Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Avrupa ligi final maçını izliyorum şuan;
Dnipro taş gibi futbol oynuyor, helal olsun büyük başarı yakaladılar.kupayı alsalar da alamasalar da alkışı hakettiler!
Şimdi asıl anlatmak istediğim meseleye geliyorum.Bu Dnipro takımından seneye en az 5 futbolcu Avrupa nın çeşitli büyük kulüplerine gider.Bu gariplerim de futbol sahnesinden en az bi 10 yıl silinirler sonra bir jenerasyon daha tutturup dönebilirlersee ne ala.yoksa geçmiş olsun!
Peki ama neden, çünkü bu yıl final oynayan takımın tesisleşme, profesyonelleşme, şirketleşme, kalıcı büyüme, vitrin takımı olma, başarı alışkanlığı vb konularda atılımı yok.Bu yıl ortalama 50.000 kişiye oynar seneye 3-4 bin ortalama anca...çünkü seneye bu takım liginde oynayacağı x takımı maçında seyircisi rakibi beğenmez maça gitmez.başarıya doymuştur, çünkü hedefi küçüktür ve en önemlisi o 50.000 ortalama rakiplerin büyüklüğü nedeniyle ve geçici süreliğine yakalanmıştır.çünkü seyirci kendi mütevazi takımını değil rakibin o anlı şanlı, şöhretli, yıldız futbolcularını ve büyüklüğünü izlemek için stada gitmiştir.çünkü bugüne kadar elediği o büyük takımlar yılda 500.000 forma satmaya, devasa sponsorluk anlaşmaları yapmaya, ortalama 50.000 e oynamaya devam etmektedir.gariban dnipro ise çöküş içindedir başarı artık çok uzaktır.
Arkadaşlar, değerli büyüklerim sevgili kardeşlerim; eğer dnipro olmak istiyorsanız, liverpool,arsenal,milan,barcelona vb maçlarında 70.000 kişiyle stadı doldurun, gençler maçında 3000 kişi yeterlidir.size 32-33-34 lük eskitmeleri yıldız diye kakalayanlara destek olun, devasa tesisler,devasa sponsorluk anlaşmaları vs yapanları da sonuna kadar aşağılayın bunlar beceriksiz deyin, çilek getirmiyorlar diye kızın.
Amaaa en azından bir porto, bir ajax, bir juventus olmak istiyorsanız, çileklerin buraya gelmesi için yalvarmak yerine onların menajerlerinin kulübümüze futbolcumu alın diye yalvarmasını istiyorsanız, lütfen sizin için bu renkler için bu forma için risk alanlara elini taşın altına sokanlara, geç de olsa eksikleri de olsa dünyanın en güzel stadını yapanlara sahip çıkın.yenilse de, 3. De olsa, çilekler de almasa o sradı her maçta 70.000 falan istemiyorum sadece 41.903 kişi doldurun; bakın bu kulüp bu arma nerelere gelecek, bizler o çilekler için bu formayı sevmedik, o şöhretler için o stadı doldurmayalım.
Unutmayın o stad 5 sezon boyunca her maç 41.903 kişiye oynasın, bunu bir yere not edin vodafone lar, toyotalar,vb hepsi sponsorluk için kapımızda yatacak.o forma her yıl 500.000 satsın bakın bakalım forma reklamları şimdikinin kaç katına verilecek.Lütfen sizden rica ediyorum, özellikle de İstanbul taraftarımızdan, bu yıl gördüğümüz o sahipsiz, başakşehir vari takımı bize bir daha izlettirmeyin.o stadda boş tek bir koltuk olmadan 4-5 sezon geçirelim, rakip ayırt etmeyelim, o formaları tüketelim.bakın bu kulüp önümüzdeki 10 yıl içinde nerelere geliyor.lütfen bu yazdıklarımı unutmayın.hepinizi çok seviyorum.herkese sevgiler...
Yaşınızı ve nereden yazdığınızı belirtseydiniz keşke. Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

@anilt , @Necmi abi ve @Efe abinin Verdiği bilgiye göre iş planına göre Kirişlerin mayıs sonunda bitmesi gerekiyordu !! Evet hiç yavaşlama yok haklısın :ok:
Şimdi yaşanacak tüm gecikmeyi kolonlara mı bağlayacağız ? Sanki tüm kirişler bitti sadece kolonların takılmadığı yer kaldı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne alakası var ? Sabahtan bu yana konuşulanlar saçmalık zaten. Mabet twitterda ve burada defalarca tüm tribünlerin üzeri kapalı diye belirtti. Bugün en son konuşulan ise sahayı nasıl aydınlatacağızdı. Acaba aydınlatma direği mi diksek kirişlerden mi aydınlatsak bu tartışıldı tüm gün.
O , Onayladıgın iletide , Bu konuyu konuşanların Beşiktaşlılıgından şüphe ederim , Troll derim yazıyordu !! Bu sabahtan beri bu konuyu konuşan Beşiktaşlılara bir hakarettir ! Kimsenin Beşiktaşlılıgını sorgulamak kimseye duşmez !! İletiyi tam okumadan onaylamışssın demekki !! Hala onaylıyorsan o iletiyi , Sende hakaret ediyorsun demektir :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne alakası var ? Sabahtan bu yana konuşulanlar saçmalık zaten. Mabet twitterda ve burada defalarca tüm tribünlerin üzeri kapalı diye belirtti. Bugün en son konuşulan ise sahayı nasıl aydınlatacağızdı. Acaba aydınlatma direği mi diksek kirişlerden mi aydınlatsak bu tartışıldı tüm gün.
O saçma bu saçma demekle bir yere varamazsın Anıl
Kimse bir şey yazmaz hale gelir ondan sonra
Sayfalarca bir konu üstünde tartışıldıysa
İnsanlar önemli olduğunu düşünüyor demekki
Katılırsın katılmazsın
Mabet kaynak gösteriliyor
Mabetin de ters köşe edildiğini gördük daha önce
O yüzden sana göre bana göre manasız diye gereksiz diye
Başkası için aynı durum geçerli olmak zorunda değil

Şimdi yaşanacak tüm gecikmeyi kolonlara mı bağlayacağız ? Sanki tüm kirişler bitti sadece kolonların takılmadığı yer kaldı
Yahu onu diyorum işte !! Kolonlara baglamıyrum genel konuşuyorum şuan ve tahmin yapıyorum , Bürokratik engellemelerle yavaşlatıldığını düşünüyorum diye :bandit: Gece saatt 2 den önce stada Malzeme tırı girmesi bile yasaklanmış mesela ! Al sana Bir neden ..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Katılırsın katılmazsın

@anilt  dikkat et @Abdülkader Keita nın verdiği mesaj bile 5 KOLON SENDROMU  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Katılırsın katılmazsın
Yiğitcan abi konu ilk kez tartışılsa haklısın, ama her gün bu kolonlar konuşuluyor ve bu tartışmaların üstüne defalarca çatının tüm tribünlerinin üzerinin kapatacak şekilde olacağı söylendi. Bugün çatı projesi iptal edildi, aydınlatmalar kirişlere falan takıldı. Saçma olan kısım o

Katılırsın katılmazsın
Ayakta Alkışlıyorum seni @Abdülkader Keita :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TØLGA

yavv ne takıldınız :D o kolonlar konulmadıkça konuşulacak
hatırlarmısınız eski açıkta beton pompası girsin diye bir bölgeyi
açık bırakmışlardı bilmeyen soruyodu yapılana kadar da sorulur  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Anıl

An İtibarıyla Kolonlarla ilgili tek kelime dahi etmeyeceğim bundan sonra , Bu tarz iletilere de cevap vermeyeceğim
Saygılar ...

Çevrimdışı yigitcan1903

Yiğitcan abi konu ilk kez tartışılsa haklısın, ama her gün bu kolonlar konuşuluyor ve bu tartışmaların üstüne defalarca çatının tüm tribünlerinin üzerinin kapatacak şekilde olacağı söylendi. Bugün çatı projesi iptal edildi, aydınlatmalar kirişlere falan takıldı. Saçma olan kısım o
Öyle bir şey olmayacağını
Hemen en kötüye hazırlandıklarını ben de söyledim bugün
Yalnız insanların huzursuzluk duyması
Hele ki bu siyasi kaynaklı olunca çok doğal
Beni de aşırı rahatsız ediyor bu durum
Göz önünde yapılan işler bitince
İster istemez çatı konusu tartışmalı hale geliyor
Kaldı ki daha önce de perde arkasında çok sıkıntılar yaşadığımız belli bir şey
Bırakın konuşsun fikir yürütsün herkes
Konuyu kapatmaya geçiştirmeye çalışınca daha kuvvetli şüphe doğuyor
İnsanlar daha çok huylanıyor

Çevrimdışı Oktay

Noldu Oktay abi :alala:
yok  bişey anıl böyle takılıyım biraz normal üye gibi  :D

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar halatlarda bir gecikme oldugu belirtilen is planindan su an icin sapildigi meydanda, ama su sapma ilerleyen calisma doneminde telafimi edilir yoksa, cig gibi buyuyerek sapma dahadami artar bilmiyoruz.
Mabet kardesimizin dedigi gibi, olay cozumlenmis gozukuyor, kolonlar stadta, bugun arka alanda calisma yapilan bölgeden kirisler icin korkuluklar cikartiliyordu. Kiris montaji devam ediyor ic halkada calismalar devam ediyor. Secime kadar demekle 15 gun icinde takilir demek arasinda bir fark göremiyorum. En olmadi eski acikta o bölgenin membranlarini seffaf yaparlar. Ama asma gergi sisteminde bir tarafin acik olmasi söz konusu olamaz. Bogaz ruzgarini alan bir bölgede o cati lodos ruzgarlarina dayanirmi saniyorsunuz. Evet hepimizde sıkacak dis kalmadi sabrede ede, ama bu işler kolay degil. Binbir zorluk la isler hallediliyor. Gun gelecek, geriye donup okudugumuzda kendimize ne kadar cok gulecegiz. Ama birbirimizin kalbini kırmayalim, hic bir kalp kolondan daha degerli degildir. Söylemlerimize biraz dikkat edelim.

yok  bişey anıl böyle takılıyım biraz normal üye gibi  :D
Abi sen naptın kendine böyle :biggrinking: :biggrinking: @oktay-bjk

Çevrimdışı ZEKI

Öyle bir şey olmayacağını
Hemen en kötüye hazırlandıklarını ben de söyledim bugün
Yalnız insanların huzursuzluk duyması
Hele ki bu siyasi kaynaklı olunca çok doğal
Beni de aşırı rahatsız ediyor bu durum
Göz önünde yapılan işler bitince
İster istemez çatı konusu tartışmalı hale geliyor
Kaldı ki daha önce de perde arkasında çok sıkıntılar yaşadığımız belli bir şey
Bırakın konuşsun fikir yürütsün herkes
Konuyu kapatmaya geçiştirmeye çalışınca daha kuvvetli şüphe doğuyor
İnsanlar daha çok huylanıyor
:claps: :claps: +1903 :claps: :claps:

Çevrimdışı Oktay

Arkadaslar halatlarda bir gecikme oldugu belirtilen is planindan su an icin sapildigi meydanda, ama su sapma ilerleyen calisma doneminde telafimi edilir yoksa, cig gibi buyuyerek sapma dahadami artar bilmiyoruz.
Mabet kardesimizin dedigi gibi, olay cozumlenmis gozukuyor, kolonlar stadta, bugun arka alanda calisma yapilan bölgeden kirisler icin korkuluklar cikartiliyordu. Kiris montaji devam ediyor ic halkada calismalar devam ediyor. Secime kadar demekle 15 gun icinde takilir demek arasinda bir fark göremiyorum. En olmadi eski acikta o bölgenin membranlarini seffaf yaparlar. Ama asma gergi sisteminde bir tarafin acik olmasi söz konusu olamaz. Bogaz ruzgarini alan bir bölgede o cati lodos ruzgarlarina dayanirmi saniyorsunuz. Evet hepimizde sıkacak dis kalmadi sabrede ede, ama bu işler kolay degil. Binbir zorluk la isler hallediliyor. Gun gelecek, geriye donup okudugumuzda kendimize ne kadar cok gulecegiz. Ama birbirimizin kalbini kırmayalim, hic bir kalp kolondan daha degerli degildir. Söylemlerimize biraz dikkat edelim.

@ZEKI hocam ben sabrederim :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Yunus Emre sen de hemen küser gibi hareketlere girme
Tabii ki istediğini konuşacaksın
Evet biliyorum haklısın dediklerinde,merak etme ben de biliyorum
Ama bazen çok bastırıyorsun
Karşı taraf bilmiyor olabilir bazı şeyleri
Sen biliyorsun ama ıspatlaman gerekmez herkese
Öyle bir savaş veriyorsun
Gerek yok
Doğrusunu yaz
İnanmayan,ısrar edeni salla gitsin

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı murat_

Konunun uzamasını istemiyorum Seninle ve kimse ile polemiğe girmek gibi bi düşüncemok yorumum da isim geçirmedim sadece şunu söylemek istiyorum tartışmaya açacağın konularda daha yaratıcı olabilirsin tencit pilavı gibi sürekli insanları trollemeni onaylamıyorum

niye milleti kendinize benzetmeye calisyorsunuz burda hrkes ayni dusunse ne anladin  bu forumdan ha sunuda diyim bende catinin ustunun tamamen kapanacagina inaniyorum ama suphesi olan insanlarada saygim sonsuz cunku o haber cikticikali tek bir kolon takilmadi kimileri diyo ordan aglaraliniyor falan filan ama numarali eski acik tarafina hic yoktan 2 kolon takilabilirdi veya kulup abuk sabuk haberlere resmi siteden cevap veriliyor taraftarlar arasinda bu kadar buyuk kafa karisikligi varken ben sahsen aciklama beklerdim ve bende her nekadar yunus emre dokmeci nin bazi dusuncelerine katilmasamda haksizlik yapildigini dusunuyorum burda herkes konusuyor bazi konularda yunusta o arkadaslar gibi yazdiginda azar yiyen o oluyor

Yunus Emre sen de hemen küser gibi hareketlere girme
Tabii ki istediğini konuşacaksın
Evet biliyorum haklısın dediklerinde,merak etme ben de biliyorum
Ama bazen çok bastırıyorsun
Karşı taraf bilmiyor olabilir bazı şeyleri
Sen biliyorsun ama ıspatlaman gerekmez herkese
Öyle bir savaş veriyorsun
Gerek yok
Doğrusunu yaz
İnanmayan,ısrar edeni salla gitsin
:ok: :ok: