Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023023 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İstedikleri zaman kaşla göz arasında Yeni Açığa kiriş ve Eski açığa güvenlik demirlerini takabiliyorlar. Bence Ekim ideal bir tarih.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

akyazı tribün altını böyle boyamışlar

En azindan oyle birakmamislar boyamislar guzel de durmus.biz de de siyaha boyanir insallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

bu boyanan testere kirişler rötuşlanmışmıdır acaba, bizimkiler böyle temiz durmuyor sanki?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı fore_kazık

Bu hafta halatların stada gelmesini beklemiyorum.  Umarım yanılırım.

umarım yanılmazsın çünkü erken gelerek yanıltamayacağına göre 1 ay sonra gelip de yanıltabilir  :evillol:

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Fatih

Herkesin kandili mübarek olsun... :) :)
Tuuuuuh be... Nereden okudum, bu aksam raki sofrasi vardi.. Senin yuzunden yalan oldu  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Güvenlik ağı görünümlü kolon takmışlar eski açığa  :lol: :lol:  Şaka bir yana bugünkü güvenlik ağlarını fragman olarak kabul ediyorum ve kolonu koyalım kolonu diyorum  :busted_cop: :busted_cop:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ahmetx

Devletin yardım sözüne rağmen stadı yerinde yapmayı tercih ettiler diyor bizim için  :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı idil

Hareketsizlikten gidip akyazı ya da timsah arenanın forumuna takılcam şimdi 😡😡😡
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben olsam gider o kolonları kendim takarım da sözümü yemem @bjk_mabet    :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Ne kolonmus arkadaş kolon kanseri yapti bizi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Mabet abi kolon takilacak demedi pazartesi eski aciga bakin dedi ve butun aglar takildi yani eski acikta birseyler oldu  :tabe: Kolonlarida secimden once dedi ... yani bu hafta bakalim pazardan once takilacakmi  :money:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En azindan oyle birakmamislar boyamislar guzel de durmus.biz de de siyaha boyanir insallah
Bir uygulama olacağını düşünmüyorum. olsa bugüne kadar yapılırdı. Ayrıca Mabet'e bir kaç defa soruldu diye hatırlıyorum ve net bir bilgi vermemişti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu boyanan testere kirişler rötuşlanmışmıdır acaba, bizimkiler böyle temiz durmuyor sanki?
Bir alçıpan uygulaması olmuştur diye düşünüyorum veya daha kalın bir boya kullanılmıştır kapatmak için. Amma salladım  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Bir uygulama olacağını düşünmüyorum. olsa bugüne kadar yapılırdı. Ayrıca Mabet'e bir kaç defa soruldu diye hatırlıyorum ve net bir bilgi vermemişti.
Oyle birakilmayacak dedi mabet.bence de oyle birakmazlar zaten kolonlu yapi var disardan gorunuyor cok kotu durur..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Tolga

Tuuuuuh be... Nereden okudum, bu aksam raki sofrasi vardi.. Senin yuzunden yalan oldu  :bandit:
Başka güne erteleyeceksin artık :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı megiddo

akyazı tribün altını böyle boyamışlar

hiç yoktan iyi olmuş, boyandıktan sonra böyle pürüzsüz gözüküyorsa iyimiş görüntü uzaktan sırıtmaz hiç, bizimkileri de küfeki renginde boyasak.

Çevrimdışı Aykutt

Yanlış yere yazmışım.Bu arada son yeni açık tarafından çekilen fotoğraf çok hoşuma gitti stad bitince daha güzelini çekerler de masaüstü yaparım ben de.

Çevrimdışı Ersan

stadyum sezonun ilk yarısına çok net bir şekilde yetişmeyecek. yönetim acilen olimpiyat stadı dışında, istanbul ve çevresinde gelecek sezon oynacağımız stadı bulmalı. tekrarlıyorum. ışıklandırma sistemi ve çim bakımları yapılıp gebze stadı kullanılmalı bence.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Factatum

Bu ne yahu!

Gerek transfer başlığı, gerekse stad başlığında herkes kara şerbetinden içmiş sanırım. Şu yaz gününde forum genelinde karamsar bulutlar seyrediyor. Bir ortasını bulun yahu! Ya aşırı iyimser ya da aşırı kötümser oluyorsunuz.

Çevrimdışı ZEKI

Bu ne yahu!

Gerek transfer başlığı, gerekse stad başlığında herkes kara şerbetinden içmiş sanırım. Şu yaz gününde forum genelinde karamsar bulutlar seyrediyor. Bir ortasını bulun yahu! Ya aşırı iyimser ya da aşırı kötümser oluyorsunuz.
ruh halimiz grnelde boyle bekledikleirmiz olmayinca uzuluyor bir parca birseyler olunca senleniyoruz..iki cu gune gene yuzler gulmeye baslar.