Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310678 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 19:10:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
NTVSpor.net  Genel Yayın Yönetmenliği görevine Mert Aydın getirildi.(SPORCOPE)

gsli lauk tansa bu iyidir ama buda sacma:)

Fuat Akdağ ne oldu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Fuat Akdağ ne oldu?

çim işlerine terfi etmiştir cok meraklıydı toprak işleriyle son zamanlarda...yerini bulmus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 19:15:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu kadar reklam alan kanal nasıl zarar eder çok az canlı yayın ve yayın hakkı olmasına rağmen çok ilginç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

sanırım batur altıparmak ogün altıparmakın veledi olsa gerek.
ogün altıparmak demişken çoğunuz hatırlamazsınız 1990lı yılların başlarıydı sanırım bu herif tuttu arabistandan mı ne bir oyuncu getirdi fenere brezilyalıydı adı galiba sergio idi. adam orda 48 gol atmış bu yawruda seyretmiş fenere aldırdı baya tutulan bir spor yazarıydı o günlerde basına açıklama yapmıştı. müthiş bir çocuk leblebi gibi gol atacak göreceksiniz bu transfer tutmazsa kalemimi kırarım bir daha da yazı yazmam demişti. herif kısa süre sonra şutlandı bildiğin mal bir topçuydu ogün altıparmak da tükürdüğünü yaladı yuttu tüm renkliler gibi yazmaya dewam etti  :D

Ya bu fbnin eskileri cok bomba zaten, bunlar simdi karistirilmasin brain-stean nielsen degil daha onceleri bir nielsen almislardi sonra yanlis nielseni aldiklari ortaya cikmisti.

Bu ogun altiparmakin sadan kalkavan ve selim (testisyanak) soydan versiyonkari vardi. Futbolcu izlemeye gidip real madridten umberi carlosu begenirlerdi. Kanal6 da program yapardi bunlar ciddi ciddi. Uffff ne gulerdim yahu fbliler boynu bukuktu ozamanlar. Besiktas maclarinda birak korneri, ofsaytimiz yok, diye aglarlardi. Haha umberto carlos ya su berezilyali selim hani sol bek. Ben begendim. Bunlarin birde cek futbolcusu vardi hakan sukur tipinde samnfrtpfor. Unuttum adini kazmanin tekiydi 10 sene almaya calistilar alamadilar.

Yaa cok makara camiadir aslinda fb, cok komiktir taraftari degilsen.

Bu arada @tangaz yapi denetimden ilk transferimi yaptim haaa......

Çevrimdışı tangaz

Bu kadar reklam alan kanal nasıl zarar eder çok az canlı yayın ve yayın hakkı olmasına rağmen çok ilginç.

sahibi fenerli değil mi işte fener gibi düşün çok para harca ama başarı sınırlı olsun fayda/maliyet denkleminin berbat bir sentezi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@Çağrı, Törenin bonservisi ile sadece Dedeyi almışsın malum sarılar beleşşş  :D kadro iyi de kaleci olmuş mu sence  :alala:
Rakipler kaleye gelemeyecek be abi iki tane hucum beki ouuuvvvvv ismail oynasin kalede o bile gol yiyemez bu takimda.

Çevrimdışı tangaz

Ya bu fbnin eskileri cok bomba zaten, bunlar simdi karistirilmasin brain-stean nielsen degil daha onceleri bir nielsen almislardi sonra yanlis nielseni aldiklari ortaya cikmisti.

Bu ogun altiparmakin sadan kalkavan ve selim (testisyanak) soydan versiyonkari vardi. Futbolcu izlemeye gidip real madridten umberi carlosu begenirlerdi. Kanal6 da program yapardi bunlar ciddi ciddi. Uffff ne gulerdim yahu fbliler boynu bukuktu ozamanlar. Besiktas maclarinda birak korneri, ofsaytimiz yok, diye aglarlardi. Haha umberto carlos ya su berezilyali selim hani sol bek. Ben begendim. Bunlarin birde cek futbolcusu vardi hakan sukur tipinde samnfrtpfor. Unuttum adini kazmanin tekiydi 10 sene almaya calistilar alamadilar.

Yaa cok makara camiadir aslinda fb, cok komiktir taraftari degilsen.

Bu arada @tangaz yapi denetimden ilk transferimi yaptim haaa......

güzel ve eğlenceli günlerdi fenerlilerden çok tost kola götürürdüm ortaokul lise yıllarında sürekli tokatlardık salaklar gene de benle iddiaya girerdi ve karnımı doyururlardı  :D

bu fenerin liberosu vardı müjdat yetkiner die hayatımda gördüğüm en berbat defanstı. kısa şişko koca popolu göbekli falandı :) maçlarda 15.dk 2-0ı yakalardık sonra tezahürat başlardı

O YANA DA SALLA MÜJDAT ABLA BU YANA DA SALLA MÜJDAT ABLA    :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

güzel ve eğlenceli günlerdi fenerlilerden çok tost kola götürürdüm ortaokul lise yıllarında sürekli tokatlardık salaklar gene de benle iddiaya girerdi ve karnımı doyururlardı  :D

bu fenerin liberosu vardı müjdat yetkiner die hayatımda gördüğüm en berbat defanstı. kısa şişko koca popolu göbekli falandı :) maçlarda 15.dk 2-0ı yakalardık sonra tezahürat başlardı

O YANA DA SALLA MÜJDAT ABLA BU YANA DA SALLA MÜJDAT ABLA    :kop: :kop: :kop:
Hehehe bu mujdati kadro disi birakmislardi, taksicilik yapmisti adam. Saka maka iyi fenerlidir herif ama o zamanlar nedense besiktasli oldugu geyikleri vardi.

Bizim samete benzetirdim ben mujdati

Çevrimdışı tangaz

Hehehe bu mujdati kadro disi birakmislardi, taksicilik yapmisti adam. Saka maka iyi fenerlidir herif ama o zamanlar nedense besiktasli oldugu geyikleri vardi.

Bizim samete benzetirdim ben mujdati

samet müjdatın yanında tığ gibi delikanlıydı yahu  :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 19:33:20
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı, Törenin bonservisi ile sadece Dedeyi almışsın malum sarılar beleşşş  :D kadro iyi de kaleci olmuş mu sence  :alala:

Boyko varken hayal bile ettirmiyor maalesef...
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Boyko varken hayal bile ettirmiyor maalesef...

herkes vodafone dan bir transfer bekliyor ya bende şunu diliyorum. vodafone boykoyu bir epl takımına 10 milyona itelese bizim adımıza bize de juventusdan NETOyu getirse ooooof offff offff :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Herifler fb tv gibi calisiyor. Basinin en buyuk hatasi 50yillik yalan. Fblilere satmaya calisiyorlar urunlerini. Bu urun lafina da ayar oluyor, bankacilarin kredilerine urunumuz, demesi gibi sanki tarlada yetistirdi kavas!

turkiyede ne kadar gazete okunuyor?
Satilan gazete sayisi turkiye genelinde 3 milyonu gecmez basit matematik, besiktas taraftari 3 milyon olsa turkiye genelinde, satisa cikan butun gazeteleri besiktasli insanlarin almasi ihtimali var midir? Vardir. Iste o zaman hurriyet gibi gazete cikartmazsin duzgun bir isadamiysan, riske girmezsin.

Boyle fbnin borozanligini yaparsan, semsiyeyi sokarlar ve acarlar. Cok zengin oldugu icin sahibi cok hissetmemistir.

Nedendir bilinmez bu medya ne desem ki hali meydanda zaten.

Baskanin organize etmesi lazim. Hedef secebilecegi gazete ise sadece hurriyet. Milliyet ve vatana bulasamaz, sabah grubu malum yemez. Skmdi baskan bir haber yakalayacak ve cikacak diyecek ki "kardesim 1 hafta sureyle kendisine besiktasli diyen insan, hurriyet almayacak ve aldirmayacak"  dersini vereceksin terbiye edeceksin, sabah grubundan zaten destek gelir, demirorenin babasi aptal degil hemen destekler. Hurriyeti yumusacik yaparsin, kivamina gelir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre kasımpaşa maçında ilk 18 de olur mu sakatlığı ne durumda ?

Çevrimdışı mylife1903

ortalık kızışıyor :D

https://twitter.com/sercan_dikme/status/714414107206819840

Oy oy beklenen haber. Canlarim benim, hanimis benim topalim. Caner nerde yahu. En fanatik besiktasli cocuk. Once caneri bitirsinler. Sonra canere temiz bir besiktasli kizimizi buluruz, evlendiririz.

Yahu adam fbli karisini bosadi besiktas icin, caneri getirin bana.

Çevrimdışı arc1999

Cidden doğru mu fenerliler hakkında haberler?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Mantığım caner diyor gönlüm ise gg

elini korkak alıştırma ikisini de alalım  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

elini korkak alıştırma ikisini de alalım  :D

sen 3 yap abi onu :D

Çevrimdışı mylife1903

Mantığım caner diyor gönlüm ise gg

Yok arkadas hic biri gelmesin, bu rakibi zayiflatma transferleri benim hosuma gitmiyor. Her ne kadar bu cocuklar fanatik besiktasli da olsalar ben istemiyorum.

Caner dedigimiz adam devamli ileri cikip yerini kaybeden biri, ustune korner atmaya falan gidiyor. Burasi besiktas iki sefer caner arkada kaldiginda faul yaparsin ucuncu de kirmiziyi yersin. Ismailin 1 assist yapani degilde 1 gol 4 assist yapani. Ustune bir suru para verecegiz.

Topal dedigimiz adam necipin biraz durdugu yeri bilen versiyonu yasi 31. Bir suru para verecegiz, atiba oynasin 2 sene daha. Yorulursa yanina veli konur daha tolgay var.

Gokhan gonul desen canerin aynisinin laciverdi, bunlar fbde boyle oynayabiliyorlar, bize gelseler boyle oynayamazlar, her geri donemediklerinde faul yapiyorlar, kart gormuyorlar. Ismail yahut beck iki sefer boyle faul yapsin cart kirmizi goruruler. Beck 1 asist yapiyor gokhan gonul 1 gol 3 asist yapar. Kalsin

Hah dedim yoh istemiyorum. Toparla para verecegiz bunlarin fbli menecerine.  Hadi len baska kapiya

algıysa algı internette şu fotoları yayın :D

Kartal dövmesi

Siyah & Beyaz bileklik

Çevrimdışı EMİR EMRE

Caner saci uzatmasa sakal birakmasa o tip zor kurtulurmus

Çevrimdışı mylife1903

algıysa algı internette şu fotoları yayın :D

Kartal dövmesi

Siyah & Beyaz bileklik

Fbli futbolcu fanatik besiktasli degilse neden kartal dovmesi yaptirir? :super:

Fbli futbolcu fanatik besiktasli degilse neden kartal dovmesi yaptirir? :super:

gökhan beşiktaşlı zaten caneri bilmiyorum aklını çelebiliriz :)

Çevrimdışı canergiray77

Rıdvan akar abiyi kim küstürdü ya adam 2 gündür twittere girmiyor dm atmıştım cevapta gelmedi öfff
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77