Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6148573 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2015, 22:36:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar lütfen ''tamamını'' dikkatlice okuyun.

Büyüyoruz ve özen göstermenizi istediğimiz kurallarımızı oluşturduk.

Kurallara uyulmadığı taktirde kişi ayırt etmeksizin yaptırım uygulama durumunda olacağız.

Beşiktaş Arena Forum Kullanım Kuralları

1- Beşiktaş değerlerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 2- Beşiktaş yönetimine çalışanlarına oyuncu ve teknik kadroya  küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 3- Beşiktaş taraftarına ve taraftar gruplarına küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz  "Üyelik iptali"
 4- Foruma ve yönetimine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz "Üyelik iptali"
 5- Forum üyelerine küfür hakaret aşağılayıcı ve alaycı konuşma yapılamaz " küfür hakaret Üyelik iptali aşağılayıcı ve alaycı üslup  15 gün nopost"
 6- Üyeler arasında karşılıklı hakaret, rencide edici söylem, eylem ve paylaşım ''15 gün no post''
 7- Üyeleri tahrik edici uslüp ile yazılan yorumlar ve tahrik edici paylaşımlar ''uyarılma - moderasyon devamında 7 gün no post''
 8- Konuları konu başlıkları dışında yerlere yazma '' uyarılma - moderasyon''
 9- Din, dil, ırk ayrımı yaratacak söylem ve yorumda bulunma ''uyarı - moderasyon devamında Üyelik iptali"
10- Yöneticilerin uyarılarını dikkate almama ve kural dışı davranışı sürdürme ''moderasyon devamında Üyelik iptali"
11- Siyasi içerikli konuşma  "no post 7 gün"
12- siyasi içerikli avatar ve imza kullanma "uyarı kaldırmama durumunda no post 7 gün devam ısrarında Üyelik iptali"
13- bütün kurallara uymayan imza ve avatar kullanma o kuralın cezasını uygulatır.
14- Beşiktaş dışında her hangi bir takıma ve oyuncusuna yönelik özel konu açılamaz "no post 7 gün"
15- uygunsuz bir konu açılamaz uyarı devamında no post 7 gün hala ısrar edilirse "Üyelik iptali"
16- konuyu trollemeye yönelik mesajlar atmak uyarı devamında moderasyon
17- bilet ve kombine hakkını satarak karaborsacılık yapmak "Üyelik iptali"
18- telif haklarını ihlal eden link ve paylaşım yapmak veya istemek "isteme no post 3 gün yayınlama "Üyelik iptali"
19- Beşiktaşa zarar veren yazıları paylaşımları ve linkleri forumda paylaşmak bu nedenle yayılmasını sağlamak "uyarı moderasyon"
20- BJK yoneticisine ,teknik ekibine ve futbolcusuna kaynak belirtmeden ,asilsiz temellere dayanarak ithamlarda bulunma "3 gun no-post" devaminda "Üyelik iptali"
21- Yöneticiler ve moderatörler dışında koyu renk ya da büyük punto ile yazmak yasaktır. ''uyarı devamında modersayon''
22- Beşiktaş yönetimi, teknik ekibi ve oyunculara doğrudan adı veya soyadı ile hitap edilmelidir. Alaycı uslüp ile yazılan Lakaplar ve kısaltmalar yasaktır. ''7 gün no post "
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yash26

Günde 750 koltuk takılabiliyormuş sanırım. Daha önce böyle bir bilgiye denk gelmiştim. Siz ona beşiktaş için 500 deyin, hadi 600 olsun.

42 bin koltuk için, 70 gün gerekiyor.

Bu hesaba göre bir mucize olsa ve Çatı kaldırılsa ağustos başında, ekim 15 de ancak koltuklar bitirilebiliyor.

Hesabı kitabı ona göre yapmak lazım.

En öngörülebilir tarih aralık başıdır. Onun içinde bence küçük bir mucize gerekiyor.

Tamamiyle işçi sayısına bağlı bi durum bence. Günde 750 değilde 1500 koltuk takmak için işçi sayısını iki katına çıkartırsın.

Buda biraz daha ekonomik imkanlara bakar bence.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Efe

Efe abi dediğin gibi olacak herhalde yeni açıkta o kirişe takılan şeylerden yapılmış epey bir vardı hemde gördüğüm fotoğrafta
4 tane falan var yarinda bi bukadar takilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tamamiyle işçi sayısına bağlı bi durum bence. Günde 750 değilde 1500 koltuk takmak için işçi sayısını iki katına çıkartırsın.

Buda biraz daha ekonomik imkanlara bakar bence.

Maddiyata bağlı diyorsan biz günde 250 koltuğu zor takarız.  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi
Youtube de Beşiktaş Ulan sayfası bizden birine mi Ait ???
Beşiktaş marşlarıyla birlikte çekilen günlük fotoları Videolara çevirmişler , Fotoların tamamı Beşiktaşarena filigranlı oyuzden bizden birine mi ait diye soruyorum......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Maddiyata bağlı diyorsan biz günde 250 koltuğu zor takarız.  :lol:

iş yeter ki koltuğa gelsin burdan gönüllü 50 kişi çıkar. sonuçta çok komplike bir iş de değildir :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

@Efe strand jack dediğin malzemeler yere sabitlenecek diye konuşuldu diye hatırlıyorum. Yukarıya mı takılacak.  :alala:
@Yunus o demir iskeleti onun için yapmış olabilirler orda şüpheli bir durum var o iskelet iki tür nedenle yapılmış olabilir birincisi çekilen halatları yuvalarına geçirmek için orda çalışacak ustaların rahat olması için yapılmış olabilir ikinciside strand jack lar orayada bağlanacak olabilir.bunuda bekleyip göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi
Youtube de Beşiktaş Ulan sayfası bizden birine mi Ait ???
Beşiktaş marşlarıyla birlikte çekilen günlük fotoları Videolara çevirmişler , Fotoların tamamı Beşiktaşarena filigranlı oyuzden bizden birine mi ait diye soruyorum......
bizden başka resim çekenmi var elbette herkes bizim çektiğimiz resimleri kullanacaklar.
Sahibini bilmiyorum ama Beşiktaş yazdığına göre demekki bizden biri tanımaya gerek varmı
Beşiktaşlıysa bizdendir :D  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Efe

@Yunus o demir iskeleti onun için yapmış olabilirler orda şüpheli bir durum var o iskelet iki tür nedenle yapılmış olabilir birincisi çekilen halatları yuvalarına geçirmek için orda çalışacak ustaların rahat olması için yapılmış olabilir ikinciside strand jack lar orayada bağlanacak olabilir.bunuda bekleyip göreceğiz.
abi onları arkada imal ediyorlar nasıl kullanılacaklar merak ettim doğrusu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bnymnd

Eline sağlık. Bi zorlasaydın belki sızardın içeri.
@Yunus  Mabet abiyle konustum 2-3 saat bekledim gazilerde  anadolu yakasindan gelecekmis islerim vardi 2 ye kadar bekledim gelmeyince bende gittim İnşAllah başka bir zamana girerim
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

bizden başka resim çekenmi var elbette herkes bizim çektiğimiz resimleri kullanacaklar.
Sahibini bilmiyorum ama Beşiktaş yazdığına göre demekki bizden biri tanımaya gerek varmı
Beşiktaşlıysa bizdendir :D  @Yunus Emre Dökmeci
:kop: :kop: :kop: :kop:
Forumdan birisimi demek istemiştim abi
Ama Burada yayınlanan günlük fotoların tamamını Marşlar eşliğinde videolara çekmişler çok güzel olmuş çok hoşuma gitti , 1 Saat oturdum izledim hepsini :bandit:
Valla bizde Ruh hastası çok İsteyen izleyebilir :D

Bu arada çekilen resimlerin hepsini arşivliyoruz demiştin @Necmi abi
Bizde O Günlük fotoları Videolara çevirerek Yayınlayabilirmiyiz ileride yani Forum olarak..
Haber sitesinde veya Forumda özel sayfa açarak...
Dünden bugüne diyerek  2 Yılda çekilen günlük fotoların videoları diyerek....
Analatabildimmi bilmiyorum biraz karışık oldu galiba :D

Çevrimiçi doganay

Bugun yarin diye diye ufaktan sona dogru deldik. Stadimiz da hazir oldugunda degmeyin keyfimize ..  :)

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Erdinç

Günaydın mabedin gönüllü bekçileri :) guzel bir olur  inşallah.

Çevrimdışı vdede

Gunaydin arkadaslar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Efe

suan kelepcelerde ve cati kolonlarinda calismalar suruyor barakanin icindende strand jackleri cikariyor 1 vinc  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

paletli ufak halatlari yerine seriyor suan yine son kelepce icin calisma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena
stadta bayagi bir calisma var gibi hadi hayırlısı

Çevrimdışı yigitcan1903

Halatlarda durum nedir?
Seçemiyorum yayından
Uzun halat hiç serilmedi de,V'ler ne durumda?
Kaç çift bitti?

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı serdart

Günaydın.

İrili ufaklı 8 vinç var saha içinde. kapalı-yeni açık arasındaki bölümde 8-10 işçinin başında durduğu şeyler strandjackler mi? çatıya mı kaldıracaklar acaba montaj için.

sanırım bugün artık iç halka v demirlerine geçilir ve o yönde devam eder çalışmalar. sonra strandjacklerin monte edilmesi lazım. (nereye montaj yapılacak bilmiyorum ama)

Bir de kapalıya kurulan iskelelerin amacı ne her tribüne koyulacak mı acaba?