Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037757 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu arada  stat  kameramız  ne  zoom  yaparmış  arkadaş.   :D

başkanın övgülerini arttırması lazım ,bir de internet siteleri flash haber girerlerse keyfi gelir  :D
Yasadigimiz ulkeye bak ya :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Ersan

ah Fikret Başkan ah ağlıcam yemin ediyorum duygulandırdın beni be  :bawling:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ebabil

hadi başkan, biraz daha "ağasın paşasın müstakbel padişahsın" falan de de işi sağlama al

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belli ki başkan bizim gibi ayaklarını uzatıp rahat bir maç izlemek istiyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

hadi başkan, biraz daha "ağasın paşasın müstakbel padişahsın" falan de de işi sağlama al
Yeter be yaa.  :D  Fazlasını  bünye de  kaldırmaz.  :D

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Başkan herşeyle ben uğraşıyorum diyor doğru ve haklı bu konuda fakat yönetim kurulu denen şey niye var ki o zaman.

Yönetim kurulu tüm görevleri paylaşmak için vardır ama yönetimde iş bitirici kişi sayısı sınırlı olduğu için başkan herşeyle uğraşmak zorunda kalıyor.

Bu yüzden başkanın bu yönetimi güçlendirmesi şart. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Başkan herşeyle ben uğraşıyorum diyor doğru ve haklı bu konuda fakat yönetim kurulu denen şey niye var ki o zaman.

Yönetim kurulu tüm görevleri paylaşmak için vardır ama yönetimde iş bitirici kişi sayısı sınırlı olduğu için başkan herşeyle uğraşmak zorunda kalıyor.

Bu yüzden başkanın bu yönetimi güçlendirmesi şart. :)
eleştirme yaaa şimdi üstüne gelirler  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Besiktas baskanina alenen yalaka diyordunuz farkinda degilsiniz. Istanbulun gobegine koskoca bir stad yapiyoruz ve tabiki denetimlere tabi. Ama yok olmaz. O bizim dusmanimiz, bu bizi sevmiyor, su kostek oluyor, hic demiyoruz bak gercekten bir yukseklik sorunu varmis diye. Dusunun ki bu sorunlari renkliler yasiyor ve siyasi irade bir sekilde cozulmesini sagliyor. Ozamanda bak onlara destek veriyorlar diyecekmiydik demeyecekmiydik...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Besiktas baskanina alenen yalaka diyordunuz farkinda degilsiniz. Istanbulun gobegine koskoca bir stad yapiyoruz ve tabiki denetimlere tabi. Ama yok olmaz. O bizim dusmanimiz, bu bizi sevmiyor, su kostek oluyor, hic demiyoruz bak gercekten bir yukseklik sorunu varmis diye. Dusunun ki bu sorunlari renkliler yasiyor ve siyasi irade bir sekilde cozulmesini sagliyor. Ozamanda bak onlara destek veriyorlar diyecekmiydik demeyecekmiydik...

Ah o denetimler!
Keşke herkes tabi olsa

Çevrimdışı Fatih

40 santimin gercekten bir sorun oldugunu mu dusunuyorsun? 40 santim? Tekrar yazmak istiyorum 40 santim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Benim forum ismim Hakan Gülcan da tapatalki ilk defa kullaniyorum yeni bi isim mi vermisler bana anlamadim ki

Çevrimdışı yigitcan1903

40 santimin gercekten bir sorun oldugunu mu dusunuyorsun? 40 santim? Tekrar yazmak istiyorum 40 santim
Yoo,sorun olmasına sorun
Ama neden çifte standart?
Neden bize sorun sadece?

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ah o denetimler!
Keşke herkes tabi olsa
Bilmem insaat sektorunun ne kadar icindesin ama eminimki gun itibariyle bu krallar daha keskin. Yapi denetim sirketleri cok aktif. Ha eminim ki oluyordur istisnalar gormezden gelmeler. O gormeyen gozler de kimin olursa olsun kor olsun.

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersan

başkan bugün benim adıma baya müjdeli haber verdi :)

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı TØLGA

başkan bugün benim adıma baya müjdeli haber verdi :)

neymiş o??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Yoo,sorun olmasına sorun
Ama neden çifte standart?
Neden bize sorun sadece?
Sorun falan degil abi... Amac sadece reklamini yaptirabilmek... Basarili da olundu, yukarida arkadasin dedigi gibi.. Pazartesi hizlanir tum isler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ersan

stad işi büyük ihtimalde haftaya çözülecek. hoca da benim istediğim hoca

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilmem insaat sektorunun ne kadar icindesin ama eminimki gun itibariyle bu krallar daha keskin. Yapi denetim sirketleri cok aktif. Ha eminim ki oluyordur istisnalar gormezden gelmeler. O gormeyen gozler de kimin olursa olsun kor olsun.

Yapı denetim eskiye göre çok aktif,evet
İSG çok aşama kaydetti
Ama istenince onlar da aşılıyor
Yeter ki belli kişileri tanı
Bugün Ataköyden Yenikapıya sahil şeridinde olduğu gibi
Zeytinburnu 16:9 da olduğu gibi
Mahkeme karar alıyor,dinleyen yok :D