Değerli dostlar,
Çok üzgün olduğunuzu görüyorum ama haberin kaynağını bir araştırın. Hürriyet ten İsmail er yazmış. Köşe yazısı bütün basın bu yazıyı kaynak gösteriyor. Hürriyet doğan grubunun ve iktidarla çatışmaları malum. Hatta uzanlar ın başına gelen doğan grubunun başına da gelebilir seçim sonucuna göre tabi. Bu durumda doğan grubu için tek seçenek kalıyor, iktidarı devirmek. Bu Beşiktaş taraftarının elinde bugün stadyum dan başka ne kaldı? Bunu bilerek bizim en yumuşak karnımızı zorluyorlar. İstiyorlar ki biz hükümetle dalaşirken onlar işlerini yoluna koysun.Yok be anam 5 kuruş faydaniz dokundu mu Beşiktaşıma doğan grubu olarak. Yok, hadi başka kapıya.
Siz rahat olun arkadaşlar, neden böyle düşünüyorum? Deniyor ki biz ustu açık resimle onay almışız, saçmalamayın, öyle resimle inşaat ruhsatı alınmaz, nereye ne şekilde inşaat yapacağını projesiyle ayrıntılarıyla ve de şehir planına uygunluğu vurgulanarak anlatılır, projeyi belediyenin ilgili birimleri görüşür, askıya çıkar, bir ay itiraz olunmazsa askından iner onaylanır, ondan sonra ceeee yaparak projeyi değiştiremezsin, yoksa 40 katlı binanın 16 katını yıktırırlar adama. Salak değildir herhalde bizim bjk inşaat. Hem denetim bina çatı kısmına gelince değil her daim yapılır. Bin kere fark edilir bir hata ya da hile. Hem projeye aykırı yapılan inşaat komple mühürlenir kısmen mühürlemeyi ilk kez bu haberde okudum. Daha bugün bir çatı kirişi takıldı. Diyelim ki bir sakat durum var tüm kirişler ve kazıklar sökülmek zorunda, sökülecek şeyi niye taksınlar? Hem geçen ay bu konu tartışıldı, bjkmabet çıktı çatı plana uygun kapalı olarak yapılacak dedi, konu kapandı, hala Temcit pilavı gibi ısıtıp önümüze koyuyorlar. Bjkmabet içerde, çıksın şurası yanlış desin.
Uzattım affedin demem o ki Beşiktaşımızı kimse siyasetine alet edemez. Biz akpli chpli mhpli değiliz, biz Beşiktaşlıyız, en büyük parti Beşiktaş. Pazar günü bütün Beşiktaşlılar istedikleri partiye oy verebilirler. Haa mesele mücadele ise kanımız aksa da o stad bizim...