Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025237 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Herkese günaydın hayırlı Cumalar. Mabet abi yardırıyor yine Twitterdan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabed çatı örtüsünün ısrarla Tio2 kaplı ptfe membran olduğunu söylüyor çok ilginç ,
Ayrıca tribünlerde ne ağ nede tel örgü olacakmış tam istediğm gibi.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

O değil de
Benim kombine aldığım yerde yanımda 2 koltuk vardı
Şimdi 3 olmuş
3 nasıl oluyor bir sağında bir solunda 2 tane değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

https://www.youtube.com/watch?t=46&v=HnHmO3hls7s

Gaziantep Arena

Dağın başına stat dedikleri bu olsa gerek. Bu nasıl kafa bilmiyorum. Gelişime açık kentte değil ki kardeşim, yakında çevresi düzenlenir nüfus oraya kayar diyelim. Nüfusu kayıyor büyük illere.

Yazık günah.
toki hep böyle yapıyor ki şehir merkezindeki stadın yeri kupon arazi olduğundan orayı avm ,rezidans cart curt birşey yapıyor stadı da dağın başına bir yere  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tek açı nasıl oluyor onu anlamadım Armağan 180 derece  görüyoruz. Tek açı değil. 3 açıyla. Insana bir dağ versen ötekini ıster.

Yok yani abi, Bir de Misal Yeni açığın oradan bir kamera olsa, diğer açıdan stadın seyri mümkün kılınsa anlamında dedim.

@bjk_mabed çatı örtüsünün ısrarla Tio2 kaplı ptfe membran olduğunu söylüyor çok ilginç ,
Ayrıca tribünlerde ne ağ nede tel örgü olacakmış tam istediğm gibi.

Türk seyircisine çok güveniyorsunuz. Zaten senede 3-4 maç seyircisiz cezası alıyoruz, böyle kim bilir ne olur. Kendini bilmeyen insan, bilenden daha fazla.

Çevrimdışı Efe

dun ben ayrintili inceledim kotuklarda artis var gibi geldi bana bazi bloklarda saymaklazim toplam kac kare var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

O değil de
Benim kombine aldığım yerde yanımda 2 koltuk vardı
Şimdi 3 olmuş
Karistirmaaa :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

Halatlarin altina konacak ahşaplar gelmis gorunutuye gore cati isi artik hizlica surecege benziyor tek eksik halatlar kaldi onlarda geldimi bu is birmistir sadece zamana bakacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı selçukaras

dun ben ayrintili inceledim kotuklarda artis var gibi geldi bana bazi bloklarda saymaklazim toplam kac kare var

benim koltukların yanıda dolu gösteriliyordu ilk aldığımızda. şimdi boş gösterilip şatışa çıkarılmış. bende anlamıyorum. yerleştirmeler falan farklı. değişmiş koltuklar.

Çevrimdışı ahmetx

Türk seyircisine çok güveniyorsunuz. Zaten senede 3-4 maç seyircisiz cezası alıyoruz, böyle kim bilir ne olur. Kendini bilmeyen insan, bilenden daha fazla.
BIktım artık şu saha kapanmalarından  :akuma:

Benim koltuk yanları boştu şimdi dolu.

Rahatsızım bundan.  :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bi tane de üstümde var  :evillol:
Öyle değil yahu bi tarafımda tabii ki

Çevrimdışı ahmetx

kapasite 44 bini geçmez umarım ,tıkış pıkış olmasın sonra.

Çevrimdışı ErmanS

Passolig uzerinden mi gorulebiliyor bu koltuklar? Butun koltuklari mi gorebiliyosunuz? En kolayi bi ekran goruntusu alip atabilir misiniz merak ettim :)

Çevrimdışı serti67

eskı acık cacıda haraket var kolonlar takılacak sanırım ve hepımız rahatlıcazzz:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

kapasite 44 bini geçmez umarım ,tıkış pıkış olmasın sonra.
Düz 45 iyidir  :D
Ben tıkış tıkış seviyorum
Eski kapalı gibi

Çevrimdışı ahmetx

Yahu herşeyi anlarım da, fellik fellik, çatı kaplama malzemesinin ne olduğunu, içeriğini falan merak edenleri asla anlamıyorum. atex mi olacak ptfe mi olacak falan.

:evillol:

Çevrimdışı serti67

yanlıs alrmmış mabet bugun takılmıcak dıdı :s20:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Düz 45 iyidir  :D
Ben tıkış tıkış seviyorum
Eski kapalı gibi
sen bekarsın anlaşılan, insanlar eşiyle çocuğuyla gelmek istiyor.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmetx

Yahu herşeyi anlarım da, fellik fellik, çatı kaplama malzemesinin ne olduğunu, içeriğini falan merak edenleri asla anlamıyorum. atex mi olacak ptfe mi olacak falan.

:evillol:
akustik ,ışık geçirgenliği ve dış görünüm açısından en önemlisi çatı örtüsü

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 11:13:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
BIktım artık şu saha kapanmalarından  :akuma:
seneye rekoru kırar bizim taraftar ama kapanma rekoru.
9-10 maç kapanma bekliyorum.
son antep maçı lideriz maçın başından başladılar küfürlü tezahürata diğer tribünler ıslıkladı yapmayın diye.
artık kasten yapıldığına inanıyorum hem de liderken ihtiyacımız varken niye ısrarla küfürlü tezahürat :akuma:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana