Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281284 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dkn_34

umutsuzluğa gerek yok bütün engeellere rağmen bu sene ŞAMPİYON  olacağız .

Çevrimdışı celiker1

O Akhisarın yere çarpıp direkten dönen topu varya;Tanrının işi :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Gelecek sezon kaleci dahil savunmanın komple değişmesi lazım.

Bu saatten sonra Marcelo'nun bonservisi de alınmamalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hep söylüyorum. Savunmadaki oyuncular ve kalecilerin tamamı basit hataya çok müsait.

şampiyon olalım da hepsini tek tek yollamak lazım bence. Bir tanesi bile kalmayı hak eden bir performans sergileyemedi bu sene.

Marcelo hızlı girdi, erken bitti.

Alexis zaten sen de belirtmiştin yazında inşallah yanılırım ama iyi transfer değil demiştin. aynen öyle oldu.

İsmail zaten herkesin malumu.

Beck-Serdar ikisine de üzülmem.

Tolga güvenilmez adamın teki.

hepsi gitsin yeni bir grup kurulsun 3 ayda bundan kötü oynamazlar ya.

Çevrimdışı 38life

Bu maç başka maç kardeşim! bu maç final maçı! bu maç şampiyon olacak mıyız, olamayacak mıyız? maçı! Bu maçta skor 2-2 iken rakip sana üstüne koşuyorsa ve sen son adamsan o topu ister taça vur ister kornere vur ister tribünlere vur gökyüzüne vur biryere vur ama saçma sapan bir geri pas atma! Bu maçın öneminin idrakine varamamış İsmail Köybaşı. Adam gözgöre göre bizi şampiyonluktan etmek için elinden geleni yapıyor. 1 kişi ya 1 kişi. Sadece ismail değil onun yerine normal bir bek olsa şimdi 5-6 puan daha öndeydik bayrakları asıyorduk...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:24:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer bu iş Konya'ya kalırsa taraftarın %30'unu kaybederiz kalp krizinden. Bitmez o maç ben söyleyeyim.

Trabzon yarın yenip işi bitirmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Eğer bu iş Konya'ya kalırsa taraftarın %30'unu kaybederiz kalp krizinden. Bitmez o maç ben söyleyeyim.

Yarın Fb ne yapar ne eder kazanır.

Çevrimdışı Çağatay

Gelecek sezon kaleci dahil savunmanın komple değişmesi lazım.

Bu saatten sonra Marcelo'nun bonservisi de alınmamalı.

Aynen
Geri beşlinin oldugu gibi degismesi ve bu degisimin kampa kadar bitmesi lazim...
Oyle son dakikalari beklersek yine aynı sorunlari yasamaya dewam ederiz
Yonetimin bu sefer işi cok ciddiye almasi gerek.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

İkinci yarı yediğimiz gollerin tamamı fahiş bireysel hatalar, birkaçı dışında da zincirleme hatalar var. Olağan şüpheliler maalesef hiç şaşırtmıyor.

Çevrimdışı Çağatay

fenerin en tehlikeli adamini unuttun galiba. Bülent Yıldırım...

Çevrimdışı worns

Yazık şu hücumdaki oyunculara. Tamamen kendi elleriyle maçı veren savunmaya rağmen nerdeyse 4. golü atıyorlardı.

Şu maçta oyun tamamen dağılmasına karşın 1 puan almış olmamız şans. Çok zor pozisyonda Gomezin asisti ve Cenkin bitirişine de hakkını vermek lazım tabi.

Bir beraberlik hakkımızın olması iyi ama şu görüntüde daha zor maçlarımızın olduğu ve yine puan kaybedeceğimiz söylenebilir. Artık ciddi bir avantaja sahip değiliz.

Çevrimdışı 38life

"Ucuz futbolcu alacak kadar zengin bir kulüp değiliz" diye düşünen bir yönetim gerekiyor bize. Ve hücum bölgesine paraları saç saç, defans hattına ucuz futbolcular al mantığını bitirmek gerekiyor artık. Arkadaş ben doğdum büyüdum 26 yaşına geldim Beşiktaşın defansı hep berbat. Ben hiçbirzaman rahat maç seyretmedim. Her an gol yeme endişesi taşıyorum çocukluğumdan beri. Neden defans bölgesi üvey bölge gibi algılanıyor ya. Neden para harcanmıyor defansa, kaleye?

Çevrimdışı Çağatay

Tek istedigim şey sevilla'nın ki gibi bir sportif direktörün alinmasidir.nokta

Çevrimdışı celiker1

Ulan Trabzon hiç umudum yok ama yarın yap şu Lazlığını be :tabe: Bugün Akhisarın mucizevi şekilde yere vurup direkten dönen topundan sonra beraberliği yakalayıp sevinsek mi,üzülsek mi diye düşünürken yarın şampiyonluğu kutlayalım be :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Şu iğrenç fenerin iğrenç oyunuyla şampiyon olmasini hazmedemem. Bizim cocuklarin da bu dusuncede olmasi lazım.

Çevrimdışı 38life

imkansız ötesi...

Çevrimdışı Tolga

Eskiden öne geçtiğimiz maçları kazanıyorduk.

Kasımpaşa ve Akhisar maçlarında öne geçmemize rağmen 5 puan kaybettik.

Çevrimdışı mellfred

O Akhisarın yere çarpıp direkten dönen topu varya;Tanrının işi :super:
o topta ben de umutlandım

Çevrimdışı Scout

İzninizle İntihar Etmek İstiyorum Yaşama Sevincim Kalmadı Resmen  :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı fatih e.

"Ucuz futbolcu alacak kadar zengin bir kulüp değiliz" diye düşünen bir yönetim gerekiyor bize. Ve hücum bölgesine paraları saç saç, defans hattına ucuz futbolcular al mantığını bitirmek gerekiyor artık. Arkadaş ben doğdum büyüdum 26 yaşına geldim Beşiktaşın defansı hep berbat. Ben hiçbirzaman rahat maç seyretmedim. Her an gol yeme endişesi taşıyorum çocukluğumdan beri. Neden defans bölgesi üvey bölge gibi algılanıyor ya. Neden para harcanmıyor defansa, kaleye?

arada bir iyi transferler yapıyoruz.

zago-ronaldo,

önlerinde giunti-tayfur-ernst

vay be hakikaten uzun yıllar geçmiş.

cordoba dan sonra da kaleci gelmedi  :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Nisan 2016, 21:38:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yarın Fb ne yapar ne eder kazanır.

Trabzon motive çıkarsa kaybeder yarın. Aşırı motive çıkmamalı.

Anadolu takımı gibi oynamalı Galatasaray'ın yaptığı gibi 2 hafta önce. O zaman beraberliği koparır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar ister banlayın.İster ceza verin, Tolga ve İsmail ile sözleşme uzatan bize ve kulüp'e ihanet etmiştir.

Çevrimdışı yedic

Futbol tarihinde şampiyonluğu bu kadar isteyen taraftar ve hücum hattı ile şampiyonluğu kaybetmeyi isteyen bir komple defans-kaleci hattı varmı bilmiyorum, bilen aydınlatsın.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon motive çıkarsa kaybeder yarın. Aşırı motive çıkmamalı.

Anadolu takımı gibi oynamalı Galatasaray'ın yaptığı gibi 2 hafta önce. O zaman beraberliği koparır.
Fb bir kez daha fırsat tepmez bu sefer kazanırlar benim görüşüm bu.

Çevrimdışı Çağatay

Dunde yazmistim takım ucaktan indiginde karşılamaya gelenler sanki takim sampiyon olmus da formalite maclarina cikiyormus havasindaydi. Ve bizim cocuklarin yüzlerine baktigimda bir gerginlik görmüştüm.  Ozellikle Tolga ismail ve alexis'te...