Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028361 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bende bu konuyla ilgili gerildiğimi söylemiştim daha önceden. Başımıza o kadar şey geldiki insanın içine kurt düşmeden yapamıyor. Ama haklısın herşey heryerde ulu orta söylenmez. Ben senin bildiğin şeylerin hiçbirine vakıf değilim. Sadece burada sizleri takip ediyorum. İleride öğrenmek isterim yaşanmışlıkları. Ama bu akşam başkan arasa bana herşeyi anlatsa kendime bile söylemem. Bazı şeyler içimizde kalmalıdır. @Necmi
Bu arada 5.günün şafağında sadece kolonmu takılacak. Halatlarda geliverseydi ya :evillol:
bir bilgim yok ama tahminim önümüzdeki hafta içi halat işleri başlar bildiğim kadarıyla fransızlar gelmiş firmalarıda onları burda boş boş yatırmaz hızlıca işe girişeceklerdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir bilgim yok ama tahminim önümüzdeki hafta içi halat işleri başlar bildiğim kadarıyla fransızlar gelmiş firmalarıda onları burda boş boş yatırmaz hızlıca işe girişeceklerdir.
Geçen Gün konuşuyorduk Ya , Gayrimüslimlermiymiş acaba :bandit: @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alparslan

Halat işleri hızlı yapılabilen bir süreçmidir. Kirişler kolaylıkla takılabiliyordu. Acaba halatların yapılabilme süresi nedir. Umarım kolay ve hızlı gidebilen bir süreçtir. Tabi bir de önce halatlarımı sarkıtacaklar yoksa orta yuvarlakmı imal edilecek önce. Belki eş zamanlı gidiyordur bilemiyorum. Benimkisi bir umut işte:) Belki hızlı yapılır ve stadı erken açarız diye bir umut.

Çevrimdışı Efe

Halat işleri hızlı yapılabilen bir süreçmidir. Kirişler kolaylıkla takılabiliyordu. Acaba halatların yapılabilme süresi nedir. Umarım kolay ve hızlı gidebilen bir süreçtir. Tabi bir de önce halatlarımı sarkıtacaklar yoksa orta yuvarlakmı imal edilecek önce. Belki eş zamanlı gidiyordur bilemiyorum. Benimkisi bir umut işte:) Belki hızlı yapılır ve stadı erken açarız diye bir umut.

halatlar 2 ayda bitiyor haziran sonu diyorduk ama temmuz sonu çatı havada olacak gibi görünüyor  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

halatlar 2 ayda bitiyor haziran sonu diyorduk ama temmuz sonu çatı havada olacak gibi görünüyor  :)
Ağustos sonu itibariyle tamamen biter heralde çatı yani membran hariç. Vinçler sahadan çıkar ve kaplama ve çim başlar. 29 Ekim hala mümkün :D

Çevrimdışı Mustafa_UK

ihsan Coskun'nun gorevinden ayrildigini duydum kendi istegiylemi yoksa kovuldumu net bilmiyom.

Bu Konuda bilgisi olan varmi?

Çevrimdışı Efe

Ağustos sonu itibariyle tamamen biter heralde çatı yani membran hariç. Vinçler sahadan çıkar ve kaplama ve çim başlar. 29 Ekim hala mümkün :D
aynen iş planının 30 gün civarında gersinde olacak çok sıkıntı değil 30 gün ama ilk bi bitirsinler bakalım daha garip işler çıkmasında :bandit:
[ Son Düzenleme: 28 Mayıs 2015, 01:40:57 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ihsan Coskun'nun gorevinden ayrildigini duydum kendi istegiylemi yoksa kovuldumu net bilmiyom.

çok oldu onun gideli  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

7 aydır yok gerisini boş ver iş idaresini propan yapıyor öyle uygun görünmüş kabayı bile götüremeyen zaten ince işleri birbirine katardı
Beşiktaş için hayırlısı oldu Bildiğim kadarıyla merkeze çekildi :)  yönetim burdan benim yakarışlarımı duymuş herhalde :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bence temmuz sonu biter işi biraz sıkacaklardır.

Çevrimdışı Anıl

Eğer dediğin gibi olursa 29 Ekim'e rahat rahat yetişir @Necmi abi :tabe:

Çevrimdışı Efe

İş planı onu diyor temmuz sonu havaya kalkarsa sıkıntı yok 29 ekime kadar açarız stadı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Haziran ve Temmuz aylarındaki performans belirleyici olacak yani stadın açılış tarihini öyle diyebilir miyiz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Haziran ve Temmuz aylarındaki performans belirleyici olacak yani stadın açılış tarihini öyle diyebilir miyiz :)

aynen öyle  temmuzda çatı işi çelikler dahil, mebran hariç biterse keyif yapmaya başlayabiliriz yok bitmezse 1 ay gecikmeli olacak sonrasında ocağa kadar bekleriz öbür türlü 29 ekime yetişir gibi başkan bugün yine söyledi stadı bitirmeliyiz artık diye bakalım neler olacak haziran ayı çok değerli hale geldi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Kesinlikle :icool: Daha doğrusu çatının havaya kalktığı tarihten sonra açılış netleşir

Çevrimdışı Tolga

aynen öyle  temmuzda çatı işi çelikler dahil, mebran hariç biterse keyif yapmaya başlayabiliriz yok bitmezse 1 ay gecikmeli olacak sonrasında ocağa kadar bekleriz öbür türlü 29 ekime yetişir gibi başkan bugün yine söyledi stadı bitirmeliyiz artık diye bakalım neler olacak haziran ayı çok değerli hale geldi :ok:
Kesinlikle :icool: Daha doğrusu çatının havaya kalktığı tarihten sonra açılış netleşir
O zaman bu 2 ayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor umarım yine başka sıkıntılar çıkmadan şu çatı işlerinde belli noktaya gelebiliriz :ok:

Çevrimdışı Efe

O zaman bu 2 ayı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor umarım yine başka sıkıntılar çıkmadan şu çatı işlerinde belli noktaya gelebiliriz :ok:

bundan sonrası halat ekibinin işi onların hızı açılışı belirleyecek bu arada içeri vinçlerin gelmesi gerekiyor onlardan hiç haber yok  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Artık bu yaz bu işi bitirmemiz lazım dedi başkan bugün bakalım bitirebilecekler mi çok önemli 3 ay var önümüzde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GökhanG

29 kasım doğum günüm o güne kadar açılsın madedimiz başka bişey istemiyorum.hayal ediyorum hergün.Eski açıktayım tribünler tıklım tıklım karşıda yeni açık yanda kapalı hep bir ağızdan gücüne güç katmaya geldik diye inliyor stad..yazarken bile heyecanlandım ya la :evillol: :halay:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı Geovani

Stadın ekimde açılmasını engelleyici en büyük etkenin çim olacağını düşünüyorum bu sezon için hibrit olayını kasmasak normal serme çimle başlansa...önümüzdeki sezon bitiminde yapılsa bana çok daha mantıklı geliyor...hem hasılat dahada önemlisi takımın artık bi evi olduğunu anlaması lazım...hibrit olayını çık programdan 60 gün kardayız...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı TØLGA

Stadın ekimde açılmasını engelleyici en büyük etkenin çim olacağını düşünüyorum bu sezon için hibrit olayını kasmasak normal serme çimle başlansa...önümüzdeki sezon bitiminde yapılsa bana çok daha mantıklı geliyor...hem hasılat dahada önemlisi takımın artık bi evi olduğunu anlaması lazım...hibrit olayını çık programdan 60 gün kardayız...
1 kere yapılmaz ise hibrit birdaha yapılmaz sanmıyorum ben  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

aman ufuk ağzını hayra aç Başkan buraları okur falan ciddiye alır.  :D  iki ay geç bitsin varsın ama hibrit önemli

Çevrimdışı kartalizm

baskan salon için sponsora yaptıracagız dedi,detay hakkında bi bilgisi olan yok mu?
(sonuçta o da inşaat iş o yüzden buraya yazdım  :D :biggrinking:)
kardeşim koç grubundan bahsedilmişti daha önce ama (beko arena gibi )net olarak ifade edilmedi@Kartal1903
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Tolga

kardeşim koç grubundan bahsedilmişti daha önce ama (beko arena gibi )net olarak ifade edilmedi@Kartal1903
:hosgeldin

Çevrimdışı Geovani

valla @Necmi abi ilk yarı bitmeden yarıştan kopmada var camia barut fıçısı gibi belirsizlikler gerilen bünyeleri daha da geriyor daha taraftarın ve futbolcularında yeni stada alışma süreci olacak abi...giremeyen göremeyen arkadaşlar abarttığımızı düşünüyor olabilir oldukça baskılı bir stad yapıldı,inönüdeki atmosferi çok çok çok daha geride bırakacak bir yapı var ortada,bununda bir alışma süreci olacağına inanıyorum kii kapalı alt ve numaralıda konfor arayan ve uzun süredir stadtan ayrı kalan bir kitleninde geleceğini düşünürsek ne kadar erken girersek o kadar kardır diye düşünüyorum abi,inş okuyordur sayın başkanımız...artık bir hafta bir günün bile önemi olduğunu düşünüyorum,verilen emeğin çekilen cefanın tabii ki farkındayız ama erken açabilmek için tüm şartların zorlanması gerektiğini düşünüyorum...bende amma çok düşünmüşüm  :D :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR