Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035838 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Efendiler önce, boğaza nazır tarihi eser villaların nasıl "revizyona" uğradığını açıklasınlar.

Siteye zarar gelmeyeceğini bilsem söveceğim de. Neyse ki twitter var bu günler için.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kesinlikle saçmalık ama ben burda bir oyun seziyorum tam seçim öncesi C.B çıkar tamam yapın uğraşmayın ben hallettim diyecek maksadı oy kazanmakda olabilir.Yada tam tersi oy kaybedicek tek başına iktidar olamayacagı için şimdiden uğraşmak istediğiyle uğraşıyorda olabilir
Çıksın desin de,işimize devam edelim
Kimlerle nelerle uğraşıyoruz
Allah bunlarla sınıyor herhalde

Çevrimdışı SDemirsoy

sıra sende @SDemirsoy  sız ve isteklerimizi sırala   1.) Eski Açık Kapanacak 2.) Beşiktaşarena Forum üyeleri ( Kombinesi olanlar) açılışa direkt katılma hakkı elde edecekler  3.) stad ilk Avrupa kupası maçına yetişecek   ....  yoksa................. sonra ne yapacağını biliyorsun top sende
:D

Çevrimdışı TØLGA

hürriyette yer alan ifadeler eğer doğru ise bütün mesele aşağıdaki görselde de görünen eğimden kaynaklı ya da öyle değil başkan orada oynama yaparak bak düzelttik işte diyecek  :)
böyle bir eğim olamaz yagmur suyu çatı üzerinden direk sahaya düşer
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Efendiler önce, boğaza nazır tarihi eser villaların nasıl "revizyona" uğradığını açıklasınlar.

Siteye zarar gelmeyeceğini bilsem söveceğim de. Neyse ki twitter var bu günler için.
Başkan atlet don getiririz
Sigara içiyon mu?
Armağanizm'in doğuşu hapisaneden olacak ! :D

Çevrimdışı mert_

böyle bir eğim olamaz yagmur suyu çatı üzerinden direk sahaya düşer
zaten eğim dışarıya doğru @Tolga  :)

ekleme: benim çizdiğim kırmızı çizgiyi diyorsan ben onu kolon hizasından eğim farkını göstermek için çizdim.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 11:17:44 kcptl ]

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ff19

Başkan atlet don getiririz
Sigara içiyon mu?
Armağanizm'in doğuşu hapisaneden olacak ! :D

Onlardan korkan onlar gibi olsun.  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Burak Akay

bjk tv den izleyemez miyiz arkadaşlar ?
Sanmıyorum sadece lig tv canlı verir
İyi Günde Kötü Günde

Lig tv röportaj bittikten 1 saat sonra verir internet sitesinden, izleriz.

Çevrimdışı Sarp

Doğru yaa lig tv verecek röportajı!!!
Bende netten izlerim sıcağı sıcağını diyordum.
Neyse takip edenler ayrıntıları anında paylaşır.

Çevrimdışı yldrmaydn

ben hala olayı anlayamadım. 40 cm yüksekse eğer eski açık değil tüm stat yüksek demektir. neden hep eski açık konuşuluyor? ha yok projede eski açık çatısı 1 metre alçaktı derlerse kim yapmış o projeyi 2 tarafı farklı? öyle proje mi olurmuş ya? beton olarak baktım öyle 40 cm falan bir fark göremedim.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Su 2 saat gecsede cozulse su olay baskanin aciklamalari cok onemli bir hal aldi girusmeler sonuca ulasmistir umarim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı zatoichi1903

ben hala olayı anlayamadım. 40 cm yüksekse eğer eski açık değil tüm stat yüksek demektir. neden hep eski açık konuşuluyor? ha yok projede eski açık çatısı 1 metre alçaktı derlerse kim yapmış o projeyi 2 tarafı farklı? öyle proje mi olurmuş ya? beton olarak baktım öyle 40 cm falan bir fark göremedim.
bildigim kadarıyla stadın arsası iki parcadan/parselden olusuyor, eski acıgın oldu kısım ve numaralı-kapalı-yeniacıgın oldugu kısım. eski acıgın oldugu kısım sit alanı ya da benzer bir koruma alanı icerisinde, diger kısım icin bu kadar katı kısıtlama yok. o nedenle eski acık sıkıntı yaratıyor
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Yasin A.

Bilemedim, belki paylaşılmıştır.
Şeref Bey stadı, drone.  :bandit:

[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 12:02:32 kcptl ]

Çevrimdışı Sarp

Su 2 saat gecsede cozulse su olay baskanin aciklamalari cok onemli bir hal aldi girusmeler sonuca ulasmistir umarim

Üstad bizim işimiz ne zaman aynı gün yada hafta çözüldü. :)
Benim korkum konun havada kalması. Bakacağız, edeceğiz, çözeceğiz denilmesinden korkuyorum.
Arzum, konuştuk şu kararı bağladık yada çıkan haberler maksatlıdır ama proje aynen devam edecek
taraftarlarımızın içi rahat olsun dene bilmesidir.

Çevrimdışı ahmetx

vay vay Trabzona bak hele kırmızı merdivenler , kırmızı beton kaplamaları ve köşe yırtığı üzeri hareketli brandalar , helal be hamsiler.

[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 12:04:27 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

tadil projesi sunacaklarsa izin çıkması 3-5 ay sürer seneye yaza ancak tamamı biter.
yukardan emir verirlerde çözün bu işi derlerse başka tabi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı TØLGA

Lig tv röportaj bittikten 1 saat sonra verir internet sitesinden, izleriz.
link bulursam herkese atarım ben özelden  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

vay vay Trabzona bak hele kırmızı merdivenler ve köşe yırtığı üzeri hareketli brandalar , helal be hamsiler.

merdivenler böyle olmaz na buraya yazıom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

merdivenler böyle olmaz na buraya yazıom  :biggrinking:
ayrıntılara dikkat ettikleri belli ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Eyüp Emir

çözülür arkadaşlar sorun projede tadil projesi ile halledilir. Bakın bulunduğum ilçede 3 yıl önce belediye başkanı kuzenim olmasına rağmen dairemiizn son katında  10. cm dışarı sarkma var diye tutanak tutuldu yer babamın adınaydı sonuçda mahkemlik olduk ve kaybettik 10 cm in ceza parasını ödedik ama 10cm sarkma kaldı. Eğer biz daha önce tadil projesi verseydik bunlar olamzdı. Diyeceğim o ki hata bizde de var düzeltilmiş bir proje varsa tadil yapıp ilgili kuruma vermek gerek

Çevrimdışı TØLGA

ayrıntılara dikkat ettikleri belli ama
aynen öyle abi tünelleri çok iyi gizlemişler bizimkilerde böyle yaparlar umarım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

aynen öyle abi tünelleri çok iyi gizlemişler bizimkilerde böyle yaparlar umarım  :bandit:
taraftarın istediklerine göre bir taraftar bunu yapmış.
böyle birşeyi toki yapmaz.
belki yönetim cebinden ilerde yaparsa başka...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana