Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030328 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

Ben de insaat neden 6 ay gecikti diyordum
yunus emre dökmeciye geciktirici mi diyorsun yani :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Anıl

Çatı yüksekliği projenin üzerinde olma imkanı var mı ya?

Temelden çatıya kadar herşeyin ölçüsü birebir yapılmıyor mu.. Projedekinden farklı nasıl olabilir ki?

Şimdi herşey birebir olmadı diye biliyorum ben.. Yani ilk başta tribün çatı arası 7 metreydi. Daha sonra sanırım temelden bir sıkıntı oldu yükseklik konusunda öyle olunca da tribün çatı arası mesafe 4 metreye indi. Yani onu öyle ayarladılar diye biliyorum ben. Ayrıca velev ki dedikleri gibi 40 cm yüksek yapılmış olsun. Onu gelip ölçmeleri bile bir artniyettir. Sonuçta 2-3 metre yüksek yapılmadı. 40 cm i de gözle falan anlayamazlar. Yapılan her yaptırımın arkasında artniyet var stat inşaatının başından beri.

Çevrimdışı Necmi

Dostlar taraftar sayimiza 1 kisi daha eklemenizi rica ediciim. Bir kucuk kartalim daha Besiktas askiyla yanmak, derdiyde dertlenmek icin dunyaya Besiktas ulan dedi. :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

@Sedat_BJK  allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin yolunu her daim açık etsin
bol Beşiktaş şampiyonluğu göstersin kardeşim

Çevrimdışı Deniz

yunus emre dökmeciye geciktirici mi diyorsun yani :evillol:
Yunus kardesimin abdest tazelemesi lazim diyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

bundan böyle stada gidecek arkadaşlar cenabetse bi zahmet su dökünsün öyle gitsin @Yunus Emre Dökmeci gibi yapmasın :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Uğurcan

Burada birbirimizi kırarak bence bir yere varamayız.Hangi partiden olursak olalım bugün,yarın ve gelecek olarak sürecek tek davamız var o da Beşiktaş.En kısa zamanda bir organizasyon olsa keşke bütün Beşiktaş taraftarı olarak semtte buluşsak basın açıklaması yapılsa stadımıza yürüsek yine tezahüratlar ile Başkanımızın,Yönetimimizin kısacası Beşiktaşımızın arkasında olduğumuzu belli etsek sesimizi duyursak dosta güven düşmana korku versek çok iyi olur.Yanlış anlaşılmasın isyan çıkaralım demiyorum desteğimizi hissettirmemiz lazım yönetimimize yalnız olmadıklarını arkasında milyonların olduğunu belirtmeliyiz.
Artık yeter sustukça sustukça üstümüze gelmeye devam ediyorlar ve etmeye de devam edeceklerdir.Büyüklerimden küçüklerimden tek isteğim siyaseti bir kenara bırakıp her şeyin üstünde olan Beşiktaşımızın menfaatlari için mücadele etmemizi omuz omuza olmamızı rica ediyorum. Konu dışı oldu gibi aslında stadla ilgili fakat silinmezse sevinirim hazır yazmışken bari stadla ilgili soru sorayım  :)
Takılmayan kaç kiriş kaldı ?
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı yldrmaydn

benim anlamadığım nasıl sadece eski açık yüksek oluyor? ben bakınca diğer kolonlarla aynı yükseklikte görüyorum ki takılan çatı kirişleri de bunu doğruluyor. eğer orada bir yükseklik varsa tüm çatı için var demektir. saçma bir bahane olmuş. gerçi 40 cm de değilmiş sanırım 12 cm mi neymiş problem olarak kabul edilen bölüm. artık neresiyse orası..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

bundan böyle stada gidecek arkadaşlar cenabetse bi zahmet su dökünsün öyle gitsin @Yunus Emre Dökmeci gibi yapmasın :evillol: :evillol:
ben ne zaman stada gitsem hep hizlanma oldu 11 inde geliyorum neymis dertleri ben ordayken soylesinler bakalim  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

12cm türkiye standartlarında :evillol:
eski açığın üstüne kuş konmuş onu da hesap edince 34 metreyi aşmışız.
maksat mühürlemek gerisi teferruat oluyor yani...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı muhalefet

Ya bütün medya mühür muhabbetiyle çalkalanıyor, çok mu zor kulüpten birisinin çıkıp açıklama yapması yahu. Hakemler bütün sene senle uğraşsın, konuşma; sözde federasyon avrupa maçı ertesindeki lig maçını 1 gün bile ertelemesin, yine konuşma; bütün haberlerde stada mühür vuruldu mevzusu dönsün bari konuşun artık be kardeşim konuşun.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

asıl cenabet sensin nezaman statdı gezmeye gittin başımız bitten g............. s.......... kurtulmadı :evillol: :evillol:

Ben de bunu anlamıyorum arkadaş küfür yazacaksan yaz boşluk bırakıyorsun ve bu küfrü beynimde benim söylememe neden oluyorsun...Neden küfrü kendin söylemiyorsun da bizim kendi içimizde tekrar etmemize sebep oluyorsun. Boşlukları doldur sorumluluğunu kendine al..

Çevrimdışı Anıl

Ben de bunu anlamıyorum arkadaş küfür yazacaksan yaz boşluk bırakıyorsun ve bu küfrü beynimde benim söylememe neden oluyorsun...Neden küfrü kendin söylemiyorsun da bizim kendi içimizde tekrar etmemize sebep oluyorsun. Boşlukları doldur sorumluluğunu kendine al..
:kop: :kop:

Çevrimdışı kadir

Herkese merhabalar arkadaşlar sabahtan beri statla ilgili çıkan haberlerin hepsini okudum .. Diyeceğim tek bişey var bu stat ya seve seve bitecek ya seve seve başka çaresi yok . Karamsar olmayalım ümitcar olalım gün birlik günü

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada birbirimizi kırarak bence bir yere varamayız.Hangi partiden olursak olalım bugün,yarın ve gelecek olarak sürecek tek davamız var o da Beşiktaş.En kısa zamanda bir organizasyon olsa keşke bütün Beşiktaş taraftarı olarak semtte buluşsak basın açıklaması yapılsa stadımıza yürüsek yine tezahüratlar ile Başkanımızın,Yönetimimizin kısacası Beşiktaşımızın arkasında olduğumuzu belli etsek sesimizi duyursak dosta güven düşmana korku versek çok iyi olur.Yanlış anlaşılmasın isyan çıkaralım demiyorum desteğimizi hissettirmemiz lazım yönetimimize yalnız olmadıklarını arkasında milyonların olduğunu belirtmeliyiz.
Artık yeter sustukça sustukça üstümüze gelmeye devam ediyorlar ve etmeye de devam edeceklerdir.Büyüklerimden küçüklerimden tek isteğim siyaseti bir kenara bırakıp her şeyin üstünde olan Beşiktaşımızın menfaatlari için mücadele etmemizi omuz omuza olmamızı rica ediyorum. Konu dışı oldu gibi aslında stadla ilgili fakat silinmezse sevinirim hazır yazmışken bari stadla ilgili soru sorayım  :)
Takılmayan kaç kiriş kaldı ?
Bunu yapacak olan oluşum son zamanlarda Beşiktaş adına hiç bir şey yapmıyor. Onun dışında tüm sosyal sorumluluk işlerinde adları ön plana çıkıyor. Aslolan Beşiktaş'tır gerisi teferruat. Son kongrede yönetimin bu kadar karşısında olan bir oluşum zannetmiyorum ki böyle zor bir zamanda kenetlenme adına bir şeyler yapsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Murat Aksakal

Kaç saat oldu halen bir açıklama bir bilgilendirme yok..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

11:30'da stat civarındaydım. İçerde bir vinç numaralının eski açık taraflarında çalışıyordu, dışardan duyabildiğim kadarıyla kapalı tarafından aşağıda metal vb. kesim sesleri geliyordu. Yeni açığın arkasında 2-3 işçi vardı 1'i çubuklara güvenlik şeritlerini takıyordu... Başka da bir şey göremedim ama şu anda yavaşlama olsa da mühürlenme olmadığından eminim çünkü engel çıkaran şahısların gözü bu kadarına yetiyor ancak yavaşlatırlar.. Bu tarz işlerde bazı sözde silüet diye ağlayan gökdelen sevicilerin cebine birkaç milyon koymayınca böyle engeller çıkabiliyor. İmza yetkileri var ya tabi ki onları okşayıp cebine 3-5 bişeyler koymanız lazım....Beşiktaş'ta da bu olmadığı için gönülleri el vermiyor bir türlü Onların gönüllerini ferahlatacak bir miktar para lazım tabi... Açık açık problem olduğunu söyleseler de biz de açık açık tepkimizi koysak, sorun olduğundan bahseden yok ki ona göre devreye taraftarımız girsin. Umarım bu iş taraftara kalmadan çözülür.

Çevrimdışı Necmi

Canlı yayında çalışmalar devam ediyor. Mühürlenen inşaata çalışma olmaz.

Bununla birlikte eski açıkta bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Sebebi, yeni açıkta biten kirişler burada henüz takılmamış olması, bununla beraber, "başkanın geçen ay Büyükşehir e çağrılmasından sonra, çatı çalışmalarının durma noktasında yavaşlaması" bir sıkıntı olma ihtimalini işaret ediyor.

Belediyedeki sorunlar çözülür, sonuçta siyasidir, bir şekilde aşılır. Ancak anıtlar kurulu kaynaklı sorunlar ciddi handikap olur. Zaten sıkıntılı ve zor bir müessese olan kurul kararlarını topluca alır. İçerisinde renklilerin parmağı muhtemelen olabilen böyle bir oluşumdan iş geçirmek çok çok zordur. Allah Başkana kolaylık versin..
anıtlarla işimiz kalmadı anıtların istediği şartlara uyuluyorsa problem yoktur anıtlar gelipde bu stadı neden böyle yaptınız demez projeye uygunluğuna bakar
keyfe göre haraket etmez Elbette sorun çözülür bu saatten sonra çözülmemesi diye bir sorun olmaz olamaz ama burda olay stadımızı geciktirme uğraşıdır
bu ilk değildir kazma atıldığından beri sürekli bir engelleme çalışması var Bazı şeylere burdan neden tepki verdiğimizi sanıyorsunuz stad yapılsın bitsin bir ay geç bitmiş iki ay geç bitmiş hiç bir önemi yok önemli olan bitmesi yarım sezonmu kaçıracağız varsın kaçıralım ekonomik nedenlerlemi yavaşlıyor bizden kaynaklı yavaşlasın ben sürekli çalışıldığı sürece bunların öneminin olmadığını söyledim çoğunluk vay efendim şampiyonluk kaçacak diyor arkadaş kaçsın burda gün kurtarılmıyor burda Beşiktaşın geleceği inşa ediliyor anladınızmı şimdi stad ekimde bitmiş kasımda bitmiş yok ocağa kalmış hiç bir öneminin olmadığını burda herşeyi konuşamıyoruz bilmediğimizden değil oluşacak tepkinin Beşiktaşa zarar vereceğini bildiğimiz için bazı şeyler konuşulmuyor burdada bir şeylerden konuşurken lütfen Beşiktaşa vereceği zararları düşünerek konuşun

Çevrimdışı berk_bjk

3 5 kişiyle çatı yapıyoruz kaç gündür ortada lego yapıyolar sanki 3 kişi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mühür olayını bile bana bagladınız ya başka bişey demiyorum :bandit:
Ben her hafta veya 2 Haftada bir stadı ziyaret etmeye gidiyorum , Bugüne kadar hiç bişey olmadı :busted_cop:
Stadı En son ziyaret edenelere söyleyin bu Cenbetlik muhabbetini :bandit:
Ayrıca yarın sabah İlk işim yine stadı ziyaret etmek olacak , Gelecek olan varsa özelden yazabilir bana :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Özgür K.

Arkadaşlar dün mabetle tanışma imkanım oldu. İnsani yönünü anlatmaya benim kelimelerim yetmez , müthiş bir kişilik. Sabaha kadar otursanız sıkılmayacağınız, çok dolu bir adam.
Sağolsun ben istemeden o vakitte o yorgunlukla bana stadı gezdirmeyi teklif etti.

Stad belgesellere konu olacak ölçüde güzel ve büyük bir yapı. Ölçek tahminlerimin bile ötesinde.
Stad bulunduğumuz saatte çalışma olmaması nedeni ile bir daha ömür boyu bulunamayacağım yerlerde vakit geçirdim. (mabeti zor durumda bırakmamak için ayrıntı veremiyorum)

Dünkü tecrübeden sonra güncel tartışmalara daha farklı bakıyorum. Evet engellemeler var, evet ekonomik sıkıntılar var, evet stad yavaşladı ama herkes rahat olabilir, O stad tamda gönlünüzdeki gibi bir stad olacak, dün bunu anladım.

PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Efe

Caticilar ortaya gelen demirleri bilrlestiriyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersan

Bir muhabir arkaraşımdan aldığım bilgiye göre dün yetkililer mühürlemek için gelmişler sonra konuşmalar sonucunda eski açık dışındaki yerlerde çalışma yapılmasına izin verilmiş ve mühür vurulmamış

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Ersan

stadın yapılmasını istemeyen mualifler sürekli eski açık üzerinden vurmaya çalışıyor stad inşaatını bu şikayet edenleri çatının eski açık tarafında tepere o çelik halatlara asıp sallandıracaksın ibreti alem olsun

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Ali Aba

şimdi trt sporda da haberi geçti çatı 40 cm yüksekmiş bu durumda ya yeni kolonlar gelecekmiş yada o beton blok 40 cm aşagı çekilecekmiş ne saçma iş ya beton nasıl 40 cm aşagıya çekile bilir