O zaman iş @Necmi ye düşüyor. Bir kardeşimiz stad bitince burası boşalır deyince tepki göstermiştim. Stad bitse de maç sonraları burası bizim lokalimiz oluyor, sevincimizi kederimizi paylaşıyoruz ve her zaman paylaşmaya devam edeceğiz. Burada gerçekten piyasayı takip eden bilgili, donanımlı arkadaşlarımız var onlardan çok güzel şeyler öğreniyoruz. Son zamanlarda bir şeyi daha anladım ki buradaki arkadaşlıklar gerçek hayata da taşınacak. Ben forumdaki arkadaşlarımla Vodafone Arena'da beraber maç seyredeceğim için çok seviniyorum. Kimbilir tutar bir otobüs deplasmanlara gideriz. Yine kimbilir birisi öncülük eder bir kaç otobüs hafta sonu kaçamağı için Bozcaada'ya falan gideriz. Güzel olmaz mı
Evet seni dinliyoruz Necmi 
Maçlara Zaten Forum ekibi Toplanıp gidiliyor
@Hasan Tahsin abi , Evet gerçekten bu forumda Çok iyi Abiler , Kardeşler ve arkadaşlar var , Bu forum sayesinde müthiş Abiler tanıdım , Çok iyi arkadaşlar tanıdım , Forum ekibiyle sadece 1 Kez beraber Maç izleyebildim , Passo

Dan dolayı , Bir kez de Tanışma toplantısı yapmıştık çok iyi olmuştu bayağı da Kalabalıktık

İnş seneye kombine ve Passo

Alıp hep beraber izlemeye devam ederiz maçları..