Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023039 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ruh halimiz grnelde boyle bekledikleirmiz olmayinca uzuluyor bir parca birseyler olunca senleniyoruz..iki cu gune gene yuzler gulmeye baslar.
:upto: :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALBATROS

boyanmıcak ama kimyasal işlem uygulanacak demişti mabet

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Kartal Ç

Çevrimdışı Oktay

bilmiyorum dikkat ettinizmi çatı kolonu takmakla iş bitmiyor çatı bileziğininde tam denk gelmesi lazım..yine dikkat ettiyseniz çatı bileziği takıldığında bile tekrardan ayarlama yapılıyor..
yani bu çatı işi basit gibi görünsede baya sıkıntılı bi imalat..
birde şunu merak ediyorum çatının düzgün ve standartında montajının yapılıp yapılmadığını kontrol eden bir sertifikasyon verebilen( tuvturk gibi) bağımsız bi kurum yada firma varmı?????
çünkü altında azami 30 bin kişinin olduğu bir sistemin mutlaka sağlam bir standartı olaması gerektiğini düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2015, 20:56:18 Oktay ]

Çevrimdışı martin40

Çevrimiçi Kartal Ç

Hizlandiralim öyle ise.

:ok: arka fonda devils dance floor çalarken izlemesi daha bir zevkli oluyor  :evillol:

Çevrimdışı ebabil

bir kiriş daha takmışlar helal. haftaya da o arayı kapatırlar  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

bilmiyorum dikkat ettinizmi çatı kolonu takmakla iş bitmiyor çatı bileziğininde tam denk gelmesi lazım..yine dikkat ettiyseniz çatı bileziği takıldığında bile tekrardan ayarlama yapılıyor..
yani bu çatı işi basit gibi görünsede baya sıkıntılı bi imalat..
birde şunu merak ediyorum çatının düzgün ve standartında montajının yapılıp yapılmadığını kontrol eden bir sertifikasyon verebilen( tuvturk gibi) bağımsız bi kurum yada firma varmı?????
çünkü altında azami 30 bin kişinin olduğu bir sistemin mutlaka sağlam bir standartı olaması gerektiğini düşünüyorum
http://www.turkloydu.org/tr-tr/haberler-ve-etkinlikler/haberler/2015/besiktas-arena-stadyumu.aspx

Bu olabilir abi bağımsız denetim gözetim yapıyor sanırım daha önce paylaşmıştık

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Aram

Bazı kiriş civataları tam takılmamış. Sonradan tamamlanacak heralde.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bazı kiriş civataları tam takılmamış. Sonradan tamamlanacak heralde.
civataların gerilme yükü sıkma torku değerleri filan var kesinlikle her sökülen sıkılan civata hesap dahilindedir bir makine mühendisliği öğrencisi olarak şu çatı işine yavaş demeye dilim varmıyor gerçekten çok çetrefilli bir iş umarım yapabilecekleri en kısa sürede biter.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Aram

Anladım kardeşim. Ben meraktan söyledim sadece. Olumsuz bi düşüncem yok benim. Karşımda 6 katlı bina yapıyolar nerdeyse stadla başladı stadla bitcek. :)
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Anladım kardeşim. Ben meraktan söyledim sadece. Olumsuz bi düşüncem yok benim. Karşımda 6 katlı bina yapıyolar nerdeyse stadla başladı stadla bitcek. :)

bende çok az bilgimle bilgilendirmek istedim zaten sadece :) doğrudur inşaat işi baya sıkıntılı. hele ki böyle devasa inşaatlar. Şu an buralar ıssız bir kasaba gibi halatlar serilip çatı kalkmaya başlayınca şenlenir hayalimize kavuşmaya çoğu gitti azı kaldı.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Beyaztvde malum rok stad 2017de anca açılır dedi. arayıp sövesim geldi yalamaya.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ALBATROS

Küfeki ve ince işler tam gaz devam ediyor darısı çatıya  :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyaztvde malum rok stad 2017de anca açılır dedi. arayıp sövesim geldi yalamaya.
Bir sezon duydum sizden bu adamları toplam bir dakika izlemedim. Zamanınız kıymetli kardeşim. Daha verimli kullanabilirsiniz. O kanalında yayın politikasını anlamadım ben. Hem yüksek ahlaktan bahsediyorlar hemde spor programlarında kul hakkı yiyorlar. (onların jargonuna göre) Sanki bi seyirciyi uyutma söz konusu.  :alala:

Çevrimdışı warofpoet

En azindan oyle birakmamislar boyamislar guzel de durmus.biz de de siyaha boyanir insallah

boya olması estetik açısından iyi ama bence reklam panosu konulabilir ya da beşiktaş resimleri konulabilir tribün boyunca prekastların altına. Reklam panosu olursa tabi para da kazanılır daha karlı olur. testere kirişlerine monte edilir poster gibi. resimde dik gibi olmuş ama testere kirişlerine monte edilip eğik açıyla düşünün.. Beşiktaş efsanelerinin resimleri olabilir pekiala.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2015, 00:05:47 warofpoet ]
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Deniz

boya olması estetik açısından iyi ama bence reklam panosu konulabilir ya da beşiktaş resimleri konulabilir tribün boyunca prekastların altına. Reklam panosu olursa tabi para da kazanılır daha karlı olur. testere kirişlerine monte edilir poster gibi.
Ben siyah boyayi tercih ederim kendi adima hocam.zaten bir cok yerde reklam olacak oralar da reklamla dolmasin görüntüyü ciddi anlamda bozar.efsaneler icin numarali-yeni acik tarafinda bir yer dusunuyorlardi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Ben siyah boyayi tercih ederim kendi adima hocam.zaten bir cok yerde reklam olacak oralar da reklamla dolmasin görüntüyü ciddi anlamda bozar.efsaneler icin numarali-yeni acik tarafinda bir yer dusunuyorlardi
Sütunların arasında siyah kötü gorunur bence kufekiye benzer krem bir renk olabilir

Çevrimdışı Deniz

Sütunların arasında siyah kötü gorunur bence kufekiye benzer krem bir renk olabilir
Siyah beyaz olarak güzel durur diye dusunuyorum ama bunu en iyi iç mimarlar ve dekorasyoncular bilir.

vakti olan ve shoptan anlayan birisi shoplarsa da bir tahmin yürütebiliriz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

boya olması estetik açısından iyi ama bence reklam panosu konulabilir ya da beşiktaş resimleri konulabilir tribün boyunca prekastların altına. Reklam panosu olursa tabi para da kazanılır daha karlı olur. testere kirişlerine monte edilir poster gibi. resimde dik gibi olmuş ama testere kirişlerine monte edilip eğik açıyla düşünün.. Beşiktaş efsanelerinin resimleri olabilir pekiala.

O sütunların estetik yapısını çok bozar. İnanın öyle tribün altları falan görünmüyor. Biraz eski açıkta. O kısımda alçak zaten. Estetik olarak çok kötü durur. İç taraftan doğru ışığı yakalarsanız muhteşem görünüyor. İçeriye giren ışık azalır ve karanlık bir yer halini alır

Çevrimdışı warofpoet

boya olacaksa küfekiyi daha iyi gösteren bir renk olmalı.. özellikle gece aydınlatmasını düşünürsek arka fonun siyah olması daha mantıklı gibi boya olacaksa . Şahsen koyu tonlarda resim olmasını tercih ediyorum.

paylaştığım tarzda resimler, efsaneler köşesi gibi değil kastettiğim benim. yıl içinde çekilmiş yeni resimlerde olur, taraftar resimleri de olur, kartal resmi olur. tribüne girerken insanların görmekten hoşnut kalacağı, eşine çocuğuna anlatacağı resimler. mesela van için atılan o atkıların resmi,  ya da efsane liverpool decibel rekoru kırdığımız maçtan tribün resmi , 10-0 lık adademirspor maçından skorborad resmi gibi :):super: :super: :ishock:   fikirler olsun tabi ayrıca , en güzeli olsun diye konuşmak tartışmak fikirlere açık olmak iyidir..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...