Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6012353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bugun aksam foto gelse ic kısımdan gelismelere baksak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet bu stadlardaki sistemin bizim yükseklik sınırını etkileyen kısmı neresi baktığın zaman tribünle çatı arasında boşluk ve ordan çatı incecik şekilde tribünün üstünü örtmüş.Bizim yüksekliği etkileyen en dışta bi çember dolaşıyo omu etkiliyo?

bu tür bir çatı yapabilmek için 2 noktadan çekme kuvveti uygulaman gerekiyor ve bu yüzden 2 kat radyal halat ve uzun çatı kolonları kullanılıyor.Öyle olunca da çatı yüksekliği 2 katına çıkıyor.Fotolardan üsteki direkleri görebilirsin.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kadir

Günaydın arkadaşlar. Nevzat demir tesislerinde son durum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Koa_lAA

sallanmasa yıkılır zaten esniyor köprüler farkettiysen üzerinden geçerken araç böyle dalgalı dalgalı ilerliyor sabit otobanda gittiğin gibi değil her saniye o köprü yukarı aşağı esniyor @Koa_lAA
sonuç olarak ne diyosunuz.. olurmu o çatı :D halatlar kopmasında bari..

Çevrimdışı SDemirsoy

sonuç olarak ne diyosunuz.. olurmu o çatı :D halatlar kopmasında bari..
yok hocam sıkıntı yapmayın rahat olun :)

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çatı gibi halat üzerine çelik konstrüksiyon yapılan 2 stadyum da ( nacional brasilia ve cape town green point stadları) üstteki çelik görüntüsünü engellemek için alt kısım ptfe mesh ile kaplandı .

[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 12:21:04 ahmetx ]

Çevrimdışı beşiktaşk

Bizim çatı gibi halat üzerine çelik konstrüksiyon yapılan 2 stadyum da ( nacional brasilia ve cape town green point stadları) üstteki çelik görüntüsünü engellemek için alt kısım ptfe mesh ile kaplandı .

inşallah bizim stad için de böyle bir uygulama yapılır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

bu tarz kaplama olsa guzel olur ama hic sanmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sabriozyurt

bu tarz kaplama olsa guzel olur ama hic sanmiyorum
Emin olun hic goze batmiyor. Insallah bitecek sizler de goreceksiniz. Alan cok buyuk ve epey yuksek. yukari bakmiyor insan.
Zaten ekstra bir maliyet.ben daha once bazi forumlarda da bahsetmistim, estetik insaat basindan baslamali.eger duzgun betonlama yapilabilseydi, bir cok perde ve kolonlari makyajlamak zorunda kalmayacaktik.hem zamandan hem paradan tasarruf edebilirdik. Sonuc olarak masraf cikarmayin arakadasim  :D
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

ysariusta

• Ziyaretçi

Emin olun hic goze batmiyor. Insallah bitecek sizler de goreceksiniz. Alan cok buyuk ve epey yuksek. yukari bakmiyor insan.
Zaten ekstra bir maliyet.ben daha once bazi forumlarda da bahsetmistim, estetik insaat basindan baslamali.eger duzgun betonlama yapilabilseydi, bir cok perde ve kolonlari makyajlamak zorunda kalmayacaktik.hem zamandan hem paradan tasarruf edebilirdik. Sonuc olarak masraf cikarmayin arakadasim  :D
Otopark bölümünde kaplama olmayacağı için gayet iyi betonlanmış. Bu kadar şık statta kara beton kolon yakışmazdı zaten. Mart Nisan fotoğraflarında görebilirsin yeni açığın arkası kaplanmadan evvel çok iyi durmuyor. Kaplanınca gayet güzel ve estetik oldu bence. Birde çatı altı kaplama para ve zaman kaybı olur böyle iyi

Çevrimdışı mellfred

Çatı altlarını da sonra kaplayıversinler. Seneye kaplasınlar ondan sonraki sene kaplasınlar. İş çıkarmayın allasen 😊

Çevrimdışı Efe

o masraf mi olur bence hayir neden masraf olsun o zaman kufeki kaplamada masraf  :icool: stadin estetik olarak eksik kalacak yanlarini şimdi olmasa bile ileride duzeltmek gerek bu yapi eksiksiz olmali simdi bitirelim sonra tam olarak eksikleri giderelim  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Günaydın arkadaşlar. Nevzat demir tesislerinde son durum

Eline sağlık kardeşim çimler iyi galiba pek görünmüyorlar ama :)

Çevrimdışı ahmetx

inşallah bizim stad için de böyle bir uygulama yapılır.

gün ışığından faydalanma açısından kaplanmaması lazım ,estetik açıdan kaplanmalı.Bir de şöyle bir durum var bizde radyal halatlar yarı yarıya azaltıldı yani yukarıda bu stadlar gibi yoğun çelik yığını olmayacak.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

çatı altı kaplanmamış hali böyle bizde de böyle görünecek.Ama ben şeffaf kısmın polikarbon değil membran olacağını düşünüyorum çatı planlarına göre.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2015, 14:08:56 ahmetx ]

Çevrimdışı FARUK

çatı altı kaplanmamış hali böyle bizde de böyle görünecek.Ama ben şeffaf kısmın polikarbon değil membran olacağını düşünüyorum çatı planlarına göre.

ama uç kısım için semer yok abi semer baglantı noktasıda yok diger yerlerin parcalarında semer baglantısı gorunuyor mesela
ayrıca düz yere membran yapılırsada çukur oluşur yagmur birikir
memranlarda da öyle şeffaf olanını görmedim ben
bence sert ve tam şeffaf malzeme kullanılmalı

Çevrimdışı Karabay

evet işte dün sormaya çalıştığım şey buydu @Necmi abi @Efe

Çevrimdışı ahmetx

ama uç kısım için semer yok abi semer baglantı noktasıda yok diger yerlerin parcalarında semer baglantısı gorunuyor mesela
ayrıca düz yere membran yapılırsada çukur oluşur yagmur birikir
memranlarda da öyle şeffaf olanını görmedim ben
bence sert ve tam şeffaf malzeme kullanılmalı
semerler şeffaf kısmın üzerinde de görünüyor ,ayrıca planda şeffaf kısım bombeli.Şeffaf membran Konyada kullanıldı. @FARUK

Çevrimdışı FARUK

semerler şeffaf kısmın üzerinde de görünüyor ,ayrıca planda şeffaf kısım bombeli.Şeffaf membran Konyada kullanıldı. @FARUK
Tamamdır abi konyadaki nı görmemiştim

Çevrimdışı alfaoz

Vodafone arena membranları. Prototip üzerinde testleri yapılıyor. :duman: