Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BRK

hani bizim cati okadar demirden olusmicakti?

Çevrimdışı Emre.Guler

İlerleme yok diyenlere ücretsiz hizmetimdir  :icool:

Çevrimdışı CanEmre

Şimdi bu ikinci sıra ne oluyor , proje fotoğraflarına tekrardan baktım böyle birşey görmüyorum , bu da çatıda değişen şeylerden biri mi yoksa ?
Değişiklik yok
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Orta çember ve arka taraf çemberi bu hafta bitermiki?

Çevrimdışı yldrmaydn

ilk halka bitsin diye beklerken bir de ikinci halka çıktı başımıza!  :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı FARUK

çatının üst iskelet görüntüsü elimizde mevcut arkadaşlar
görüntüye bakılırsa 2. bölüm de çatı havalanmadan monte ediliyor
her bölüm tek tek monte edilmez ama çünkü sahada birkaç bölümü tamamlayabilecek uzunlukta çelik parçalarda var

şuan takılan yeni kısım iskeleler üzerinde duruyor
çünkü alttan çelik boru ile baglanacakları uzun gergi halatları gergin degil
krikolar halatların boşlugunu alınca ilk olarak alttan dikey borularla halatlara baglanır ve parçalar ancak öyle havalanmaya başlar

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu çatı boşuna 17 milyon euro değilmiş :) Çatı havaya kalkmaya hazır geldiği anda benim için stat bitmiştir gerisi hallolur :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ensar

Değişiklik yok
Bu proje fotoğrafını daha önce çok gördüm ama dikkat etmemiştim , görsellerde tek bir halka ardından uzun demirler var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı CanEmre

çatının üst iskelet görüntüsü elimizde mevcut arkadaşlar
görüntüye bakılırsa 2. bölüm de çatı havalanmadan monte ediliyor
her bölüm tek tek monte edilmez ama çünkü sahada birkaç bölümü tamamlayabilecek uzunlukta çelik parçalarda var

şuan takılan yeni kısım iskeleler üzerinde duruyor
çünkü alttan çelik boru ile baglanacakları uzun gergi halatları gergin degil
krikolar halatların boşlugunu alınca ilk olarak alttan dikey borularla halatlara baglanır ve parçalar ancak öyle havalanmaya başlar
Tam kalkmadan, çatı halatla doğru açıya gelir mi ki @FARUK  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Ne çatıymış be kardeşim bir havaya kaldıramadık :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı CanEmre

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Tam kalkmadan, çatı halatla doğru açıya gelir mi ki @FARUK  :alala:
abi zaten dış kısma dogru fazla açılma olmayacakki
iç halkadaki 4 lü halatlar gerginleştigi anda dışa açılma söz konusu degil gerim kuvvetiyle havaya yükselecek tüm çatı
yani krikolar germeye başlayınca ilk başta yükselme degil dışa dogru az bir miktar açılma olacak ve iç kısım gerginleştigi anda bu duracak ve yükselme başlayacak

Çevrimdışı ErsinA.

bu çatı kaldırma işi çok teknik bir mesele.  umarım sorunsuz atlatılır.

Çevrimdışı CanEmre

abi zaten dış kısma dogru fazla açılma olmayacakki
iç halkadaki 4 lü halatlar gerginleştigi anda dışa açılma söz konusu degil gerim kuvvetiyle havaya yükselecek tüm çatı
yani krikolar germeye başlayınca ilk başta yükselme degil dışa dogru az bir miktar açılma olacak ve iç kısım gerginleştigi anda bu duracak ve yükselme başlayacak
iyi ama ilk gerginleşme aşamasında halat ile dik borular arasında 45 dereceye yakın bir açı olmayacak mı? kaldırma bittiğinde ise 90 dereceye çıkacak bu açı
dolayısıyla ilk aşamada konacak destek borularının yarı boyunda bir mesafe olmayacak demirlerle halat arasında??
yanlış mı düşünüyorum @FARUK ????  :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

iyi ama ilk gerginleşme aşamasında halat ile dik borular arasında 45 dereceye yakın bir açı olmayacak mı? kaldırma bittiğinde ise 90 dereceye çıkacak bu açı
dolayısıyla ilk aşamada konacak destek borularının yarı boyunda bir mesafe olmayacak demirlerle halat arasında??
yanlış mı düşünüyorum @FARUK ????  :alala: :alala:

dogru diyorsun abi boy farkı olacagı için konmaz o zaman
ama o parçalar alttan desteksiz havada nasıl duracak onu bilmiyorum

Çevrimdışı CanEmre

dogru diyorsun abi boy farkı olacagı için konmaz o zaman
ama o parçalar alttan desteksiz havada nasıl duracak onu bilmiyorum
:dontknow:
onların takılması beni şaşırttı zaten ama bir çözüm var demek ki????

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Arkadaşlar

Stadın sesi ile ilgili herkesin bir kaygısı var ama kaygılanmaya gerek yok en nihayetinde o sesi baskıyı yapacak taraftar daha önce kendilerini kanıtlayan taraftar ( 132 Desibel )

Gel gelelim stadın yapısına.Burdan paylaşım yapanlara yorum yapanlara oyle yada boyle herkese oncelıkle bir bir teşekkur ederım.Burdan okudugum kadarıyla ki herkes mantıklı yazıyor stadın stıbun yapısı cok dık oldugundan rakıp takım ve hakem sankı basının uzerınde ınsanlar var gıbı baskı altında olacaklar.Ses kısmına gelınce de kapalı olup olmaması ses ıle fazla ılgısı yok yanı kapalı olsa sadece ses ugultuya donusur gurultu olur oysa akustık duzgun olursa marşlarımızı rahatlıkla tek bır agız gıbı soyleyebılırız.

Ama artık birsin şu stad  :ebebe: