Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027906 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

efe cim bu stadı yaptırmak istemeyeb bir bakanlık vardı buna rağmen bu hale geldi bu saatten sonra hiçbirşey olmaz merak etmeyin stad bizim istediğimiz gibi yapılacak

abi bakanlığı ikna ediyosun, ibb gelip durduruyor.  Bu saatten sonra elbet bir şekilde açılır bu stad ancak neden bu gibi gecikmeler yaşıyoruz?

Bizim biran önce stadımıza kavuşmamız lazım. geçen her zaman aleyhimize işliyor.

Çevrimdışı Oktay

Oo benden önceki yazılar hala duruyorken benim yazımın silinmesi de pek bir hoş oldu
sen gaza gelip yazıyosunda ondan önce bi oku bakalım yazdığını... mit tırlarıyla statdın ne alakası var

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sedat hocam boşver uzatmayalım haklısın...
Yukardan birisi yorumlari kapatarak geliyor zaten.. kac kac... :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.

Bence işin içinde bir iş var.

Beşiktaş kulübünün stat inşaatı dolayısıyla devletten teşvik aldığını biliyorum.  Devlet hem teşvik verip, hem de neden sabote etsin?

Çevrimdışı fore_kazık

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  5 sn.5 saniye önce
İBB Basın açıklaması yapacak.

saat bellimi kardeşim?

Çevrimdışı yigitcan1903

Bence işin içinde bir iş var.

Beşiktaş kulübünün stat inşaatı dolayısıyla devletten teşvik aldığını biliyorum.  Devlet hem teşvik verip, hem de neden sabote etsin?

Teşviğine karşılık verdiğin sözü yerine getirmemişsindir
-Ne teşvik aldığımızı da bilmiyorum ya-

Çevrimdışı fore_kazık

Teşviğine karşılık verdiğin sözü yerine getirmemişsindir
-Ne teşvik aldığımızı da bilmiyorum ya-
verdiği sözü biliyormusun?

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yldrmaydn

Simdi dusunki dunyanin herhangi bir yerinde her hangi bir klup. 800 milyon dolar borcu var sabah aksam haciz korkusu, uefadan mali incelemelerden darbeyi yemis ve stad yapiyor. Bu sadece bizim ulkede olur, o da siyasi iktidarin destegiyle olur. O destek olmasa zaten normal sartlarda o klup sirket olarak yonetildigi icin batmis olurdu, stad felan yapmaya da gerek olmazdi.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

inşaat projeleri mali yapıya göre mi onaylanıyor? bir projeyi belirleyen unsur projeyi sunanın mali yapısı mıdır? elmayla armudu karıştırmak böyle birşey. kulüplere göz yumulması bu iktidarın değil yılların birikimi bir konu. o dediğiniz durumda olmak gerçekten de sıkıntı ve yurtdışında izin verilmeyecek ölçekte bir durum ama buna ülkede izin verilmesinin sebebi de iktidar değil. ülkenin 50 yıldır süregelen durumudur. çünkü spor afyondur halkı uyutmak için bir araçtır. bu yüzden gelişmiş ülkeler halkı uyutma gereği görmediği için daha net hareket ederler.

bugün beşiktaş stadı yapıyorsa bunu yine kendini zorlayarak kredi bularak, kombine satarak, bir şekilde kaynak yaratarak yapıyor. stat için hakettiğinden fazlasını almıyor ne devletten ne başkalarından. nedense izin, destek şu bu denirken hep siyaset izin vermese siyaset destek olmasa deniyor ama kötü oldu mu olaylar mühürdür şudur budur iktidarı karıştırmayın siyaseti karıştırmayın falan filan. zaten ülke de dünyada tek bu konuda. iyi bir şey oldu mu hükümet iktidar çok iyi onların eseri onların başarısı, kötü bir şey oldu mu muhalefet, paralel, çapulcular, darbeciler, şu bu.. bu kafa yapısı sağlıklı değil bu düşünce yapısıyla ne bir adım ileri gidebilirsiniz ne de sorunu çözebilirsiniz. artık gözlerinizi açıp doğru yaptığını düşündüklerinizin yanlışlar da yaptığını ve yapabileceğini farkedin.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Sarp

Normal şartlar altında bir spor kulübünü sahada verdiği mücadele için sever,destekler, bazen kazanır bazen kaybedersin.
Ana olgu insanların bir araya gelmesi ve en nihayetinde mutlu olmasıdır dimi. Konu sporsa kaybetsek de bir şey değişmez.
Ama Beşiktaş için sahadaki mücadeleye gelen kadar savaşılması gereken o kadar çok şey var ki.
Kulübü takip ederken biraz mimar, biraz mühendis ve çokça avukat olduk
Sonunda hasta olacağız  :)

Çevrimdışı ErsinA.

Yahu yazılar neden silinip duruyor?

bu nasıl forum?

Herşeye sansür..
bu stad biter.. bu forumda biter..

bir gün girmem buraya stad bitince..

Vodafone Arena başlığında stat dışında konuşanların mesajı siliniyor.  Benimki silindi onunki silinmedi diyen varsa da sabretsin azıcık. Hepsi silinir gün içinde.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burası şuan Brugge maçındaki Olimpiyat Stadı tribünleri gibi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erzurum1903

ulan alayına isyan edesim var yettiniz gayri. Beşiktaş' büyük camiadır altında kalırsınız aldığınız kararların hadsizler, ahlaksızlar, utanmaz herifler

Çevrimdışı harunmustak

Arkadaşlar inşaatı durdurmaya kimsenin gücü yetmez! Boşverin diyenleri çözülecektir.
Benimde aldığım duyumlara gore inşaatı necmi abi durdurmuş.  :D
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Factatum

Benim herhangi bir iletim silinmedi. Ancak sansucü zihniyeti asla tasvip etmiyorum. Forza'dan bunun için kaçmıştık biz.

İleti yazan arkadaşlar da dillerine ve usluplarına dikkat etsin lütfen. Beşiktaşlı'ya yakışır şekilde yazmayı unutmayın.

Çevrimdışı Efe

Suan caticilar eski aciktaki iskelelerde calisiyor kolon takilmiyor ama o kolonlarin tutacagi halatlari tasiyacak iskellerde calisma var nasil zihniyet bu adamlar vur kafayi duvara :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Yahu yazılar neden silinip duruyor?

bu nasıl forum?

Herşeye sansür..
bu stad biter.. bu forumda biter..

bir gün girmem buraya stad bitince..

İstersen stadın bitmesini beklemeyebilirsin girip girmemek senin elinde kimseyi zorla tutmuyoruz.

Siyasi tartışmalara sebep olabilecek tüm mesajlar silinecektir.

Çevrimdışı TØLGA

BJKSPORHD ‏@BjkSporHD  4 dk.
Başkan Fikret Orman yarın saat 14.00'te Vodafone Arena'dan canlı yayınla Lig Tv ekranlarında olacak
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 12:01:19 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı fore_kazık

Evet
Söz değil sözler diyelim hatta

iyi anlat da bizde bilelim o zaman ne sözler verilmiş ???

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı yigitcan1903

iyi anlat da bizde bilelim o zaman ne sözler verilmiş ???
Özelden yazmazsam silerler
PM ine bak

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK