Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028869 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Dostlar taraftar sayimiza 1 kisi daha eklemenizi rica ediciim. Bir kucuk kartalim daha Besiktas askiyla yanmak, derdiyde dertlenmek icin dunyaya Besiktas ulan dedi. :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

ALLAH Hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin analı babalı büyütsün

Çevrimdışı ahmetemre

Dostlar taraftar sayimiza 1 kisi daha eklemenizi rica ediciim. Bir kucuk kartalim daha Besiktas askiyla yanmak, derdiyde dertlenmek icin dunyaya Besiktas ulan dedi. :)

Allah analı babalı büyütsün :cook:
ismini bugünün anlam ve önemine binayen mühür koyabilirsin :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar bu konu ilk de değil sonda olmayacak siyasi değil diyerek kendimizi kandırmayalım
olay dibine kadar siyasi ama bu demek değildirki burda her siyasi mesaja izin vereceğiz
konumuz stad ve bunun dışına çıkmayın sildiğimizdede neden sildi demeyin stad konusu dışında mesajlara izin vermeyeceğiz
stad la ilgili yazılan yazıları küfür hakaret içermediği sürece silmeyiz ama başka siyasi mesaj vermeyin yeri burası değil
siyasi erkler Beşiktaşımıza meydanmı okuyor iyi o zaman bende diyorum hodrimeydan
Tehdite ne zaman boyun eğdikki bugün eğeceğiz
ama yazılarınızı Beşiktaş taraftarına yakışır şekilde yazın.

Çevrimdışı sağduyu

Canlı yayında çalışmalar devam ediyor. Mühürlenen inşaata çalışma olmaz.

Bununla birlikte eski açıkta bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Sebebi, yeni açıkta biten kirişler burada henüz takılmamış olması, bununla beraber, "başkanın geçen ay Büyükşehir e çağrılmasından sonra, çatı çalışmalarının durma noktasında yavaşlaması" bir sıkıntı olma ihtimalini işaret ediyor.

Belediyedeki sorunlar çözülür, sonuçta siyasidir, bir şekilde aşılır. Ancak anıtlar kurulu kaynaklı sorunlar ciddi handikap olur. Zaten sıkıntılı ve zor bir müessese olan kurul kararlarını topluca alır. İçerisinde renklilerin parmağı muhtemelen olabilen böyle bir oluşumdan iş geçirmek çok çok zordur. Allah Başkana kolaylık versin..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yönetim o muhru soksun o kolonlari da taksin.gözü (!) yiyen de gelsin soksun.
Aynen Öyle , Biz Kolonları ve kirişleri takalım , Varsa öyle Bir BABAYİĞİT Gelsin Söksün Sıkıyorsa :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Aynen Öyle , Biz Kolonları ve kirişleri takalım , Varsa öyle Bir BABAYİĞİT Gelsin Söksün Sıkıyorsa :ok:
asıl cenabet sensin nezaman statdı gezmeye gittin başımız bitten g............. s.......... kurtulmadı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sağduyu

Allah analı babalı büyütsün..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı fore_kazık

yalnız benim merak ettiğim çatıda mühürü nereye vurmuşlar. prekastlaramı yapıştırmışlar mührü :D yada güvenlik ağlarına  :D

Çevrimdışı Sarp

Canlı yayında çalışmalar devam ediyor. Mühürlenen inşaata çalışma olmaz.

Bununla birlikte eski açıkta bir sıkıntı olma ihtimali yüksek. Sebebi, yeni açıkta biten kirişler burada henüz takılmamış olması, bununla beraber, "başkanın geçen ay Büyükşehir e çağrılmasından sonra, çatı çalışmalarının durma noktasında yavaşlaması" bir sıkıntı olma ihtimalini işaret ediyor.

Belediyedeki sorunlar çözülür, sonuçta siyasidir, bir şekilde aşılır. Ancak anıtlar kurulu kaynaklı sorunlar ciddi handikap olur. Zaten sıkıntılı ve zor bir müessese olan kurul kararlarını topluca alır. İçerisinde renklilerin parmağı muhtemelen olabilen böyle bir oluşumdan iş geçirmek çok çok zordur. Allah Başkana kolaylık versin..

Değerli dostum anıtlar kurulu projeyi başında onaylamış. Mevcut şartlar üstünde uzlaşıldıktan sonra sen ap ayrı
bir uygulama yapmazsan sıkıntı çıkmaz. Ki biz biliyoruz ki her şey kitabına uygun yapılıyor. Elbette anıtlar k. yetkili kıldığı kontrolör
gelip inceler belki ölçü kontrolü yapar ama iş mühürlemeye inşaatı durdurmaya gitmez.
Biz Anıtları proje safhasında geride bıraktık.  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Oraya stat yapılmaz diyen oldu
Buraya butik stat yapalım diyen oldu
Kapasite 35 bini aşmaz diyen oldu
Tarihi eser çıktı diyen oldu
Oldu da oldu

Bu iş buraya geldi elbette bitecek
Her ne pahasına olursa olsun bitecek
Yalnız bu günler de unutulmayacak
Mıh gibi işliyorum hafızama

Keser döner sap döner
Gün olur hesap döner 

Çevrimdışı fore_kazık

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün...

Çevrimdışı Oktay

yalnız benim merak ettiğim çatıda mühürü nereye vurmuşlar. prekastlaramı yapıştırmışlar mührü :D yada güvenlik ağlarına  :D
@Yunus Emre Dökmeci sor o iyi bilir mühürün nerde olduğunu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı melih

Çatı yüksekliği projenin üzerinde olma imkanı var mı ya?

Temelden çatıya kadar herşeyin ölçüsü birebir yapılmıyor mu.. Projedekinden farklı nasıl olabilir ki?
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Oktay

Oldu da oldu

Keser döner sap döner
Gün olur hesap döner 
çok konuşma bir gün yoksa keserini mühürlerler :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Temelden çatıya kadar herşeyin ölçüsü birebir yapılmıyor mu.. Projedekinden farklı nasıl olabilir ki?
Hersey projeye gore yapiliyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Yunus Emre Dökmeci  sende ne ayak varmış..sakın bidaha statda gezmeye gitme birazda seyrantepeye git orayı mühürlesinler:evillol: :evillol:

Arkadaşlar bu konu ilk de değil sonda olmayacak siyasi değil diyerek kendimizi kandırmayalım
olay dibine kadar siyasi ama bu demek değildirki burda her siyasi mesaja izin vereceğiz
konumuz stad ve bunun dışına çıkmayın sildiğimizdede neden sildi demeyin stad konusu dışında mesajlara izin vermeyeceğiz
stad la ilgili yazılan yazıları küfür hakaret içermediği sürece silmeyiz ama başka siyasi mesaj vermeyin yeri burası değil
siyasi erkler Beşiktaşımıza meydanmı okuyor iyi o zaman bende diyorum hodrimeydan
Tehdite ne zaman boyun eğdikki bugün eğeceğiz
ama yazılarınızı Beşiktaş taraftarına yakışır şekilde yazın.
Evet Sonunda @Necmi abi bile dayanamadı ve patladı :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Sarp

Olmaz Olamaz imkansızzzz  :D

Çevrimdışı Deniz

Dikkat etsinler mührü halk baska yere vurmasin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Oldu da oldu

Keser döner sap döner
Gün olur hesap döner
Hesap zamanı geldiğinde Bu Buyuk taraftar herşeyin hesabını soracaktır , Beşiktaş Sahipsiz değildir :busted_cop:

@Yunus Emre Dökmeci  sende ne ayak varmış..sakın bidaha statda gezmeye gitme birazda seyrantepeye git orayı mühürlesinler:evillol: :evillol:
iyide Abi Ben stadı gezmeye gideli 6 Ay oldu :alala:
2 Haftada Bir Dışarıdan izlemeye gidiyorum ama içine girip gezeli 6 Ay oldu @Oktay abi

Çevrimdışı Deniz

2 Haftada Bir Dışarıdan izlemeye gidiyorum ama içine girip gezeli 6 Ay oldu @Oktay abi
Ben de insaat neden 6 ay gecikti diyordum

Çevrimdışı e.keles

Gozunuz aydin Sedat_BJK. Allah anali babali buyutsun. Bahti acik olsun. Devlete, millete ve BUYUK BESIKTASIMIZA faydali bir birey olur umarim :)

Çevrimdışı Oktay

olsun sonuçta gittinya tesiri  altı ay sonra kendini gösterdi :evillol: