Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6026973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Factatum

Mesele direkt stadı ilgilendirdiği için, içerik elbette biraz politik olacak.

Forumdaki herkesin üst kimliği Beşiktaşlı. Hangi partiye destek verirse versin fark etmez. Ancak gönlündeki parti haksız şekilde Beşiktaş'a yanlış yapıyorsa, sus be kardeşim. En azından bu yanlışa alet olma, yanlışı körü körüne savunma.

Beşiktaş'tan bahsediyoruz burada, haftasonu yapılacak seçimden değil. Yok muhalefetin oyunuymuş, yok iktidarla 8 haziran'da görüşürmüşüz.

Onu bunu bilmem ama Beşiktaşlı İlber Ortaylı çok haklı. "Cahili çok bu memleketin." Filler tepişiyor, çimler eziliyor.

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone Arena
‏@VodafoneArena  1 sa.1 saat önce
@34BJK1903_ Vodafone Arena inşaatı planlara uygun bir şekilde devam ediyor. İnşaat çalışmaları planlandığı gibi sürüyor.

stat abi twit atmış
neyin kafasında bu vodafone arena  :D adamlar mühürü çakmış
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İbrahim

https://twitter.com/ibbBeyazmasa ne kadar çok soru sorulursa o kadar çabuk üst makamlara haber gider.

Çevrimdışı ff19

Çevrimdışı Sarp

Fanatik'teki habere bakarsak normalde hakkımız olan yüksekliğin bile altındayız.
Gerçekten sorun nedir acaba? Belediyeninde biraz yapıcı olması gerek artık.
Sonuçta aylarca arzın merkezine yolculuk yaptık. Ülkenin en büyük çukurunu açtık.
Sırf siluet bozulmasın diye türlü taklalar attık. Çıkıp bir metrenin hesabını yapıyorlarsa.....

Çevrimdışı mrred

Beşiktaşa kimin yanlış yaptığını herkes biliyor ama neden 3 maymunu oynamak zorundayız anlamış değilim?Eğer bu yanlış devam ederse demokratik hakkımızı kullanırız söyleminden rahatsız olunmaması gerekir diye düşünmekteyim.Herşey yasal hukuka uygun olmasına rağmen(proje inşaat ruhsatı, anıtlar kurulu kararı) hala neden bazı illegal yollarla önümüze taş koyuyorlar ? Onlar illegal yollara saptıklarında bizim kös kös oturcak mıyız?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar yeni cumhurbaşkanı eski başbakan istemeseydi bu stad gram ilerlemezdi bırakalım bu gibi konuşmaları stad güzel gidiyor yeni sezona odaklanalım güneşli günler yakın
abi pek oyle degil maalesef olanlar buyuk sıkıntı eger catiya izin verilmezse en az 1 sene daha stada gecemeyiz ve batariz anlayacagin beşiktaş büyük sıkıntıda bu olaydan sonra transfer antrenor futbolcu umrumda degil bu olayin acilen cozulmesi lazim  :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ErsinA.

Benim içinde şuan en büyük transfer Eski Açık 5 adet KOLON dur.  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

o kadar dedik ilk önce eski açık halledilsin diye.
prekastı önce eski açığa koyacaksın.
kolonu önce eski açığa koyacaksın.
kirişi önce eski açığa koyacaksın.
mıy mıy davranırsan çomak elinde bekleyenler çomağı sokar :akuma:
efkar bastı yine gerildim :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

katiliyorum bu saatten sonra onlar yerine konmadan o alinmis bu transfer edilmis umrumda degil acikcasi gelecegimiz bu stad ama olanlara bak :akuma:  :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok olur mu
Gereksiz yere stres yapmış olursun o zaman
Bunlar hep bir kesim medyanın uydurmaları

Başkana yönetime kolay gelsin
Bindik bi alamete

Çevrimdışı ErsinA.

Çatı firmasının sahibi şuan ankaradaymış ama bu konuyla mı ilgili bilmiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Hayır saçma olan şu sanki orada stad yapmayı bize onlar mı lütfetti ? Yasal yönden başvurumuzu yaptık HUKUKA MEVZUATA

bizim batı standartlarında bir devlet anlayışına ulaşacağımıza dair hiç bir ümidim kalmadı ,biz böyle gelmiş böyle gideriz isimlerin değiştiği rollerin aynı kaldığı bir Truman Show yaşıyoruz.

Çevrimdışı Eyüp Emir

abi pek oyle degil maalesef olanlar buyuk sıkıntı eger catiya izin verilmezse en az 1 sene daha stada gecemeyiz ve batariz anlayacagin beşiktaş büyük sıkıntıda bu olaydan sonra transfer antrenor futbolcu umrumda degil bu olayin acilen cozulmesi lazim  :akuma:
efe cim bu stadı yaptırmak istemeyeb bir bakanlık vardı buna rağmen bu hale geldi bu saatten sonra hiçbirşey olmaz merak etmeyin stad bizim istediğimiz gibi yapılacak

Çevrimdışı mrred

bizim batı standartlarında bir devlet anlayışına ulaşacağımıza dair hiç bir ümidim kalmadı ,biz böyle gelmiş böyle gideriz isimlerin değiştiği rollerin aynı kaldığı bir Truman Show yaşıyoruz.
Yarım kalmış abi mesaj pardon :)
The great gig in the sky

Çevrimdışı TØLGA

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  5 sn.5 saniye önce
İBB Basın açıklaması yapacak.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı empisayn

Oo benden önceki yazılar hala duruyorken benim yazımın silinmesi de pek bir hoş oldu
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Efe

Çatı firmasının sahibi şuan ankaradaymış ama bu konuyla mı ilgili bilmiyorum.
insallah bunla ilgilidir adam gibi anlatsinlar sunlara cozlusun artik sacma islerle ugrasmaktan en onemli islere zaman ayiramaz olduk
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oo benden önceki yazılar hala duruyorken benim yazımın silinmesi de pek bir hoş oldu
Merak etme bi 10 sayfa kadar yazı silinir daha :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

hadi hayırlısı

Çevrimdışı Efe

yapsinlar bakalim insallah sacma sapan seyler soylemezler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sarp

Gidip Dolmabahçe'nin hizasına otel yaptılar. 5 katlı mı?
Stadın inşaat titreşimleri dediler hizasına inşaat yaptılar.
Çok daha rahat edebilecekken sırf herkeslerin gönlü olsun diye
aylar kaybettik. Şimdi o çatı yüksekliğini bunu ihbar edeni.... :s20: