Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028033 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erdemm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komedi gerçekten.. beşiktaş'ın bu zor zamanlarında bu moralsizlikle iyi eğlendik :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vay arkadas bir stad yapiyoruz birbirimizi yiyoruz. Evet stadin bir unsuru bizim ulkede maalesef siyasi kararlar. Keske stadin bu unsurunu konusabilecegimiz bir konu basligi olsa.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar uzatmayın lütfen.. Önce bir stadın akıbeti nedir neler oluyor bir bilgisi olan yayınlasın yazsın.
eski açık çatısı gereğinden fazla yüksek yapıldığı gerekçesiyle mühürlendi ,diğer bölümlerde çalışmalar devam ediyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

Arkadaşlar uzatmayın lütfen.. Önce bir stadın akıbeti nedir neler oluyor bir bilgisi olan yayınlasın yazsın.

Stadın akıbeti şu;   eski açıktaki çatı çalışmaları belediye tarafından durduruldu. Diğer tribünlerde ve stat içerisinde çalışmalar devam ediyor.

Kesin bilgi, yayabilirsin.

Çevrimdışı fore_kazık

Stadın akıbeti şu;   eski açıktaki çatı çalışmaları belediye tarafından durduruldu. Diğer tribünlerde ve stat içerisinde çalışmalar devam ediyor.

Kesin bilgi, yayabilirsin.

eski açığa 48 saat daha kolon takılmazsa çatı projesi düşüyormuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Erdemm

bence yakında yıkarlar bu stadı..  :lol: :lol: yapmayın Allah aşkına...
bu saatten sonra bu stattan geriye dönüş söz konusu olabilir mi..
aylardır hatta yıllardır yaşanan gecikmelere nazaran çok daha küçük pürüzler olabilir..
bir gün bile gecikmeye kimsenin tahammülü olmadığı ortada..
onlar da aşılır telaşa gerek yok..

Çevrimdışı Mobilman

eski açık çatısı gereğinden fazla yüksek yapıldığı gerekçesiyle mühürlendi ,diğer bölümlerde çalışmalar devam ediyor.

Teşekkür ederim.

Benim gibi Kombine almayı düşünen arkadaşlar ne karar aldı acaba.. Tahmini olarak ilk maç ne zaman oynanabilir duyum alan var mı?

Çevrimdışı faith

haberi yazan yapan kim acaba hangi bilgiyle yazdı?

Haberi yapan benim, gözüm ile gördüğüm için bu haberin bu zamanlama ile yapılmasını uygun buldum. Evet dinliyorum!

Çevrimdışı KUMANOVALI

selamlar arkadaşlar

çok şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum

tek diyeceğim şu

birlikten kuvvet doğar....

SAYGILAR
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ergin

pollyannacı yaklaşım olacak ama stadın çatısız olması isteniyorsa yeni sezona yetişmesi ihtimali de var

Çevrimdışı Erdemm

hangi haberden bahsediyoruz? statta son kiriş takıldı çalışmalar devam ediyor haberi mi?
yoksa mühürlendi haberi mi?

Haberi yapan benim, gözüm ile gördüğüm için bu haberin bu zamanlama ile yapılmasını uygun buldum. Evet dinliyorum!

Çevrimdışı Kemal

pollyannacı yaklaşım olacak ama stadın çatısız olması isteniyorsa yeni sezona yetişmesi ihtimali de var

Şaşırdıniz mi siz çatı sadece eski açıkta olur diğer tarafta olmayacaksa çatı Kirişleri kolonlar niye takıldı , birde germe çatı eski açık kolon olmadan nasıl gerileme diğer taraf

Çevrimdışı ers1903

Bence o hikaye amaclari eski acigin uzeri acik olmasini istiyorlar,30 cm 40 cm yukseklik hikaye gibi geliyor..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Efe

Teşekkür ederim.

Benim gibi Kombine almayı düşünen arkadaşlar ne karar aldı acaba.. Tahmini olarak ilk maç ne zaman oynanabilir duyum alan var mı?
eski acik acik kalacaksa 1 1.5 sene daha mac oynanamaz kombineyi nerden alirsan al :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çatının açık kalması isteniyor.Yükseklik falan hikaye.
Açık olsun nolacak acı patlıcanı kırağı çalmaz. Olimpiyat görmüş taraftara boğaz esintisi ne yapar

Çevrimdışı Serkan7738

çatısız açalım bu sene hiç uğraşmayalım direk normal ucuz bi çim serelim yeni sezona yetişsin seneye koyarız çaıtyı, şaka biyana bazı arkadaşlar bu forumu ve amacını burdaki kişileri yanlış tanımış okumak istemeyen birini foruma laf atmasına gerek yok birsürü stad forumu var gidip ordan takip eder biz stad olmadan da buradayız farklı şehirlerde yaşayan birçok yüzyüze buluştu maçlara gitti oyuncu izleme komitesi kurdu özel dertlerine derman oldu aramıza girmeyi başaramadıysan hatayı kendinde ara...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu Eski Açık kısmı ta yapılırken açıkcası bana saçma gelmişti halende geliyor..

Arkadaş madem çatı olacak üstünde tribün neden alçak olur ?

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetx

İbb ve Fikret başkanın açıklamalarını bekleyelim ,iyi haberler verirler umarım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı esguel

Eski açık kapatılırsa arkadaki otelin deniz manzarası zarar görür diye sorun çıkarılıyor benim tahminim bu yönde

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Eski Açık kısmı ta yapılırken açıkcası bana saçma gelmişti halende geliyor..

Arkadaş madem çatı olacak üstünde tribün neden alçak olur ?
Anıtlar Kurlundan Mantık mı bekliyorsun abi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bide tarafsız gözle bakıyorum..

Oradan bizim stadyumu kaldır , neye benzer bilmiyorum. Yeni gelen herkesin gördüğünde "aa stadyum" dediği yer. Oraya dünyanın en güzel stadı yapılabilirdi. Beşiktaşa, Dolmabahçeye, Kabataşa, Taksime anlam katan bir yer.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

Auvvv Murat abi siyaset yaptın  :evillol:
Bugün tepkimizi doğru şekilde doğru yere değilde birbirimize verirsek bir taş ile iki kuş vurmuş olacaklar.akıllı olmalıyız.birbirimize değil gerekli mercilere tepki göstermeliyiz.yoksa bir hafta sonra sızlanmaya hakkımız olmaz.elimizde bir koz varsa kullanmalıyız yada en azından hissettirmeliyiz

Çevrimdışı faith

hangi haberden bahsediyoruz? statta son kiriş takıldı çalışmalar devam ediyor haberi mi?
yoksa mühürlendi haberi mi?

Arkadaşım sitede "statta son kiriş takıldı" diye bir haber yok, Yeni Açıkta son kiriş takıldı haberi var. Stat mühürlendi diye bir haber hele ki hiç yok. Bizi bazı Beşiktaş düşmanları gibi görmeseniz daha faydalı olur düşüncesindeyim.

Öte yandan siyaset konuşmayı sevmek, her işi siyasete bağlamak şu noktada manasız. Unutulmaması gereken şey Beşiktaş siyaset üstüdür. Bu kulübün taraftarları arasında AKP,BDP,CHP,MHP (sıralama alfabetik) destekçileri de vardır, ve var olmaya devam edecektir. Bizler gençliğinin büyük bölümünü tribüne vermiş insanlar olarak, tribünde "santra ile omuz omuza" yaparken dönüp yanımızdaki arkadaşımıza "sen hangi partilisin" demedik.