Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030005 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yarım saattir sayfalarca okuyorum. Bir iki gelişme okurum diye malesef hep içi boş tartışmalar yazılmış.

Özeti şu sayfalarca yorumun:
-Eski açık üstü kapanmayacak, niye takılmadı yoksa takarlardı
-Evet yahu neler oluyor, niye takılmıyor
-Projelerde var, maketlerde var
-Az mantıklı olun çatısının bi kısmı kapatılmadan olur mu
-Vay sen nasıl öyle dersin
-Vay efendim hep siyaseti sokuyorsunuz
-Adam yığalım stada 1 milyon
-Yetmez 10 milyon
-Gülücekler, smileyler, piskevütler
-Selamunaleykum
-Aleykumselam
Veeeee @serdart  ın eleştirisi İstiklal Marşı - kapanış  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

haber portalında bütün gelişmeler yok.. bazı bilgiler necmi abi ve mabet tarafından sadece burada yazılıyor.. açıkçası ikisinin dışında bi şey yazılamayan bir bölüm olsa sadece orayı takip ederim
haber portalı adı üzerinde verirsen bu bir haber olur. Kesin doğru olduğu doğrulanmadığı sürece orda yayınlamak doğru değil. Yaparsak diğer sallama haber yapanlardan bir farkımız kalmaz. Burasıda forum herşey konuşulur . Çok kişi yazıyor her kes duygularıyla yazıyor. Forum ortamı sohbet ortamıdır. Bilginin garantisi yoktur. Bir çok kişinin araştırmalarıyla ortaya zengin bilgi çıkar. Mesela kullanılacak bir ürünü bulur burada adını yazarsın 24 saat içinde burda o ürünle ilgili envayi çeşit bilgi kişisel tecrübeler ve buna bağlı yorumlar okursun buda sana üreten firmanın bile anlatamayacağı bilgi zenginliği  sunar. tabiki bunun yanında bir çok gereksiz veya yanlış bilgide dolanır sen içinden sana olan ihtiyacı çıkarır alırsın sonuçta burda bilgiyi profesyoneller vermiyor yok ben saf bilgiyi okumak istiyorum dersen o zaman araştıracaksın buralarda zaman geçirmeyeceksin forumlar sohbet ortamıdır bu sohbetler hatır koymalar sayesinde burda bilgilerin yazıldığınıda unutmamak lazım senin dediğin gibi bir yere buraya düşen bilgilerin %80 i gelmez kaldıki böyle yerlerde var denedik bilgileri yazdığımız bölümler oluşturduk ama biliyormusun oraya mesai harcadık hiç bir şey kolay olmuyor ama girip okuyan olmadı insanlar burayı tercih ediyor. Ben zaten bu eleştirileri anlayamıyorum burda kimseye stad bilgisi verme görevi verilmedi herkes bunu gönüllü yapıyor bu işi gönüllü yapanada bunu şu şekilde yap demek çok abes bir durum elbette insanlar soru soracak sohbet edecek dostluklar kuracak bunun avantaşlarıda olacak bu avantajları kullanacak mesela orda şantiyeyi görme şansı yakalayanların sadece bu forumdaki kişiler olması hiç dikkatinizi çekmiyormu varmı diğer platformlarda stadı görmek isteyen insana direk randevu verildiğini duydunuzmu bunlar burdaki dostluklar sayesinde oluyor bu dostluklarda burdaki sohbetlerle kuruluyor bu gün olumsuz olarak gördüğünüz şeylerin aslında çok olumlu yansımaları var birde işe bu yönden bakın insanlar eve koşturarak gelip pc yi açıyorsa o burdaki sohbetler sayesinde oluyor burdaki sohbeti frenlediğimiz an siteye giriş büyük oranda düşüyor ama sohbetide dengede tutmak gerekiyor

Çevrimdışı ALBATROS

halatlar gemiylemi geliyor takip edelim haritadan

Çevrimdışı harund1k3

Stad çatısız olarak Eylül sonunda açılacakmış. Başkanın kongrede söylediği Eylül sonu da buymuş demek ki.

oyle sacma is olmaz cati bitmeden stat acilmaz. stat catisiz olarak acilsa simdiye cim ve koltuk isleri baslardi.

Çevrimdışı faith

Bende her sekilde ustunun tamamen kapancagini dusunuyorum ama iskelelerin kurulmasi, kolonlar, kirisler halatlar icin. Endisenin nedeni halatlar gerildikten sonra eski acigin ustunun kaplanmamasi sanirim.

valla şuan kulübe çok yakın olan bir kaynaktan eski açık hakkında bilgi almak için gerekli girişimde bulundum, eğer bir sonuç alabilirsem paylaşırım. Ayrıca, ben mabet'in söylediklerini dikkate alıyorum, eski açığın üzeri kapanacak telaş yapmaya mahal yok dediyse, doğrudur. Söylediğim gibi bir bilgi gelirse onu da paylaşacağım.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Stad bahane sohbet şahane :) isim konusunda vodofonela konuşulacaktı ne oldu 1 yıl geçti açıklama yaptılarda ben mi kaçırdım

Çevrimdışı harund1k3

eski acik ustu kapanacaktir. stat yapiminin gecikme isi kimsenin isi sallamadigindan veya iscilerin yavas calistigindan degil direk maddi zorluklarla alakalidir. yeterli para olsaydi veya ayni sekilde eski stat yikilmadan farkli bir lokasyona yapilsaydi yeni bir stat simdiye coktan bitmisti. burada yazildigi kadar kolay degil is yapmak. kimse keyfinden bekletmiyor isleri emin olun. stat ekim ortasi veya eylul sonu hazir. bu soyledigimi de yazin bir kenara.

yeni yetme muhaliflere kulak asmayin arkadaslar ayrica. bugun kulubun zor gunler gecirdigi zamanlar. bugun kulube destek olma zamanidir. son 4 macimizi kazansak bugun fikret orman kraldi, herkes yanindaydi takimin. fakat takimin nefesi yetmeyince, sansi gulmeyince bu hallere dustuk. destek olacaksak bugun takima destek olalim, basari renkliler icin sampiyonluk olabilir ama bizim icin sureklilik olmalidir.

Çevrimdışı Efe

oyle sacma is olmaz cati bitmeden stat acilmaz. stat catisiz olarak acilsa simdiye cim ve koltuk isleri baslardi.
valla neyle gelirse gelisin biran once de su sacma dongulerden kurtulalim artik laf anlamak istemiyor kimse  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaşlar merhaba,

sabırla tartışmayı okudum resimlere baktım ve konuşulanlar ışığında bende bir yorumda bulunmak istiyorum... Kimsenin kafasını karıştırmak istemem ama şuan yapılan tartışmalar çok yersiz. eğer üstü kapanmayan projeye bakılırsa zaten kolonlar ve kirişilerin takıldığını, hatta halatlarında serildiği görülüyor. bu durumda kolonun takılmaması gibi bir ihtimal görünmüyor. Halatta çekilecek ama asıl sorun üzeri örtülecekmi?  :isad:

o nedenle şimdi tartışmak yersiz. inşallah halatlar gerildikten sonra stadın üstünü kapamaya ilk eski açıktan başlarlar yoksa eski açık üstü kapanana kadar ne komplo teorileri üretiriz, ne senaryolar çizeriz. çatıcılardan ricam bu taraftara kan kusturmayın ve lütfen eski açıktan üstünü örtmeye başlayın  :construction:

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 17:27:04 fore_kazık ]

Çevrimdışı ErsinA.

bu hafta için pek bi ilerleme beklemiyorum. Yağmurda başladı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

haber portalı adı üzerinde verirsen bu bir haber olur. Kesin doğru olduğu doğrulanmadığı sürece orda yayınlamak doğru değil. Yaparsak diğer sallama haber yapanlardan bir farkımız kalmaz. Burasıda forum herşey konuşulur . Çok kişi yazıyor her kes duygularıyla yazıyor. Forum ortamı sohbet ortamıdır. Bilginin garantisi yoktur. Bir çok kişinin araştırmalarıyla ortaya zengin bilgi çıkar. Mesela kullanılacak bir ürünü bulur burada adını yazarsın 24 saat içinde burda o ürünle ilgili envayi çeşit bilgi kişisel tecrübeler ve buna bağlı yorumlar okursun buda sana üreten firmanın bile anlatamayacağı bilgi zenginliği  sunar. tabiki bunun yanında bir çok gereksiz veya yanlış bilgide dolanır sen içinden sana olan ihtiyacı çıkarır alırsın sonuçta burda bilgiyi profesyoneller vermiyor yok ben saf bilgiyi okumak istiyorum dersen o zaman araştıracaksın buralarda zaman geçirmeyeceksin forumlar sohbet ortamıdır bu sohbetler hatır koymalar sayesinde burda bilgilerin yazıldığınıda unutmamak lazım senin dediğin gibi bir yere buraya düşen bilgilerin %80 i gelmez kaldıki böyle yerlerde var denedik bilgileri yazdığımız bölümler oluşturduk ama biliyormusun oraya mesai harcadık hiç bir şey kolay olmuyor ama girip okuyan olmadı insanlar burayı tercih ediyor. Ben zaten bu eleştirileri anlayamıyorum burda kimseye stad bilgisi verme görevi verilmedi herkes bunu gönüllü yapıyor bu işi gönüllü yapanada bunu şu şekilde yap demek çok abes bir durum elbette insanlar soru soracak sohbet edecek dostluklar kuracak bunun avantaşlarıda olacak bu avantajları kullanacak mesela orda şantiyeyi görme şansı yakalayanların sadece bu forumdaki kişiler olması hiç dikkatinizi çekmiyormu varmı diğer platformlarda stadı görmek isteyen insana direk randevu verildiğini duydunuzmu bunlar burdaki dostluklar sayesinde oluyor bu dostluklarda burdaki sohbetlerle kuruluyor bu gün olumsuz olarak gördüğünüz şeylerin aslında çok olumlu yansımaları var birde işe bu yönden bakın insanlar eve koşturarak gelip pc yi açıyorsa o burdaki sohbetler sayesinde oluyor burdaki sohbeti frenlediğimiz an siteye giriş büyük oranda düşüyor ama sohbetide dengede tutmak gerekiyor
Veeee @Necmi abi kendine yakışanı yapmış , Noktasız , Virgülsüz 3.000 kelime :bandit:
Nefes almadan Okudum abi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

halatlar gemiylemi geliyor takip edelim haritadan

gemiyle geliyormuş ama konşimento detayı yok. nasıl tracking yapacaz??

Ya okuduklarınızı anlamyorsunuz , Ya yanlış okuyorsunuz yada anlamak istediginizi Anlıyorsunuz :bandit:
Sabahtan beri kimse burada eski açık ustu kapatılmayacak demediki !! Eski açık üzeri elbet kapatılacak ama öyle ama böyle , O sutunlar dikildi , İskelet koyuldu , Kolonlar stadda , Statik belirlenmiş , Halatlar yolda!! Sizce bu saatten sonra geri donulebilrmi ??? Tabiki donulemez !!
Bizim burada konuştuğumuz konu bazı brokratik engeller nedeni.ile Yavaşlaması ve Engellenmesi , Bunu anlatmaya çalışıyoruz sabahtan beri :busted_cop:

Çevrimdışı Oktay

Bizim 5 kolon bekleye bekleye bu hale gelmiş

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 17:40:30 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

aha bunlara hic izin vermezler cok yuksek tarihi kolonlar yuksek diye yıkıldı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı faith

arkadaşlar aldığım cevabı aynen aktarıyorum,

"böyle bir sorunun sorulması bile mantıksız, o tribün için satılan onlarca kombine ve loca var, ve bu satış sözleşmelerin tamamı açıklanan projeler üzerinden yapıldı"

"kaynak" dediğim kişilerin oldukça sağlam noktalardan güvenilir kişiler olduğunu belirtmek isterim.  :busted_cop:

"böyle bir sorunun sorulması bile mantıksız, o tribün için satılan onlarca kombine ve loca var, ve bu satış sözleşmelerin tamamı açıklanan projeler üzerinden yapıldı"

"kaynak" dediğim kişilerin oldukça sağlam noktalardan güvenilir kişiler olduğunu belirtmek isterim.  :busted_cop:
:ok: :ok:

Çevrimdışı dogu1903

zamanında belediye "görüntüyü bozuyor" dediği için onlar da üstü açık yapmışlar

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Abi öncelikle kusura bakma, tabi ki saçma ben sadece konuşulanlara tepki olarak yazdım :D

Çevrimdışı Efe

zaten olmasi gereknde bu yonetim saglam durdu duruyor butun sorunlarin ustesinden geldi stad konusunda bitirip acacaklar yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

forumdaki tartışmaları izleyen ziyaretçiler(temsili)

Çevrimdışı Necmi

Veeee @Necmi abi kendine yakışanı yapmış , Noktasız , Virgülsüz 3.000 kelime :bandit:
Nefes almadan Okudum abi :icool:
iyi ya işte hala okuyabiliyorsun
ben çok sabırlıyım bilmiyordum bu kadar sabırlı olduğumu
hayat beni seninle sınıyor. :s20:
peşin söyleyeyim bu sınavdan başarılı veya başarısız çıkmayı pek umursamam :bandit: