Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028232 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

O zaman iş @Necmi ye düşüyor. Bir kardeşimiz stad bitince burası boşalır deyince tepki göstermiştim. Stad bitse de maç sonraları burası bizim lokalimiz oluyor, sevincimizi kederimizi paylaşıyoruz ve her zaman paylaşmaya devam edeceğiz. Burada gerçekten piyasayı takip eden bilgili, donanımlı arkadaşlarımız var onlardan çok güzel şeyler öğreniyoruz. Son zamanlarda bir şeyi daha anladım ki buradaki arkadaşlıklar gerçek hayata da taşınacak. Ben forumdaki arkadaşlarımla Vodafone Arena'da beraber maç seyredeceğim için çok seviniyorum. Kimbilir tutar bir otobüs deplasmanlara gideriz. Yine kimbilir birisi öncülük eder bir kaç otobüs hafta sonu kaçamağı için Bozcaada'ya falan gideriz. Güzel olmaz mı  :ok: Evet seni dinliyoruz Necmi  :money:
zaten bu tip organizasyonlar yapıyoruz mesela bu sene takımı ankarada yanlız bırakmadık ama katılım beklediğimizden düşük oluyor buranın yaş ortalaması büyük doğal olarak evli arkadaşlardan oluşuyor eşlerinden izin  alamıyorlar :kop: olimpiyatta her maç için organize olduk araç sahibi arkadaşları gazilere yönlendirdik ve forumdan gitmek isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştık şimdi Bozcaada hafta sonu kaçamağı bilemedim sen ben zeki tamam Murat iki gün için nasıl bir yalan uydurur ama bir şekilde ayarlar Ahmet türken kazak o gelir diye tahmin ediyorum bjk_mabet nişanlı  :alala: bilemedim  işte hepsi bu kadar ha birde ufuk var ama onunda iş müsade etmez diğerleri pc den katılır aramıza sen bakma bu Beşiktaşlılara kartalız falan diyorlar ama hepsi kılıbık şu bir yıldır yaşanmışları yazıya döksek kitap olur.  @Hasan Tahsin

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum, dembaba, töre, oğuzhan ve Pektemeği satalım,  ordan gelen parayla stadı bitirelim, 300-500 e afrikadan 3-5 genç getirelim, şarkı-türkü işlerindende anlasınlar, arada onlara stad konseri düzenletip parsayı toplayalım, kimse gitmezse biz gideriz doldururuz stadı, :)  seneye şampiyonluk ümidini zaten zayıf görüyorum, bari stadı bitirelim, öbür seneye transfere başlarız..
öbür sene 1. ligde kesin şampiyon oluruz tabi bir kaç iyi takviyeyle :ssss:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi teşekürler mailin geldi. Yalnız Altuğdan ne istemiştim onu hatırlayamadım :biggrinking:
birazdan @Yunus Emre Dökmeci  den cayırtı gelince anlarsın :evillol:  @ahmet türken

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi 7 Haziran olmaz ama 6 haziranda forumun birinci yılını topluca kutlayalım. Statta bir dakika iç geçirme, peşinden yeni açıkta kolon izleme yaparız, peşinden yapacak bi şey yok Bilic e sallarız. Transfer falan olmaz o zamana kadar,

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zaten bu tip organizasyonlar yapıyoruz mesela bu sene takımı ankarada yanlız bırakmadık ama katılım beklediğimizden düşük oluyor buranın yaş ortalaması büyük doğal olarak evli arkadaşlardan oluşuyor eşlerinden izin  alamıyorlar :kop: olimpiyatta her maç için organize olduk araç sahibi arkadaşları gazilere yönlendirdik ve forumdan gitmek isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştık şimdi Bozcaada hafta sonu kaçamağı bilemedim sen ben zeki tamam Murat iki gün için nasıl bir yalan uydurur ama bir şekilde ayarlar Ahmet türken kazak o gelir diye tahmin ediyorum bjk_mabet nişanlı  :alala: bilemedim  işte hepsi bu kadar ha birde ufuk var ama onunda iş müsade etmez diğerleri pc den katılır aramıza sen bakma bu Beşiktaşlılara kartalız falan diyorlar ama hepsi kılıbık şu bir yıldır yaşanmışları yazıya döksek kitap olur.  @Hasan Tahsin
Yoklama amaçlı yazmak lazım arasıra. Mesela kombineler için bir iki mesaj atıldı ama bir denetçi arkadaşımızın tanıtım bölgesinde 121. Blokta buluşuyoruz gibi bir ibare yer almalı. Bu arada kimseye haksızlık etme evde bekleyen bi kanarya değil Dişi Kartal  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Katılıyorum, dembaba, töre, oğuzhan ve Pektemeği satalım,  ordan gelen parayla stadı bitirelim, 300-500 e afrikadan 3-5 genç getirelim, şarkı-türkü işlerindende anlasınlar, arada onlara stad konseri düzenletip parsayı toplayalım, kimse gitmezse biz gideriz doldururuz stadı, :)  seneye şampiyonluk ümidini zaten zayıf görüyorum, bari stadı bitirelim, öbür seneye transfere başlarız..

Abi dalga geçmelik neyi vardı mesajın onuncu yazışım ama 440 milyon bütçe belirlemişler bu yıllık bunla stadı yetiştirsinler işte. Transferide diğer başlıkta 97688. kez yazdığımız adamları alsınlar hem takımın hem onların son şansı. Artık 20 senede değil 5 senede en az 2 kez şampiyonluk lazım.

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Vodafone Arena 26 Mayıs 2015

Çevrimiçi Necmi

kaç gündür takip ediyorum ama sonuç hüsran neden
senin avatar neden yan duruyor :alala:  bakarken boynum ağrıdı
her dakika Beşiktaşlı olduğunuzu göstermeye mecburmusunuz arada bir normal insan olun :D  @Melamadil

senin avatar neden yan duruyor :alala:  bakarken boynum ağrıdı
her dakika Beşiktaşlı olduğunuzu göstermeye mecburmusunuz arada bir normal insan olun :D  @Melamadil
:kop: :kop:

Çevrimdışı dogu1903

Abi 7 Haziran olmaz ama 6 haziranda forumun birinci yılını topluca kutlayalım. Statta bir dakika iç geçirme, peşinden yeni açıkta kolon izleme yaparız, peşinden yapacak bi şey yok Bilic e sallarız. Transfer falan olmaz o zamana kadar,

:lol: :lol: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

birazdan @Yunus Emre Dökmeci  den cayırtı gelince anlarsın :evillol:  @ahmet türken
:kop: :kop:  ok şimdi anladım. bende bugün birşey istediim sandım. Sabah ileti sayısı muhabeti yaptıkta onla alakalı sandım  :kop: :kop:

:kop: :kop:  ok şimdi anladım. bende bugün birşey istediim sandım. Sabah ileti sayısı muhabeti yaptıkta onla alakalı sandım  :kop: :kop:
İyide Benden niye Cayırtı gelecek onu anlamadım :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 15:35:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İsmi her neyse çatı kolonlarının arasına konulan beyaz desteklerden tahminime göre 25 kadar eksik var. Bunlar neden inşaata gelmemiş. Bir de sadece kapalı alt kısımdaki iskelelerin altına gri bir örtü serilmiş. Bu ne amaçlı bilgisi olan ?
Tek Büyük Beşiktaş

bir ses duydum sanki :uhohu:
:alala: :alala: Vallaha bişey yapmadım
Bu arada Benim smileyim nerede kaldırıldımı :alala:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 15:38:34
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:alala: :alala: Vallaha bişey yapmadım
Bu arada Benim smileyim nerede kaldırıldımı :alala:
2 günlüğüne bana verdiler tatile gidecez onunla :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türken

yalnız abi bak eksik kalmış  :D diğerine devam etmiş

[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 15:46:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Burası Maracana . Biz neden bunlar gibi erkenden giremiyoruz stadımıza  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Eyüp Emir

Burası Maracana . Biz neden bunlar gibi erkenden giremiyoruz stadımıza  :evillol:
bizde sakat çok hasan abi iskelleri söker eve götürürler hatıra kalsın diye  :tabe:

bizde sakat çok hasan abi iskelleri söker eve götürürler hatıra kalsın diye  :tabe:
%100 Yapan olur abi , Mesela ben Yaparım :bandit: :bandit:
Çim , Kale Agı , Koltuk ne varsa söktüm son maçta , En son Kale aglarını tutan arkadaki küçük direklerinden birini aldım sonra buyuk diye vazgeçtim :evillol: