Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039660 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

ben çatı projesini yaklaşık 1,7 milyon Eur diye duymuştum.
+ 5 holoskoya bile yaptıramazsın :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dropoon

uzun zamandır yazmıyorum ama hep buradayım. çatı mevzusu evet klübü stad konusunda sıkıştırmak için herkes elinden geleni yapıyor. ama 40 cm payı göz göre göre bu çatıya başlamak bizim hatamız. ne bekliyordukki yani sen herşeyi kusursaz yap ondan sonra varsın kim gıcıklık yapıyosa yapsın.-

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski açığın arkasındaki duvarın üstüne eksik çatı kirişleri konulmuş daha önce var mıydı bilmiyorum ama takılmaya hazır bekliyor. Bunlar uzun süredir mi bekliyor yoksa dünkü açıklamadan sonra mı konuldu bilen var mı ?
uzun süredir orada o kirişler :)

Çevrimdışı ahmetx

uzun zamandır yazmıyorum ama hep buradayım. çatı mevzusu evet klübü stad konusunda sıkıştırmak için herkes elinden geleni yapıyor. ama 40 cm payı göz göre göre bu çatıya başlamak bizim hatamız. ne bekliyordukki yani sen herşeyi kusursaz yap ondan sonra varsın kim gıcıklık yapıyosa yapsın.-
eski açık rampadaki geciktirmeleri unuttunuz galiba (kablolar ve borular)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

ben çatı projesini yaklaşık 1,7 milyon Eur diye duymuştum.
Başkan soyledi hocam hatta 8m euro sunun imalat için ödendiğini de söyledi

Çevrimdışı dropoon

eski açık rampadaki geciktirmeleri unuttunuz galiba (kablolar ve borular)

unuttuğum birşey yok dostum demek istediğim zaten herkes karşı ve gözler bu arazinin üstünde hatasız hiç laf bela getirilmeyecek şekilde planlayamazmıydık. 40 cm de olsa risk sonuçta gıcık zaten gıcık eline imkan sunmaya ne gerek.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Amacımıza ulaştık sayılır , Başkanın açıklamaları SABAH ta Manşet olmuş :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet projenin arkasındaydı. Gerçi biz yanında olmadığını biliyoruz da neyse
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

sabahın internet sitesine bakıyorum haber yok.
hala eski açık mühürlendi üstü kapatılmayacak yazıyor.
başkanın övgü sözlerini bile göremedim...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

sabahın internet sitesine bakıyorum haber yok.
hala eski açık mühürlendi üstü kapatılmayacak yazıyor.
başkanın övgü sözlerini bile göremedim...
Gazetelerine Baş manşet atmışlar işte yetmezmi :bandit:

Çevrimdışı ErsinA.

fotomaçtada "cumhurbaşkanımız olmasa stadı yapamazdık" başlığı vardı bugün.  otobüste biri gazete okurken gördüm

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

cümleten günaydın arkadaşlar.buradaki abilerime kardeşlerime bir ricam olacak.içimize sindiremesek bile köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip işimiz bittikten sonra ne diyeceksek diyelim.çünkü inatlaşma olunca zararı beşiktaş çekiyor.lüften arkadaşlar benimki nacizane bir fikir şurda kalmış 4 ay sabır.

Çevrimdışı ahmetx

ben o kadar iyimser değilim , mühürleyenler amacına ulaştı ama biz değil
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

son nokta konulmuştur pazartesinden sonra kolonlar dikilir

Çevrimdışı ahmetx

cümleten günaydın arkadaşlar.buradaki abilerime kardeşlerime bir ricam olacak.içimize sindiremesek bile köprüyü geçene kadar ayıya dayı deyip işimiz bittikten sonra ne diyeceksek diyelim.çünkü inatlaşma olunca zararı beşiktaş çekiyor.lüften arkadaşlar benimki nacizane bir fikir şurda kalmış 4 ay sabır.
herkes öyle düşünüyor zaten

son nokta konulmuştur pazartesinden sonra kolonlar dikilir
Aynen abi Sabah ve Fotomaç ta MANŞET olmuş , Başkan onların istedigini yaptı , Şimdi sıra onlarda !! Onlar da bizim istediğimizi yapacaklar :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Aynen abi Sabah ve Fotomaç ta MANŞET olmuş , Başkan onların istedigini yaptı , Şimdi sıra onlarda !! Onlar da bizim istediğimizi yapacaklar :bandit:
onların istekleri sadece bu mu @Yunus Emre Dökmeci ?

Çevrimdışı SDemirsoy

ne yani onların istediği gazeteye manşet miydi :D

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

ne yani onların istediği gazeteye manşet miydi :D
Seçime 3 Gün kala bundan daha iyi reklam ve propaganda yapamazlardı :bandit: @SDemirsoy
Sence ne istiyor olabilirler başka :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

Seçime 3 Gün kala bundan daha iyi reklam ve propaganda yapamazlardı :bandit: @SDemirsoy
Sence ne istiyor olabilirler başka :alala:
açılış maçını oynamak istiyorlar bence  :kop:

Çevrimdışı Burak Akay

Bu çatıcılar bildiğin devlet memuru gibiler arkadaş 12 ye ceyrek kala bütün iş duruyor 1 i 10 geçe falan geri başlıyor 16:30 -17 gibide bırakıp gidiyorlar yaz geldi dedik işler hızlanır dedik günler uzadı güya ama bu kadarda memur kafasıyla çalışma olması canımı sıkıyor bugünleri mumla arıyacağız valla
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar son günlerde yaşanan olayları siyasetten ayırmak mümkün değil yalnız yazdığınız mesajlara biraz daha özen göstermeniz gerekiyor iş stad tartışması boyutundan çıkıyor siyaset meydanına dönüyor.Beşiktaş olarak haklıyız,hakkımızı da sonuna kadar savunuruz.

Ancak unutmayın Beşiktaş taraftarı olup her türlü siyasi görüşe mensup taraftarlarımız var, bizim burada bulunmamızın ortak paydası Beşiktaş.Yazdığınız mesajların gündem ile sınırlı olup ,kantarın topuzunu kaçırmadan ,başkalarını rencide edici mesajlardan kaçınarak,siyaset yapmak için değil Beşiktaş'ın haklarını savunmak için yazılmasına özen göstermeniz gerekiyor.

Stadımız ile alakasız mesajlar silinecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba