Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029073 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ErsinA.

Yeni açığın arkası ispark mı oldu  :evillol:  yoksa stada gelenlerin arabalarımı hepsi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi valla bende onu düşünüyodum neden yan diye :D
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 16:01:34 Melamadil ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 15:59:52
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
abi valla bende onu düşünüyodum düzeltemedim :D
@Necmi abi forumu çevirir gerekirse senin resim düz görünsün diye :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 16:03:49
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bizde sakat çok hasan abi iskelleri söker eve götürürler hatıra kalsın diye  :tabe:
:lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

%100 Yapan olur abi , Mesela ben Yaparım :bandit: :bandit:
Çim , Kale Agı , Koltuk ne varsa söktüm son maçta , En son Kale aglarını tutan arkadaki küçük direklerinden birini aldım sonra buyuk diye vazgeçtim :evillol:
Desene sana ve diğer hatıracılara aldıklarınızı getirin deseler ve Anadolu'da boş bir alan bulsak İnönüyü aynen monte ederiz oraya  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Yoklama amaçlı yazmak lazım arasıra. Mesela kombineler için bir iki mesaj atıldı ama bir denetçi arkadaşımızın tanıtım bölgesinde 121. Blokta buluşuyoruz gibi bir ibare yer almalı. Bu arada kimseye haksızlık etme evde bekleyen bi kanarya değil Dişi Kartal  :lol:
:o_o:  bilmezmiyim

Desene sana ve diğer hatıracılara aldıklarınızı getirin deseler ve Anadolu'da boş bir alan bulsak İnönüyü aynen monte ederiz oraya  :kop:
Aynen Abi 4 Tane koltuk var , 2 si Siyah 2 si Beyaz , Odamın her bir köşesinde Bir tanesi duruyor , Çimler Çürüdü :D Ağları da Dantel niyetine Rafımın üzerine Serdim öyle duruyor :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

%100 Yapan olur abi , Mesela ben Yaparım :bandit: :bandit:
Çim , Kale Agı , Koltuk ne varsa söktüm son maçta , En son Kale aglarını tutan arkadaki küçük direklerinden birini aldım sonra buyuk diye vazgeçtim :evillol:
Bu arada ne kadar yazıklar olacaksa o kadar yazıklar olsun size  :akuma: Asıl şu tarihi olmayan ama tarihi sayılan ve eski açığın kısa kalmasına neden olan kuleleri sökseymişsiniz ya  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Sizi bilmem ama ben kısmetse ilk maça inönüden söktüğüm koltukla gelecem ona oturacam  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Sizi bilmem ama ben kısmetse ilk maça inönüden söktüğüm koltukla gelecem ona oturacam  :bandit:
O zaman giremicen maça :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bayrağın sopasını bile alıyorlar girişte , Sen koltukla Nasıl girmeyi düşünüyorsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

kimi nereye almıyorlar  :icool:
Gözünü koltuğu senden ayırmaya çalıştıkları ameliyatta açabilirsin  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bayrağın sopasını bile alıyorlar girişte , Sen koltukla Nasıl girmeyi düşünüyorsun :evillol: :evillol:
Vücüdumun bir parçası derse belki olur  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Gözünü koltuğu senden ayırmaya çalıştıkları ameliyatta açabilirsin  :evillol:
İçerdeki çaycı tanıdık her türlü gireriz  :upto: :upto:

Çevrimdışı megiddo

yeni inönü fotosunda görünce aklıma geldi, normalde yeni açık arka taraf seyirci dolaşım alanı acaba maç günleri dışında o boş alan otopark olarak kullanılabilir mi? şimdiki park eden araçları bakarak göz hesabıyla bir 70-80 araç sığar sanki oraya.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada oldukça uzun zamandır maçlara gidemiyordum. Kapılarda nasıl bir arama yapıyorlar, prosedür nedir ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

İçerdeki çaycı tanıdık her türlü gireriz  :upto: :upto:
Ben de helikopterimle sahaya ineyim o halde  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Ben de helikopterimle sahaya ineyim o halde  :evillol:
Nickini değiştir 20 numara beğenmemiş  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada oldukça uzun zamandır maçlara gidemiyordum. Kapılarda nasıl bir arama yapıyorlar, prosedür nedir ?
Elle yoklamak suretiyle arıyolar
Önce polis sonra güvenlik

Çakmak , Bozuk Para , Bayrak sopası , Pet su Şişesi ile giremiyorsun , Girişte alıyorlar :by2:
Bozuk paraları Çekirdek , Köfte ekmek alarak eritebilirsin , Çakmagı da Ayakkabının içene sokarsan Sıkıntı olmaz :bandit: Gerçi ben hem bozuk paraları hemde çakmagı Ayakkabımın içine sokuyorum :icool: @Hasan Tahsin Abi