Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029821 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çakmak , Bozuk Para , Bayrak sopası , Pet su Şişesi ile giremiyorsun , Girişte alıyorlar :by2:
Bozuk paraları Çekirdek , Köfte ekmek alarak eritebilirsin , Çakmagı da Ayakkabının içene sokarsan Sıkıntı olmaz :bandit: Gerçi ben hem bozuk paraları hemde çakmagı Ayakkabımın içine sokuyorum :icool: @Hasan Tahsin Abi
Tribünde maç esnasında sigara içilebiliyor mu ( fazla mı sordum ne  :) )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tribünde maç esnasında sigara içilebiliyor mu ( fazla mı sordum ne  :) )
Normalde Yasak ama Herkes içtigi için sıkıntı yok :evillol: :evillol:
Maç esnasında Tribün duman altı oluyor zaten :bandit:
Herkes Paketi yarılıyor Maç bitene kadar Beşiktaşımız sagolsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serdkar

‏@akaretlerhaber 9 Min. Vodafone Arena'nın çatı yapım işlemleri hızla devam ediyor. Çatı son aşamada, videodaki şekilde gerilecek.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 23:41:39 kcptl ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

‏@akaretlerhaber 9 Min. Vodafone Arena'nın çatı yapım işlemleri hızla devam ediyor. Çatı son aşamada, videodaki şekilde gerilecek.
Yeni açık önünde iç halkayı oluşturmaya başlamışlar, artık gözümde canlanmaya başladı çatı yapımı.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

Yeni açık önünde iç halkayı oluşturmaya başlamışlar, artık gözümde canlanmaya başladı çatı yapımı.

iç halka?  hani nerde

Çevrimdışı sozkul

Abi dalga geçmelik neyi vardı mesajın onuncu yazışım ama 440 milyon bütçe belirlemişler bu yıllık bunla stadı yetiştirsinler işte. Transferide diğer başlıkta 97688. kez yazdığımız adamları alsınlar hem takımın hem onların son şansı. Artık 20 senede değil 5 senede en az 2 kez şampiyonluk lazım.

Dalga geçmedim valla, araya espri sıkıştırdım o kadar, şarkı-türkü dışında söylediklerimin arkasındayım, iki tarafı birden götüremiyoruz çok açık, stad bitene kadar başka para harcamayalım, insanlar yoruldu birde seneye stad açılıncaya dek Basakşehiride Osmanlıyıda dolduramayabiliriz.
Şenol Güneşi çok beğeniyorum ama adam gelirse ve ilk yılında şampiyon olamazsa ne başkan durur arkasında ne bizim taraftar, inanılmaz bir şampiyonluk açlığı var çünkü.. Psikolojimiz bozuk..

Çevrimdışı YunusEmre

bizler hep çatıya başlanınca dışardan giriş çıkış olmaz diyorduk da adamlar eski açık numaralı çıkış kapısının oraya giriş çıkış için tünel tarzı işlem yapmışlar bu da güzel bir gelişme...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tam 20 tane beyaz çatı desteği lazım. Yeni açıkta başladıkları gibi iç halkanın tamamlanması uzun sürmeyecek sanki. 5 adet kolon yaklaşık 11-12 kiriş takılması var. Numaralıda olduğu gibi locaları koruyan iskele ve kalasların konulması pek uzun sürmez. Sonra gelsin halatlar . Benden bu kadar  :busted_cop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

iç halka?  hani nerde
Canlı yayında alt iskele üzerinde 1 er metrelik yan yana iki çubuk göreceksin. Şimdilik yeni açık tarafına bakarsan bu çubukları birbirlerine üstten halat ile bağlamışlar. Alttan da bağlayınca iç halka oluşacak.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Necmi

kimi nereye almıyorlar  :icool:
koltuğu nasıl sokacaksın :upto:  merak ettimde
biz pankartı sokamıyoruz :D bari yöntemini biliyorsan allah rızası için onuda sokarsın :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

koltuğu nasıl sokacaksın :upto:  merak ettimde
biz pankartı sokamıyoruz :D bari yöntemini biliyorsan allah rızası için onuda sokarsın :evillol:
O iş bende abi rahat olun  :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kolonlar bitmiş hayırlı olsun  :bandit: :bandit:

Beyler siz mi başlarsınız, ben mi başlayayım?

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

bizler hep çatıya başlanınca dışardan giriş çıkış olmaz diyorduk da adamlar eski açık numaralı çıkış kapısının oraya giriş çıkış için tünel tarzı işlem yapmışlar bu da güzel bir gelişme...

aynen hocam engellemeyecek şekilde düzenlemişler

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Deniz

@Deniz kirişleri de bitirsene aga bu hızla hadi  :evillol:
Bitirecektim de saat 17.00 ı geçti işçiler mesaiyi bıraktı  :evillol: