Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

26/27 MAYIS

Gece... Gündüz... Gece... Gündüz...
Deve... Cüce... Deve... Cüce...

Eline sağlık @martin40  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı AdemG

hep @AdemG  Özenirdim onun gibi oldum :evillol: :evillol:
muhahaha
oktay'cim senin bu rutbe seviyesinde kalma sansin hic yok..dogana ters. :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben eskiyim abi rütbe söktüm sadece :evillol: :evillol:
Biliyorum. Biraz yeni üye gibi takılayım demişsin ya ...... o bakımdan yeni üye muamelesi yaptım  :D Diğerlerinde bendeki espri anlayışı yok  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

muhahaha
oktay'cim senin bu rutbe seviyesinde kalma sansin hic yok..dogana ters. :evillol:
bazılarına burdan kapak yapmak için rütbe sökmem lazımdı ademcim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Pazartesi sabahı eski açık tepelerine bakin :) çok zamanım yok ayrıntılar yarin öğlen 12 de:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

Pazartesi sabahı eski açık tepelerine bakin :) çok zamanım yok ayrıntılar yarin öğlen 12 de:)
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Wooooowww işte ben bu adamı seviyorum hep ağzından hayırlı şeyler çıkıyor  :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

konu bitti dagilin beyler :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şunu sabah yazsaydın ya . Forum birbirine girmezdi  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ZEKI

Şunu sabah yazsaydın ya . Forum birbirine girmezdi  :)
ya pazar gecesi yazaydi @Hasan Tahsin abi ne olurdu forumun hali

Çevrimdışı mert_

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı carsi

:ok: :ok:

Madem mutabıksak asma germe çatıda ne diye dallandırıp budaklanır konu öyle ise burda yapılmak istenen çok farklı  :) Buna zaman geçtikçe daha çok kanaat getirir oldum yunus arkadaşımız algı yönetimi yapmak istiyo kime hangi foruma hizmet etmek istiyorsa sürekli birilerini kendine taraf cephe uğraşı içinde ama ben kendisinin iyi niyetinden kendi adıma şüphe ediyorum çatıdaki rötarı Mabet kaç defa açıkladı şartlardan ötürü ordan malzeme alınıyor korkuluk yapılıyo diye açıklama yaptı sözüne itibar ettiğim bi kaç kişiden biri bunu söylüyorsa aksini iddia edenler sorgulanmalı

Çevrimdışı TØLGA

mabet çıldırdı kolonları tek başına takacak  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

mabet sen bunu yazdın ama yine bildiğini okur burdakiler :D

Çevrimdışı Türkay

O zaman buyrun halaya  :halay: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı carsi

Teşekkürler mabet... :ok:

Çevrimdışı muhendis

Yaşınızı ve nereden yazdığınızı belirtseydiniz keşke. Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.
Hasan tahsin abi yaşım 32, Anadolunun bağrında yüreği anasının karnından dünyaya geldiği andan beri Beşiktaş sevdasıyla dolu bir kardeşinizim.Az çok dünyayı, bilimi,sporu,siyaseti takip eden 2 yavru kartal babası bir Beşiktaşlıyım.Beşiktaşımın halini gördükçe üzülüyorum son 10-12 yıldır.kendimce bir kurtuluş reçetesi yazdım, katılmışsanız gurur duyarım.saygılar abicim...

Çevrimdışı Oktay

@bjk_mabet sence forum yazdıklarından tatmin olmuşmudur ,,yeteri kadar açıklayıcı bilgi verdiğine inanıyomusun??

Çevrimdışı erty

:claps: :claps: :halay: :halay: :money: :money: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ya pazar gecesi yazaydi @Hasan Tahsin abi ne olurdu forumun hali
Ben hala inanmayanları görüyorum @Deniz " ben halatlardan korkmuyorum kolonu koyalım "  @Abdülkader Keita ise " 5 kolon sendromu " mesajı veriyor hala  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Abi yine bombayı bırakmışsın gece gece :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Ben hala inanmayanları görüyorum @Deniz " ben halatlardan korkmuyorum kolonu koyalım "  @Abdülkader Keita ise " 5 kolon sendromu " mesajı veriyor hala  :)
o ikisinin recetesi yok..abi