Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşım sitede "statta son kiriş takıldı" diye bir haber yok, Yeni Açıkta son kiriş takıldı haberi var. Stat mühürlendi diye bir haber hele ki hiç yok. Bizi bazı Beşiktaş düşmanları gibi görmeseniz daha faydalı olur düşüncesindeyim.

Öte yandan siyaset konuşmayı sevmek, her işi siyasete bağlamak şu noktada manasız. Unutulmaması gereken şey Beşiktaş siyaset üstüdür. Bu kulübün taraftarları arasında AKP,BDP,CHP,MHP (sıralama alfabetik) destekçileri de vardır, ve var olmaya devam edecektir. Bizler gençliğinin büyük bölümünü tribüne vermiş insanlar olarak, tribünde "santra ile omuz omuza" yaparken dönüp yanımızdaki arkadaşımıza "sen hangi partilisin" demedik.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dogu1903

Eski açıkta vinçlerin yerlestirmesi gereken kaç kiriş kaldi? 10 tane var midir

Çevrimdışı idil

Yalvarırım bi açıklama yapsın biri mabetle konuşabilen ulaşşbilen yok mu????stat durdurulması ne demekkk
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ahmetx

Anıtlar Kurlundan Mantık mı bekliyorsun abi :bandit:
Olayın anıtlar kuruluyla bir ilgisi yok.Anıtlar kurulunun ilgilendiği tek şey kuleler ve duvar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Yazık valla ne diyeyim ki bu kulübün sportif ve ekonomik anlamda büyümesini engellemek için herşey yapılıyor biz boşuna çabalıyoruz.

Kapasite buna göre ayarlanıyor birileri tarrafından yine aynı kişiler stadın bir tribününün çatısının kapanmasına izin vermiyor böyle daha bir sürü problemle karşı karşıyayız.

Bu sorun belki halledilir ama neden her konuda biz böyle şeylerle uğraşmak durumda kalıyoruz.

Diğerleri olunca tüm kapılar sonuna kadar açılırken bize tüm kapılar kapanıyor hep yolumuza taş konuyor yeter artık vallahi yeter zerre gelecekle ilgili ümidim kalmadı.

Çünkü biz birşeyleri düzeltsek de bu ülkedeki birçok yapı yine bizimle uğraşacak ve yine bizim yolumuza taş koyacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Yalvarırım bi açıklama yapsın biri mabetle konuşabilen ulaşşbilen yok mu????stat durdurulması ne demekkk
stad durudurulmadı çalışmalar devam ediyor , eski açık çatıda çalışma yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdemm

Yok be güzel kardeşim.. ben bu kadar tartışmaya yol açan haberden bahsettim..
"Yeni Açıkta son kiriş takıldı haberi" nin linkini bilerek paylaştım.. tüm yazdıklarımı okursan gayet açık..
bu habere zaten memnun oldum zamanlama itibariyle.. problem yok..
senin söylediklerinden farklı bir şey düşünmüyorum ben.. sen de beni başkalarıyla karıştırma ;) :)

Arkadaşım sitede "statta son kiriş takıldı" diye bir haber yok, Yeni Açıkta son kiriş takıldı haberi var. Stat mühürlendi diye bir haber hele ki hiç yok. Bizi bazı Beşiktaş düşmanları gibi görmeseniz daha faydalı olur düşüncesindeyim.

Öte yandan siyaset konuşmayı sevmek, her işi siyasete bağlamak şu noktada manasız. Unutulmaması gereken şey Beşiktaş siyaset üstüdür. Bu kulübün taraftarları arasında AKP,BDP,CHP,MHP (sıralama alfabetik) destekçileri de vardır, ve var olmaya devam edecektir. Bizler gençliğinin büyük bölümünü tribüne vermiş insanlar olarak, tribünde "santra ile omuz omuza" yaparken dönüp yanımızdaki arkadaşımıza "sen hangi partilisin" demedik.

Çevrimdışı muhalefet

O stadın tamamlanması sözde devlet büyükleri tarafından engellenirse ilk gördüğüm metrobüsü yakmazsam bir daha beşiktaş maçı izlemek nasip olmasın

Çevrimdışı ahmetx

O stadın tamamlanması sözde devlet büyükleri tarafından engellenirse ilk gördüğüm metrobüsü yakmazsam bir daha beşiktaş maçı izlemek nasip olmasın
sen ne dediğini biliyor musun ? herşey milletin malı benim vergimle alınıyor onlar.

Çevrimdışı Factatum

Bunun belediyenin tasarrufu olmadığı aşikar. Çıkar yakında kokusu. Ancak değişmeyecek birşey var; o çatı oraya dikilecek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sen zaten mantıklı şeyler yazmıyodun. Burda tavan yaptın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Çatının durdurulması stadın durdurulması demek.Yine algı operasyonu yapıyorlar.Stadın içi bitmiş olsun çatı yapılmadıktan sonra yine 1 sene bekleyeceğiz.
resmi açıklamaları bekleyelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olayın anıtlar kuruluyla bir ilgisi yok.Anıtlar kurulunun ilgilendiği tek şey kuleler ve duvar.
Tamam @ahmetx biliyorum , @Volkan Başaran da eski açık tribünün neden alçak yapılmasına anlam veremiyorum dedi bende ona cevaben Anıtlar kurulundan Mantık mı bekliyorsun dedim zaten :bandit:
Diğer Konuyu zaten biliyoruz Uzatmaya gerek yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı forzatunga

Gençler sakin olun bir telefonla sıkıntı ortadan kalkar.O da haber olur falan filan işte.... Büyütülecek bir mevzu değil.

Çevrimdışı Sarp

resmi açıklamaları bekleyelim.
Katılıyorum. Resmi açıklama gelene kadar sakin olalım. :ok:
Çatı bizim kolonlar onların olsun... :tabe:
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 13:29:03 Boreaphoros ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Luce, Şenol Güneş, Mbia, Casillas vs vs derken dün transfer bölümü raiting patlaması yapmıştı. İBB bu gün ilgiyi stad bölümüne yönlendirdi  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Luce, Şenol Güneş, Mbia, Casillas vs vs derken dün transfer bölümü raiting patlaması yapmıştı. İBB bu gün ilgiyi stad bölümüne yönlendirdi  :evillol:
buralarda temmuza kadar dal kıpırdamaz diyordum.

Çevrimdışı harunmustak

Çatının bir bölümü açık kalırsa stad bir şeye benzemeyecek...
böyle bir şey mümkün değil. germe çatı illaki 4 tarafı kapalı olmak zorunda. membran kaplanmayabilir oda saçma olur sorun çıkacagını sanmıyorum. çözülecektir.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu tarz olaylar bize zarar vermez tam aksine kenetlenmemizi sağlar. Başkanın açıklamalarını bekleyeceğiz sonuçta. Pek ilgi göstermedim ama yok şu devlet büyüğü görmüş te, plana aykırı gidiyormuş ta, inanmak istemedim açıkçası. Beşiktaş'ımızın hakkını sahada yersin, yönetim söz edemez ama taraftara ne yapabilirsin ki. Beşiktaş'ın büyüklüğü mensubu bulunduğum şanlı taraftarından ileri gelir. Asla anarşi gibi bir kastım yok. Eski açık, açık olacakmış... adı üstünde bırakın açık kalsın sorun yok rahmetten kaçmayız. Bir kardeşimin dediği gibi boğaz esintisi alırız. Her türlü protestoya varım ki Beşiktaş'ımız bir kişi eksik kalmasın 
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ers1903

Lan arkadas nedir bizim bu cektigimiz çile,yemin ederim çalişma istegi kalmadi..

Çevrimdışı Çağrı

Çatının bir bölümü açık kalırsa stad bir şeye benzemeyecek...

Çatının bir kısmı açık kalmayacak.

Kötüyü bu kadar kolay kabullenip olasılık üretmeyin.

Yapan karşılığını ağır şekilde bulur bu camia küçük bir camia değil zaten sabrımız sınanıyor 7 yıldır sosyal patlama yaşarlar bir kez daha başedemezler sonrasıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

herkese merhaba, en başından beri takip ediyorum bu sıkıntılı dönemde yazmak istedim.
bence insanları germeye yönelik planlanmış bilinçli bir hareket söz konusu, hedef zaten insanları kışkırtmak. siyasi meselelere çok girmemek iyi olur insanlar burayı okuyor bunu unutmayın. sakince bekleyip ne olacağını görmek lazım