Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029744 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Günaydın forum ahalisi

Ortam gergin yine.O deil de bu hızla 29 ekim hayal gibi geliyor bana 2.yarıya yetişse bari die düşünüyorum.Engellemeden öte o çatı kapanacak kesin ve kesin bence kiriş mevzuları üretimde sıkıntı var gibi geliyor.

Hayırlısı olsun bu stad bi gün bitecek  :super:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 10:40:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hoydaaaa ver müzüğü kapat ışıkları :director:
kavga konularına dinimiz de girdi ya ne kolonmuş arkadaş :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı brci

Arkadaşlar Daha fazla konu dışına girmeyelim siyasiden girdiniz Din konusuna bile geldiniz

ben yeni formayı paylaştım harbi neydi bizim forma başlığımız oraya geçeyim :)

Çevrimdışı ahmetx

Beyler tartışmanın büyümemesi için konu dışıları sileceğim.Tartışmalara özelden devam edebilirsiniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

neyse bende uzatmayayım artık necmi abi kızacak şimdi siler süpürür zaten buraları :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın forum ahalisi

Ortam gergin yine.O deil de bu hızla 29 ekim hayal gibi geliyor bana 2.yarıya yetişse bari die düşünüyorum.Engellemeden öte o çatı kapanacak kesin ve kesin bence kiriş mevzuları üretimde sıkıntı var gibi geliyor.

Hayırlısı olsun bu stad bi gün bitecek  :super:
Bi kavga da bitiş tarihinden koparırız şimdi  :evillol:
Obitaş vs Çiçekler bitince napıcaz diyoduk
O başlamasa bari yeniden  :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı hakank

stad milletin sinirlerini zorlamaya başladı hayırlısıyla bitseydi
neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı Oktay

yahuu sen yüz yüze konuşurken mulayimsin ,forumda niye niye bu konulara giriyosun :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Bu sefer kavgaya katılmadım uzaktan izledim sizi , Ama şunu söylemeden edemeyeceğim sabahtan beri Söylediğin her söze ve Düşüncelerine Bire bir katılmakla beraber Altına imzamı atıyorum :ok: @Abdülkader Keita
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

Biz Beşiktaşlılar konu bulmakta üzerimize yok  :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

yahuu sen yüz yüze konuşurken mulayimsin ,forumda niye niye bu konulara giriyosun :evillol: :evillol: :evillol:
Orda açmıyosun hassas konuları  :evillol:
Beşiktaşa karıştılar mı sakin olmam
En son biri bastı kongrede damarıma
Neler söylediğimi hatırlarsın aşağıya

Çevrimdışı ömer

Hibrit çim konusunda bende hem fikirim 112 yıl süresince kumda normal çimde oynayan bi camia varsın 1 yılda daha normal çimde oynansın bi daha ki sezon Hibrit çimi sersinler

Bu hibrit çiminde serme olanı vardı bir belgeselde gõrmüştüm serdikleri gün maç oynanabiliyordu bizde neden düşünülmedi acaba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hibrit çiminde serme olanı vardı bir belgeselde gõrmüştüm serdikleri gün maç oynanabiliyordu bizde neden düşünülmedi acaba
Avustralya AAMI Park Stadyumu'nda o kullanılmıştı ama 1 sene boyunca başka bir yerde yetiştirilmişti sonra rulolar halinde getirilmişti bizde öyle bir planlama olmadı sanıyorum. O yüzden direk sahada yetiştirilecek :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Ben Bu sefer kavgaya katılmadım uzaktan izledim sizi , Ama şunu söylemeden edemeyeceğim sabahtan beri Söylediğin her söze ve Düşüncelerine Bire bir katılmakla beraber Altına imzamı atıyorum :ok: @Abdülkader Keita
kankanı buldun sonunda :D :D

Çevrimdışı ahmetx

Avustralya AAMI Park Stadyumu'nda o kullanılmıştı ama 1 sene boyunca başka bir yerde yetiştirilmişti sonra rulolar halinde getirilmişti bizde öyle bir planlama olmadı sanıyorum. O yüzden direk sahada yetiştirilecek :)
Evet direk sahada ekim ve dokuma yapılacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ömer

Bize 2 ay rahat kazandırırdı

Çevrimdışı Erhan

Paletli reiz yeni açığın tek açık kirişinin oraya beyaz iskelelerden koyucak galiba o kiriş takılsa bari bugün  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Burak Akay

Selamlar Cümleten @bjk_mabet Başkan öğlen 12 yi bekleyin demişti bakalım az kaldı.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 11:30:34
Bize 2 ay rahat kazandırırdı
bursa çimini tesislerinde yetiştirmiş alıp koyacaklar öyle bir haber okumuştum.
hibrit mi değil mi bilmiyorum onların ki nasıl.
bizim imkanımız var mı olabiliyor muydu bilmiyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi nerde takılıyor yaw heyecan yaptım alacağın olsun  :D
hocam senin profil fotosu efsane twitterda sıkı takipçinim baya güldürüyon twitlerinle :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mayıs 2015, 11:34:51
hocam senin profil fotosu efsane twitterda sıkı takipçinim baya güldürüyon twitlerinle :D
senin ki de efsane :kop:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

Ne mulayimi abi yaa.. Her an bi atraksiyon bekliyom adamdan...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...