Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025213 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı serti67

günaydın eskı acık localarda çerçeve cam takılanlar var benmı yanlış gördüm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Burak Akay

Günaydın Herkese Hayırlı cumalara bu resimide lig tv paylaştı biraz önce
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın beşiktaş ! @Abdülkader Keita binbir surat Atilla Arcan gibisin  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın herkese....

Köyden indim şehire filminde Ali Rıza emmiyi bekleyen kardeşler gibiyim. her sabah kamerayı açıp eski açıkta kolon varmı diye bakıyorum. yine yok yine yok   :s20::D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın herkese....

Köyden indim şehire filminde Ali Rıza emmiyi bekleyen kardeşler gibiyim. her sabah kamerayı açıp eski açıkta kolon varmı diye bakıyorum. yine yok yine yok   :s20::D
"Daha gelmedi mi bu herif?"  :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yldrmaydn

bugün sabah stada gelen bir beton mikseriyle birlikte geldik yolun bir kısmını. herhalde şimdiye işini halledip dönmüştür :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Burak Akay

Kiriş takılmış kapalı yeni açık dönüşü  :claps:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mayıs 2015, 10:27:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Kiriş takılmış kapalı yeni açık dönüşü  :claps:
yesss
o zaman diğer köşeyi de hallediversinler artık...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Abu Ali Imran

kablo alti icin geldi galiba... yanlis gormuyorsam...
[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 10:37:34 Abu Ali Imran ]

Çevrimdışı Burak Akay

Bu kamyondakiler ne acaba şimdi paletli indirecek takipteyiz :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Abu Ali Imran

[ Son Düzenleme: 29 Mayıs 2015, 10:38:29 Abu Ali Imran ]

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı mtorunlu

Prekastların zarar görmemesi için halatların altına konacak tahtalar olabilir mi?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Koskoca Teknoloji devi vodafone ve beşiktaş tüm inşaatı tek açı tek kamera ile bitiriyor ya.  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Erhan

Günaydın ahali hayırlı cumalar bu arada

Kirişin biri takılmış hedef diğer köşe

Büyük ihtimalle halatların serileceği paletler indirilio giriş-çıkış kapılarına

Çevrimdışı yigitcan1903

Koskoca Teknoloji devi vodafone ve beşiktaş tüm inşaatı tek açı tek kamera ile bitiriyor ya.  :ebebe: :ebebe:
Neden eski açıktan da izledik bi süre :D

Neden eski açıktan da izledik bi süre :D

Yine tek açı ve tek kamera idi. Şimdi de tek açı ve tek kamera. :)

Ha birazdan, ama dönen kamera var daha ne olsun diyenler de gelecektir, onlara verecek cevabım yok.

Onlar her zaman haklılar.  :lol:

https://www.youtube.com/watch?t=46&v=HnHmO3hls7s

Gaziantep Arena

Dağın başına stat dedikleri bu olsa gerek. Bu nasıl kafa bilmiyorum. Gelişime açık kentte değil ki kardeşim, yakında çevresi düzenlenir nüfus oraya kayar diyelim. Nüfusu kayıyor büyük illere.

Yazık günah.

Çevrimdışı yigitcan1903

O değil de
Benim kombine aldığım yerde yanımda 2 koltuk vardı
Şimdi 3 olmuş

ysariusta

• Ziyaretçi

Tek açı nasıl oluyor onu anlamadım Armağan 180 derece  görüyoruz. Tek açı değil. 3 açıyla. Insana bir dağ versen ötekini ıster.