Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı matias_27

teşekkürler arkadaşlar beşiktaşlılık farklı bişey.dün duygulandığım bir anımı anlatacağım.gece saat 11 gibi otobüs durağındayım dolmuş bekliyorum.o sırada gsliler konvoydalar soyle bir baktım duygulandım biraz , hüzünlendim. bir  1985 li doğumlu olarak metin ali feyyaz ların son dönemine ancak yetişmiş biri olarak geçmişe gittim bi an. sonra bileğimde bulunan siyah beyaz beşiktaş bilekliğini öptüm.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ahmetx

Bu memleketin geç kahvaltı geleneği varsa geç doğum günü kutlama geleneği de var. İyi ki doğdun @YunusEmre  :halay:
:kop: :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

Bu memleketin geç kahvaltı geleneği varsa geç doğum günü kutlama geleneği de var. İyi ki doğdun @YunusEmre  :halay:

eyvallah abicim sağolasın keşke şampiyon biz olaydık da hiç kimse kutlamasa da olurdu be abim...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar bugün bazı haber sitelerinde gsnin son maçı kendi evinde oynamak istediği ve bunun için hem rizenin hem de tffnin kapısını çalacağı yazılıyordu.. şimdi boyle bir durum olursa bence çok da büyük bir emsal sayıp stadımız açılıncaya kadar maçlarımızı deplesmanda yapmak için müracaat edebiliriz... tabi bu sezon olanları gördük takımların mızmızlığına şahit olduk ama onlarınkini kabul ederlerse bizimkini de kabul etmek zorunda kalabilirler yoksa vallahi @SDemirsoy u ateşe verecez köprüde  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

teşekkürler arkadaşlar beşiktaşlılık farklı bişey.dün duygulandığım bir anımı anlatacağım.gece saat 11 gibi otobüs durağındayım dolmuş bekliyorum.o sırada gsliler konvoydalar soyle bir baktım duygulandım biraz , hüzünlendim. bir  1985 li doğumlu olarak metin ali feyyaz ların son dönemine ancak yetişmiş biri olarak geçmişe gittim bi an. sonra bileğimde bulunan siyah beyaz beşiktaş bilekliğini öptüm.
Bende çok duygulandım dun Gece , Sebebi Gs nin şampiyonlugunu ilan etmesinin hemen Ardından Beşiktaşın Çocuklarının Beşiktaş Meydanı ve çevresine Akın edip Semti Mudaafaya geçmesi , Geçmiş senelerde Fb veya Gs şampiyon olduğunda hemen Beşiktaşa geçerdim O Semti Mıdafaaya katılmak için bu sene gidemedim oyuzden uzuldum biraz dun gece ama sosyal medyadan takip ettim , Resimleri vs vs , Beşiktaşın ÇocuklarıNın Semtini koruması kimseye orada Şampiyonluk kutlatmaması gerçekten Çok Önemli bişey, Taraftarımız , Semtİmize , Aşkına, Armasına , Takımına sahip çıkıyor :claps: :claps:
Orada Bizden Başka kimse Şampiyonluk kutlayamaz !!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

açılış için rihanna gelecek mi  :ishock:
2013 şubatta istanbuldayken taksici abiyle bi diyaloğumuz olmuştu o zaman da konser afişleri vardı heryerde.

-Hee.. Burda da konser olacakmış Pirana mı ney o geliyomuş
:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar bugün bazı haber sitelerinde gsnin son maçı kendi evinde oynamak istediği ve bunun için hem rizenin hem de tffnin kapısını çalacağı yazılıyordu.. şimdi boyle bir durum olursa bence çok da büyük bir emsal sayıp stadımız açılıncaya kadar maçlarımızı deplesmanda yapmak için müracaat edebiliriz... tabi bu sezon olanları gördük takımların mızmızlığına şahit olduk ama onlarınkini kabul ederlerse bizimkini de kabul etmek zorunda kalabilirler yoksa vallahi @SDemirsoy u ateşe verecez köprüde  :evillol: :evillol:
eğer kabul ederlerse küfür yasak ama yedi ceddini hepsinin. Biz istediğimizde bırak maçı rakip takımın sahasından bizim sahamıza almayı, ev sahibi olduğumuz halde dediğimiz yere gelmedi ..... çocukları.

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimiçi Necmi

teşekkür ederim arkadaşlar yalnız beşiktaş arena yı itirafta bulunayım renklilerin forum sayfalarında dolaşırken duydum.bu konuda bence bi özeleştiri yapmalıyız ve çevremizdeki tüm beşiktaşlılara bu siteyi ve forumu önermeliyiz.çünkü reklamı iyi yapılmıyor gibi geldi bana.saygılar arkadaşlar
@matias_27  hoşgeldin kardeşim reklama ihtiyacımız yokki zaten sürekli büyüyoruz şuan takipçi sayısı olarak Türkiyenin en büyük taraftar forumu ama üye olmadan takip ediyorlar :D
sanırım bunun nedenide burdaki samimi ortam insanlar burayı herkesin birbirini tanıdığı bir kapalı sistem olarak görüyorlar ama işin aslı böyle değil bu forum açıldığında kimse birbirini yüzyüze tanımıyordu şimdi Türkiyenin her yerinden Beşiktaşlılarla güzel dostluklar kuruluyor bu şekilde büyümesi daha iyi öbür türlü hiçde istemeyeceğimiz kişiler gelir ve buranın huzurunu bozmaya çalışır gerçi izin vermeyiz ama genede tad kaçırmanında gereği yok böyle her üyeyi sindirerek yürüyoruz dikkat ediyorum bir iki mesaj yazanda kendini burda yabancı hissetmiyor çünkü uzun süre takip edip öyle üye oluyor

eğer kabul ederlerse küfür yasak ama yedi ceddini hepsinin. Biz istediğimizde bırak maçı rakip takımın sahasından bizim sahamıza almayı, ev sahibi olduğumuz halde dediğimiz yere gelmedi ..... çocukları.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Sen Beşiktaş sın , Muhalifsin , Bu ülkede 2.ci sınıfsın , Hep geri plandasın, Lobin Yok , Sana vermezler Ama onlara verirler :akuma: :akuma:
Beşiktaş Bu ülkenin yetim çocuğudur , Yetim Hakkı yiyende ......... Çocugudur :ok:

Çevrimdışı matias_27

Bende çok duygulandım dun Gece , Sebebi Gs nin şampiyonlugunu ilan etmesinin hemen Ardından Beşiktaşın Çocuklarının Beşiktaş Meydanı ve çevresine Akın edip Semti Mudaafaya geçmesi , Geçmiş senelerde Fb veya Gs şampiyon olduğunda hemen Beşiktaşa geçerdim O Semti Mıdafaaya katılmak için bu sene gidemedim oyuzden uzuldum biraz dun gece ama sosyal medyadan takip ettim , Resimleri vs vs , Beşiktaşın ÇocuklarıNın Semtini koruması kimseye orada Şampiyonluk kutlatmaması gerçekten Çok Önemli bişey, Taraftarımız , Semtİmize , Aşkına, Armasına , Takımına sahip çıkıyor :claps: :claps:

aynen ben yeni stadımıza çok güveniyorum.her şeyin iyi güzel olacağınada inanıyorum.bizim takım bi iki sene üstüste olamadı bi yüzüncü yılda yaklaştık onu da yedirtmediler.beni asıl bu ekonomik piyasayı işte lig tv mhk bunları nasıl yeneceğiz .çünkü çok ama çok büyük bi pasta var ve bunu inanın bize yedirtmiyolar.sadece 5-6 yılda bi lokma ağzımıza çalıyolar. maçlar açık kanaldayken gelene gidene 5 atıyoduk.feneri tokatlıyorduk gs şifreli yayınlar olana kadar 9-10 şampiyonluğu vardır.beni asıl kara kara düşündüren bu bu oyunu nasıl bozacağız allah kahretsinki ortada çok büyük paralar dönüyor biz bu oyunu nasıl bozacağız bilmiyorum.hakemide yeneceksin lafını anlamıyorum ha diğer renklilerden çok büyük ekonomik güce sahip olursun alırsın taş gibi oyuncular hakemide o kaleye sokarsın ama işte bu da yok.offf offfff umarım nolursa olsun beşiktaşımız elbet bu oyunu bozacak
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi Necmi

benim eksiksiz günü gününeydi ama kimse kutlamadı abim  :lol:
bir kere otomatik olarak forum mesajı geliyor doğum günü kutlaması için :D
tüm forum adına kutluyoruz  @YunusEmre  bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Sen Beşiktaş sın , Muhalifsin , Bu ülkede 2.ci sınıfsın , Hep geri plandasın, Lobin Yok , Sana vermezler Ama onlara verirler :akuma: :akuma:
Beşiktaş Bu ülkenin yetim çocuğudur , Yetim Hakkı yiyende ......... Çocugudur :ok:
Öncelikle Bursaspor'un itiraz etmesi lazım zira kupa finali var. Gerçi paf takımlarını gönderirler ama olsun sevinçleri gursaklarında kalsın  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@ahmet türken  altuğa ilettiğin isteğin yerine gelmiştir diğerinide unuttum  :D  birazdan mailine gönderirim

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bugünkü gelişmeler neler o zaman?

her gün günlük gözle görünür gelişme göreceğimiz dönemlerde değiliz.. ama hem saha içinde hem de kapalı alanlarda çalışma tam gaz devam ediyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

@matias_27  @sedat2323 :hosgeldin
@YunusEmre nice senelere

stadta kolonlari takmamaya yemin ettiler, bugun takarlar dedim ama gene takmamislar.

Çevrimdışı yigitcan1903

her gün günlük gözle görünür gelişme göreceğimiz dönemlerde değiliz.. ama hem saha içinde hem de kapalı alanlarda çalışma tam gaz devam ediyor
Önemli olan çatıcıların çalışması
İçerdeki işler illaki devam eder
1 hafta sonra halatlar başlamalı en geç

@YunusEmre nice senelere

stadta kolonlari takmamaya yemin ettiler, bugun takarlar dedim ama gene takmamislar.
O kolonlar varya o kolonlar Ömrümüzü yedi abi Ömrümüzü :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı YunusEmre

Doğum günü kutlamaları için teşekkürler arkadaşlar :D sadece espri amaçlı demiştim onu  :evillol:  çifte standart olayı çok bariz bir şekilde var ama bence gsye verirlerse bizler de büyük bir ayaklanmayla alabiliriz maçlarımızı deplasmana... bizim maçların deplasmanda oynanmasına müsaade etmeyen şeydir...

Çevrimdışı ahmet türken

@ahmet türken  altuğa ilettiğin isteğin yerine gelmiştir diğerinide unuttum  :D  birazdan mailine gönderirim
@Necmi abi teşekürler mailin geldi. Yalnız Altuğdan ne istemiştim onu hatırlayamadım :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@YunusEmre nice senelere

kaç gündür takip ediyorum ama sonuç hüsran neden

Çevrimdışı sozkul

Bu seneki bütçeyi öncelikli olarak stada harcamalı. Para varsa erken biter her şey ocağı beklemeyiz diye düşünüyorum. İstenilen transferlerin olacağını sanmıyorum. En azından yönetim övündüğü stadı, sözünde durarak zamanında bitirsin. 3. sezonda stadsız oynarsak vay halimize.
Katılıyorum, dembaba, töre, oğuzhan ve Pektemeği satalım,  ordan gelen parayla stadı bitirelim, 300-500 e afrikadan 3-5 genç getirelim, şarkı-türkü işlerindende anlasınlar, arada onlara stad konseri düzenletip parsayı toplayalım, kimse gitmezse biz gideriz doldururuz stadı, :)  seneye şampiyonluk ümidini zaten zayıf görüyorum, bari stadı bitirelim, öbür seneye transfere başlarız..

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 15:15:44
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
haberlerde söyledi:dün gece üsküdarda küfürlü tezahürat yapan 6 tane gsliyi denize atmış beşiktaşlılar zabıta boğulmaktan son anda kurtarmış...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

hangi stad? vodafone arena tam gaz devam ediyor çünkü
o zaman bi zahmet çatı kiriş kolonları , üst kat halat yolları yapılsın her geçen gün stadın açılışı gecikiyor haziranda bu hızla geçerse ocak- şubat da hikaye olur. @insane_rc
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 15:20:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum