Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6021650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

Vinç yaklaşık 1 saat 15 dakikadır orda sabit duruyor yemekden dönemedi heralde operatör :)

aramiza vinc kullanmayi bilen operator arkadaslar yok mu ?
iki dakika iceri girsek taksak kolonlari hemen olmuyor mu oyle ???

Çevrimdışı Deniz

aramiza vinc kullanmayi bilen operator arkadaslar yok mu ?
iki dakika iceri girsek taksak kolonlari hemen olmuyor mu oyle ???
Davulcu vedat var olmaz mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ben Krasnodarın  çatı sürecini gördükten sonra kendimi saldım başka bir aleme hiç sıkmıyorum kendimi kolon takılmış takılmamış .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Ben Krasnodarın  çatı sürecini gördükten sonra kendimi saldım başka bir aleme hiç sıkmıyorum kendimi kolon takılmış takılmamış .
O ne demek abi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı aşığımsana

Orta yuvarlak çevresine konulan plakalar çatı mekanizmasını kontrol edecek oda tarzı bir şey için olsa gerek.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tak bakalım tak bakalım Kolonları tak bakalım , Kirişleri bırak , Agları bırak , Kolonları tak bakalım :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

O ne demek abi :)
aylardır çatıyla uğraşıyorlar ,örtüye yeni başladılar. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

aylardır çatıyla uğraşıyorlar ,örtüye yeni başladılar. :D
Kac ay olmustu abi 6 ay oldu yanilmiyorsam?

Çevrimdışı ahmetx

Çim gelişimini tamamlasın diye çatı ayrıntılarını sonraya bırakdılar
13 kasım

30 mayıs

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

Kolonlari hala takmadilar takin sunlaru kurtulalim artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Deniz

Benim tahminim cati eylul sinu havaya kalkar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim tahminim cati eylul sinu havaya kalkar
Ben de seninle aynı fikirdeyim  @Deniz . Sonrasında kaplama, çim ve koltuk işleri kalır. Onlarda 3-4 ay içerisinde tamamlanır. Sezonun 2.yarısıyla beraber geçeriz yeni stada. Olan bizim kombinelere olur  :D Sağlık olsun açılsın da yarım sezon izleyelim. Yeni sezona yeni kombine alırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Ben de seninle aynı fikirdeyim  @Deniz . Sonrasında kaplama, çim ve koltuk işleri kalır. Onlarda 3-4 ay içerisinde tamamlanır. Sezonun 2.yarısıyla beraber geçeriz yeni stada. Olan bizim kombinelere olur  :D Sağlık olsun açılsın da yarım sezon izleyelim.
Ben ocağa fitim zaten :)

Çevrimdışı Aram

Bugün kolon takılmazsa akşam seyret burayı.  :evillol:
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben ocağa fitim zaten :)
Böyle yaz ve sonbahar ayında muhteşem bir havada şenlik şeklinde yeni stadımıza geçmek harika olurdu ama umarım en azından ilk maçımızda güzel bir hava olur ve doyasıya tadını çıkarırız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Böyle yaz ve sonbahar ayında muhteşem bir havada şenlik şeklinde yeni stadımıza geçmek harika olurdu ama umarım en azından ilk maçımızda güzel bir hava olur ve doyasıya tadını çıkarırız :)
Ben muhtemelen ilk macta polonyada olacam ama kalbim burda olacak :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben muhtemelen ilk macta polonyada olacam ama kalbim burda olacak :)
Vaaaayy polish girls falan are the best  :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersan

kolonlar cuma günü takılacak bence, cumarteside olabilir  :D
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Deniz

Vaaaayy polish girls falan are the best  :evillol: :evillol:
Bak işte :D sonra bizi niye avrupa birligine almiyorlar diyoruz.adamlar bir alsa nüfus 5 senede iki katina cikar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak işte :D sonra bizi niye avrupa birligine almiyorlar diyoruz.adamlar bir alsa nüfus 5 senede iki katina cikar :D
:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kadir

Hayırlı kandiller arkadaşlar.. Yaklaşık 1. 5 saattir statta çalışan görünmüyor umarım bi sıkıntı yoktur?