Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030208 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Butun besiktaslilara selam olsun
oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum
evden yazmayayim basimiza bir is gelmesin diye

tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda

kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil

sadece klubunuze destek olun !
@kasimpasali  hoş geldin kardeşim güzel bir yazı eline sağlık

Çevrimdışı velikavlak12

Bu stadın çok çabuk bi zamanda bitmesi için nakit lazım değil mi?   Allah aşkına yap bi kampanya BEŞİKTAŞ TARAFTARI KENDİ STADINI KENDİ YAPAR diyee aç hesap herkes yüklenir zaten stad için. Bitsin şu stad bian evel durmadan başımıza bişi geliyor. Açalım stadı rahatlayalım artık

Çevrimdışı ahmetemre

Hesap zamanı geldiğinde Bu Buyuk taraftar herşeyin hesabını soracaktır , Beşiktaş Sahipsiz değildir :busted_cop:
fenerliler olsa stada yığılmıştı şimdi.
bizim beşiktaş için bişey yaptığımız ne zaman görülmüş @Yunus Emre Dökmeci
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar dün mabetle tanışma imkanım oldu. İnsani yönünü anlatmaya benim kelimelerim yetmez , müthiş bir kişilik. Sabaha kadar otursanız sıkılmayacağınız, çok dolu bir adam.
Sağolsun ben istemeden o vakitte o yorgunlukla bana stadı gezdirmeyi teklif etti.

Stad belgesellere konu olacak ölçüde güzel ve büyük bir yapı. Ölçek tahminlerimin bile ötesinde.
Stad bulunduğumuz saatte çalışma olmaması nedeni ile bir daha ömür boyu bulunamayacağım yerlerde vakit geçirdim. (mabeti zor durumda bırakmamak için ayrıntı veremiyorum)

Dünkü tecrübeden sonra güncel tartışmalara daha farklı bakıyorum. Evet engellemeler var, evet ekonomik sıkıntılar var, evet stad yavaşladı ama herkes rahat olabilir, O stad tamda gönlünüzdeki gibi bir stad olacak, dün bunu anladım.
:claps: :claps: :claps:
Çok güzel bir yazı yazmışsınız fakat Yaşınızı da guncellerseniz çok iyi olur :ok:
@bjk_mabet abiye gelince gerçekten anlatmaya kelimeler yetmez müthiş bir insan ve kişilik gerçekten :ok:
Geçen Gün stadı ziyaret etmeye gittigimde Abi bi çay içelimmi dedigimde okadar Yoğun çalışmasına rağmen kırmadı ve geldi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

Arkadaşlar dün mabetle tanışma imkanım oldu. İnsani yönünü anlatmaya benim kelimelerim yetmez , müthiş bir kişilik. Sabaha kadar otursanız sıkılmayacağınız, çok dolu bir adam.
Sağolsun ben istemeden o vakitte o yorgunlukla bana stadı gezdirmeyi teklif etti.

Stad belgesellere konu olacak ölçüde güzel ve büyük bir yapı. Ölçek tahminlerimin bile ötesinde.
Stad bulunduğumuz saatte çalışma olmaması nedeni ile bir daha ömür boyu bulunamayacağım yerlerde vakit geçirdim. (mabeti zor durumda bırakmamak için ayrıntı veremiyorum)

Dünkü tecrübeden sonra güncel tartışmalara daha farklı bakıyorum. Evet engellemeler var, evet ekonomik sıkıntılar var, evet stad yavaşladı ama herkes rahat olabilir, O stad tamda gönlünüzdeki gibi bir stad olacak, dün bunu anladım.
@arrani kamerada göründünüz rakı tokuşturuyordunuz locada :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

fenerliler olsa stada yığılmıştı şimdi.
bizim beşiktaş için bişey yaptığımız ne zaman görülmüş @Yunus Emre Dökmeci
Buda doğru Ama bi.işarete bakar herşey :bandit:
Ben Bugüne kadar hiçbir eyleme katılmadım , çok şukur hayatım boyunca Karakol kapısından içeri bile girmedim ama Beşiktaş için gerekirse Girerim !
Yapılacak her türlü eyleme ayaklanmaya katılırım :ok: @adebe

şimdi trt sporda da haberi geçti çatı 40 cm yüksekmiş bu durumda ya yeni kolonlar gelecekmiş yada o beton blok 40 cm aşagı çekilecekmiş ne saçma iş ya beton nasıl 40 cm aşagıya çekile bilir
Basit , Traşlanacak :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

Basit , Traşlanacak :bandit:
bilezikse eğer traşlanmaz çatı yapılamaz çünkü.
prekastların üstü diyorsan hiç olmaz.
ancak oradaki işçilerin saç sakal traşı olur :evillol:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

stadın yapılmasını istemeyen mualifler sürekli eski açık üzerinden vurmaya çalışıyor stad inşaatını bu şikayet edenleri çatının eski açık tarafında tepere o çelik halatlara asıp sallandıracaksın ibreti alem olsun

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Katılıyorum :ok:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Butun besiktaslilara selam olsun
oncelikle ortami karistirmak degil kafadan atma filan hic degil ozellikle secim yaklasiyor diye karalama filanda degil
birinci kaynaktan soyluyorum stadamizin yapilmamasi icin ozellikle belediye elinden geleni yapiyor
sirf bunu yazmak icin uye oldum, o yuzden sakin baskana yada yonetime laf atmayin
o insanlar bu hukumete ragmen stadi buralara kdar getirdi, biz saraya el opmeye gitmedigimiz icin oldu bunlar
cati yuksekligimiz aldigimiz izinin altinda olacak olmasina ragmen belediye sag olsun insaati elinden geldigince durdurmaya calisiyor
isimler vererek konusmak istedim fakat babam isinden olsun istemem, sirf bu mesaji yazmak icin bile gecenin bir yarisi baska semtte internet cafe ye gittim 24 saat acik olan cafeler varmis bunuda ogrenmis oldum
evden yazmayayim basimiza bir is gelmesin diye

tekrar soyluyorum devletin ust kademesinden stadi durdurabildiginiz kadar durdurun seklinde talimat var, o yuzden yonetime sallarken lutfen biraz insafli olun. Geziden sonra bu takima neler yapildigini herkes gordu. direkt bastaki bunlari bitirin diye talimati var daha fazla konusmayayim,, herkesin gorusune saygiliyim soylediklerimin yalan oldugunu dusunen insanlarda saygim sonsuz.. bu berat gecesinde kimsenin gunahini almam ama soylediklerim harfi harfine dogru her ne kadar acik konusamasanda

kisaca soylemek istedigim stadin bitis tarihinin surekli ileriye atilmasi ustekilerin engelemelerinden kaynaklaniyor yoksa para yok falan filan degil

sadece klubunuze destek olun !

Durumu en net açıklayan yazı bu...
Bu işi daha fazla uzatmasalar iyi ederler.
Siyasetle ülkede hakkın hukukun içine ettikleri gibi futbolun da içine ediyorlar...

Çevrimdışı Oktay

Buda doğru Ama bi.işarete bakar herşey :bandit:
Ben Bugüne kadar hiçbir eyleme katılmadım , çok şukur hayatım boyunca Karakol kapısından içeri bile girmedim ama Beşiktaş için gerekirse Girerim !
Yapılacak her türlü eyleme ayaklanmaya katılırım :ok: @adebe
@Yunus Emre Dökmeci herşeyin bir ilki vardır :icool:

Çevrimdışı Deniz

Yonetimden hala bir aciklama gelmedi.umarim suskunluklari bir kabullenmenin degil isleri arka planda halletmenin suskunulugudur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersan

yönetimin söylemesi gereken belli. ya karışmayın ya da ikinci gezi vakasına tam seçim öncesi katlanırsınız.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Hasan Tahsin

şimdi trt sporda da haberi geçti çatı 40 cm yüksekmiş bu durumda ya yeni kolonlar gelecekmiş yada o beton blok 40 cm aşagı çekilecekmiş ne saçma iş ya beton nasıl 40 cm aşagıya çekile bilir
Çatı 40 cm yüksekse çatı kolonlarının sabitlendiği esas kolonların traşlanması lazım ki bu imkansız çünkü  kirişler buna engel. Ayrıca tüm stadın çevresini traşlamanız gerekir. Eğer bahsedilen sadece eski açıksa bütün çatı elden geçirilmeden sadece eski açıkta nasıl yapacaklar bu işi. Saçma bir haber olmuş
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

ne 40 cm yahu, normalden 1m 20 cm  kısa zaten stadyum, yönetimin bir delikanlılık yapıp konuşması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

arkadaş ne bitmez çilemiz varmış. Şampiyonluğu geçtik bari stadla onla bunla şunla mutlu olalım diyoruz onda da patlıyoruz ya sabııırrr ya sabıııırr

Çevrimdışı talha

Yanlız bunlar baya kaşınıyor. Haberleri yok neler olabilceğinden zaten ligde takımın önünü kapadınız şuan stadın gecikmesinin her dk engellemeye çalışmak demek çok büyük souçlar doğurur.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

sON dURUM NE NE OLDU ? çatı ile problem neymiş ?

Çevrimdışı sağduyu

Değerli dostum anıtlar kurulu projeyi başında onaylamış. Mevcut şartlar üstünde uzlaşıldıktan sonra sen ap ayrı
bir uygulama yapmazsan sıkıntı çıkmaz. Ki biz biliyoruz ki her şey kitabına uygun yapılıyor. Elbette anıtlar k. yetkili kıldığı kontrolör
gelip inceler belki ölçü kontrolü yapar ama iş mühürlemeye inşaatı durdurmaya gitmez.
Biz Anıtları proje safhasında geride bıraktık.  :)

Kültür koruma tescili veya yakınındaki yapılarda, Belediye İmarına uygun projeler, ayrıca ve ruhsattan önce Anıtlar Kuruluna gider. Anıtlar kendi bakımından onay verdikten sonra Belediyedeki ruhsat işlemleri devam eder. Anıtlar eski açığın üzerinin kapalı olduğu bir çatıya onay vermişse , Belediye buna sadece mevcut imar planı açısından bakar. Yani, eski açığın üzerinin kapatılmaması veya sadece o bölgedeki irtifa konsunu Belediye kanuni olarak engelleyemez.  Haa, Büyükşehir stadı engellemek üzere siyasi bir irade sergiliyorlarsa bile, bunu anıtlar kurulunun onay  verdiği (revizyon projeler de dahil vermişse eğer)bir noktada, tarihi esere concernine dayandıramaz. Yani, Belediye tarafında siyasi ve kasıtlı olarak da olsa inşaatı engellemeye çalışanlar varsa, bunu Anıtlar kurulu kararları ve proje onaylarına bağlama olasılığı yüksektir. Yoksa eski açık üzerinden kafalarına göre gidemezler..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

stada 40 cm falan ne sebeple olursa olsun dokunulmasın arkadaş gerekirse çaktırmadan etrafa 40 cm toprak atarız ceplere doldurur yavaş yavaş döker yükseltiriz 2-3 ayda  :aman:

Çevrimdışı Oktay

ne güzel inönü statdımız vardı orda oynuyoduk ne halt yemeye  2 senedir stat yapmaya uğraşıyoruz :steamed: :steamed:
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 15:50:10 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

İz inşaat Sarayda, başkan da yarın Tv de diyorlar demek ki yarına kadar netleşir durum ,başkan sonuca göre açıklama yapacak. Ya tamam sıkıntı yok ya da ya herro ya merro diyecek. :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Aksam oldu hala bir aciklama yok 2 gun icinde o aciklama gelmezse vay halimize.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Aksam oldu hala bir aciklama yok 2 gun icinde o aciklama gelmezse vay halimize.
yarın saat 14 de başkan konuşacak dendi ya

Çevrimdışı Deniz

Haber turk bile stad projeden 1 metre alcak olmasina ragmen durduruldu diyor dusunun olayin sacmaligini.