Can persi olmasi tekmik direktore atar yapabilir yetkisi vermiyor adama !
Onuda gec Popularite olarak Q17 daha populist dunyada
Zamaninda CR7 yi yedek birakan bi adamdan bahsediyoruz Van persi kim??
Onunda performansini goruyoruz..
Barcelona Celsi inter Porto yeterli mi?
iyide neyi savunuyorsunuz anlamıyorum kötü oynar anlarım
ama Quaresma bütün takımın kötü oynamasına neden oluyor oyunda
kaldığı sürece resmen takımın el freni Şenol Güneşte büyük hoca ya inatla
ortada oynatmaya devam ediyor takımı az sabote etmedi biraz daha etsin diye
gönder kanata madem oynatacaksın hiç olmazsa sadece kanata gelen topları ezer
yok ortaya al bütün çıkan topları ezsin 5 hafta olmuş bir gram katkısı yok neymiş
kulübede takımın puan kaybetmesine üzülmüşmüş hiç rahatsız olmuyormusunuz bunu söylerken
biz onu sahada olsun puan kazansın diye aldık kulübede otursun puan kaybına üzülsün diye değil.
hepimiz biliyoruz oynadığında takıma kademe atlatır. Harika muz ortası yapıyormuş kaç tane yaptıda
gördük ben görmedim bana sanalda yapacağı muz ortalar lazım değil geçmişte yaptıklarıylada şimdi
gol atamayız bana gençlerbirliği maçını kazandıramayacaksa kimse konuşmayacak yemişim
quaresmayı bana Beşiktaş lazım çıksın oynasın maç kazandırsın başıma taç yapayım ama bu şekilde
emin olun kulübeyi bile haketmiyor.adam iki metreden kaleye topu sokamayacak yemişim trivellasını
ilk geldiğinde hatırlarsınız almeidaya gol attırmak için deli oluyordu adam nerde olursa olsun topu kafasına
indiriyordu şimdi beş maç geçmiş bunları neden göremiyoruz bunun neresinden tutsan elinde kalıyor.
onun her maç en az 5 tane o şekilde orta açması gerekir. ama beş maçta bir tane hatırlıyorum