Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

saymanıza gerek yok toplam kapasite +,- 500, 44.000   :D, neyse ben kaçdım , hep dünya işi olmaz  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@bjk_mabet Kapalı ve Numaralı alt tribünlerinin yakınlığı ve derinliği premier lig'deki gibi mi olacak?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

saymanıza gerek yok toplam kapasite +,- 500, 44.000
daldım sayıyorum abi bıtmek uzere ama kategori 7 blok 123 fena  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

burak tam sayıyı yazarsın sadece saydigin karelerin toplamini yazsan yeter  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hocam toplam satılan kombine sayısını mı hesaplayacaksın

Çevrimdışı Burak Akay

burak tam sayıyı yazarsın sadece saydigin karelerin toplamini yazsan yeter  :icool:
aynen tektek bütün satışa çıkmış koltuları sayıyorum diğerlerini bilmem karıştırmıyorum :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Ali Aba

canlı yayın kamerası gitmiş açılmıyor seyredemiyorum heybetli stadı

Çevrimdışı kaanzor

Yayın gitmiş bence kolon takıyolar süpriz yapıcaklar  :D :D
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ali Aba

öyle süprize can kurban eger öyle yapacaklarsa hergün yayın gitsin açıldıgında stat bitmiş olsun  :sevinc  :sevinc  :sevinc  :sevinc

Çevrimdışı ALBATROS

kolonu takacak vinç kabloya çarpmıştır  :bandit:

1903'e kalmış 53 hadi arkadaşlar üyeliğe yükleniyoruz  :s18: :s18:

Çevrimdışı idil

Türkiye Futbol Federasyonu, tarihi bir kararı hayatı geçiriyor. Yeni sezonda 'tribün kapatma' cezası yok. Bundan böyle hangi maçta hangi tribünde olay çıktıysa, orada yer alan taraftarlar cezalandırılacak. Kulüpler de cezalı taraftarların kombineleri yerine bilet satacak. Böylelikle kulüpler 'taraftarsız' ve 'hasılatsız' kalma probleminden kurtulacak.
KAPALI ÜST VE YENİ AÇIK BOL BOL CEZA ALIR
NUMARALI HİÇ ALMAZ,ESKİ AÇIK ARA SIRA ALABİLİR

Ooo operasyon tamam. Bir sene boyunca ceza almayan gs ye artık her maç saha kapatma verirler ne de olsa klübe yarayacak. Bizim cezalar da bir anda kalkar. İzleyin komediyi şimdi :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

Kolonlar pazartesiden ince takilmaz bugun güvenlik aglari takiliyir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaşlar abilerim saydım ve bitti doğruluğundan eminim hatasızdır bu rakam sadece kombine alımı için satışa çıkan bölümlerdir bilginize hayırlı olsun toplam rakam 32.869
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar abilerim saydım ve bitti doğruluğundan eminim hatasızdır bu rakam sadece kombine alımı için satışa çıkan bölümlerdir bilginize hayırlı olsun toplam rakam 32.869
eyvallah emeğine sağlık  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Stadın kapasitesi ne oluyor o zaman  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Sponsora ayrılanlar vardı. 2400 civarı deplasman var, 1903 tribünü, localar ve vip tribün de toplam 5000 falan. Hepsini toplayınca 40.269 gibi bir rakam çıkıyor.

Çevrimdışı Burak Akay

eyvallah emeğine sağlık  :)
Rica ederim biraz boş vaktim vardı o ara sayıyım dedim :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ErsinA.

bu dar kombine mi satılmış yani? anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Burak Akay

bu dar kombine mi satılmış yani? anlamadım  :alala:
yok hocam bu komple satışa çıkan passodaki biletler satılmışda satılmamışlarda dahil
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

teşekkürler @Burak Akay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:48:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hoydaaa
ben zaten 38 civarı bir stad olarak görüyordum.
41903 bile çıkmadı rezalet :s20:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

@Burak Akay
1.bölümlerin sıra sayıları hakkında bilgi verir misin ?
2.vip dahil mi?
3.404-405-406 dahil mi? teşekkürler

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 13:49:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana