Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Sezon ortası kim gelir yahu A2 takımlarını gönderi verirler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harunmustak

tamam da gözlerine sokma bu seferde küfeki rengini beğenmedim diyecek.
yok yağlama kısmını iyi yaptı bu sefer :) herkesi saydı eksik bırakmadı  :icool:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ahmetx

Sonuçta izin verilen yükseklik gerçekten geçilmiş, adamların elinde bu koz varken istediğin kadar konuş, geçmiş olsun.
yok yahu mesele o değil sen hala anlamadın mı? :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Özgür K.

Fikret Orman: "Eğer Recep Tayyip Erdoğan bize destek olmasaydı biz bu stadyumu buraya yapamazdık."

İşte anahtar cümle bu, seçim öncesi bunu duymak istediler, duydular. Başkan istediklerini verdi. İnşaat hızlanır artık.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Sutlas

yok yahu mesele o değil sen hala anlamadın mı? :biggrinking:

Valla abi belki de sorun gerçekten bu, yani her zaman işin altında başka şey vardır diye düşünüyoruz ama gerçekten olay sadece bundan ibaret olabilir bu sefer.

Çevrimdışı Efe

:kop:
adam abi yalan soyledigini soyleyebilecek kadar adam iste baskan bir numara yaa herseyi cozecek bide cati 34 metreyi asti diye eski acik durduruluyor oda ayri bi komedi ozaman tum cati degismeli calismalar hizla devam eder bugunden sonra bisey olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Valla abi belki de sorun gerçekten bu, yani her zaman işin altında başka şey vardır diye düşünüyoruz ama gerçekten olay sadece bundan ibaret olabilir bu sefer.
adam ne desin mecburen suçu kendinde gösteriyor yoksa sittin sene stadı açtırmazlar bize

Çevrimdışı yigitcan1903

Hem yükseklik sorunu hem de eski açık sorunu var diye düşünüyorum

Çevrimdışı Fatih

Fikret Orman: "Eğer Recep Tayyip Erdoğan bize destek olmasaydı biz bu stadyumu buraya yapamazdık."

İşte anahtar cümle bu, seçim öncesi bunu duymak istediler, duydular. Başkan istediklerini verdi. İnşaat hızlanır artık.

Ben de burada siyasi olarak mesaj atmak istemiyorum ama haklisin... Olay tamamen bundan ibaret...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu stadı 20 eylülde bitirmemiz lazım, çok işimiz var dedi :)

Çevrimdışı ahmetx

Hem yükseklik sorunu hem de eski açık sorunu var diye düşünüyorum
sorun morun yok yahu sorun nerde sen iyi biliyorsun :D

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı hic2222

canlı yayın kameramız da lig tv gibi olmu maşallah   :lol:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Aram

mevzu budur. güzel tespitti bu. aynı şeyi yakalamışız :ok:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Sarp

Arkadaş başkanın söylediği şey yüzünden eski açık çatı işlemi durmazzzz.
Birileri yine bize sopayı göstermiş. Umarım başkan bu işin de üstesinden gelir.

Çevrimdışı Burak Akay

Mecburen Beyaz yalanlar söyledim taraftara dedi sayın başkan şimdide 20 eylül dedi nasıl inanıcaz  :kop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mehmetthedum

Yönetimlerin işi de bu. Biz atıp tutarız, ama yönetici, muktedirlerle iyi geçinmeli ve hatta yağlayıp sırtını sıvazlamalı. Gerekiyorsa şemsiyesini bile tutmalı. Her şey Beşiktaş için.

Rahmetli de her zaman iktidarlarla ve rakip başkanlarla iyi geçinmeyi başarabilmişti. O sayede birçok avantaj ve tesis elde edebildi. Centilmenlik anlaşmasından tut, nevzat demir tesislerine; fulyadan tut inönü kullanım hakkına kadar. Hatta bir ara benzin istasyonu bile açmıştık izin alarak.

Fikret başkan da stad, salon ve lokal yapacak; nevzat demiri modarnize edecek.

Gitmeden bir de arazi koparabilirse. Şöyle kanal istanbul ve yeni havaalanı civarından , yeni kurulacak şehirve havaalanı çevresi için kullanım alanı gibi..Rantın gözüne vururuz o vakit. Borç nasıl ödenecek?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ahmetx

başkanın övgülerini arttırması lazım ,bir de internet siteleri flash haber girerlerse keyfi gelir  :D

Çevrimdışı Özgür K.

Ben de burada siyasi olarak mesaj atmak istemiyorum ama haklisin... Olay tamamen bundan ibaret...

Niyetim gerçekten siyaset yapmak değildi, tespitte bulundum sadece ama net ortada bence.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı ahmetx