Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028266 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burhan Kork

A..parti spor, B Parti spor ,C Parti spor E Parti spor kurulsada
BEŞİKTAŞ'IMIZ, sadece  BEŞİKTAŞ'ımızın çıkarlarını düşünen , Kötü gününde yanında olacak, menfaat gözetmeyecek kişilerin klübü olarak kalsa...
BEŞİKTAŞ İÇİN BİR ŞEY YAPMAK İSTİYORSANIZ KİMSENİN ADAMI OLMAYIN !! SADECE BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

Başkan Fikret Orman yarın saat 14.00'te Vodafone Arena'dan canlı yayınla Lig Tv ekranlarında olacak
bu sıkıntıdan sonra o program olmaz bence canliysa tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Murat Aksakal

Bu stadın yapılmasını istemeyen, engel olmak isteyen herkesin allah belasını versin başka birşey demiyorum..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

ysariusta

• Ziyaretçi

Sakin olun. Foruma ilgi düşüyor diye rica ettim Ismail abiden oda kırmadı sağ olsun. Reytingler tavan oh mis. 

Çevrimdışı Erdemm

arkadaşlar biraz düşünebilen insan açar canlı yayını bakar çalışma devam ediyor diye görür..
mühürlenmiş olsa çalışma olmaz heralde der.. kusura bakmayın.. biraz düşünerek hareket edelim.
bu kadar kolay kışkırtılmaya izin vermeyin birbirinize karşı..
ne çabuk karışıyor birbirine karşı oluyor beşiktaşlılar bile hayret! :)

Çevrimdışı cmravclr

KanalD haber kamerası ve muhabiri yeni açık tarafından görüntü alıyordu az önce. Akşam kanalD de ya da Cnn'de görürüz.

Çevrimdışı ahmetemre

Sakin olun. Foruma ilgi düşüyor diye rica ettim Ismail abiden oda kırmadı sağ olsun. Reytingler tavan oh mis.
üyelerin çoğunluğu burda artı 263 ziyaretçi izlemekte reyting rekoru kırıyoruz :claps:
kaynağın popiş olduğu haberler çıktıkça burası böyle olmaya devam eder :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yigitcan1903

bu sıkıntıdan sonra o program olmaz bence canliysa tabi
Yahut bu sıkıntının üzerine planlandı
Ki böyleyse doğru hareket
Baskı altına almak lazım

Çevrimdışı ahmetemre

o değilde 50 milyon bizi izliyor necmi abi ortalıkta yok :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu mu  :D

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Anıl

Yahut bu sıkıntının üzerine planlandı
Ki böyleyse doğru hareket
Baskı altına almak lazım
Mühür olayından sonra açıklandı sanırım.

Beşiktaş hariç tüm takımlara beleş stad yap ekstra gelir sağla.

Ama Beşiktaş dünyanın rantını sağlayacağın alana kendisi stad yapıyor türlü türlü zorluklar çıkar.

Vodafone Arena çatısı yüksek, stadın 5 metre arkasındaki Süzer alçak.

Bu stad elbet biter, bittiği gün de tribünler inler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce İBB BEYAZ MASAYI aradım Alo 153 u
Stadla ilgili sorular soruyorum bimmiyıruz diyorlar yok böyle bişey ya :s20: :s20:
Bize herhangi bir bilgi verilmedi stadın mühürlenmesiyle alakalı diyor adam bana telefonda :akuma: :akuma:
Bende Ben anladım EMİR BUYUK YERDEN diyip kapadım telefonu :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

İşin siyasi boyutta olması haklı olduğumuz konuda bile hakkımızı savunma yapmayı zorlaştırıyor.nasıl bir siyasi ortam var düşünün.stadı kurum kuruluş izni değil başbakan izniyle yapıyoruz.yaptırmam diyince yaptıramıyoruz.garip bir memleket.dün gelen zabıta aracı demek bunun için gelmiş.
Auvvv Murat abi siyaset yaptın  :evillol:

Çevrimdışı Serdar

böyle başa böyle traş...
memlekette neye sansür yokki? dandirikten bir forumda dahi sansür olmasın...
görende hurriyet.com.tr zanneder..

Arkadaşım burası bir forum ve forumun stat başlığı. Mevzunun sansürle alakası yok , genel olarak stat dışındaki konular
her zaman siliniyor. Siyasi tartışmayla yada diğer konular ile ilgisi yok. Dandirikten forum derken burayı kastediyorsan
burayı takip eden ve görüşlerini paylaşan yüzlerce insana ayıp ediyorsun. Hepsinden önemlisi foruma emeği geçen insanlara
haksızlık ediyorsun. Beğenen takip eder beğenmeyen etmez. Benden çok mesaj attığın foruma yaptığın yorum bayağı dandirik
olmuş.Kimse sanırım sansürü savunamaz, kimse kimsenin görüşlerine de katılmak zorunda değil tabiki,  ama saygı göstermek
durumunda , göstermiyorsa ona saygısız deniliyor toplumda.

Çevrimdışı Emre.Guler

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  5 sn.5 saniye önce
İBB Basın açıklaması yapacak.

seçim show reloaded.................

Çevrimdışı fore_kazık

İşin siyasi boyutta olması haklı olduğumuz konuda bile hakkımızı savunma yapmayı zorlaştırıyor.nasıl bir siyasi ortam var düşünün.stadı kurum kuruluş izni değil başbakan izniyle yapıyoruz.yaptırmam diyince yaptıramıyoruz.garip bir memleket.dün gelen zabıta aracı demek bunun için gelmiş.

Stad onayında Başbakanlık kurumunu temzilen imza atılırken milli savunma bakanının iznini beklemiyorsunuz heralde   :alala: :D

Çevrimdışı Erdemm

haberi yazan yapan kim acaba hangi bilgiyle yazdı?

Çevrimdışı Erdemm

inatla haberin doğruluğu bile ortada yokken siyasi boyutta tartışmaya devam ediliyor..
haberin amacı gerçekten zaten bu mu demek kadar normal bir soru olmuyor..?

Çevrimdışı Altuğ

Açıkcası burda olma amacınız bana farklı geliyor. Siz en iyisi burada daha fazla zaman geçirmeyiniz örnekte vermiş olduğunuz haber portallarının size daha fazla ihtiyacı var.

Çevrimdışı ff19

Çevrimdışı ErsinA.

Herkes bjk mabet buraya yazdığı için burada..

Ben Mabet buraya yazdığı için burada değilim.   :bandit:

ben bu forumu sevdiğim için buradayım.

Çevrimdışı yigitcan1903

Stad onayında Başbakanlık kurumunu temzilen imza atılırken milli savunma bakanının iznini beklemiyorsunuz heralde   :alala: :D

Kurum olarak değil yalnız
Kurumların üstünde
Zat olarak
Dikkat çekerim :D
O,ol derse olur
Olmaz derse olmaz

Çevrimdışı Mobilman

Arkadaşlar uzatmayın lütfen.. Önce bir stadın akıbeti nedir neler oluyor bir bilgisi olan yayınlasın yazsın.