Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

haber portalı adı üzerinde verirsen bu bir haber olur. Kesin doğru olduğu doğrulanmadığı sürece orda yayınlamak doğru değil. Yaparsak diğer sallama haber yapanlardan bir farkımız kalmaz. Burasıda forum herşey konuşulur . Çok kişi yazıyor her kes duygularıyla yazıyor. Forum ortamı sohbet ortamıdır. Bilginin garantisi yoktur. Bir çok kişinin araştırmalarıyla ortaya zengin bilgi çıkar. Mesela kullanılacak bir ürünü bulur burada adını yazarsın 24 saat içinde burda o ürünle ilgili envayi çeşit bilgi kişisel tecrübeler ve buna bağlı yorumlar okursun buda sana üreten firmanın bile anlatamayacağı bilgi zenginliği  sunar. tabiki bunun yanında bir çok gereksiz veya yanlış bilgide dolanır sen içinden sana olan ihtiyacı çıkarır alırsın sonuçta burda bilgiyi profesyoneller vermiyor yok ben saf bilgiyi okumak istiyorum dersen o zaman araştıracaksın buralarda zaman geçirmeyeceksin forumlar sohbet ortamıdır bu sohbetler hatır koymalar sayesinde burda bilgilerin yazıldığınıda unutmamak lazım senin dediğin gibi bir yere buraya düşen bilgilerin %80 i gelmez kaldıki böyle yerlerde var denedik bilgileri yazdığımız bölümler oluşturduk ama biliyormusun oraya mesai harcadık hiç bir şey kolay olmuyor ama girip okuyan olmadı insanlar burayı tercih ediyor. Ben zaten bu eleştirileri anlayamıyorum burda kimseye stad bilgisi verme görevi verilmedi herkes bunu gönüllü yapıyor bu işi gönüllü yapanada bunu şu şekilde yap demek çok abes bir durum elbette insanlar soru soracak sohbet edecek dostluklar kuracak bunun avantaşlarıda olacak bu avantajları kullanacak mesela orda şantiyeyi görme şansı yakalayanların sadece bu forumdaki kişiler olması hiç dikkatinizi çekmiyormu varmı diğer platformlarda stadı görmek isteyen insana direk randevu verildiğini duydunuzmu bunlar burdaki dostluklar sayesinde oluyor bu dostluklarda burdaki sohbetlerle kuruluyor bu gün olumsuz olarak gördüğünüz şeylerin aslında çok olumlu yansımaları var birde işe bu yönden bakın insanlar eve koşturarak gelip pc yi açıyorsa o burdaki sohbetler sayesinde oluyor burdaki sohbeti frenlediğimiz an siteye giriş büyük oranda düşüyor ama sohbetide dengede tutmak gerekiyor

@Necmi abi, noktalara iyi baslamissin ama sona dogru yine kopmussun :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

valla şuan kulübe çok yakın olan bir kaynaktan eski açık hakkında bilgi almak için gerekli girişimde bulundum, eğer bir sonuç alabilirsem paylaşırım. Ayrıca, ben mabet'in söylediklerini dikkate alıyorum, eski açığın üzeri kapanacak telaş yapmaya mahal yok dediyse, doğrudur. Söylediğim gibi bir bilgi gelirse onu da paylaşacağım.
Hadi hayirlisi bekliyoruz haberleri sabirsizlikla..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı sozkul

İnsanlara uçuk gelebilir ama Camp Nou bile sadece tek tribünün üstü kapalı, İstanbul'da yılda kaç maç yağmura denk geliyor ki?

Tek sorun aydınlatma olur, o da ilkel de olsa dıştan direkler ile halledilir.

Çatı kolonlarına takılır aydınlatma..

Çevrimdışı capo di capi

Beyler gönlünüzü ferah tutun. Kongre'den net bilgi kapanacak. En ufak sıkıntı yok.  :ok:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı birkanmaraz

Stad ismi hakkinda bir arkadas yazmis ama hararetli bir zamanda yazmış bende merak ettim bir gelişme var mı veya olduda bizmi görmedik ? @Necmi  abi :)

Çevrimiçi Necmi

Stad ismi hakkinda bir arkadas yazmis ama hararetli bir zamanda yazmış bende merak ettim bir gelişme var mı veya olduda bizmi görmedik ? @Necmi  abi :)
stadın ismi vodafone arena bu isim için 145 M$ ödedi neyin gelişmesi olacak sponsor firma senin olsa değiştirirmisin
bu kadar romantik olmayın futbolda başarı romantizmle gelmiyor

Çevrimdışı birkanmaraz

stadın ismi vodafone arena bu isim için 145 M$ ödedi neyin gelişmesi olacak sponsor firma senin olsa değiştirirmisin
bu kadar romantik olmayın futbolda başarı romantizmle gelmiyor

Yok abi bende biliyorum ama Fikret Orman biz ricada bulunduk dedi ve sonra bir sir gibi bu konu kapandı

Beşiktaş Başkanının adını kısaltmasak...  :akuma:
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 19:39:09 Yunus ]

Çevrimdışı TØLGA

Yok abi bende biliyorum ama F.O biz ricada bulunduk dedi ve sonra bir sir gibi bu konu kapandı
beklentiniz olmasın :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Yok abi bende biliyorum ama F.O biz ricada bulunduk dedi ve sonra bir sir gibi bu konu kapandı
ne ricası ya öyle bir ricada bulunabilirmisin tutki bulundun olmadı bunu açıklayabilirmisin
önümüzdeki on yıl bize sponsor olan birini taraftarın önünemi atacaksın. öylede bir şey yaparsan bir daha nah
sponsor bulursun. Herşeyin bir oluru olmazı var. stad isim hakkını satıyorsun sonrada bu ismi değiştirelim diyeceksin
bu anca fıkralarda olur. Böyle bir teklifin dahi yapılacağına vede kabul göreceğine inanmak en basit haliyle aptallıktır.
Bazen ortam gereği söylenen duygusal sözleri dikkate almamak gerekir. kaldıki o stada sponsor dışı bir isim verilecekse bu
isim şeref bey olur başka bir isim düşünmenin bir mantığı yok.Süleyman Sebayı hepimiz severiz büyük katkıları vardır ama
zaten bu katkıyı vermek için Başkan olmuyorlarmı. Olanı alkışlamak yerine olmayana hesap sormak gerekir.
şeref beyin farklı bir özelliği var futbol şubemizin kurucusudur.

ysariusta

• Ziyaretçi

Foruma ceza sistemi getirecem.... Misal çatı kapanmayacak mı diye sormak yassah hemşerim. (bir forma) eski proje fotoğrafı koymak (1 forma 1 tişört) Yunus Emre aynı şeyleri yazmaya devam ederse tek tek sayacam her birine bir atkı... Bu güne kadar olanlara toptan 2 forma 1 takım eşofman.

El insaf arkadaş defalarca yazıldı. Orası kapanacak işte. Başka türlü olmuyor. 20 sayfa heba edilmiş.

Çevrimiçi Necmi

Foruma ceza sistemi getirecem.... Misal çatı kapanmayacak mı diye sormak yassah hemşerim. (bir forma) eski proje fotoğrafı koymak (1 forma 1 tişört) Yunus Emre aynı şeyleri yazmaya devam ederse tek tek sayacam her birine bir atkı... Bu güne kadar olanlara toptan 2 forma 1 takım eşofman.

El insaf arkadaş defalarca yazıldı. Orası kapanacak işte. Başka türlü olmuyor. 20 sayfa heba edilmiş.
kolonlar takıldığında Yunus emre dökmeciyi o kolonlara bağlayalım :nerd:

Çevrimdışı MamiReyiz_39

2 kolon eski açık üstte, diger 3 kolon numaralı altta bekliyor kış uykuna yattılar galiba..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı mert_

bugün konusu geçince merak edenler için eski proje fotosu paylaştım forma ve tişörtü nereye gönderiyorum :icool: :D

ysariusta

• Ziyaretçi

kolonlar takıldığında Yunus emre dökmeciyi o kolonlara bağlayalım :nerd:
Yok bildiğin mobil pos kuracam abi. forma ne kadar cart. kaşkol ne kadar cart. komisyonunu da alıcam ertesin hesapta....   :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

bugün konusu geçince merak edenler için eski proje fotosu paylaştım forma ve tişörtü nereye gönderiyorum :icool: :D
Dostum alıp, giyinmişken fotoğrafını paylaşıyorsun. Sen boynunun altından çekilmişini koyabilirsin, sakınca yok.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mert_

Dostum alıp, giyinmişken fotoğrafını paylaşıyorsun. Sen boynunun altından çekilmişini koyabilirsin, sakınca yok.  :evillol: :evillol: :evillol:
anladım ama öyle değil de cezayı yiyen alsın formayı göndersin Beşiktaşlı bir kardeşine :D

Çevrimdışı Kartal1903

baskan salon için sponsora yaptıracagız dedi,detay hakkında bi bilgisi olan yok mu?
(sonuçta o da inşaat iş o yüzden buraya yazdım  :D :biggrinking:)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı carsi

Günün özetini geçebilecek bi Kartal yürekli arkadaş var mı sayfanın anası ağlamış yine bi çatı muhabbeti almış yürümüş...

Çevrimdışı harund1k3

Günün özetini geçebilecek bi Kartal yürekli arkadaş var mı sayfanın anası ağlamış yine bi çatı muhabbeti almış yürümüş...

gunun ozeti derken forumun ozeti mi, stadin ozeti mi yoksa besiktas'in guncel gundemi mi ?

forumda stat ustu kapanir mi tartismasi var kardesim. oyle sacma sapan is olmaz tabiki kapanacak. komple yeni, eski, numarali, kapali hepsinin ustunu ortecekler.

bugun pek birsey olmadi yeni parcalar geliyor cati isi icin. eski acik ustune o 5 kolon takilmadi. kolonlardan iki tanesi tribunun ustunde bugun yarin takilir. onun disinda stadin ic halkasi icin iskeletlerin neredeyse hepsi kuruldu. kirisde yeni bir gelisme yok gibi.

besiktas da ise tosic ile anlasilmis diyolar. teknik adam buyuk ihtimal luce veya senol hoca olacak. gelecek hafta netlesir. bir de erken secim olacak gibi o gundem olur bu ay.

Çevrimdışı harund1k3

Abi öncelikle kusura bakma, tabi ki saçma ben sadece konuşulanlara tepki olarak yazdım :D

ha o zaman sikinti yok kardesim. millet ciddi ciddi cati kapanir mi diye konusuyor ayar oldum. kusura bakma sana denk gelmis sitemim D D D

Çevrimdışı carsi

Başlık stad başlığı değil mi ? Elbette stada dair bilgiler için burdayım bu sayfadayım ne geldi ne gitti kirişm takıldı mı bunları takip için giriyorum ama maalesef sayfa bu yapay muhabbetinden ötürü gelişmeyi takip edemiyorum !!! Bu kalan 5 kolonu ısıtıyo ısıtıyo getiriyo kimi arkadaşlar söylenecek çok şey varda çokta meşgul etmek istemiyorum başlığı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başlık stad başlığı değil mi ? Elbette stada dair bilgiler için burdayım bu sayfadayım ne geldi ne gitti kirişm takıldı mı bunları takip için giriyorum ama maalesef sayfa bu yapay muhabbetinden ötürü gelişmeyi takip edemiyorum !!! Bu kalan 5 kolonu ısıtıyo ısıtıyo getiriyo kimi arkadaşlar söylenecek çok şey varda çokta meşgul etmek istemiyorum başlığı

Alıntı yapılan: Necmi - Bugün, 16:52:49
h Burasıda forum herşey konuşulur . Çok kişi yazıyor her kes duygularıyla yazıyor. Forum ortamı sohbet ortamıdır. Bilginin garantisi yoktur. Bir çok kişinin araştırmalarıyla ortaya zengin bilgi çıkar. Mesela kullanılacak bir ürünü bulur burada adını yazarsın 24 saat içinde burda o ürünle ilgili envayi çeşit bilgi kişisel tecrübeler ve buna bağlı yorumlar okursun buda sana üreten firmanın bile anlatamayacağı bilgi zenginliği  sunar. tabiki bunun yanında bir çok gereksiz veya yanlış bilgide dolanır sen içinden sana olan ihtiyacı çıkarır alırsın sonuçta burda bilgiyi profesyoneller vermiyor yok ben saf bilgiyi okumak istiyorum dersen o zaman araştıracaksın buralarda zaman geçirmeyeceksin forumlar sohbet ortamıdır bu sohbetler hatır koymalar sayesinde burda bilgilerin yazıldığınıda unutmamak lazım senin dediğin gibi bir yere buraya düşen bilgilerin %80 i gelmez kaldıki böyle yerlerde var denedik bilgileri yazdığımız bölümler oluşturduk ama biliyormusun oraya mesai harcadık hiç bir şey kolay olmuyor ama girip okuyan olmadı insanlar burayı tercih ediyor. Ben zaten bu eleştirileri anlayamıyorum burda kimseye stad bilgisi verme görevi verilmedi herkes bunu gönüllü yapıyor bu işi gönüllü yapanada bunu şu şekilde yap demek çok abes bir durum elbette insanlar soru soracak sohbet edecek dostluklar kuracak bunun avantaşlarıda olacak bu avantajları kullanacak mesela orda şantiyeyi görme şansı yakalayanların sadece bu forumdaki kişiler olması hiç dikkatinizi çekmiyormu varmı diğer platformlarda stadı görmek isteyen insana direk randevu verildiğini duydunuzmu bunlar burdaki dostluklar sayesinde oluyor bu dostluklarda burdaki sohbetlerle kuruluyor bu gün olumsuz olarak gördüğünüz şeylerin aslında çok olumlu yansımaları var birde işe bu yönden bakın insanlar eve koşturarak gelip pc yi açıyorsa o burdaki sohbetler sayesinde oluyor burdaki sohbeti frenlediğimiz an siteye giriş büyük oranda düşüyor ama sohbetide dengede tutmak gerekiyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

ha o zaman sikinti yok kardesim. millet ciddi ciddi cati kapanir mi diye konusuyor ayar oldum. kusura bakma sana denk gelmis sitemim D D D
Sıkıntı yok abi benimki de sitemdi zaten :D

Çevrimdışı Serkan7738

iyi akşamlar gençler nasılsınız özledim sizi  :icool:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba