bi yarı final görmemiz lazım normalde çünkü bu saydığım takımlardan eksiğimiz olmadığı gibi fazlamız dahi olduğu kanısındayım çok ufak dokunuşlarlada daha iyi işlerde yapılabilinir açıkçası kadro korunduğu taktirde olabilitesi en yüksek gördüğümüz transferlerle bile örnek: Gökhan,Caner, Kaleye CV'sinde kaleci yazan bir kaleci (Boyko bir performans vericekse oda olur), Bir tane tecrübeli stoper'le UEFA'da bir yarı finalin uzak olmadığı kanısındayım.Bilmiyorum benmi iyimser düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Gomezin röportajını izledim çok ama çok mantıklı konuştu.Aslında Gomezin kalıp gitmesi de bana az çok gelecek sezonki yapılanma hakkında bilgi verecek;
-Gomez kalırsa şampiyonlar liginde mücadele eden ,hedefleri olan bir takım olacaz.
-Gomez ayrılırsa bu kadrodan uzak bir kadromuz olacak ve muhtemelen işimiz şansa kalacak.

Adam da haklı ,2 sene üst üste seni UEFA avrupa liginden eleyen bir kaleci ile Şampiyonlar ligine çıkarsan hedeften falan bahsetmek komik olur.Tolga iyidir ,insandır ,adamdır ama "Şampiyonlar Ligi" oyuncusu değildir.
Messinin, C.Ronaldonun,Suarezin,Neuerinin oynadığı yerde İsmailin Serdarın Tolganın Pektemekin ne işi var Allah aşkına?

İş başkana kalmıştır artık.Gomez şunu al bunu al şunu yolla demedi.Sadece yönetimin gelecek sezonki yapılanmasını görmek istedi.Özellikle savunma hattının ağlanası haline değindi.
Başkan çıkar Gomeze kaliteyi arttıracak oyuncu sözü verirse Gomez de kalır.Kendi için değil takım için istekte bulunuyor adam.Bu çok önemli.
İyi bir,kaleci ,sol bek,stoper,sağ bek ,ön libero alsınlar şu takım en azından gruplardan çıkma başarısı göstersin.
Şampiyon olduk ,stad para basıyor şu yukardaki bölgelere takviye yapmamamız için hiçbir neden yok.Gruplardan çıkamasak bile bizi avrupa liginde finale taşıyacak oyuncular almalıyız.

Unutmayalım Başkan önce şampiyon olmak istiyorum dedi,oldu.Sonra avrupada kupa istiyorum dedi.Dnipronun final oynadığı avrupa liginde neden Beşiktaş oynamasın?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba